zaterdag 7 februari 2009

Vivian Slingerland @ Dutch Babes


Vivian Slingerland (Ede, 29 november 1971) is een Nederlands televisiepresentatrice. Momenteel presenteert ze 4 in het Land.

Na de MAVO ging dutch babe Vivian Slingerland naar de "Nimeto", een opleiding reclame & presentatietechnieken. Ze houdt van reizen in combinatie met actie, duiken, parachute springen, skaten, motorrijden. Slingerland woont samen met haar vriend, waarmee ze twee dochters heeft.

Vivian Slingerland
Geboortedatum: 29-11-71
Geboorteplaats: Ede

Opleidingen:
1984-1988 MAVO-D
1988-1992 Nimeto, opleiding reclame & presentatietechnieken

Werkervaring
1990-heden Fotomodel, Mannequin bij Touché Models Amsterdam
1998-1999 Labelmanager Firetrap, jeans-fashion
1999-heden Omroepster Veronica/Yorin
mei 2002 presentatie Motor TV
One Way Ticket samen met Chris Zegers
Motor TV
DJ Yorin FM - heden
Yacht Vision - heden

Liefhebberijen
Veel & ver reizen, duiken, skaten, lekker uitzweten in de sauna, nog meer zweten in de sportschool, parachute Jump, bioscoopje pakken, borrelen, stappen, motorrijden.

"Na mijn opleiding rolde ik al gauw in het modellenwerk. Ik heb veel gereisd, leuke campagnes gedaan, en heel veel over mezelf geleerd. Ik wilde toch wat meer, en heb toen ook in tijdje in de modewereld gewerkt, als labelmanager."

"Toen mocht ik bij Veronica een screentest doen, en jawel, ik werd aangenomen! Het is erg leuk werk, vooral omdat het live gaat zonder autocue. In de zomer van 2001 ben ik samen met Chris Zegers naar West-Afrika voor het programma One Way ticket voor Yorin."

Vivian Slingerland: "En nu doe ik natuurlijk motor tv, een programma wat echt bij me past. Lekker stoer en actief, daar ben ik echt super blij mee!

Mijn toekomst:
"Motor tv natuurlijk, en misschien wel eenn leuk combi-programma met reizen en motorrijden, wie weet? Verder staan extreme sporten nog steeds op mijn verlanglijstje, daar wil ik nog wel eens een programma over maken."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten