donderdag 30 juli 2009

BlootGewoon presentatrice Anita Witzier uit de kleren voor naaktkalender en Reumafonds @ Dutch Babes


Presentatrice Anita Witzier gaat uit de kleren voor een goed doel. Voor het nieuwe KRO-programma BlootGewoon poseert de sexy presentatrice naakt om zo de aandacht te vestigen op het Reumafonds, waar ze ook ambassadrice van is. Dat heeft de KRO donderdag bekendgemaakt.

De directeur van het Reumafonds Lodewijk Ridderbos zegt dat de opvallende manier waarop Witzier aandacht vraagt voor deze chronische ziekte hard nodig is. "2,3 miljoen Nederlanders hebben reuma of artrose. Voor ruim honderdduizend van hen is dagelijks aan- en uitkleden een lastige en pijnlijke bezigheid", vertelt Ridderbos.

De 47-jarige presentatrice wil met haar naaktshoot het goede voorbeeld geven aan de kandidaten van het nieuwe programma. Het is de bedoeling dat er tien groepen mensen in 'evakostuum' poseren voor een door hen gekozen goed doel. De foto's worden volgens de KRO op een glamourvolle manier gemaakt. Het wordt zeker geen platte seks.

Een vakjury kiest de meest bijzondere naaktfoto's uit. Deze worden gebundeld in een naaktkalender, die vervolgens weer gekocht kan worden op de webshop van de KRO. De opbrengst hiervan wordt evenredig verdeeld over de winnende doelen.

De KRO wil met het programma goede doelen onder de aandacht brengen en mensen inspireren na te denken over zorg voor elkaar. Ook moet het programma tonen wat het met iemand doet naakt te poseren. KRO BlootGewoon is vanaf 30 juli, elke donderdag te zien bij KRO op Nederland 1.

Anita Witzier is uit de kleren gegaan voor het goede doel. De presentatrice van het nieuwe KRO-televisieprogramma BlootGewoon heeft naakt geposeerd om aandacht te vragen voor het Reumafonds, zo meldde de KRO donderdag.

Dutch babe Witzier is ambassadrice van het Reumafonds. Ze geeft met haar blootfoto het goede voorbeeld aan de kandidaten van haar tv-programma.
Daarin poseren tien groepen mensen in hun blootje voor een zelfgekozen goed doel. Een vakjury en de kijkers kiezen de meest bijzondere foto's uit voor een naaktkalender, die via de KRO-website wordt verkocht.

De opbrengst hiervan wordt evenredig verdeeld over de winnende goede doelen.
BlootGewoon is vanaf 30 juli om 21.30 uur wekelijks te zien op Nederland 1.

Voor het nieuwe KRO-programma BlootGewoon geeft presentatrice Anita Witzier het goede voorbeeld. Ze poseert naakt voor het Reumafonds en ziet er oogverblindend goed uit.

Lodewijk Ridderbos, directeur Reumafonds: "Anita Witzier laat zien waar ze voor staat. Ze geeft zichzelf bloot voor het Reumafonds en vraagt zo op een opvallende manier aandacht voor deze chronische ziekte. En dat is hard nodig, want 2,3 miljoen Nederlanders leeft met reuma of artrose.

In BlootGewoon, dat vanaf 30 juli bij de KRO te zien is, gaan 10 groepen mensen uit de kleren voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto’s worden gekozen door een vakjury en de kijkers. Deze komen op een unieke naaktkalender.

1 opmerking:

  1. haii ik ben 35 jaar ik heb ook ra ,en ben zwanger,dus best eng allemaal,maar ja het leven moet en gaat door,groetjes monique

    BeantwoordenVerwijderen