vrijdag 22 oktober 2010

Marit van Bohemen presentatrice Campinglife bikini @ Dutch BabesMarit van Bohemen (geboren in Wormerveer, 16 september 1971) is een Nederlandse presentatrice en actrice.

Al snel werd duidelijk dat Dutch babe Marit van Bohemen zich voornamelijk op één doel richtte; haar artistieke talent zo breed mogelijk inzetten. Tot op heden maakt ze hier dan ook dankbaar gebruik van.

In het begin lag haar focus op acteren. Terwijl ze in Amsterdam Nederlands en geschiedenis studeerde deed ze auditie voor de toneelschool in Utrecht en werd ze aangenomen. Na deze met succes afgerond te hebben gaat ze meteen aan het werk en speelt in diverse theater- en televisieproducties.

Tijdens deze periode maakt Marit van Bohemen kennis met het vak presenteren en al snel wordt ze voor diverse evenementen en televisieprogramma's gevraagd. Om zich deze discipline eigen te maken, kiest ze ervoor het acteren op een lager pitje te zetten. Na een aantal jaren presenteren heeft Marit van Bohemen besloten zich ook weer te focussen op haar acteertalent.

Op dit moment is Marit bezig met de opnames van de serie Voetbalvrouwen en presenteert ze het TELEAC programma Knoop in je Zakdoek.

Na haar middelbare schooltijd volgde Marit van Bohemen een toneelopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar ze in 1994 eindexamen deed als actrice.

Ze presenteerde enkele jaren het kinderprogramma Boogie Woogie op de kinderzender Kindernet. Daarna speelde ze onder andere in tv-series als Costa en Onderweg naar morgen. Marit van Bohemen is ook bekend van haar rol als verpleegster van Gert-Jan Dröge (Gaat het alweer een beetje, meneer Dröge?). Haar deelname aan een reclame van een notenkaas is zeer bekend (Is het al zo laat? Ik moet mijn moeder nog uit bad halen).

Op de radio was Marit van Bohemen te horen als sidekick bij Radio Veronica en City FM. Van 2004 tot 2008 presenteerde Marit vaak in bikini het programma CampingLife dat werd uitgezonden op RTL 4. Dit presenteerde ze samen met Sander Janson, die ook enige tijd haar vriend was. Naast haar presentatieklussen was ze in 2007 met Elvira Out ook te zien in een reclame voor het wasmiddel Andy. Vanaf 2008 presenteert zij samen met Dolores Leeuwin het Teleacprogramma Knoop in je Zakdoek.

Op 26 januari 2009 werd bekend dat Marit van Bohemen een hoofdrol zal gaan spelen in het nieuwe seizoen van de dramaserie Voetbalvrouwen. Hierin vertolkt ze de rol van Solange. In het najaar van 2009 presenteert Van Bohemen een spelletjesprogramma bij Teleac, De Taalmeester.

Presentatie
* Megafestatie - RTL 5 (1995)
* Boegie Woogie - Kindernet
* All in the Game - Kindernet
* Grote Kindernet Kerstshow - Kindernet (2000)
* Pokémonkwizz - Kindernet
* Klussen met Kijkers - SBS 6 (1999-2000)
* Tuinieren met Kijkers - SBS 6 (1999-2000)
* Eneco Stralend Nederland - SBS 6
* GayTeam - NET 5 (2002-2003)
* CampingLife - RTL 4 (2004-2008)
* De Taalmeester - Teleac (2009-heden)

Acteren
* Goudkust - Bianca Sterman (SBS 6, 1997)
* Auberge de Vlaamsche Pot - Dirkje (NET 5, 2000)
* Onderweg naar morgen - Carlijn van Bussum (Yorin, 2001-2002)
* Voetbalvrouwen - Solange Ferrero (RTL 4, 2009-)
* gastrollen in o.a. Costa, Het zonnetje in huis, IC, Sam Sam, Spangen.

Biografie van Marit van Bohemen

Marit werd geboren op 16 september 1971. Na de Havo volgde ze de toneelopleiding in Utrecht. Ze was onder meer te zien in toneelstukken als "Dromen van de wereld","Mothercare" en "Vergeten".

Ook heeft Marit van Bohemen diverse pop- en theather festivals gepresenteerd, zoals een deel van de RTL5 Megafestatie. En we zagen haar in tv series als "Het zonnetje in huis","Oud Geld","Sam Sam" en "Goudkust". Ook zagen we haar vaak in bikini als presentatrice van Campinglife. Marit heeft ook het lifestyle programma "Boegie Woegie" gepresenteerd op Kindernet5. Marit speelde de sexy zuster, die G.J. Droge verzorgde als hij moet herstellen van al die parties in 'Glamourland'. "Gaat het alweer een beetje, meneer Droge?" Marit is ook nog panelbabe geweest bij "Zo vader, zo zoon", en was presentatrice bij Kindernet5.

Marit van Bohemen óók voetbalvrouw

Nadat een tijdje terug al bekend werd dat niemand minder dan zangersvrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen de serie Voetbalvrouwen zal gaan versterken, sluit ook presentatrice Marit van Bohemen (CampingLife) zich daar bij aan!

Lone van Roosendaal, die nu al in de serie speelt, verklapte dat op de site van weekblad Story. Ze voegde daar aan toe "dat het geweldig is om met Marit te werken".

Yolanthe Cabau van Kasbergen en Marit van Bohemen
Wat de rol van Marit precies wordt, is nog niet bekend. Van Yolanthe Cabau van Kasbergen wel: zij speelt de rol van Kate, die in de serie bevriend raakt met Solange (het personage van Lone van Roosendaal).

De twee voetbalvrouwen komen elkaar tegen als Kate met een naakt fotoshoot bezig is bij voetbalclub Heros. Bovendien hebben de hondjes van de twee meiden een goede band, en dus Kate en Solange ook. Maar niet iedereen vindt dat natuurlijk even leuk...

Voetbalvrouw-leegloop?
Het nieuwe gezelschap is wel goed nieuws voor Lone Van Roosendaal, want ze zag de afgelopen weken ook twee oud gedienden uit de serie vertrekken. Leontine Borsato en Nicolette van Dam verlieten de serie juist de afgelopen tijd, om meer tijd te hebben om zich bezig te houden met andere dingen.

Actrice en Presentatrice. Bekend van o.a. “Klussen met Kijkers” SBS6, “GayTeam” Net5, Dirkje uit de Comedy “De Vlaamsche Pot” en het Hysterische blonde typetje uit de Commercial met de vreselijke stem die ‘haar moeder nog uit bad moet halen’.

Bovendien presenteert Marit binnenkort het populaire en zeer goed bekeken programma ‘CampingLife’ op RTL4. Marit is een graag geziene presentatrice op (bedrijfs)feesten en festivals.

Met gemak kan zij zalen entertainen en zowel grote als kleinere publieksaantallen op professionele wijze toespreken en het evenement in goede banen leiden.

Vier intense jaren op de toneelschool stomen Marit van Bohemen klaar voor het acteren. Al snel blijkt dat er andere mogelijkheden voor haar in het verschiet liggen dan louter het spelen in theaters, TV programma's of commercials. Het beroep van presentatrice lokt ook.

Volgens Marit hebben beide beroepen veel raakvlakken. 'Bij het acteren is het altijd het leukste om te improviseren. Die vaardigheid komt bij het presenteren erg goed van pas'.

In 1994 is een deel van Marit's grote droom waar gemaakt. Ze studeert af als actrice aan de toneelschool Utrecht. Daarna begint het echte werk; het acteren bij toneelgroepen.

Bij diverse professionele theatergezelschappen als "De Paardekathedraal", "Maccus", "Sonnevanck" en niet te vergeten de zelf opgerichte theatergroep "Women in Comedy" speelt Marit verschillende rollen.

Naast het acteren presenteert Marit regelmatig programma’s voor Televisie en Radio:

PRESENTATIE (T.V.)
• “CampingLife” – RTL4
• “Stralend Nederland”- SBS6
• “GayTeam” – Net5
• “Klussen met kijkers” – SBS 6
• “Tuinieren met kijkers” – SBS 6
• Eigen kinderprogramma “Boegie Woegie” – Kindernet
• AVRO Jeugd Themamiddag - Z@ppelin
• Pokémonkwizz – Kindernet
• All in the game – Kindernet

PRESENTATIE (Radio)
• YorinFM (Ochtendshow, side kick)
• CityFM
• Radio Veronica

Ook ‘Live' kun je haar regelmatig aan de slag zien als presentatrice van o.a.
Diverse pop- en theaterfestivals, bedrijfsfeesten en evenementen
En 5 mei Bevrijdingsfestivals, Kunstbende, congressen etc.

Naast het Toneelacteren wordt Marit van Bohemen regelmatig gevraagd voor Televisierollen, de meest uiteenlopende rollen komen op haar pad en dat maakt het extra leuk. Zo was zij o.a.:

Dirkje in “Auberge de Vlaamsche Pot” (Net5)
Carlijn van Bussum in “Onderweg naar Morgen” (Yorin)
Carola in “Costa!” (BNN)
Verpleegster van de oude Kraaijkamp in “Het zonnetje in huis”
Minnares van de Jonge Kraaijkamp in “Spangen”
Jonge Moeder in de ziekenhuisserie "IC"
En heeft zij vele gastrollen gespeeld o.a. in comedy's als SamSam, Schiet mij maar lek, Bradaz
En series als Oud geld, 12 steden 13 ongelukken, Dok 12, Zebra etc.

Daarnaast speelde zij in verschillende Televisiefilms als “5 uur eerder” en “LievelingsKind”.

Eén van haar eerste televisierollen was die van de gokverslaafde Bianca Sterman in “Goudkust”.

Het irritante blondje met de verschrikkelijke stem die “haar moeder nog uit bad moet halen”, uit de Rambol commercial, is eén van haar typetjes waar nog erg veel naar gevraagd wordt om dat ‘nog ff na te doen…'

De oplettende kijker heeft Marit ook een paar seizoenen mogen bewonderen als zwoele sexy verpleegster van Gert jan Droge…”Gaat het weer een beetje…?”

Marit van Bohemen wordt de presentatrice van een nieuwe taalquiz bij Teleac. Dat heeft de educatieve omroep maandag bekendgemaakt.

De Taalmeester is vanaf 26 augustus elke woensdagavond te zien op Nederland 2.

De Taalmeester is volgens Teleac een 'uitdagende quiz voor iedereen die van taalspelletjes houdt'. In elke aflevering strijden drie bekende Nederlanders om de eretitel 'taalmeester'.

De 37-jarige Van Bohemen presenteert voor Teleac ook het programma Knoop in je Zakdoek, samen met Dolores Leeuwin.

De blondine, die eerder onder meer in Costa en ONM speelde, gaat ook weer als actrice aan de slag. Dit najaar is ze bij RTL 4 te zien in het derde seizoen van de serie Voetbalvrouwen.

Marit van Bohemen is op 1 augustus 2008 om 12.06 uur bevallen van een dochter.

De kleine meid heet Jacky. "Ze is heel lief en doet het fantastisch", laat de presentatrice gelukzalig weten.

Jacky kwam met behulp van een keizersnede ter wereld, dus moeder en dochter blijven de komende paar dagen nog in het ziekenhuis.

Het is het eerste kindje voor de 36-jarige Marit. Haar vriend Steven Pengel heeft uit een eerdere relatie al een dochter.

Beemster start nieuwe campagne met Marit van Bohemen en kaasfluisteraar.

Vrijdag 8 februari werd de aftrap gegeven voor de nieuwe Beemster campagne.De nieuwe Beemster kaas babe Marit van Bohemen tekende in het sfeervolle beemster Jong Belegen café het samenwerkings contract met directeur van Beemster, Eric Hulst.

De nieuwe campagne heeft als pay off "Beemster is wel heel bijzonder". Met deze nieuwe pay off wil Beemster laten zien waarom Beemster zo bijzonder goed smaakt. Een speciaal programma voor duurzame melk (Caring Dairy), het oog van de kaasmeester en natuurlijke rijping zorgen voor de Beemster smaakexplosie.

Marit van Bohemen op zoek naar het geheim van Beemster
Wat is het nu het geheim van Beemster en zijn ongeëvenaarde smaak? Marit van Bohemen gaat dit uitzoeken in de TV- commercials die de komende maanden uitgezonden zullen worden.

Marit van Bohemen, bekend van o.a. Campinglife, duikt als nieuwsgierige consument o.a. het kaaspakhuis in en wil zo het geheim van Beemster ontdekken. Van Bohemen zal de komende tijd in verschillende commercials het gezicht van Beemster zijn. De eerste uitzending zal zijn op 11 februari.

Kaasfluisteraar
Een paardenfluisteraar kennen we, een hondenfluisteraar ook en zelfs een babyfluisteraar. Maar een kaasfluisteraar is wel heel bijzonder.

Toch komt Marit van Bohemen deze tegen in het pakhuis van Beemster. Nadat een kaasmeester alleen wil praten over natuurlijke rijping ontdekt zij toch wat het geheim is van Beemster: uitzonderlijke aandacht voor de kazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten