zondag 1 februari 2009

Quinty Trustfull, Anita Witzier, Nikkie Plessen, Inge de Bruin, Marleen Veldhuis 'Battle of the Stars' @ Dutch BabesNieuwe RTL 4-show op donderdag: sporten met sterren, The Battle of the Stars

Quinty Trustfull gaat voor RTL 4 het programma Battle of the Stars presenteren, waarin bekende Nederlanders het op sportief gebied tegen elkaar opnemen. Dat meldt een zegsvrouw van RTL.

In de eerste aflevering gaan presentatrices Anita Witzier en Nikkie Plessen de strijd met elkaar aan in het zwembad. Anita Witzier in badpak krijgt hierbij Marleen Veldhuis als coach toegewezen.

Nikki Plessen
in bikini zal onder leiding van Inge de Bruin de juiste slag onder de knie proberen te krijgen, laat RTL vandaag weten.

Elke week maken twee BN’ers zich op voor een pittige competitie in steeds een andere sport, zoals wielrennen, paardrijden, hardlopen, zwemmen, schaatsen, hockey, judo en tennis.

“Nadat de twee dames door Quinty Trustfull zijn geïnformeerd in welke sport zij gaan schitteren, krijgen ze allebei één week de tijd om naar hun doel toe te werken en zich op de grote wedstrijd voor te bereiden.

Dit betekent samen met de coach hard werken aan techniek en conditie, de zwakke plekken van de tegenstander opsporen en een strategie uitstippelen.”

De kandidaten spelen overigens niet alleen voor de eer en de lol, maar ook voor een Nederlandse sportvereniging die zij steunen.

In de uitzendingen van ‘Battle Of The Stars’ wordt tevens doorverwezen naar de Lotto-trekkingen die plaatsvinden op de zaterdag bij RTL 4 na het RTL Nieuws van 19.30 uur.

Battle of the Stars zal vanaf donderdag 22 januari wekelijks tussen 22.30 en 23.00 uur te zien zijn op RTL 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten