maandag 20 juli 2009

Vivian Slingerland 'Ik kom bij je eten' modderbad estafette @ Dutch BabesDutch Babe Vivian Slingerland is voor het programma 'Ik kom bij je eten' bij het jaarlijkse dorpsspektakel in Avenhorn. Ze is op bezoek bij het Team Boergeoisie. Vorig jaar behaalde dit team de tweede plaats.

Vivian Slingerland doet mee met het laatste spel, namelijk de modderestafette. Vivian duikt vol overgave zelf ook in het modderbad. Zal dit jaar Team Boergeosie gaan winnen?

Verder zijn Vivian Slingerland en Harm-Jan de BBQ-man bij het jaarlijkse dorpsspektakel in Avenhorn. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in verschillende spellen. Vivian en Harm-Jan zijn op bezoek bij het Team Boergeoisie.

Vivian Slingerland (Ede, 29 november 1971) is een Nederlands televisiepresentatrice. Ze heeft 4 in het Land gepresenteerd. Momenteel presenteert Vivian samen met Epco Ongering het RTL-programma Yacht Vision en Ik kom bij je eten.

Na de MAVO ging Vivian Slingerland naar de "Nimeto", een opleiding reclame & presentatietechnieken. Ze houdt van reizen in combinatie met actie, duiken, parachute springen, skaten, motorrijden. Slingerland woont samen met haar vriend, waarmee ze twee dochters heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten