maandag 9 september 2013

Victoria Koblenko uit de kleren in Feuten @ Dutch Babes


Victoria Koblenko uit de kleren in Feuten

Victoria Koblenko is dit seizoen voor het eerst vast te zien in de BNN-serie Feuten. Daarin gaat ze uit de kleren voor een aantal pittige vrijscènes met Manuel Broekman.
 
Ze gingen allebei naakt en dat vond Victoria erg spannend: "Het was heel spannend, omdat je uit de kleren gaat met iemand, waar je niets mee doet en ook niets mee van plan bent te doen."

Nederlandse Actrice Victoria Koblenko en Manuel Broekman zijn volledig uit de kleren gegaan voor een pikante fotoshoot.

De twee hebben zichzelf in Veronica Magazine naakt laten vastleggen ter promotie van het derde seizoen van de serie Feuten.

In de serie brengt Victoria (Fleur Haverkamp) het hoofd van Manuel (Bram) behoorlijk op hol en ze delen zelfs de lakens in een naaktscene.

Victoria laat op Twitter weten dat ze behoorlijk heeft genoten van de seksscènes.
 
Als voorproefje slingerde ze een naaktfoto van haar en Manuel de wereld in en schreef daarbij: "Heb ik al gezegd dat ik dol ben op mijn werk?"

Een nipple suit á la Victoria Koblenko en Kate Moss

Een nipple suit? Ja, je leest het goed! Een pak waarin je blote tepels duidelijk naar voren komen, het is een heuse trend.

Vorige zomer tijdens de Amsterdam Fashion Week spotten we onze eigen Victoria Koblenko al in een gouden outfit waarin je haar stijve tepels kon bewonderen en nu zien we ook Kate Moss in een zogenaamde nipple suit op de cover van POP Magazine.
 
Tijdens haar tour verscheen ook Beyoncé in het futuristische pakje.

Wij hebben toch nog zo onze twijfels over de opvallende pakken waarin je niet om de tepels heen kan. Wat vind jij van de nipple suits? Hot or not?

Feuten is een verfrissende serie van eigen bodem. Niet alleen omdat het concept van de BNN-serie niet gebaseerd is op een bestaande (buitenlandse) serie, maar ook omdat de setting de gelegenheid biedt voor allerlei zaken waar de kijker van smult. Biedt het derde seizoen nog dezelfde frisheid?

Van slagerszoon naar preases
De serie speelt zich af in de bijzondere wereld van HSC Mercurius, een studentenvereniging in Amsterdam die alleen is weggelegd voor een bepaald groepje gelukkige studenten die de ontgroening heeft overleefd.
 
Bovenaan de piramide bevindt zich de praeses, leider van het clubje. Deze eervolle taak is toegekend aan Bram Wagtmans (Manuel Broekman), een slagerszoon die we in het eerste seizoen de sociale ladder zagen beklimmen. Na een weg geplaveid met verraad en moeilijkheden bereikt Bram meer dan hij voor mogelijk hield. Een top-positie in het huis met het meeste aanzien, een vriendin uit een welgesteld gezin en al met al een redelijk schone reputatie.

Machtsspelletjes
In het tweede seizoen komen er verborgen geheimen aan het licht en blijken relaties niet helemaal te zijn wat ze lijken. De relatie tussen Bram en Marie-Claire (Hannah Verboom) begint barsten te vertonen en de komst van een nieuwsgierige journaliste die zich voordoet als een eerstejaars studente maakt het er niet veel beter op.
 
Bram’s positie als praeses is niet meer veilig en met het sluiten van deals lijkt hij zich niet meer te kunnen redden. Seizoen drie lijkt zich echter meer te richten op het leven na de sociëteit. Want kinderlijke machtsspelletjes zijn allemaal heel interessant en vermakelijk, maar als het echte leven om de hoek komt kijken, liggen de prioriteiten toch ergens anders.

Advocatenbureau
Het seizoen begint vier jaar na het punt waar seizoen twee ophield. Er lijkt niet veel veranderd voor Bram, die nog steeds zijn dagen vult met typische studentenactiviteiten als bier drinken, vreemdgaan en lollig doen met de andere leden van zijn studentenvereniging.
 
Maar Bram heeft zijn zinnen gezet op een stage bij een van de meest prominente advocatenbureaus van het land: Francken-Advocaten. Na gescout te worden door de mooie Fleur Haverkamp (Victoria Koblenko), ziet hij zijn kansen groeien. De prijs die hij hiervoor moet betalen lijkt een kleine, hij moet namelijk de zoon van de baas, Vincent Francken (Robert de Hoog), binnen zien te krijgen bij zijn elitaire studentenhuis Ithaka.

Victoria Koblenko woont en werkt in Rusland

 Victoria Koblenko is vanaf maandagavond te zien in de serie Feuten, over de leden van een studentenvereniging. Zelf woont en werkt ze momenteel in Rusland. 'Ik heb in Rusland veel meer keuze', aldus de actrice tegen dagblad Spits.

'Ik ben in Moskou een project aan het voorbereiden. Als alles loopt volgens plan mag ik er in oktober wat over zeggen', zegt Victoria. In Nederland zal haar project niet te zien zijn, hooguit wat ondertitelde fragmenten die ze zelf op YouTube zal zetten.

In Feuten speelt Victoria de rol van Anne Fleur, een jonge advocate die stagiair Bram Wagmans (Manuel Broekman) begeleidt.
 
 'Het corps is ze al ontgroeid, maar het grote-mensenleven valt ook niet mee. Het is voor haar een guilty pleasure om nu eens aan de andere kant te staan en de baas te mogen spelen over een stagiair. Deze rol is mijn leukste rol.'

Voor de toekomst heeft Victoria ook nog wat wensen: 'Ik zou graag human-interestverhalen willen maken, zoals ik tijdens het EK heb gemaakt in Oekraïne.'

Victoria Koblenko: 'Liever naakt dan oneerlijk gemaakt'

Actrice Victoria Koblenko is, onder het mom 'Liever naakt dan oneerlijk gemaakt', uit de kleren gegaan. Daarmee zet ze zich in voor de Strip For Fair Fashion-campagne van StoereVrouwen en Schone Kleren Campagne.

In een video, waarin alle kleding uit gaat, roept Victoria consumenten op om in actie te komen.

Volgens de organisatie van StoereVrouwen gaan vrouwen zondag massaal uit de kleren in Amsterdam, om op te komen voor Fair Fashion.

Victoria Koblenko poseert als sexy Marie Antoinette

 Een fijn kersttafereel. Dat is wat Victoria Koblenko belooft over het kerstnummer van Grazia, waarin de actrice te zien is.

Op Twitter zorgden Victoria en Grazia-hoofdredacteur Hilmar Mulder voor een vooruitblik naar de fotoshoot.

'En Victoria, wordt het een fijn kerstfeest dit jaar?', aldus Hilmar. Op een bijgesloten foto is te zien dat Victoria op een lange tafel zit, met haar voeten in de lucht. Voor de gelegenheid draagt ze een roze pruik en een lichtroze jurk.

De stijl van de shoot is gebaseerd op Marie Antoinette, de echtgenote van koning Lodewijk XVI van Frankrijk. Victoria vindt het wel wat, model staan als op een schilderij.
 
 'Dit wordt een fijn kersttafereel', schrijft ze. Op de bijbehorende foto houdt ze een trosje druiven boven haar mond, haar ogen zijn gesloten.

Victoria Koblenko vond naakt fotoshoot opwindend

Victoria Koblenko heeft genoten van haar naaktshoot met Manuel Broekman. 

De twee, samen te zien in een nieuwe seizoen van de BNN-serie Feuten, gingen uit de kleren voor Veronica Magazine (foto). Dat vond de actrice best 'opwindend'.

"Het is opwindend, maar niet op een manier dat je denkt: dit zetten we hierna thuis nog even voort", vertelde ze woensdagmiddag in de radioshow van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

"We zijn alle twee echt naakt geweest. Het scheelt dat we elkaar al een beetje kennen. We hadden een pittige vrijscène voor Feuten, maar toen hadden we net iets meer aan dan nu."

Hete krultang

Op de foto's is Koblenko overigens niet helemaal poedelnaakt te zien. Een dergelijke reportage ziet Koblenko ondanks veel voorstellen ook even niet zitten. Ze heeft namelijk een hete krultang op haar borst laten vallen.

"Ik moet die tweedegraads brandwond laten helen voordat mijn borsten weer toonbaar zijn", zegt de actrice. "Nu kan ik nog veel meer shoots als deze maken, waarbij iets voor de verbeelding overblijft."

Feuten: heftige seksscènes Victoria Koblenko en Manuel Broekman.

Op 26 augustus 2013 start op Nederland 3 het derde seizoen van de studentensoap Feuten. Victoria Koblenko en Manuel Broekman geven zich in het Veronica Magazine ter gelegenheid hiervan alvast helemaal bloot. Het meest opwindende voorproefje aller tijden!

 Voor degenen die het Veronica Magazine niet (kunnen) lezen staan de foto’s op internet.  

De studentenserie Feuten wordt voor het derde seizoen uitgezonden. De ervaren advocate Victoria Koblenko brengt hierin de stagiair Manuel Broekman het hoofd op hol. In alle afleveringen kunnen ze niet van elkaar afblijven, wat tot een sterk seksueel geladen sfeer leidt. In de nieuwe serie komen dan ook maar liefst twaalf seksscènes voor.
 
Victoria speelt de rol van Fleur Haverkamp, een advocate op het kantoor waar Manuel de rol speelt van stagiair Bram. Fleur laat te pas en te onpas merken dat hij maar stagiair is, waardoor een strijd ontstaat om elkaar te slim af te zijn. Ze zijn allebei extreem ambitieus en dat leidt uiteindelijk tot een bijna sadomasochistische scène vol seksualiteit en verlangen, maar waarbij de één de ander ook zou kunnen vermoorden.


Seksscènes

Het opnemen van de seksscènes was heel arbeidsintensief. Er zijn een man of twintig bij betrokken, van regisseur tot make-up assistente. “Ik kan me herinneren dat ik een paar nagels heb gescheurd aan de gesp van Manuels broek en dat ik een schaafwond op mijn stuitje had. Om over de algehele spierpijn maar te zwijgen”, aldus Victoria Koblenko in het Veronicablad.

Volgens Manuel Broekman was het opnemen van de seksscènes  eigenlijk humoristisch, omdat je enerzijds de spanning en de kwetsbaarheid voelt, terwijl anderzijds de regisseur aanwijzingen geeft over de belichting en de bewegingen die je moet maken.
 
“Als acteur krijg je er geen erectie van – en dat lag in dit geval niet aan Victoria, maar aan het feit dat je totaal niet met seks bezig bent”.

Ons Nederlandje is gewoon te klein voor een superster met het allure, de charme en de uitstraling van Victoria Koblenko. Die claim komt overigens niet van ons, maar van de Oostblok-babe - ooit doorgebroken in het bijzonder intellectuele Goede Tijden Slechte Tijden - zelf. Binnenkort shinet ze nog wel in het nieuwe seizoen van Feuten - naaktplaatje hier - maar daarna zijn we haar echt weer kwijt aan Rusland.
 
Daar heeft ze namelijk 'veel meer keuze'. Dus is ze recent weer in het vliegtuig gestapt: 'Ik ben in Moskou een project aan het voorbereiden. Als alles loopt volgens plan mag ik er in oktober iets over zeggen, maar tot die tijd houd ik me vast aan mijn bijgeloof dat ik dat beter niet kan doen. Bij de Russen moet je altijd een slag om de arm houden.' Min of meer gedwongen, hè.
 
Want in Hillywood wordt ze steevast gecast als mysterieus type, "het meisje met een geheim". In Vuurzee, bijvoorbeeld. Maar ook in Bloedverwanten en het eerder genoemde Feuten. Of nu ja, mysterieuze types? Eigenlijk zijn het allemaal vrouwen die flink van bil gaan. Enfin, in de Hollandse televisiewereld wordt Vicky gewoon te vaak voor dezelfde rollen gevraagd, dus daarom is het fijn dat ze 1000 talen vloeiend spreekt en ook in Poetin's Rusland kan werken. Victoria heeft namelijk nog heel veel plannen.

'Ik zou graag human-interestverhalen willen maken zoals ik tijdens het EK heb gemaakt in Oekraïne. Ik reis onwijs veel en kom veel waanzinnige mensenverhalen tegen. Dat zou ik graag willen delen met het Nederlandse publiek.' Maar ja, momenteel is dat toch nog lastigjes, want ze moet maar blijven opboksen tegen het beeld dat ze niet intelligent zou zijn. Terwijl, Victoria Koblenko is BRILJANT en dat berust dus allemaal op een misverstand.
 
'Dat ik te slim ben om echt knap te zijn en te knap om voor slim door te gaan. Wie die quote ooit de wereld in heeft geholpen, mag nu een twittercompetitie uitschrijven om er één te verzinnen die wel hout snijdt.' Mmm, even denken hoor. 'Echt slimme mensen hoeven dat niet constant te benoemen.' Is dat een mooi alternatief?
Victoria Koblenko (Oekraïens: Вікторія Кобленко; Russisch: Виктория Кобленко) (Vinnytsja, Oekraïense SSR, Sovjet Unie, 19 december 1980) is een Nederlandse actrice, presentatrice en columniste van Oekraïense komaf, die het best bekend is van haar rol als Isabella Kortenaer in de Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden.

Op haar dertiende verhuisde Koblenko met haar familie naar Nederland waar ze een gymnasiumopleiding volgde aan het Krimpenerwaard College. Ondanks haar aanvankelijke onbekendheid met de Nederlandse taal behaalde ze haar diploma in vijf jaar.
 
Al tijdens haar middelbareschooltijd werkte ze mee aan reclamespotjes. Na een succesvolle auditie bij het castingbureau Harry Klooster kreeg Koblenko vrij snel een rol in Goede tijden, slechte tijden (GTST). Van 26 september 2000 tot 21 juni 2005 en van 2 april 2010 en 1 juli 2010 vervulde ze daar de rol van Isabella Kortenaer.

Tijdens haar vaste rol in GTST rondde ze in 2008 haar studie Politicologie af. Haar Ruslandkunde aan de Universiteit Leiden heeft ze niet afgemaakt. Koblenko had vijf jaar lang een relatie met Willem II-voetballer Jevhen Levtsjenko (evenals zij uit Oekraïne afkomstig). De relatie werd in juni 2008 beëindigd.

Koblenko kreeg landelijke bekendheid door haar rol Isabella Kortenaer in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Tussendoor had ze in 2001 een gastrol in de serie Costa! van BNN en in 2004 in Het Glazen Huis, de eerste soapserie van de publieke omroep.
 
Ook deed ze in 2005 mee aan het AVRO-programma Wie is de Mol?. In 2004 maakte ze haar filmdebuut met Stille Nacht, geregisseerd door Ineke Houtman naar het script van Frank Ketelaar. Deze film, gebaseerd op de verwikkelingen rond de Utrechtse serieverkrachter, ging in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Daar werd ze uitgeroepen tot de populairste aanstormende actrice van 2004.

Naast acteren heeft ze zich ook op andere zaken gericht. Zo presenteerde ze Shock Doc van Yorin en was naast Angela Groothuizen, Froukje de Both, Gordon en Winston Gerschtanowitz presentator van het Talpa-programma Thuis.
 
Van september 2005 tot januari 2009 schreef ze wekelijks een column in het dagblad Metro. Ook heeft Victoria twee jaar lang wekelijks een colum geschreven voor het dagblad Trouw.

In 2006 gingen de films Doodeind en Sl8n8 in première. Daarnaast speelde Koblenko in een productie van het International Film Festival Rotterdam, American Dreams, die op het Hollywood Film Festival de prijs voor de Beste Korte Film in de wacht sleepte. Verder sprak ze een tekenfilm in - Garfield 2 - en speelde ze gastrollen in de politieseries Van Speijk en Boks.

In 2007 maakte Koblenko haar debuut in Moskou in de Russische remake van de Nederlandse serie De Erfenis. In dit gastopreden speelde ze met Aleksandr Domogarov.
 
In 2008 keerde Koblenko terug naar Moskou voor de opnames van de twaalfdelige Russische dramaserie, Drie Gezusters. In 2008 presenteerde Koblenko het programma Landroof voor de VPRO, en won daarmee in mei 2009 de journalistieke prijs De Tegel voor het meest innovatieve programma.
 
In november 2008 won Landroof al de internationale Prix Italia. Daarnaast speelde Koblenko in 2008 de rol van mysterieuze Kim van Meegen in het tweede seizoen van de serie Vuurzee.

In september 2010 maakte Victoria haar debuut op het toneel met het stuk Retour Hollandse Spoor van het Nationale Toneel onder de regie van Johan Doesburg en keerde ze op tijdelijke basis terug in Goede tijden, slechte tijden.

In 2011 is de serie Van God Los opgenomen waarin Victoria in een van de acht films figureerde. Ook zijn de opnames van het derde seizoen FEUTEN afgerond. In juni 2013 starten de opnames voor het derde seizoen van Bloedverwanten.

Koblenko, die Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans en Duits spreekt, was ambassadeur van NCDO, een organisatie die zich inzet voor de millenniumdoelstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten