donderdag 12 januari 2017

Chantal Janzen introduceert eigen onlineplatform &C @ Dutch Babes


Chantal Janzen introduceert eigen onlineplatform &C

&C, zo heet het nieuwe digitale platform van Chantal Janzen waarmee ze alles wat haar raakt, inspireert en fascineert met de wereld wilt delen.


Vorige maand werd al bekend dat Chantal samen met Medialane aan een tijdschrift en videoplatform werkte. Toen wilden alle betrokken partijen nog niet reageren, maar daar bracht Chantal eigenhandig verandering in. Op Instagram telde ze met cryptische posts al dagen af naar de grote onthulling van &C (spreek uit 'and see').
Overal te vinden

Sexy Chantal Janzen pakt het groots aan: haar nieuwe project is naast op de eigen website overal online te vinden: YouTube, Facebook, Instagram en zelfs snapchat. Het grote idee achter het initiatief is het feit dat Chantal graag dingen deelt waarvan ze vindt dat mensen het moeten zien. Van jong talent tot inspirerende verhalen, Janzen gaat het allemaal een podium bieden. Oók op televisie en in het nog te verschijnen blad.

&C is ‘niet de grote Chantal Janzen-show’

Hoewel ze zeer nauw betrokken is bij het multimediaplatform, wordt het woensdag gelanceerde &C niet ‘de grote Chantal Janzen-show’. Dat zei de nieuwbakken mediatycoon in RTL Boulevard.

“Ik hoop toch niet dat ik hier over tien jaar nog bij betrokken ben”, grapte Chantal in het entertainmentprogramma. “Nu kan ik nog op de cover, maar over tien jaar?”

Onder de noemer &C komt de musicalster, actrice en presentatrice niet alleen met een eigen glossy, er komt ook een onlineplatform, app, shop en productiemaatschappij. “Alles door mijn bril. Dat maakt het ook anders.”

Chantal heeft grootse plannen. “Er zit wel een gedachte achter de Engelse naam”, vertelde ze over ambities buiten Nederland. “Maar laten we het eerst maar eens hier proberen.”

Chantal Janzen behandelt hele 'shebang' met eigen platform

Multitalent Chantal Janzen (37) komt met meer dan alleen een eigen glossy. &C wordt naast een maandelijks magazine ook een onlineplatform, app met eigen shop en gaat vanaf het najaar ook eigen televisieprogramma's produceren.

,,Net als met theater en televisie, wil ik met &C vooral amuseren, maar ook ontroeren, beschouwen en inspireren", zegt blondine Chantal. ,,Naast bekende en reeds gevestigde namen wil ik ook ruimte maken voor nieuw talent. In de toekomst wordt het bieden van een podium voor nieuw creatief talent een van de belangrijkste uitgangspunten van &C.''

Het multimediaplatform is vooral gericht op vrouwen in de leeftijd van 18 tot 48 jaar en gaat volgens Chantal 'alle interessegebieden behandelen'. ,,Mode, beauty, eten, reizen, lifestyle, wonen, human interest, de hele mikmak. Maar door mijn bril bekeken. En ik heb -5,5 dus sterk wordt dat sowieso.''

Begin december bevestigde Medialane al dat Chantal een eigen blad zou krijgen. &C wordt in maart gelanceerd.

'Tante Linda'
De plannen van Chantal lijken ondertussen erg op die van Linda de Mol, die een eigen magazine en videoplatform heeft onder haar eigen naam.

Chantal Janzen onthult eindelijk haar nieuwe carrièremove

Een tijd geleden werd het grote nieuws al bekend: Chantal Janzen gooit het roer om. Het is inmiddels geen geheim meer dat ze een duizendpoot is. Van musicalster tot presentatrice, haar cv is eindeloos. Tijd om daar nog iets aan toe te voegen, want het ziet ernaar uit dat Chantal enorm ambitieus is. Nu heeft ze bekend gemaakt wat ze precies gaat doen.

Na een lange aankondiging foto's op Instagram is het hoge woord er nu uit! Via een YouTube video laat Chantal aan de hele wereld weten wat haar nieuwe plannen zijn. &C. is het project waar ze nu aan werkt en daarmee wil ze een groot publiek bereiken. "Ik heb zin om mijn blik op de wereld te delen.

We gaan alles behandelen. Fashion, beauty, lifestyle, travel, wonen, the whole shebang." Uiteraard wordt alles door de bril van Chantal bekeken, want dat is 'een heel leuke bril'. Dat doet Chantal niet alleen met een magazine, maar ook online én op televisie.

Hoe dat er allemaal uit gaat zien en wat de invulling precies wordt blijft nog even geheim, maar je kunt alvast een blik werpen op de website. To be continued...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten