donderdag 20 november 2014

Chantal Janzen Blijft Slapen @ Dutch Babes

 
Chantal Janzen infiltreert in privéleven BN'ers in 'Chantal Blijft Slapen'

Chantal Janzen verruilt haar eigen bed de komende tijd regelmatig voor een logeerbed. In het nieuwe programma 'Chantal Blijft Slapen', te zien vanaf donderdag 30 oktober, gaat de RTL 4-presentatrice een dagje logeren bij zeer uitlopende Bekende Nederlanders.

Zo staat ze met haar koffertje op de stoep bij onder anderen Humberto Tan, Halina Reijn, Dirk Zeelenberg, Carlo Boszhard, Tijl Beckand en Peter Jan Rens.

Vanaf het moment dat ze voor de deur staat, draait Chantal een dag én een nacht volledig mee in het dagelijks leven, werk en huishouden van de BN'er. Als ze er dan toch is, steekt ze waar nodig haar handen uit de mouwen. Even de vaatwasser uitruimen, de hond uitlaten, een achtergrondkoortje versterken, notuleren tijdens een belangrijke vergadering of de kinderen naar bed brengen, in ruil voor de gastvrijheid is niets haar te veel.

In de tijd dat ze er is, vraagt Chantal de beroemde gastheren en – vrouwen het hemd van het lijf. Op haar geheel eigen wijze infiltreert ze volledig in het privéleven van de bekende landgenoten wat zorgt voor een uniek en persoonlijk portret van de mens achter de BN'er.

Bij elk bezoek is het de vraag waar de beroemde gastheren en – vrouwen een slaapplek creëren voor Chantal. Is er een logeerkamer of moet ze crashen op de bank of op een luchtbed?

'Chantal Blijft Slapen' wordt geproduceerd door Talpa.

Chantal Janzen vermijdt bed Dave Roelvink

Alsof slapen bij Peter Jan Rens nog niet te veel van het goede was, heeft Chantal Janzen nu ook de nacht doorgebracht met Dave Roelvink.

Chantal is voor haar programma Chantal Blijft Slapen de afgelopen twee weken op bezoek geweest bij Humberto Tan, Hans Klok, Carlo Boszhard en Halina Reijn.

Ook Dries Roelvink en zijn zoon Dave komen aan de beurt. Ze toog met een camera naar de PC Hooftstraat in Amsterdam, waar de zanger, en blijkbaar nu ook zijn zoon Dave, woont. "Voor mij was het de grote vraag of Chantal bij mij of bij mijn zoon Dave zou slapen. Ze koos voor Dave", vertelt Dries aan Paparazzio.nl.

"Nee, Dave lag niet bij Chantal in bed. Hij heeft in dezelfde kamer in een ander bed geslapen." Naar de show keken gisteravond ruim 1,3 miljoen mensen, daarmee stond het op een vierde plaats in de lijst met best bekeken programma's.

Het logeerpartijtje bij Peter Jan Rens, op de camping waar hij inmiddels als een dief in de nacht is vertrokken, wordt volgende week uitgezonden.

Chantal Janzen dolblij met kijkcijfers

Chantal Janzen is erg blij met de kijkcijfers van Chantal Blijft Slapen. Dat heeft ze vrijdagavond laten weten in RTL Boulevard. Janzen zag vrijdagochtend al vroeg dat ze donderdagavond de prime time-winnaar was met 1,5 miljoen kijkers. “Ik kreeg om half acht al een sms van de producent en die zei: ‘Ik heb de cijfers al.’ Ik wist helemaal niet dat zij die dan al eerder krijgen. De app deed het maar niet van KijkOnderzoek, dus het duurde bij mij even. Toen ik het zag, was ik heel erg blij ermee.”

De opnames waren bijzonder intensief, aldus Janzen. “Het klinkt als klagen, maar ik heb nog nooit zo hard gewerkt. Ik heb veel dingen gedaan, maar dit was heel arbeidsintensief. Ook de montage neemt veel tijd in beslag.”

“Talpa heeft het geweldig geproduceerd en heeft me overal erg bij betrokken. Het is iets anders dan zaterdagavond met een leuke jurk aan in Holland’s Got Talent.”

Hans Klok was de hoofdgast in de seizoensopener. Volgende week zit Carlo Boszhard in de show. “Aflevering één is goed gelukt, maar aflevering twee is helemaal hilarisch. Carlo Boszhard liet me ’s nachts ontzettend laten schrikken.”

Chantal Janzen wilde niet Filemon Wesselink nadoen

Chantal Janzen wilde voorkomen dat haar nieuwe interviewprogramma te veel zou lijken op het programma De Week van Filemon van Filemon Wesselink. Dat heeft de RTL 4-presentatrice laten weten op Radio 538. Janzen is sinds donderdag te zien met Chantal Blijft Slapen. “John de Mol bedacht dat ik 24 uur met iemand zou meelopen, maar ik dacht: er moet iets extra bij, want Filemon doet dat al hartstikke goed en die loopt zelfs een paar dagen mee, wat hebben wij nog toe te voegen?”

Daardoor kwam het slaapelement er bij. “Toen dacht ik: ik zou wel graag willen weten waar iemand slaapt en hoe en wat ‘ie doet als het cameralampje uit gaat.”

Dat geeft een meerwaarde, vindt Janzen. “Ik heb Angela Groothuizen met een nachtcameraatje gefilmd toen ze sliep. Toen draaide ze zich om en schrok ik me helemaal de pleuris. Dat soort dingen doe ik dan. Dat is de meerwaarde.”

Hoe dichtbij je ook komt, het blijven wel BN’ers, heeft Janzen gemerkt. “Het zijn bekende Nederlanders. Die zijn gewiekst genoeg. Niemand valt ineens uit zijn rol. Maar als je 24 uur met iemand meeloopt, denk je wel: je bent rustiger of geestiger dan ik dacht.”

Chantal Blijft Slapen begon donderdag met 1,5 miljoen kijkers. Daarmee was het programma de winnaar op prime time.

Chantal Janzen verslaat dirigenten

Het nieuwe programma van Chantal Janzen op RTL4 heeft donderdagavond meer kijkers getrokken dan de eerste aflevering van Maestro, een dirigentenwedstrijd voor bekende Nederlanders. Die werd tegelijk op NPO1 uitgezonden. Chantal blijft slapen trok 1,5 miljoen kijkers, Maestro 1,26 miljoen. Dat meldde Stichting KijkOnderzoek vrijdag.

Chantal blijft slapen staat op de derde plaats van de top 25, Maestro is zesde. Het Journaal van 20.00 uur trok de meeste kijkers (2,1 miljoen), gevolgd door Goede Tijden Slechte Tijden met 1,7 miljoen kijkers.

Chantal Janzen in pyjama verslaat dirigenten in Maestro

Het nieuwe RTL4-programma Chantal blijft slapen ging gisteravond met 1,5 miljoen kijkers van start. Alleen het NOS Journaal en Goede Tijden, Slechte Tijden trokken meer kijkers, blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

In haar nieuwe programma Chantal Janzen blijft slapen logeert de presentatrice bij bekende Nederlanders als Humberto Tan, Halina Reijn, Dirk Zeelenberg, Carlo Boszhard, Tijl Beckand en Peter Jan Rens. Ondertussen vraagt ze hen het hemd van het lijf.

'Zó word je wakker met mooie kijkcijfers!', twitterde Chantals verloofde Marco Geeratz vanmorgen. Hij maakte vanuit bed een selfie met Chantal en hun zoon James.

Vreemd kind
Chantal liet gisteren aan het AD weten dat het programma, waarover ze zelf de regie had, arbeidsintensief was. 'Ik werk niet binnen een bekend kader zoals in Everbody Dance Now. Ooit wil ik graag een grote talkshow doen, maar daar ben ik nog lang niet klaar voor. Dus ik wil bij het begin beginnen en mensen opzoeken. Wat valt mij aan die mensen op en waar gaan zij naartoe? Zoals een vreemd kind op straat aan je kan vragen.'

Balletorkest
De nieuwe documentaireserie Rondkomen in de Schilderswijk begon gisteren met 1,4 miljoen kijkers, goed voor een vijfde plek in de ranglijst van best bekeken programma's, na De Wereld Draait Door. Op de zesde plek in de kijkcijferlijst staat Maestro met gemiddeld 1.258.000 kijkers. In de eerste aflevering van het tweede seizoen van de dirigeershow was te zien hoe schrijfster Susan Smit als eerste afviel en zanger Frans Duijts van het 65-koppig Balletorkest nog een tweede kans krijgt om het dirigeren onder de knie te krijgen.

Controlfreak Chantal Janzen vreest vrijgezellendag

Chantal Janzen zet het liefst haar hele leven naar haar hand, maar er zijn momenten waarop ze moet leren loslaten. Vanavond is ze te zien in het RTL4-programma Chantal Blijft Slapen, waarover ze de regie had. Dat heeft de bride to be niet over haar naderende vrijgezellendag. 'Ik wil niet in een pin-up-pakje op een bierfiets door Amsterdam.'

Een sprookjeshuwelijk in kerstsferen moet het worden, de bruiloft van Chantal Janzen (35) en Marco Geeratz (43), op 15 december in het chique hotel Claridge in Londen. Shortlist: bruidsjurk ontworpen door Addy van den Krommenacker, Paul de Leeuw als trouwambtenaar en zoontje James die de ringen gaat binnenbrengen. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde, want de normaal gesproken schuchtere James (5) dreigt op de grote dag alle aandacht op te eisen.

'Hij is niet outgoing, echt zo'n muis. Daarin lijkt hij op mij, ik was ook verlegen toen ik klein was. Nu ineens ziet hij een grande entree voor zich; binnenkomen als iedereen zit. Ik heb hem uitgelegd dat dat niet kan; 'eerst komt het bruidsmeisje, dan kom jij en dan kom ik met opa'. Maar hij blijft erbij. Hier moeten we het dus nog even over hebben', lacht ze.

Minstens een ABC'tje
Chantal heeft de grote dag tot in de puntjes verzorgd, maar ze heeft geen controle over het hele programma. 'Dat ik verrast word, dat is niet fijn. Ik kreeg laatst een e-mail terug met het antwoord 'sommige dingen hoef je niet te weten'. Dat is bloedirritant, want ik wil eigenlijk alles weten.' Kleine noot: Chantal benadrukt dat haar gasten wel een toneelstukje mogen opvoeren. 'Ik ben juist bang dat ze dat niet doen, omdat ze niet vrij zijn. Dus ik roep overal dat ik minstens een ABC-tje wil. Ik ben wel bang voor een enge vrijgezellentoestand. Het is mijn grootste nachtmerrie in een pin-up-pakje of een konijnenpak op een bierfiets door Amsterdam te moeten rijden.' Uiteindelijk kijkt ze het meest uit naar het vieren van de liefde. 'We zien het als een vervroegd kerstfeest met de mensen van wie we houden. We verheugen ons het meest op lekker eten, drinken, kletsen en feesten met onze dierbaren.'

Ook in haar werk houdt de presentatrice het liefst de afstandbediening vast waardoor ze moeiteloos de televisie- theater- en filmwereld combineert. Momenteel is ze te zien in de Sinterklaasfilm Pak Van Mijn Hart en trekt de musical Hij Gelooft In Mij (Chantal vertolkt nog tot 4 januari de rol van Rachel Hazes, red.) al jaren volle zalen. Wat heeft haar voorkeur? 'Ik vind een filmpremière een hele beproeving. Dan moet je 90 minuten naar jezelf kijken en dat is niet mijn hobby. Bij een theaterpremière hoef je niet over de rode loper. Ik heb het liever zelf in de hand.'

In bed bij Hans Klok
Voor nu ligt de focus op haar televisiewerk, een wens van Chantal zelf. De finale van Holland's Got Talent is achter de rug en de opnames van haar nieuwe programma zijn in volle gang. 'Het lucht enorm op als ik een project kan afstrepen', geeft ze toe. De presentatrice moet aan strakke time management doen, want een dubbele boeking kan zomaar voorkomen. 'Ineens vielen de opnames van Everybody Dance Now en Het Orkest van Nederland samen. Dat zijn de momenten waarop ik één ding moet loslaten.' Dat laatste is niet gemakkelijk. 'Ik ben iemand die moeilijk loslaat, dan sms ik nog 86 keer of het niet anders gaat en dan is mijn werkgever zo wijs daar niet meer op te reageren. Dat vind ik behoorlijk irritant.'

Voor het persoonlijke RTL4-programma Chantal Blijft Slapen zocht ze BN'ers 24 uur op. 'Het is arbeidsintensief, want ik werk niet binnen een bekend kader zoals in Everbody Dance Now. Ooit wil ik graag een grote talkshow doen, maar daar ben ik nog lang niet klaar voor. Dus ik wil bij het begin beginnen en mensen opzoeken. Wat valt mij aan die mensen op en waar gaan zij naartoe? Zoals een vreemd kind op straat aan je kan vragen.' Chantal logeerde bij BN'ers die ze zelf graag mag, zoals Halina Reijn, Carlo Boszhard, Tijl Beckand, Angela Groothuizen, Humberto Tan en Hans Klok. Ploffen ze thuis op de bank na een lange dag? Het logeerpartijtje bij de blonde illusionist is haar misschien wel het meest bijgebleven, want Hans was de afspraak vergeten en is niet zo 'showy' als hij doet vermoeden. Bovendien 'zat zijn haar niet zo mooi', slaapt hij met zijn hond in bed en gaat hij na de show naar een buurtkroegje, 'niet naar een hippe club'. Rolbevestigend vond Chantal de badkamer vol met flessen haarspray.

Zelf verzekert ze geen andere Chantal te zijn als het lampje van de camera uitgaat. 'Helaas heb ik weinig mensen om me heen die me veren in mijn reet steken; ik word vrij scherp in de gaten gehouden. Ik kreeg veel commentaar toen ik me vroeger anders gedroeg op tv, zo van 'je moet jezelf zijn'. Ik heb het echt moeten leren, ik heb veel nee-schudders om me heen. Ik vind het vreselijk om naar mezelf te kijken, maar het moet. Je moet erin groeien.'

Chantal Blijft Slapen is vanaf vanavond om 20.30 uur wekelijks te zien op RTL4.

Chantal Janzen ook op Duitse televisie

 Vanaf 2015 is Chantal Janzen (35) ook op de Duitse tv te zien. Janzen is dan niet meer alleen op RTL 4 te bewonderen, maar ook bij de commerciële televisiezender SAT.1.

Ze zal daar meerdere grote shows presenteren, en die werkzaamheden combineren met haar RTL-activiteiten, laat Stage Entertainment donderdag weten.

Als eerste staat The Voice Kids op het programma. Samen met haar Duitse collega Thore Schölermann neemt zij in het voorjaar het derde seizoen van de talentenjacht voor haar rekening.

Janzen was en is in diverse tv-programma's te zien, zoals De jongens tegen de meisjes, Beat the best, Beatrix en Met hart en ziel.

Dit jaar won ze de Zilveren Televizier-Ster Vrouw, de prijs voor televisievrouw van het jaar. Verder speelde Janzen in bekende films, zoals Alles is liefde, en musicals, waaronder Hij Gelooft in Mij.

Braless Monday, Chantal Janzen zonder BH

Voor de vrouwen betekent de maandag wasdag.  Het onderwerp van vandaag is: #Braless Monday! Braless Monday betekent uiteraard een BH-loze maandag. Of een vrouw nou grote of kleine borsten heeft een hemdje of t-shirt zonder BH is super sexy!
Braless celebs

Voor deze braless monday zijn er verschillende random chicks voor je maar ook een aantal bekende dames. De braless celebs van deze week zijn:

    Chantal Janzen
    Jennifer Aniston
    Selina Gomez
    Paris Hilton

Chantal Janzen zonder BH

BH-leed voor Chantal

Bubbels! Topstylist Janice bespreekt elke week de kleding van de sterren. In deze aflevering aandacht voor Chantal Janzen die een wel heel strak shirt draagt.

De BH-loze foto’s van Chantal Janzen hebben we te danken aan het TV programma Chantal blijft slapen.

Trouwlocatie Chantal Janzen tip top in orde

Chantal Janzen maakt zich op voor haar bruiloft in feestmaand december. Ook de trouwlocatie is al in kerstsferen.

Chantal en haar Marco Geeratz geven elkaar op 15 december 2014 het jawoord in het Claridge Hotel in Londen. Het 'zaaltje' waar zij trouwt is bekleed met marmer, kroonluchters en spiegels (foto's) en het hotel heeft ook al hun kerstaankleding van dit jaar prijsgegeven.

De zaalhuur is 637 euro voor vier uur. Het bruidspaar heeft 100 gasten gevraagd om hun huwelijk bij te wonen. Het hapje en een drankje na het jawoord kost 107 euro per persoon, meldt Hollywoodhuizen.nl. Een nachtje slapen in het hotel is prijziger: de goedkoopste kamer kost meer dan 700 euro.

Het hotel wordt in Engeland ook wel de dependance van Buckingham Palace genoemd omdat er door de jaren heen heel wat hoogwaardigheidsbekleders hebben overnacht. Ook beroemdheden als Victoria Beckham en Anne Hathaway en houden er graag een schoonheidsslaapje. Joan Collins is er ook getrouwd.

Chantal Janzen heeft voor haar nieuwe televisieprogramma met niemand minder dan actrice Halina Reijn het bed gedeeld.

'Ze lag lekker tegen mij aan, maar vond het wel een beetje moeilijk', vertelt Reijn aan AT5. 'Ze zei: 'Ik heb nog nooit bij een vrouw in bed gelegen.' Ze had ook een hele pyjama aan gedaan.'

Uiteindelijk beviel het wel, vertelt Janzen. 'Iedereen die de montage van het programma heeft gezien, is spontaan verliefd op haar geworden, dus we hebben nu wel een probleem, want iedereen wil nu ook met haar slapen.'

De Haagse cabaretier en klassieke muziek-promoter Tijl Beckand is één van de gasten in het nieuwe programma ‘Chantal Blijft Slapen’ dat vanaf donderdag is te zien op RTL4.

In het programma gaat Janzen een dagje logeren bij zeer uitlopende Bekende Nederlanders. Zo staat ze met haar koffertje ook op de stoep bij Humberto Tan, Halina Reijn, Dirk Zeelenberg, Carlo Boszhard en Peter Jan Rens. Bij elk bezoek is het de vraag waar de gastheren en –vrouwen een slaapplek creëren voor Chantal. Is er een logeerkamer, moet ze crashen op de bank of kruipt ze in bed bij de heer of vrouw des huizes?

Tijl Beckand begon zijn carrière als stand-upcomedian/cabaretier en vergaarde bekendheid door zijn deelname aan ‘De Lama’s’, een improvisatieprogramma van BNN. Tegenwoordig werkt Beckand vooral als presentator voor RTL-programma’s zoals ‘De jongens tegen de meisjes’ en ‘Echt Waar’.

Chantal Janzen verrast door Zilveren Televizier-Ster

Chantal Janzen won donderdag 16 oktober de Zilveren Televizier-Ster Vrouw 2014. Het was voor de presentatrice een zenuwslopende avond.

En daar zat Chantal Janzen dan, als enige van de genomineerde tv-vrouwen. Floortje Dessing en Linda de Mol konden door omstandigheden niet bij het Gala zijn. „Sommige mensen adviseerden me óók niet te komen: ‘Want stel dat je verliest, dat is zó lullig.’ Kom op, zeg! Natuurlijk ben ik erbij! De Ster is de prijs van de kijker’’, vertelt ze.
Chantal Janzen

Chantal Janzen had het helemaal niet erg gevonden als ze de prestigieuze prijs naar een van haar concurrenten was gegaan. ‘’Bovendien vind ik het niet erg als ik van de anderen had verloren. Wat ik wel erg vond, was dat ik niet wist wat er ging gebeuren. Ik houd niet van verrassingen, dat maakte deze avond extra spannend. Laat mij maar presenteren, dat is minder zenuwslopend”, besluit ze.
Humberto Tan

Ook Humberto Tan viel in de prijzen tijdens het gala in Koninklijk Theater Carré. Iedereen wist het al: De RTL Late-Night-presentator is zeldzaam in zijn soort. Hij heeft slechts één tweet verstuurd om zijn fans op te roepen te stemmen op de Zilveren Televizier-Ster Man. „En daarin heb ik ook ­Art Rooijakkers en Johnny de Mol, de andere genomineerden, genoemd’’, vertelt Tan.
Zilveren Televizier Ster

‘’Het is de prijs van het publiek: de kijkers mogen bepalen wie er wint.” En die hebben massaal op Humberto gestemd. „Toen we met Late Night begonnen, noemden velen ons kansloos. In dat woord geloof ik nu niet meer.” Nou ja, de andere tv-mannen waren wél kansloos tegen Humberto.

Halina Reijn heeft lesbische gevoelens voor Chantal Janzen

Bij de premiere van Pak Van Mijn Hart maandagavond in de JT Bioscoop van Hilversum maakte Halina Reijn van haar hart geen moordkuil. De actrice was nog al uitgesproken over de cast van de film.

"Wat een heerlijke mensen hebben meegewerkt aan deze film, ik word er gewoon opgewonden van. Kijk Nick en Simon dan, Fedja van Huet en Benja Bruining. Stuk voor stuk stralen ze gewoon!" Om te vervolgen met: "Van Chantal Janzen krijg ik spontaan lesbische gevoelens. Ik ben gewoon enorm erotisch geladen vanavond," aldus een uitgelaten Reijn.

Chantal Janzen wordt blij van spontane dingen


De romantische komedie 'Pak Van Mijn Hart' heeft zondag de status van Gouden Film bereikt. In totaal hebben al meer dan 100.000 mensen de film van regisseur Kees van Nieuwkerk gezien.

De film die afgelopen donderdag in première ging speelt zich af rond sinterklaastijd en gaat over de liefdesperikelen van twee broers die samen een kledingverhuurbedrijf runnen.

In het novembernummer van het 100% NL Magazine staat een groot interview met de hoofdrolspelers Chantal Janzen en Benja Bruining. Hoe romantisch zijn zij eigenlijk zelf?

Chantal: “Wat ik heel leuk vind, is dat mijn vriend me net vertelde dat hij oppas heeft geregeld zodat we vanavond samen uit eten kunnen gaan. Van dat soort spontane dingen kan ik heel blij worden. “


Chantal Janzen: Ik wilde naakt skydiven

De cast van de musical 'Wicked' vierde donderdag de honderdste voorstelling op een wel heel bijzondere manier. De sterren mochten namelijk indoor skydiven. Chantal Janzen keek vanaf de kant toe.
Chantal Janzen is 'het toetje' dat blijft slapen bij BN'ers

 Voor haar nieuwe programma Chantal blijft slapen brengt Chantal Janzen bij bekende Nederlanders de nacht door. "Ik ben gewoon nieuwsgierig. Wat doen ze nou heel de dag?"

"Ik ben een beetje op het idee gekomen door Filemon Wesselink, hij volgde mij een paar dagen voor zijn nieuwe programma", vertelt Janzen in een gesprek met NU.nl.

"Ik wilde graag entertainment maken en met mensen praten. Wat Humberto Tan doet, dat wil ik niet, ik heb nog nooit iemand geïnterviewd. Ik heb alleen wat kandidaten gevraagd wat ze gingen zingen en of ze zenuwachtig waren."

"Kijk, wij praten nu met elkaar en dan zeg ik straks gedag en succes en dan gaan we allebei naar huis. Maar ik wil nu eens mee naar huis. Wat doen die BN'ers met zoveel geld nou heel de dag?"

En dan wordt het kijken wat er gebeurt?

"Nou het is waarnemen. Ik wil een vlieg op de muur zijn. Ik registreer, neem waar en spreek uit wat ik zie. Het is ook zo dat bekende mensen zomaar bij iedereen ongevraagd binnen denken te kunnen komen. Ik wil nu eens iets van die bekende mensen thuis zien. Het is 'payback time', eigenlijk."

"Maar het is niet zo dat de deur opengaat en alles gefilmd wordt. Natuurlijk ga ik 's nachts wel even de kastjes opentrekken, maar dat moet ik niet van tevoren zeggen."

Waar ligt het aan dat bekende mensen niet graag thuis gefilmd worden?

"Omdat ze alles al heel erg etaleren. Ik geef mezelf constant bloot. Intussen sta ik in de bladen en word ik gefotografeerd. Op een gegeven moment wil ik dus ook iets voor mezelf houden. In mijn eigen habitat ben ik toch het meest mezelf."

Het programma doet me een beetje denken aan 24 uur met....

"Ja alleen zoals Wilfried (de Jong red.) en nu Theo (Maassen red.) het doen, zover ben ik nog helemaal niet. Bovendien blijven zij in een kamer en ik ga ook op pad, dat is de hoofdmoot. Het toetje is dat ik blijf slapen."

Bij wie ga je allemaal slapen?

"Ik ga als eerste bij Peter-Jan Rens slapen. Daarna ook bij Humberto Tan: 'Is hij in het echt nou echt zo aardig?' Al verwacht ik niet dat ik er in mijn programma achter kom dat hij niet aardig is. Ik wil ook niet het wiel opnieuw uitvinden. Ook slaap ik bij mijn Divorce-collega Dirk Zeelenberg."

Hoe heb je jouw onderwerpen benaderd?

"Ik stuurde een SMS als het een man was, als het een vrouw is werkt het niet. Ik stuurde 'Mag ik bij je slapen puntje, puntje, puntje?', maar daar reageerde niemand op, want bekende Nederlanders reageren niet op dat soort berichtjes. Behalve Humberto Tan, die had mijn nummer in zijn telefoon staan, maar dat wist ik niet, dus ik dacht al 'ha viespeuk'."

Vervolgens kiezen zij wat er gebeurt?

"Ja, ik kan me voorstellen dat ze iets leuks bedenken om te gaan doen, maar des te leuker vind ik het als ze vrij zijn en niets te doen hebben. Tijl Beckand verheugt zich er nu al op om mij in het konijnenhok te duwen. Iedereen mag het zelf weten, dus als iemand zijn hele huis niet in beeld wil, slaap ik in een tentje in de tuin."

En als iemand vraagt: stap maar in bed, dan stap jij in bed?

"Dat ligt er aan bij wie."

Ben je voyeuristisch?

"Nee dat vind ik niet. Ik ben behoorlijk gesloten, dus als het niet hoeft zal je mij niet horen. Je hebt ook mensen waarvan je meteen weet dat ze er zijn als ze binnenkomen. Als ik op een verjaardag kom, weten mensen niet eens dat ik er ben. Het is niet zo dat Geer en Goor mee gaan. Jij gaat op pad en ik ga mee."

Werkt dat goed?

"Ja want als ik zou pingpongen dan ik geef ik hen steeds iets om op te reageren, maar als ik niet zoveel geef en alleen met een camera binnenkom, dan zullen we eens kijken wat er overblijft van onze televisiepersoonlijkheden."

Wat hoop je eruit te halen?

"Ik wil graag weten hoe mensen veranderen als ze thuis zijn. Thuis zijn ze anders, dat kan toch niet anders? Hun camera gaat uit en de mijne gaat aan."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten