zaterdag 1 augustus 2009

Chantal Janzen Wie is mijn ex? @ Dutch Babes


In het nieuwe AVRO-programma Wie is mijn ex? komen exen eindelijk goed van pas: ze kunnen geld opleveren. We vroegen sexy presentatrice en Dutch babe Chantal Janzen om tekst en uitleg.

Hoe gaat het programma eruitzien?
Chantal Janzen: "Eén kandidaat neemt drie mogelijke exen mee. Eén van hen is de echte ex van die persoon en ons panel, bestaande uit Ruben Nicolai, Fiona Hering en een wisselend panellid, moet raden wie dat is."

Wat is daar zo leuk aan?
Chantal Janzen: "Een van de leukste dingen vind ik dat de ex altijd degene is van wie je het totaal niet verwacht. En wat me ook aangenaam verraste is dat er zulke verdomd goede amateuracteurs in Nederland zijn. Die staan daar zo goed te spelen en te liegen!"

"Het zijn natuurlijk geen echte acteurs, maar bekenden van de kandidaat. Broers, zussen, collega’s. En omdat ze een geldbedrag kunnen winnen door het panel op het verkeerde been te zetten, doen ze echt hun best. Sommige dames spelen verbazingwekkend goed."

Weet jij zelf van tevoren wie de ex is?
Chantal Janzen: "We hebben alleen nog proefopnames gehad en ik ben er nog niet helemaal uit of ik dat van tevoren wil weten. Ik denk het wel. Dat lijkt me wel leuk, want als ik het ook niet weet, dan had ik net zo goed in het panel kunnen gaan zitten. Als ik weet wie het is, kan ik het panel nog een beetje misleiden."

Wat vind je van het panel?
Chantal Janzen: "Met Ruben heb ik Zooo 30 gepresenteerd en ik vind het leuk om nu weer met hem samen te werken. We hebben een goede klik en maken veel lol met elkaar. Dat gaat hartstikke goed."

"Fiona kan lekker babbelen, daar zullen we af en toe even de pauzeknop op moeten zetten. Maar ze heeft er een leuke kijk op. Tijdens de proefopnames bleek dat ze alles durft te zeggen, ze is een enorme flapuit."

Is het programma ergens mee te vergelijken?
Chantal Janzen: "Veel mensen zeggen dat het een variant is op Wie van de drie? maar die vergelijking wil ik zelf niet maken. Het is een volledig nieuwe spelshow."

"Het is wel slim dat het in de zomertijd geprogrammeerd is denk ik, omdat het programma luchtig en vrolijk is en vooral voor de fun. Het is grappig en herkenbaar. Het is ook leuk om te zien dat het blijkbaar niet altijd haat en nijd hoeft te zijn tussen exen."

Daarover gesproken: hoe ga jij zelf met je exen om?
Chantal Janzen: "Als ik ze tegenkom doen we normaal tegen elkaar, maar het is niet zo dat ik ze vaak spreek. Ik zal ze ook niet uitnodigen voor mijn verjaardag ofzo..."
Geen opmerkingen:

Een reactie posten