donderdag 4 november 2010

Natasha van den Brand Horninge en Kim Kötter 'Health Angels' @ Dutch Babes


Dutch babes Natasha van den Brand Horninge en Kim Kötter Health Angels weer aan de slag voor zondagmiddag RTL 4.

Op RTL 4 begint weer een nieuw seizoen van Health Angels. Het gezondheidsprogramma wordt wederom gepresenteerd door de twee angels Natasha van den Brand Horninge en Kim Kötter.

Elke uitzending is aan een thema opgehangen, in deze eerste aflevering moet ons duidelijk worden waarom water zo belangrijk is voor de gezondheid.

Het programma bevat ook onderdelen die vorige seizoenen al voorbijkwamen. Zo zoekt Natasha elke week naar een activiteit waarbij ze lichamelijk hard moet werken om daardoor juist achteraf heerlijk te kunnen ontspannen.

Angel Kim Kötter neemt elke aflevering iemand mee naar een wellnessclub om helemaal tot rust te komen bij allerlei heerlijke behandelingen.

Natasha van den Brand Horninge nieuwe Health Angel

RTL4 heeft twee nieuwe Health Angels gevonden om het gelijknamige gezondheidsprogramma te presenteren.

'Angels' Natasha van den Brand Horninge en Kim Kotter nemen het stokje over van Chimène van Oosterhout die eerder de presentatie voor haar rekening nam.

Natasha en Kim behandelen allerlei onderwerpen die te maken hebben met gezondheid en welzijn. Zo laat Natasha zien hoe je op een simpele manier geluk kunt vinden en neemt Kim een kijkje in de koelkast van bekende en onbekende Nederlanders, gaat naar de sauna, en laat zich verwennen met een heerlijke massage.

Kim Kötter (Losser, 27 juli 1982) is een Nederlands fotomodel, actrice en presentatrice. Zij kreeg enige bekendheid nadat zij als Miss Overijssel verkozen werd tot Miss Universe Nederland 2002.

Kim Kötter volgde basisschool in Glanerbrug en behaalde vervolgens via tussenstappen het VWO in Enschede. Hierna begon zij met de studie Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

Deze studie werd na driekwart jaar afgebroken, omdat zij benaderd werd om als Miss Universe Nederland 2002 deel te nemen aan Miss Universe-verkiezing 2002 in Puerto Rico, waar zij als tiende zou eindigen.

Na deze verkiezing heeft Kötter haar eigen modellenbureau opgericht (Models - by Kim Kötter). Tevens kocht zij de rechten van de Miss Overijssel-verkiezing. Zij was te zien als het personage Debby in de Twentse soapserie Van Jonge Leu en Oale Groond.

Momenteel schrijft Kötter wekelijks een lifestyle-pagina voor De Twentsche Courant Tubantia. Met name in haar geboorteregio Twente is zij veelvuldig te zien als presentatrice van shows, als organisatrice van de Miss Overijssel-verkiezing en bij het geven van modeshows.

In oktober 2008 maakte Kim Kötter bekend dat zij samen met haar zus Moniek Kötter, een band en een dj de Nederlandse troepen in Afghanistan zou gaan bezoeken.

In 2009 heeft Kim Kötter de rechten verworven voor het organiseren van de Miss Universe Nederland en Duitsland en de Miss World Nederland en Mister Holland verkiezingen. Ze probeert met deze stap meer duidelijkheid te verschaffen rond de miss-verkiezingen.

Vanaf april 2010 presenteert Kim Kötter samen met Natasha van den Brand Horninge het RTL4 programma Health Angels.

Health Angels: Twee inspirerende meiden met een missie

Op zondag 5 september startte het vierde seizoen van ‘Health Angels’. Het gezondheidsprogramma wordt wederom gepresenteerd door de twee ‘Angels’ Natasha van den Brand Horninge en Kim Kötter.
Nieuw in deze reeks is dat in elke week een thema centraal staat. Zo is in de eerste aflevering te zien wat het belang van water is, en overvallen Natasha en Kim iemand op straat met een Healthy Make Over.

Uiteraard mag een schoonheidsbehandeling hier niet bij ontbreken, en laten de dames hem of haar zien wat water voor het lichaam doet. Waarom is het goed om 1,5 liter water per dag te drinken? De missie van de ‘Health Angels’ om Nederland gezonder te maken viert ook in deze reeks weer hoogtij.

Het programma bevat ook onderdelen die vorige seizoenen al voorbijkwamen. Zo zoekt Natasha elke week naar een activiteit waarbij ze lichamelijk hard moet werken om daardoor juist achteraf heerlijk te kunnen ontspannen.

Angel Kim neemt elke aflevering iemand mee naar een wellnessclub of sauna om helemaal tot rust te komen bij allerlei heerlijke behandelingen.

Verder wordt ‘Health Angels’ dit seizoen verrijkt met een nieuwe kok: 2-sterrenchef Mario Ridder van de Zwethheul. Elke week kookt hij een gezond en verrassend gerecht dat ook eenvoudig thuis te maken is.

House Vision heeft vanaf zondag 1 februari tijdelijk een nieuwe presentatrice. Hoogzwangere Evelyn Struik draagt in deze uitzending letterlijk het stokje over aan Natasha van den Brand Horninge.

Zij vervangt Evelyn Struik tijdens haar zwangerschapsverlof. Natasha was eerder te zien als presentatrice bij RTL en SBS.

Natasha van den Brand Horninge werd eind 2005 aangesproken om een screentest te doen voor de belspellen bij SBS6.

Na driekwart jaar bij deze zender maakte ze in februari 2007 de overstap naar RTL Nederland om daar het team van ‘5LIVE!’ te versterken.

Natasha van den Brand Horninge wordt geboren op 4 september 1979 in Purmerend. Na het VWO verruilt ze het plattenland voor de grote stad en verhuist naar Amsterdam. Daar begint ze aan haar studie communicatiewetenschappen.

Overstap
Naast haar drukke studie, maakt Natasha van den Brand Horninge ook nog tijd vrij voor een bijbaantje.

Ze staat regelmatig achter de bar, waar ze in 2005 ontdekt wordt. Natasha besluit eerst haar studie af te maken waarna ze haar carrière als presentatrice bij SBS6 begint.

Na haar periode bij SBS6 maakt Natasha van den Brand Horninge, zoals bekend, in februari 2007 de overstap naar RTL Nederland om daar het team van 5LIVE! te versterken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten