donderdag 9 december 2010

Monique Smit @ Dutch Babes

Margaretha Geertruida Maria (Monique) Smit (Volendam, 9 april 1989) is een Nederlandse zangeres en televisiepresentatrice.
Dutch babe Monique Smit werd bekend op televisie met het programma Gewoon Jan Smit, een reallife-soap van haar broer Jan Smit. In het voorjaar van 2007 deed ze mee aan het Tien-programma Just The Two Of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begint.
 
Haar partner in dat programma was Xander de Buisonjé. Monique Smit en haar partner verloren uiteindelijk de finale van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis. Voordat ze deelnam aan de show Just the Two of Us, was Monique Smit kapster.
Voor Kerst 2006 zong Monique Smit het liedje Kerst voor iedereen met haar broer Jan Smit dat als b-kant verscheen op de single Cupido. In 2007 tekende ze een platencontract, waarna haar eerste single Wild eind juni uitkwam. Voor later dat jaar stond er een album gepland, maar dit werd uitgesteld net als haar tweede single vanwege stemproblemen.
 

Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en amper na het uitbrengen van haar hit Wild werd ze gevraagd om het muziekprogramma Z@pp Kids Top 20 te presenteren, omdat Elize het te druk had met haar muziekcarrière. Op 22 december 2007 werd haar eerste uitzending uitgezonden.
Op 17 september 2010 wordt de nieuwe single Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom gelanceerd van haar broer waarop zij samen met Jan op de B-kant met When You're Gone te horen is.
Monique Smit heeft sinds de lente van 2009 een relatie met de twee jaar jongere FC Jong Volendam-speler Jeffrey Bok. Eerder had Smit een relatie met zanger Thomas Berge.
Woensdagmiddag beviel Liza van een prachtige dochter, tevens het eerste kindje voor Jan Smit. Nu heeft hij trots de eerste foto laten zien.
De kersverse papa heeft speciaal op zijn website een foto van Emma gezet. Met een lief mutsje op met de naam 'Emma' ligt de pasgeboren baby te slapen.
Monique Smit is hartstikke blij met haar kleine nichtje. "Ik ben gewoon een hele trotse tante." Ook moeder Gerda is trots. “Alles erop en eraan, echt prachtig."
De sympathieke Monique Smit was maandag in Vlaanderen om haar nieuwe single 'Maak Je Move' en album 'Verder' voor te stellen. Ze had een gesprek over de veel gemaakte associatie met haar broer Jan Smit, haar ontdekking als ster én over haar plannen tijdens het concert van Jan Smit op zaterdag 4 december in de Lotto Arena in Antwerpen.
Monique Smit kwam naar Vlaanderen om haar nieuwe single 'Maak Je Move' voor te stellen. Dat nummer is ook terug te vinden op haar nieuwe cd, de tweede die als titel heeft 'Verder'.
 
Eerder kwam al het album 'Stel Je Voor' uit in juli 2008. Qua singles heeft ze twee Top 10 hits gescooord in de Nederlandse Mega Top 100 met de nummers 'Wild' en 'Blijf Je Vanavond'. 'Maak Je Move' doet het ook uitstekend en staat in de top 30 genoteerd in de Nederlandse hitlijsten, maar nu is Vlaanderen aan de beurt.
De single 'Maak Je Move' is trouwens ook digitaal te koop. Het album 'Verder' is vanaf nu ook in Vlaanderen beschikbaar.
Monique Smit reed na een optreden in Antwerpen met gierende banden naar huis, maar daar was de politie niet van gecharmeerd.
Monique werd op het laatste moment aangehouden door de politie, twittert ze. "Thuis! Worden we toch zo 100 meter voor mijn huis aangehouden, Stop Politie. Ingehaald waar het niet mocht. Haha dat is pech hebben. Truste!"
Haar rijkunsten hebben haar een lieve duit gekost, ze is nu 160 euro lichter.
Monique Smit, de zus van zanger Jan Smit, stond zaterdagavond ook in de Lotto Arena te Antwerpen.
Op Twitter konden we zondag lezen dat ze goed thuisgekomen was maar dat ze vlakzij haar woning moest stoppen voor de politie. Neen, niet voor te hard rijden, wel omdat haar chauffeur een ander voertuig had ingehaald op een plaats waar dat niet mocht. Stom he!

Monique Smit kwam dus afgelopen weekend in aanraking met de politie. De zangeres werd op de bon geslingerd voor haar gedrag.
Het zusje van Jan Smit was op de terugweg vanuit Antwerpen, waar zij net had opgetreden met haar broer, toen ze werd aangehouden. "Worden we toch zo'n honderd meter voor mijn huis aangehouden. Stop, Politie," laat de blondine op Twitter weten. "Ingehaald waar het niet mocht. Haha, dat is pech hebben."
Op 22 oktober gaf Jan Smit de aftrap van zijn ‘Leef je uit’-concerttour in de Rijnhal in Arnhem. Zaterdagavond speelde hij een tot de nok gevulde Antwerpse Lotto Arena plat. Zo’n 5000 man kwamen kijken naar prachtige duetten met zus Monique Smit en ook de eerste babyfoto van zijn pasgeboren dochter Emma mocht niet ontbreken.
 

Het is zijn pasgeboren dochter Emma die ervoor zorgt dat Jan Smit talrijke cadeautjes mocht ontvangen gaande van tutters, tot babypakjes, tot fotokaders,... Ganse zakken vol kwamen Jan’s richting uit. De Nederlandse zanger is er duidelijk heel erg tevreden mee.
Op de setlist van de ‘Leef je uit’-tour staan er heel wat liedjes die afkomstig zijn van Jan’s recente album ‘Leef’. Naast de titelsong kwamen ook ‘Terug in de tijd’ en ‘Zie wel hoe ik thuis kom’ aan bod in de show. Het decor is een videowall met hierop een groot fotoboek. In de show zitten dan ook heel wat babyfoto’s van Jan verwerkt.
Jan maakt tijdens zijn set ook tijd om zijn grootste fan Marleen in de bloemetjes te zetten met een verjaardagslied. ‘Als je bij me bent’ klinkt als een geschikt slaapliedje voor kleine Emma. In het nummer ‘Altijd jij’ zingt Jan “Zelfs de regen houdt mij niet tegen" en toen volgde een heuse waterval van regendruppels op het podium. Door de verlichting werde het prachtige kristallen die neerdwarelden.
Jan Smit is een podiumbeest en dit zien we in zowel de trage nummers, bijvoorbeeld het prachtige ‘Laura’, als in de stevigere nummers. Zo waagde hij zich aan enkele covers: ‘Summer of 69’ en ‘Everything I do’. Samen met zus Monique Smit bracht hij ‘When you’re gone’.
Daniëlle Oerlemans is door tijdschrift Beau Monde verkozen tot de meest stijlvolle glamourvrouw van Nederland. Ze nam de Style Award  in ontvangst in het Amstel Hotel.
Naast sexy Daniëlle Overgaag vielen ook Monique Smit (Make Over Award) en Quinty Trustfull (Cover Award) in de prijzen. Genomineerde Victor & Rolf-muze Stacey Rookhuizen won geen prijs, maar zei daar totaal niet om te malen. 'Ik kom voor de gratis bitterballen, bier en goodybag', vertelde ze.
Daniëlle Oerlemans kreeg de award omdat ze stijlvol, stoer en onafhankelijk overkomt. 'Maar het allerbelangrijkste vind ik dat ik mezelf blijf', reageerde ze. 'En Nederlandse vrouwen geven daarbij het voorbeeld in Europa.'
1 opmerking:

  1. Leuk, zo'n itempje over Monique, maar jammer dat er niks wordt vermeld over haar geweldige borsten. Ze heeft al eens in FMH gestaan in sexy lingerie en in enkele t'v-programma's gezegd dat ze grote borsten heeft. In 'Ik hou van Holland' vertelde ze over haar D-cups en in 'De Palingsoap' over een Tiroler jurkje dat door haar grote boezem veel te strak zat.

    BeantwoordenVerwijderen