woensdag 19 augustus 2009

Nikkie Plessen in bikini @ Dutch Babes


Nikkie Plessen (Utrecht, 8 mei 1985) is een Nederlandse actrice, presentatrice en model. Ze is onder meer bekend van de dagelijkse soapserie Onderweg naar Morgen en heeft een gastrol gehad in de wekelijkse kinderserie Hotnews.nl.

In 1998 debuteert Dutch Babe Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen, Ze speelt dan een semi-gastrol en is dan over een periode van twee maanden te zien als Marieke de Jong.

Ze zit dan nog ook op het jeugdtoneel, wat ze tot het jaar 2000 zou blijven doen. In 1999 keerde ze opnieuw voor twee maanden terug in ONM, in dezelfde rol. In 2000 is ze voor het eerst te zien in de een bioscoopfilm, ze speelt de rol van Vera in de speelfilm De Grot van regisseur Martin Koolhoven.

Het jaar erop verschijnt sexy Nikkie Plessen in Goede tijden, slechte tijden in een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki. Daarna verscheen ze in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. In 2003 keerde Nikkie terug naar het Onderweg naar Morgen 'nest' maar dit keer in de rol van Lizzy Vehmeijer. Ze nam deze rol over van actrice Viviënne van den Assem. Daarnaast ging ze ook spelen in de comedyserie Kees & Co, waar ze de rol Mariël op zich nam.

Sinds 2004 presenteert ze vrijwillig voor Emma Kinder TV, van de ziekenhuisomroep Omroep AMC Amsterdam. In 2006 kwam Nikkie Plessen terecht bij de Jetix kinderserie Hotnews.nl, waar ze de gastrol Irina van Beek speelde.

Nikkie Plessen begon op 6 september 2006 een carrière als VJ bij TMF. Ze nam uiteindelijk de plaats van Renate Verbaan in die overgestapt is naar RTL 5. Sindsdien presenteerde ze daar het programma Reaction. Ook was ze zo nu en dan te zien in de late-nightshow van Reaction, de Dagrand.

Eind 2007 werd ze herenigd met oud-collega Sascha Visser, met wie ze in Kees&Co speelde. Hij werd VJ bij TMF en presenteert onder andere Reaction. Op 9 juli 2008 werd bekend dat Nikkie Plessen na twee jaar TMF de overstap naar RTL5 maakt .

Bij RTL5 presenteert Nikkie onder meer Can't Buy Me Love, Miss & Mrs. Perfect en We Love The 90's Met Nikkie. In 2008 duikt Nikkie Plessen voor het zomer programma Ik Kom Bij Je Eten in bikini in het water tijdens de Sneekweek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten