woensdag 1 december 2010

Lieke van Lexmond 'Waar Is De Mol?' @ Dutch BabesDinsdag 16 november was Lieke van Lexmond te zien in 'Waar is de Mol?', waarin ze samen met Johnny de Mol op safari ging in Botswana, Afrika.

Dutch Babe Lieke van Lexmond is nooit eerder op survival geweest, maar het is wel altijd een grote wens van haar geweest.

Op uitnodiging van Johnny de Mol kan Lieke zich van haar meest stoere kant laten zien, wanneer de twee samen de Okavango Delta en de Makgadikgadi zoutvlakte bezoeken.

Lieke van Lexmond is niet alleen een glamourvrouw, ze is ook stoer. Dat wil ze laten zien aan Johnny in deze aflevering van Waar is de Mol?, waar de twee op safari gaan in Botswana.

Lieke heeft nog nooit een survival gedaan, maar het is wel een grote wens van haar.

Daarom gaat ze met Johnny naar Botswana, dat het nummer 1 land is om een safari te doen.

Samen bezoeken ze de Okavango Delta en de Makgadikgadi zoutvlakte.

Lieke laat zich helemaal van haar stoere kant zien als Johnny tijdens de safari ziek wordt en ze voor hem moet zorgen.

Soapy Lieke
Johnny en Lieke leefden zich ook uit met zeepsop en meer, als echte soapies.

Lieke van Lexmond heeft er totaal geen moeite mee om uit de kleren te gaan.

De 28-jarige actrice stond twee keer naakt in Playboy en kijkt met plezier terug op de sexy bloot fotoshoots van het mannenblad. "Het was een groot feest."

Lieke van Lexmond, die naar eigen zeggen een vrije opvoeding kreeg, vindt er 'niks raars' aan om zich zonder kleren te vertonen.

"Naakt gaan is voor mij ook niet per se verbonden aan seks", vertelt Van Lexmond in het televisieprogramma Waar Is De Mol?.

"De eerste keer dat ik die badjas liet vallen, was best wel gek", vertelt de actrice over haar Playboy-reportages.

"Maar daarna was het helemaal te gek." De mooie omgeving van de Seychellen, waar de tweede reportage plaatsvond, hielp ook een handje mee.

"Je zit op een spierwit strand met een blauwe zee, daar wil je ook alleen maar in je blote kont en ronde borsten rondlopen."

Een ander voordeel van haar vrije opvoeding was dat Van Lexmond bij haar ouders kon aankloppen toen ze dringend een jointje wilde uitproberen.

"Ik was erg nieuwsgierig", bekent de actrice. "Mijn ouders hadden toen zoiets van: dan doen we het met z'n allen."

Lieke van Lexmond is dus zeer vrijzinnig opgevoed, zo bleek tijdens haar reis met Johnny de Mol.

De actrice/presentatrice reisde met Johnny de Mol naar Botswana voor zijn programma Waar is de Mol?

Lieke van Lexmond: "Ik weet nog heel goed dat ik nieuwsgierig was naar een jointje... Ik wilde dat wel proberen enzo.

Toen hadden mijn ouders zoiets van: dat doen we met zijn allen, dan gaat het meteen goed. Inhaleer maar lekker diep, goed diep inhaleren."

Lieke vertelde ook hoeveel ze heeft genoten van haar naakt Playboy-reportage op de Seychellen.

"Als je daar zo staat, in bikini, op een spierwit strand en zo een blauwe zee, dan wil je niets anders dan je kleren uitdoen.

Naakt is voor mij niet iets heel raars."

Biografie Lieke van Lexmond

Actrice Lieke van Lexmond is van jongs af aan bekend met het showbizzvak. Vanaf haar vijfde speelde ze in een commercial van Royco soep en deed ze al veel modellenwerk.

Verschillende commercials volgden voor o.a. Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Het Land van Ooit en Calvé.

Haar rol als Eva Prins in de soapserie ‘Goudkust’ betekende haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek.

Sinds 2003 is Lieke te zien als Charlie in het populaire ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Daarnaast speelde ze gastrollen in de BNN serie ‘Costa!’, de politieserie ‘Spangen’, de komedieserie ‘Kees & Co’, het kinderprogramma ‘Klokhuis’ en in de succesvolle Nederlandse film ‘Volle Maan’.

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Lieke van Lexmond in 2003 haar eigen kinderprogramma ‘Kids for Animals TV’.

Dat ze ook nog eens over goede zangkwaliteiten beschikt, is wel gebleken toen ze in het theater de sterren van de hemel zong tijdens de ‘Costa! In Concert theatertour’.

In 2004 verleende Lieke haar stem aan de bioscoopfilm ‘Garfield – The Movie’.

In 2005 is Lieke van Lexmond de trotse winnares van de ‘Oké Trofee’. Verschillende bekende Nederlanders zetten zich in voor een goed doel en het publiek wees door middel van een internetpoll de winnaar aan.

Lieke won en mocht hierdoor een geldprijs voor haar goede doel in ontvangst nemen.

Begin 2006 ontving Lieke tijdens de uitreiking van de Populariteits Awards een award voor ‘Populairste soapster van het jaar 2005’ in de categorie ‘Soap en Film’.

Door de lezers van de Hitkrant is ze ook nog uitgeroepen tot ‘Populairste Actrice Binnenland’.

Daarnaast deed Lieke in het voorjaar van 2006 onder begeleiding van Remco Bastiaansen mee aan het succesvolle RTL 4 programma ‘Dancing With The Stars’ en bleek zij een geweldige danseres te zijn.

Ook nam ze dit jaar samen met rapper Ali B. het nummer ‘Je bent Gewaarschuwd’ op wat op het album ‘Petje Af’ van Ali B. kwam te staan.

Bovendien was Lieke in de zomer van 2006 te horen als gast DJ op RTL FM.

In december 2007 verscheen Lieke naakt in de kerstedititie van Playboy.

Vanwege groot succes mocht zij voor het oktober nummer van Playboy in 2008 een tweede bloot glamour fotoreportage maken.

Speciaal voor deze editie is Lieke afgereisd naar de Seychellen.

Verder bracht ze in april 2008 voor een reclame voor het internetbedrijf Argeweb het nummer ‘Alles Altijd’ uit, dat geschreven is door Tjeerd Oosterhuis.

Vanwege alle positieve feedback die dit opleverde, is al snel besloten om dit nummer als single uit te brengen.

Ook was Lieke in de zomer van 2008 één van de presentatrices van het RTL 4 programma ‘Nederland Vertrekt’.

Bovendien was ze samen met Yolanthe Cabau van Kasbergen te zien in een tv-commercial voor Holland Casino en was zij één van de sterren in het populaire programma ‘Ranking the Stars’, dat gepresenteerd werd door Paul de Leeuw.

Lieke sleepte zelfs de ‘Fun Fearless Female Award 2008’ in de wacht. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan de meest stoere en leukste bekende vrouw van Nederland.

Momenteel is Lieke van Lexmond regelmatig te zien als een van de presentatrices in het dagelijkse ‘RTL Boulevard’.

Daarnaast was Lieke in het voorjaar van 2009 te zien als presentatrice van ‘Dancing With The Stars’ op RTL4.

Samen met Beau van Erven Dorens presenteerde zij het derde seizoen van dit populaire dansprogramma.

In de zomer van 2009 was Lieke een van de presentatoren van het zomerprogramma 'Ik Kom Bij Je Eten'.

In het najaar van 2009 won Lieke de Televizier Talent Award tijdens het Televizierring Gala.

Ook won zij de Beau Monde Style Award tijdens de Beau Monde Awards.

Ook in 2010 was Lieke weer te zien als een van de presentatoren van 'Ik Kom Bij Je Eten' .

En natuurlijk kunnen we nog altijd genieten van Lieke als karakter Charlie in de populaire soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden', dat dit najaar 20 jaar bestaat.

Verder is Lieke’s stem is regelmatig te horen in verschillende radio- en tv commercials. Zo verleende zij vorig jaar tevens haar stem aan de 3D- animatiefilm ‘Monsters vs. Aliens’, waar zij de hoofdrol voor haar rekening nam.

Lieke van Lexmond (IJsselstein, 6 februari 1982) is een Nederlands model, actrice, presentatrice, dj en zangeres.

Toen ze vijf jaar oud was begon Van Lexmond met modellenwerk. Op haar zevende jaar begon ze met acteren.

In de vijfde klas havo op het Cals College in Nieuwegein, schreef Van Lexmond zich in bij Harry Klooster casting, waarna ze rollen aangeboden kreeg.

Op vijfjarige leeftijd was Van Lexmond te zien in een Royco (soep) reclamespotje, gevolgd door commercials van Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Land van Ooit en Calvé Pindakaas.

Ook is haar stem regelmatig te horen in verschillende radio- en tv commercials voor Pearle kleurenlenzen (radio) en SixFlags (tv).

Haar doorbraak kwam in 1998 door haar rol als Eva Prins in de soap Goudkust (SBS Broadcasting, t/m 2001).

Gastrollen speelde Van Lexmond in onder meer Kees & Co, IC (Intensive Care), Het Klokhuis, Waskracht!, Dok12, Costa! en Spangen.

In 2002 wordt ze benaderd door Goede tijden, slechte tijden of ze tijdelijk de rol van Charlie Fischer zou willen overnemen van Aukje van Ginneken, die op dat moment in het ziekenhuis ligt. Van Lexmond speelt in 2002 vervolgens drie maanden 'Charlie'.

Hoewel het dan rustig wordt rond Van Lexmond besluit ze een baan aan te nemen als secretaresse.

Maar deze baan duurt niet lang want voor de zomer van 2003 wordt ze wederom benaderd de makers van Goede tijden, slechte tijden.

Of Van Lexmond de behoefte had om de rol van Charlie weer op zich te nemen, maar dan voor onbepaalde tijd. Van Lexmond gaat akkoord.

Op oudejaarsavond 2005 doet Van Lexmond mee aan een uitzending van Dancing with the Stars en later met de tweede gewone reeks in 2006.

Hierin danste ze met Remco Bastiaansen. Van Lexmond en Bastiaansen worden uiteindelijke zesde.

In 2009 neemt Van Lexmond het stokje over van Sylvana Simons en presenteert ze dit keer Dancing with the Stars.

In juni van 2008 neemt Lieke van Lexmond plaats in de panel van het derde seizoen Ranking the Stars. In dat zelfde jaar presenteerde Van Lexmond in de zomer Nederland Vertrekt samen met o.a. Beau van Erven Dorens, Froukje de Both en Robert ten Brink.

Vanaf januari 2009 behoort Van Lexmond ook tot de vaste vervangers van Winston Gerschtanowitz voor RTL Boulevard. In de zomer van 2009 is Van Lexmond een van de presentatoren van het RTL 4 zomerprogramma Ik kom bij je eten.

Op 23 oktober 2009 won Van Lexmond de Televizier Talent Award. Zij versloeg Eva Jinek en Valerio Zeno in de verkiezing. Nog geen week later, op 29 oktober 2009, won Lieke de Beau Monde Style Award.

Rond haar elfde en twaalfde jaar speelde ze Kootje in de film Prime Time (1993). Haar tegenspelers waren onder andere Huub Stapel en Esther Roord.

De film werd vanwege financiële problemen niet voltooid, dus ook nooit vertoond. Van Lexmond werkte ook mee aan een bedrijfsfilm van de Nederlandse Spoorwegen in 1994.

Ook heeft ze de stem van Pardijntje in de Efteling. In de film Volle maan (2002) maakt Van Lexmond haar debuut op het witte doek. Ze speelt daarin Esmé, het vriendinnetje van de stoere Bobbie (Michiel Huisman).

In de speelfilm Garfield: The Movie (2004), leent Van Lexmond haar stem aan de poes Arlene. Arlene is een diva van de straat en Garfield is helemaal smoor op haar.

In 2009 deed Van Lexmond voor de film Monsters vs. aliens de stem van Susan Murphy.

Lieke van Lexmond speelt reisleidster Ineke in de familiefilm Penny's Shadow. Van Lexmond wordt hier herenigd met oud Goede tijden, slechte tijden-acteurs Rick Engelkes, Liza Sips en Tanja Jess.

In 1997 was Van Lexmond de leadzangeres van haar schoolband Easy Freeze. Voor de Nationale Actie Midden-Amerika nam Van Lexmond samen met de sterren van Goudkust, Goede tijden, slechte tijden, ONM, de TMF VJ's en Regilio Tuur het nummer Hoop Doet Leven op.

De sterren bestaan onder meer uit Tanja Jess, Josefine van Asdonk, Jeroen Post, Tooske Breugem, Froukje de Both en Fabienne de Vries.

Met Goudkust-collega Jasmine Sendar heeft Van Lexmond ook een cd-single uitgebracht onder de naam Bibi & Eva met de titel Tell Me, Tell Me.

Daarnaast nog twee nummers ingezongen die zijn gebruikt in de soap Goudkust. Ook zingt Van Lexmond samen met Jasmine Sendar en Chantal Janzen van de film Volle Maan het nummer Break Away op het Volle Maan-album.

Sinds 2004 is Van Lexmond ook te boeken als Vip DJ. In de zomer van 2006 maakt Van Lexmond een programma bij RTL FM.

In datzelfde jaar zingt Van Lexmond op het album Petje Af van Ali B mee op het nummer 'Je Bent Gewaarschuwd'.

Er gingen een tijdje geruchten dat het liedje ook als single uit werd gebracht, maar dat is nooit gebeurd.

In het voorjaar van 2008 wordt Van Lexmond benaderd om voor Argeweb een reclamespotje in te zingen. Het nummer wordt zo populair dat ze het daadwerkelijk ook uitbrengen.

De single werd geschreven door componist Tjeerd Oosterhuis en tekstschrijver Jim Stolze en behaalt de #36 plek in de Top 40 en #29 in de Single Top 100.

Van Lexmond speelde in schoolmusicals als Cats (1996) en Hair (1997). In de maanden januari, april en mei 2004 was Van Lexmond samen met onder meer Sonja Silva, Jasmine Sendar en Charly Luske te zien in Costa! in Concert (een muziekspektakel in de sfeer van zon, zee, strand en feest!)

Lieke van Lexmond stond naakt op de cover van het mannenblad Playboy Magazine in de kersteditie van 2007. In oktober 2008 stond ze voor de tweede keer naakt in de Playboy.

Van Lexmond heeft een relatie gehad met Soulvation-toetsenist Jeroen Rietbergen. Eind 2007 ging het stel uit elkaar.

Een paar dagen later wordt dan bekend dat Rietbergen een relatie heeft met Linda de Mol.

Maar lang treurt Lieke van Lexmond niet, ze vindt nieuwe liefde bij collega Mark van Eeuwen. In juni 2009 werd bekend dat het koppel uit elkaar was gegaan.

Op 10 februari 2010 doken de geruchten weer op dat het stel bij elkaar was.

Een maand later zouden ze meerdere keren zoenend zijn gespot.

Op 12 april 2010 maakte Van Eeuwen bekend dat het definitief over is tussen hem en Van Lexmond.

Op 21 april 2010 werd bekend gemaakt dat Van Lexmond een relatie heeft met vastgoedhandelaar Jeroen Kool.

Op 7 september 2010 werd in RTL Boulevard bekend gemaakt dat de relatie van Lieke van Lexmond en Kool na ruim 5 maanden voorbij is.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten