donderdag 19 februari 2009

Luca Prins, het rondborstige Unox Nieuwsjaarsduik meisje, voor VROUW op mode-reis @ Dutch Babes

Heel Nederland heeft jacht gemaakt op het blonde meisje dat vanochtend op de voorpagina van De Telegraaf prijkte, maar de zoektocht is ten einde; Het rondborstige meisje is Luca Prins!


Het goedlachse 'Unox-meisje' en nieuwe Dutch Babe dat Nederland in de ban kreeg van haar bikini foto blijkt de 17-jarige Luca Prins uit Egmond aan Zee te zijn.


Jacht


Via een sms-bericht vernam Luca vanochtend dat ze in bikini en met een warme Unox-muts op haar hoofd tijdens de traditionele nieuwjaarsduik in Egmond aan Zee de voorpagina van De Telegraaf had gehaald.


En het bleef niet bij dat ene bericht. Ook familie, vrienden en bekenden reageerden op de spontane foto. Wat de 17-jarige gymnasium scholiere niet wist, was dat op internet letterlijk jacht werd gemaakt op haar.


Iedereen wilde ineens weten wie dat natte schaars geklede meisje op de voorpagina was.


Compliment


"Natuurlijk is dat best een compliment en grappig dat dit gebeurt”, aldus de Egmondse Luca Prins die gistermiddag door De Telegraaf werd opgespoord. Tijdens de nieuwjaarsduik in de Noordzee was ze toevalligerwijs door onze fotograaf Martin Mooij in bikini rennend door de branding vereeuwigd. Nooit eerder poseerde ze naakt voor een fotograaf. Hoewel ze er nooit aan heeft gedacht, trekt een carrière als fotomodel haar wel. "Maar eerst wil ik het gymnasium in Alkmaar afmaken. Ik moet nog twee jaar.” Naar verluid heeft mannenblad Playboy al geïnformeerd voor een bloot fotoshoot.

Luca Prins was wel een beetje geschrokken van alle aandacht naar aanleiding van haar foto, maar kan er nu toch wel van genieten. Ze is toch ook wel erg trots op de eerste Telegraaf-voorpagina van 2009...

Luca Prins Facts:
17 jaar, lengte 1.70m

Is vegetarier ! Unox wil haar erwtensoep aanbieden

Borsten: DD , puur natuur, geen siliconen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten