maandag 23 februari 2009

Ilse DeLange en Stan Van Samang @ Dutch Babes


Voor het concert van Stan Van Samang in de Lotto Arena worden alle registers open getrokken. “Het was een grote droom van Stan Van Samang om ooit eens iets samen te kunnen doen, op het podium met niemand minder dan de Nederlandse singersongwriter Ilse DeLange.

We zijn blij en trots dat Ilse DeLange op onze invitatie is ingegaan en als special guest van de partij is tijdens het concert van Stan in de Lotto Arena op 14 februari”, zegt Henk Vermeulen gedelegeerd bestuurder van The Entertainment Group, organisator en management van Stan Van Samang.

Ilse DeLange verkocht bij onze Noorderburen, tijdens haar carrière al meer dan 1.250.000 albums. Ilse is ook in het bezit van 2 TMF Awards en 4 Edison awards. Ilse DeLange staat voor kwaliteitsvolle popmuziek, aangedikt met een scheut country.

De albums ‘World of hurt’, ‘The Great Escape’ waren een groot succes in eigen land maar ook bij ons. Eind vorig jaar verscheen Ilse’s nieuwste album ‘Incredible’, een cd die in een paar weken tijd goed was voor platina. Uit het album ‘Incredible’ kwam de felgesmaakte single ‘So Incredible’, een nummer dat bij ons door zowat alle radiostations is opgepikt.

Tijdens het concert van Stan Van Samang in de Lotto Arena, op zaterdag 14 februari 2009 zal dus Ilse DeLange de special guest zijn. “Ik ben ongelofelijk fier dat Ilse is ingegaan op mijn verzoek om langs te komen naar één van de belangrijkste momenten in mijn prille carrière. Ilse DeLange is een groot talent & het is geen geheim dat ik al enige tijd de grootste bewondering heb voor haar als artiest. Ik kijk er zo hard naar uit om haar te verwelkomen in mijn show.

Omringd door een bende straffe muzikanten onder leiding van vriend/producer Eric Melaerts bracht Stan nummers uit z’n platina debuut-cd ‘Welcome home’ maar ook uit z’n onlangs verschenen tweede cd ‘Take it from me’. De songs ‘This Time’, ‘2nd Hand Life’, ‘Brand new start’ en ‘I Didn’t Know’ werden bijzonder gesmaakt door het publiek.

Een hoogtepunt in het optreden van Stan was zonder twijfel het duet ‘Some of us’ wat hij samen heeft geschreven met BJ Scott & Eric Melaerts. Twee stemmen die blenden op een podium, het publiek en het gelegenheidsduo genoten zichtbaar.

Na ‘Some of us’ ging het in een rotvaart door met ‘Poison’ en ‘Creep’ een nummer origineel afkomstig van Radiohead maar door Van Samang meesterlijk neergezet. Halfweg in het concert mocht Stan met de nodige trots zijn special guest aankondigen, Ilse DeLange.

In Nederland heeft Ilse DeLange al meer dan 1,5 miljoen albums verkocht en reken maar dat ze in België, met haar gastoptreden bij Stan heel wat fans heeft bijgewonnen. Voor de gelegenheid zong Ilse haar nummer ‘Flying blind’ in duet met Stan en dat klonk schitterend.

Aansluitend bracht Ilse DeLange ook haar recente solo single ‘So Incredible’, een nummer waarmee ze momenteel niet meer uit de ether weg te branden is. Het werd voor Stan, de band en de gasten in de Lotto Arena een bijzon der gezellige avond waar er na 19 liedjes een eerste keer een punt werd achter gezet.

Ilse DeLange is de artiestennaam van Ilse Annoeska de Lange (Almelo, 13 mei 1977), een Nederlands zangeres. Ze won in 2004 een Edison en haar albums bereikten ruim tien keer Platina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten