dinsdag 3 december 2013

Marly van der Velden in Verliefd op Ibiza en Playboy kerstnummer @ Dutch Babes


Marly van der Velden in Verliefd op Ibiza en Playboy kerstnummer: 'Naaktshoot is eerbetoon'

 Marly van der Velden (25) is naakt te bewonderen in het kerstnummer van Playboy. Lang twijfelde de GTST-actrice niet toen ze werd gevraagd. 'Ik zie dat als eerbetoon aan mezelf.'

'Anders dan vroeger ben ik supertrots op mijn lichaam', vertelt Van der Velden, die tot haar 17e kampte met anorexia. 'Ik krijg er een kick van als ik op een nette, artistiek verantwoorde wijze uit de kleren mag gaan. Ik zie dat als eerbetoon aan mezelf, als mooi beelddocument voor later.'

Voor het geld deed ze het niet. 'Als ik het alleen voor het geld had gedaan, had ik dat op de foto's vast uitgestraald. Op de beelden is een pure Marly te zien, zonder enige vorm van winstbejag.'

Het thuisfront staat dan ook volledig achter de keuze van Marly om naakt te poseren. 'Mijn ruimdenkende ouders zijn trots op de keuzes die ik in mijn leven maak. Ze weten dat ik geen type voor impulsieve acties ben.'

Ook haar vriend Mike Meijer (33) vindt het niet erg dat andere mannen straks naar zijn naakte vriendin kijken. 'Hij is supertrots. En, hahaha, best blij natuurlijk dat hij nu z'n eigen bunny heeft.'

Eerste Playboyfoto van GTST-soapie Marly
De eerste afbeelding van Marly van der Velden uit het kerstnummer van de Playboy staan op internet, twitter, facebook en socialmedia. Twee weken geleden meldden wij al dat de GTST-actrice in al haar schoonheid naakt te bewonderen zou zijn in het grootste mannenblad van Nederland, vandaag geven we u alvast een voorproefje!

Marly, die meteen enthousiast was toen Playboy haar vroeg, is apetrots op de bloot shoot. 'Ik heb dingen gedaan die ik nooit eerder deed, topless op het strand in het water. Ik hou er wel van om de grens op te zoeken en dat is deze keer zeker gelukt. Ik ben trots op mijn lijf en dat mag iedereen zien!'

Ongelofelijk sexy shoot
Marly van der Velden, gezegend met 2 kleine maar fijne borsten, toonde haar naaktheid tijdens een 'spannende' shoot op het Spaanse eiland Ibiza. 'Ik krijg er een kick van als ik op een nette, artistiek verantwoorde wijze uit de kleren mag gaan', zo verklaarde ze eerder.

Volgens Playboy was het een 'feest' om met het GTST-soapie te werken. 'Marly is een prachtige, professionele bekende Nederlandse dame die heel goed weet wat ze wel en niet wil.

Dat heeft geresulteerd in een ongelooflijk sexy shoot van deze vrouw. Ik weet zeker dat Marly en Playboy hier iedereen mee zullen verrassen en verbazen', zegt hoofdredacteur Patrick Goldsteen.

Marly neemt het eerste exemplaar van 'haar' Playboy morgenmiddag officieel in ontvangst in Amsterdam. Het kerstnummer is vanaf morgen overal verkrijgbaar.

Unieke cover
Marly van der Velden staat niet alleen op de cover van Playboy, ze komt er ook nog eens tot leven. Playboy liet een zogenaamde Layar-cover maken. Door Marly te scannen met de Layar-app, verschijnt op smartphones of tablets een sensuele video van de beeldschone actrice.

Verliefd op Ibiza
Marly van der Velden was eerder dit jaar al naakt te zien in de filmversie van Verliefd op Ibiza en de serie, en ook deed ze mee aan een sexy fotoshoot voor JFK Magazine.

Op de website van Playboy staat meer exclusief foto- en videomateriaal van de kerstshoot met Marly van der Velden.

Marly van der Velden onthult Playboy-cover

Marly van der Velden, beter bekend als GTST’s Nina Sanders, heeft woensdag op feestelijke wijze haar Playboy-cover onthuld. De 25-jarige actrice staat in het decembernummer van het mannenblad. “Ik ben heel blij dat ik ja heb gezegd en dat ze me hebben gevraagd”, aldus een enthousiaste Marly.

“Niemand kan dit meer van mij afpakken. Ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik”, zegt ze in een filmpje op de website van Playboy.

De kersteditie van het blad ligt vanaf 4 december in de winkel.

Marly van der Velden niet warm van seksscènes

Marly van der Velden wordt niet opgewonden als ze een hete seksscène moet spelen. "Het is zo technisch. Er komt totaal geen romantiek kijken bij die naaktscènes", zegt de actrice voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik heb ook een hele leuke vriend thuis en het is gewoon werk. Dat houd ik heel erg gescheiden", vervolgt Van der Velden. De GTST-actrice heeft er ook geen moeite mee om haar kleren uit te trekken voor haar werk. Van der Velden ging uit de kleren voor het kerstnummer van Playboy. "Ik ben heel blij met het eindresultaat."

Marly laat op de fotoshoot een wildere kant van zichzelf zien. Zo komen er zweepjes en bondage op de foto's voorbij. De actrice is naar eigen zeggen een stuk minder wild. "Ik ben niet van de bondage of van het slaan."

De 25-jarige Van der Velden is erg trots op haar foto's en wil twee kiekjes ingelijst in haar huis hangen. Haar vriend Mike is ook erg trots op de plaatjes van zijn vriendin. "Het zijn zulke mooie foto's geworden."

Delftse actrice Marly van der Velden (GTST) helemaal naakt in Playboy

De uit Delft afkomstige actrice Marly van der Velden heeft een nietje in haar navel. Want sinds donderdag ligt het kerstnummer van het mannenblad Playboy in de winkel. Daarin is de actrice poedelnaakt te bewonderen.

De 25-jarige Delftse leed vroeger aan anorexia, maar heeft die ziekte overwonnen. Inmiddels is de actrice zo trots op haar lichaam dat ze een fotoshoot voor de Playboy met beide handen aangreep.

Van der Velden werd bekend door haar rol als Nina Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Die speelt ze sinds 2005. Ook is ze te zien in Verliefd op Ibiza.

Vriendje tevreden over foto's

Haar vriend Mike Meijer kreeg woensdag al het eerste exemplaar van het Playboy kerstnummer aangeboden van zijn vriendin. Hij reageerde daar bijzonder enthousiast op.

Het mannenblad heeft alvast een voorproefje van de fotoshoot met Marly van der Velde op internet gezet.


Marly van der Velden poedelnaakt op cover Playboy

 Het langverwachte kerstnummer van Playboy met daarin een naakte Marly van der Velden is woensdag gespresenteerd.

De 25-jarige GTST-actrice heeft zich voor het blad naakt laten vastleggen in een droomvilla op Ibiza.

Eerder liet Marly, die tot haar zeventiende kampte met anorexia, al weten dat ze niet uit de kleren is gegaan voor het geld, maar wel omdat ze het zag als een mooi eerbetoon aan zichzelf. "Anders dan vroeger ben ik supertrots op mijn lichaam", vertelde ze toen aan het AD.

Johan Nijenhuis tevreden met blootscènes Verliefd op Ibiza

In de serie Verliefd op Ibiza is aardig wat bloot te zien en daar is regisseur Johan Nijenhuis best tevreden mee. 'Eindelijk zijn er weer acteurs met lef', vertelt hij aan De Telegraaf.

Nijenhuis vertelt dat deze spannende naaktscènes door de acteurs worden goedgekeurd. 'De acteurs hadden nu eens niet laten vastleggen dat naaktbeelden urenlang bewerkt moeten worden tot er geen porie meer te zien is', gaat hij verder.

In de serie zijn Marly van der Velden en Manuel Broekman regelmatig deels bloot te zien, maar ook de wat oudere acteurs in de serie hebben geen moeite om hun kleren uit te doen. Zo laten Rick Engelkes en Lone van Roosendaal ook hun blote lijf zien. Lone van Roosendaal (44) was dit in eerste instantie niet van plan. 'Het liep gewoon zo.'

In de komende aflevering zit bijvoorbeeld een shot waarin te zien is dat ze samen met Rick in haar blootje naar het zwembad rent, geheel naakt.

'Ik verwacht dat ik tijdens het rennen maar heel eventjes van achteren te zien zal zijn, want ik neem niet aan dat mensen zitten te wachten op beelden van een zwiepende 44-jarige cup E.', refererend aan haar cupmaat en grote borsten.

Ook Manuel vertelt de krant dat hij geen moeite heeft met de pikante seksscènes die hij met Marly opnam. 'Op Ibiza hangt er zo'n ontspannen sfeer dat ik er minder mee zat met die naaktscènes. Ik hoop steeds maar gewoon dat alles er goed op komt.'

Bloot op Ibiza

Nadat de tv-series jarenlang steeds preutser leken te worden, is het Hollandse bloot terug op de buis. Rutger Hauer en Monique van de Ven, die in 1973 in de fameuze film Turks fruit de toon zetten, heten nu Manuel Broekman en Marly van der Velden.

Maar ook oudere actrices als Lone van Roosendaal gaan bloot en uit de kleren. Regisseur Johan Nijenhuis, zelf 45 jaar, is tevreden: „Eindelijk zijn er weer acteurs met lef.”

Marly blikt met wijntje terug op naaktshoot Playboy

 Marly van der Velden heeft de fotoshoot voor Playboy afgerond. De actrice uit Goede Tijden Slechte Tijden werd drie dagen lang gefotografeerd op Ibiza voor het kerstnummer van het naaktblad, hot. Het was voor Marly een onvergetelijke ervaring.

Met een wijntje in haar hand en gekleed in een witte duster blikt de brunette in een derde backstagevideo terug op de fotoshoot. 'Het was een drukke dag, want we hebben de cover geschoten', zegt Marly. 'Het was nogal een dingetje.'

Spaans kant, sex on the beach
Verder laat de actrice los dat ze vissen heeft gevoerd. 'Dat was heel leuk. Als je met je vinger in het water gaat, dan happen ze. Het was wel een beetje spannend.'

Er wordt een preview gegeven van de fotoshoot, waarbij Marly een masker met Spaans zwart kant op haar gezicht krijgt geplakt. Marly had de naaktshoot niet willen missen. 'Het was leuker dan ik had verwacht, dit ga ik nooit meer vergeten.

Ik ben blij dat ik 'ja' heb gezegd tegen Playboy. Niemand kan dit meer van mij afpakken, ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik.'

Playboy onthult eerste beelden Marly op Ibiza

Playboy heeft de eerste beelden van de fotoshoot met Marly van der Velden onthuld. Op de naaktfoto's is onder meer te zien hoe de GTST-actrice in een badjas en bikini aan de rand van een zwembad in Ibiza zit.

'De tweede dag zit er alweer op. Het was een lange dag en we hebben heel veel foto's geschoten', vertelt Marly in haar videodagboek. 'Maar ik ben ontzettend blij. Ik heb allemaal dingen gezien, het ziet er hier supergaaf uit.

Ik ben vandaag vastgebonden, sm bondage. Ik heb een supermooie jurk aangehad. Ik heb op een vis gezeten. Ik heb op bed gelegen. Ik heb van mezelf foto's gemaakt. Echt, ik leer nog wat over mezelf tijdens deze shoot.'

Dinsdag wordt ook een belangrijke dag voor Playboy en Van der Velden. 'Morgen gaan we de cover schieten. Daar heb ik heel veel zin in, dat wordt hartstikke spannend. Daar hebben we ook flink de tijd voor. Het is nogal een dingetje', aldus de actrice.

Marly siert in 2013 het populaire kerstnummer van het mannenblad.

Marly van der Velden, Nina uit GTST, in kersteditie Playboy

 Actrice Marly van der Velden, bekend geworden als Nina Sanders uit Goede Tijden Slechte Tijden, zal dit jaar op de cover van Playboys kersteditie schitteren. Dat maakte het mannen blootblad bekend.

'Toen Playboy me vroeg, twijfelde ik geen moment. Ik riep meteen: JA, IK WIL! Enorme zin om er een vette shoot van te maken. Zodat ik er met Kerst mooi bij lig,' reageerde een enthousiaste Marly meldt Playboy op de website.

Ook hoofdredacteur Patrick Goldsteen is blij met de samenwerking. 'Wij hebben er ongelooflijk veel zin in om er samen met Marly een prachtige shoot van te maken.

Marly is een bloedmooie meid en een waanzinnig actrice, die bijna dagelijks miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd houdt in de RTL 4-serie GTST.

Bovendien gaat ze deze maand een nieuw avontuur aan  bij SBS met haar hoofdrol in de serie Verliefd Op Ibiza. Playboy kan zich geen betere celebrity voor het Kerstnummer wensen.'

Marly van der Velden wilde niet naakt de kou in voor Playboy

'Zo'n shoot stond op mijn to-do-list en die kan ik nu afstrepen.' Dat zegt Marly van der Velden bij RTL Boulevard over de fotoshoot die ze voor Playboy heeft gemaakt. Half december ligt de Playboy met de naaktfoto's van de actrice in de winkels.

Marly had al wat ervaring met pikante foto's. Een half jaar geleden stond ze halfnaakt in JFK. Ook in de film Verliefd op Ibiza was ze halfnaakt te zien. Maar de Playboy is toch andere koek. Ondanks dat zei ze ja toen ze werd gevraagd. 'Ik hoefde er niet lang over te discussiëren.'

De actrice had wel wat eisen over de locatie. 'Het is niet echt handig voor mij als het te koud is. Dan word ik blauw en dat is niet echt sexy.' Tevens worden je tepels hard en stijf in de koude sneeuw.

Van der Velden heeft goed betaald gekregen voor de fotoshoot. 'Maar daarvoor moet je het niet doen', zegt ze.

Marly van der Velden (25) is naakt te bewonderen in het kerstnummer van Playboy. Lang twijfelde de GTST-actrice niet toen ze werd gevraagd. “Ik zie dat als eerbetoon aan mezelf.”

“Anders dan vroeger ben ik supertrots op mijn lichaam”, vertelt Van der Velden, die tot haar 17e kampte met anorexia, in het AD.

“Ik krijg er een kick van als ik op een nette, artistiek verantwoorde wijze uit de kleren mag gaan. Ik zie dat als eerbetoon aan mezelf, als mooi beelddocument voor later.”

Voor het geld deed ze het niet. “Als ik het alleen voor het geld had gedaan, had ik dat op de foto’s vast uitgestraald. Op de beelden is een pure Marly te zien, zonder enige vorm van winstbejag.”

Het thuisfront staat dan ook volledig achter de keuze van Marly om naakt te poseren. “Mijn ruimdenkende ouders zijn trots op de keuzes die ik in mijn leven maak. Ze weten dat ik geen type voor impulsieve acties ben.”

Ook haar vriend Mike Meijer (33) vindt het niet erg dat andere mannen straks naar zijn naakte vriendin kijken. “Hij is supertrots. En, hahaha, best blij natuurlijk dat hij nu z’n eigen bunny heeft.”

Verliefd op Ibiza is een Nederlandse dramaserie die draait om het leven van een aantal Nederlanders op het Spaanse eiland Ibiza. De productie is in handen van Johan Nijenhuis, die eerder onder andere Costa! en Volle Maan produceerde. Verliefd op Ibiza wordt voor het eerst uitgezonden op zaterdag 26 oktober bij SBS 6. De serie is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm Verliefd op Ibiza.

Door het succes van de gelijknamige film Verliefd op Ibiza werd al in vroeg stadium gesproken over een televisieadaptie. Er waren nog enkele ideeën en verhaalijnen die Nijenhuis graag wou vertellen, maar waar geen ruimte en plek meer voor was in de film.

De overige ideeën hebben Annelouise Verboon en Sabine van den Eynden samen met Nijenhuis verder uitgewerkt en met behulp van Simone Duwel en Jacqueline Epskamp uitgewerkt tot tien volledige scripts van elk veertig minuten. Nijenhuis heeft daarna de rechten van de televisieserie verkocht aan z'n dochteronderneming BING Film & Televisie onder leiding van Ingmar Menning. Deze waren ook al verantwoordelijk voor de re-shoots van de film en met deze crew wist Nijenhuis ook series als Voetbalvrouwen en De Hemelpaort te realiseren.

Hoewel de script gebaseerd waren met de personages uit de film, werd het script uiteindelijk aangepast. De serie kreeg eind juni groen licht en zou al direct van start moeten gaan. In juli van 2013 vonden de repetities plaats en vanaf augustus tot en met november waren de opnames.

Doordat het voor veel acteurs kort dag was moesten veel acteurs nee zeggen en werden er op het laatste moment nog audities gehouden. De oude personages werden vervangen door nieuwe en hierdoor lijken veel nieuwe personages uit oude personages.

Wel kreeg iedere hoofdrolspeelster uit de film als nog een gastrol aangeboden voor meerdere afleveringen. Door het seizoen heen zullen oude bekende zich afwisselend verschijnen.

Door het succes van Verliefd op Ibiza waren er al snel plannen voor een televisie adaptie van de film. Willeke van Ammelrooy, Rick Engelkes en Gigi Ravelli waren al vroegtijdig gepolst om terug te keren in de rollen van Karla, Lex en Zara. Op 16 juni werd bekend gemaakt dat de serie op SBS6 te zien zal zijn en dat Van Ammelrooy, Bakkum en Feenstra terug keren.

Op 19 juni werd bekend gemaakt dat Kooijman niet terug zou keren en dit heeft te maken door het RTL contract dat Kooijman heeft.

Hierdoor zullen Ravelli en Van der Velden waarschijnlijk ook niet te zien zijn. Na een tijd van geruchten en roddels werd op 28 augustus werd bekend gemaakt dat Manuel Broekman de rol van Sjoerd gaat spelen en tot de vast cast behoort.

Daarnaast werd ook bekend gemaakt dat Ravelli en Van der Velden wel terug keren in hun rollen, want zij hebben geen contract bij RTL, maar slechts bij Endemol. Een dag later werden ook Louis Talpe en Sanne Langelaar aan de vaste cast geïntroduceerd.

Op 30 augustus werden Géza Weisz, Georgina Verbaan en Kees Tol als de laatsten als vaste castleden bekend gemaakt. Daarnaast werd op 30 augustus duiderlijk dat de vast cast bestaat uit Engelkes, Broekman, Langelaar, Van Roosendaal, Talpe, Tol, Van der Velden, Verbaan en Weisz.

Ook Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Marjolein Keuning, Simone Kleinsma, David Lucieer, Gigi Ravelli en Sanne Vogel keren terug, maar behoren niet tot de vaste cast. Bakkum, Kleinsma, Lucieer, Ravelli en Vogel hadden al andere projecten lopen en keren voor enkele afleveringen terug.

Het personage van Van Ammelrooy heeft door het vertrek van het personage van Kevin eigenlijk niks meer te zoeken op het eiland, maar de schrijvers hebben voor Van Ammelrooy een oplossing weten te bedenken, waardoor zij toch nog aanwezig zou zijn in de serie.

Bakkum en Van Amelrooy of Kleinsma worden met behulp van de promotionele affiches gepresenteerd aan de cast.

Uiteindelijk zijn Engelkes, Van Roosendaal, Van der Velden, Broekman, Langelaar, Talpe, Van Ammelrooy en Verbaan alleen opgenomen in de leader. Terwijl Weiz en Tol als vaste castlid worden gepresenteerd en Van Ammelrooy slechts als gastrol.

Echter staan Bakkum en Kleinsma niet in de leader, later zei SBS dat de producent bepaald hoe de leader eruit zou zien, maar dat zij bepalen wie dan wel of niet bij de vaste castleden horen.

Zodoende bestempelen zij Engelkes, Broekman, Langelaar, Van Roosendaal, Talpe, Tol, Van der Velden, Verbaan en Weisz als vaste castleden, waarbij Van Amelrooy, Bakkum en Kleinsma de belangrijke bijrollen zijn.

Later blijken Weisz en Tol slechts voor vijf afleveringen mee te doen, waarbij ze een grote verhaal spelen en hierdoor niet in de leader zijn opgenomen.

Hoofdrolspelers
Acteur     Personage
Rick Engelkes     Lex
Lone van Roosendaal     Jacky
Marly van der Velden     Bibi
Manuel Broekman     Sjoerd
Sanne Langelaar     Suus
Louis Talpe     DJ LO-tus
Willeke van Ammelrooy     Omi Karla
Georgina Verbaan     Stella

Gastrollen
Acteur     Personage
Géza Weisz     Marco
Kees Tol     Ernst
Kaj Kurver Dumas     Jasper
Yannick Juijn     Sem
Jim Bakkum     Lars
Simone Kleinsma     Irma en Lovisa
Gigi Ravelli     Zara
Sanne Vogel     Lizzy
David Lucieer     Pim
Michael D'souza     Andrew

Lex en Jacky besluiten hun relatie een tweede kans te geven en gaan samenwonen op Ibiza. Jacky geeft zich helemaal over en trekt definitief in bij Lex.

Echter is dit moeilijker dan gedacht, want Lex blijkt een stuk jonger te willen zijn dan dat hij is. Daarnaast verblijft ook Lex's dochter Bibi nog bij haar vader in huis en leeft het leven van haar vader.

Bibi ontmoet Sjoerd en ze belanden meerdere keren naakt met elkaar in bed. Ze spreken allebei af dat ze geen relatie hebben, ze zijn immers op Ibiza. De twee zijn niet verliefd en alles mag. Echter is dit voor zowel Bibi als voor Sjoerd moeilijker dan gedacht met alle aandacht die ze van anderen krijgen.

Ook de kinderen van Zara komen naar het eiland, want ze gingen logeren bij Lex. Echter Lex heeft het te druk met zijn eigen leven en de kinderen worden opgevangen door Karla, de oma van hun oom profvoetballer Kevin Hoogland.

Ondertussen blijken de huwelijksproblemen tussen Zara en Pim toch niet helemaal opgelost te zijn en raken zij steeds meer verwikkeld in het hectische leven van Ibiza. Ook Jacky's vriendin Irma komt langs, maar raakt haar koffer kwijt. Lars, die een vakantieliefde beleefde met Irma, ontmoet een meisje waar hij wel erg van onder de indruk is.

Daarnaast verwelkomt het eiland ook andere vakantiegangers die verwikkeld raken in het leven van de eilandbewoners. Dit zullen naast nieuwe vakantiegangers ook oude bekenden zijn.

Marly van der Velden (Delft, 6 januari 1988) is een Nederlandse actrice die vooral bekend is geworden door de rol die ze speelt sinds 2005 tot heden in de soap Goede tijden, slechte tijden.

Biografie Marly van der Velden

Van der Velden is op 6 januari 1988 geboren in Delft. Vanaf kleins af aan danst Van der Velden graag en deed in 2003 als latindanseres mee aan de Nederlandse kampioenschappen in de categorie debutanten-2. Op haar 14e jaar treedt zij al op in verschillende theaterproducties.

Ook heeft zij een optreden in een bomvolle Kuip in 2003: een dansoptreden tijdens de presentatiedag van Feyenoord. Ze was in 2006 genomineerd voor "meest sexy vrouw van Nederland" van de FHM en was datzelfde jaar de meest sexy vegetariër geworden (uitgeroepen door Stichting Wakker Dier).

Voor het mannenblad Playboy poseert zij bloot in het kerstnummer van 2013.

In 2010 wordt Marly ambassadrice van Human Concern. Een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. In Viva (aug. 2010) vertelt zij voor het eerst over haar eigen ervaring en hoe zij haar eetstoornis heeft overwonnen.

Met haar inzet voor Human Concern hoopt zij vele mensen te kunnen helpen/steunen. Dat Van der Velden een veelzijdig persoon is komt ook naar voren in haar schrijftalent.

In 2009 schrijft zij vier maanden lang een column in het populaire jongerenblad Hitkrant. Samen met haar GTST collega Liza Sips houden zij wekelijks een mailcorrespondentie over hun leven zowel werk als privé.

Ook heeft Van der Velden samen met haar GTST collega Gigi Ravelli een succesvolle sieradenlijn opgezet, met de naam Kuise Meisjes. De oorbellen zijn alleen via hun officiële site te bestellen. Zij maken vooral een één-oorbel-set met een grote bloem.

Daarnaast hebben Marly en Gigi samen een zelf ontworpen kledinglijn geïntroduceerd onder de naam "Label 13". Beide dames dragen ook regelmatig hun eigen werken in de serie.

Filmografie / televisie
Jaar     Titel     Wat     Rol
2004     Het Glazen Huis     soapserie     niet bekend
2005-heden     Goede tijden, slechte tijden     televisieserie     Nina Sanders
2006 & 2007     Jensen     televisieprogramma     zichzelf
2008     Kinderen geen bezwaar     komedieserie     Iris
2009     Ik hou van Holland     televisieprogramma     zichzelf
2010     Koffietijd     televisieprogramma     zichzelf
2010 & 2011     RTL Boulevard     televisieprogramma     zichzelf
2011     Life4You     televisieprogramma     zichzelf
2012     Dr. Seuss' The Lorax     animatiefilm     Audrey
2013     Verliefd op Ibiza     bioscoopfilm     Bibi
2013     Verliefd op Ibiza     televisieserie     Bibi

Ze gaf in mei 2011 aan dat ze als jong meisje anorexia heeft overwonnen. Ze zet zich daarom nu in voor de stichting Human Concern, dat zich inzet voor meisjes met een eetstoornis. Sinds 2008 heeft van der Velden een relatie met Mike Meijer die als opnameleider werkte bij GTST.

Lone van Roosendaal met blote billen op SBS 6

Bekende Nederlandse vrouwen en actrices die sexy naakt gaan voor TV is altijd wel een dingetje. Lone van Roosendaal (44) is te zien met een pikante acteerscène op SBS 6. In Verliefd op Ibiza de serie zal te zien zijn hoe ze met blote billen en borsten naar het zwembad rent. Dat vertelt de actrice vandaag in De Telegraaf.

De naaktscène is onderdeel van meer écht bloot in de serie.

“Ik verwacht dat ik tijdens het rennen maar heel eventjes van achteren te zien zal zijn, want ik neem niet aan dat mensen zitten te wachten op beelden van een zwiepende, 44-jarige cupmaat E“, vertelt de actrice.

In het zwembad vindt ze bloot niet erg. “Water werkt prachtig liftend. Ik zet me erover heen wat ik zélf van mijn lijf vind.

Dan zeg ik in mijn hoofd ’Ik heb mijn lichaam aan mijn personage Jacky uitgeleend en zíj gaat naakt zwemmen. Dus hup met de geit’.”

Toch besloot Van Roosendaal na de gelijknamige film niet meer bloot te gaan. “Bij de opnamen stonden Rick en ik naakt naast elkaar en keken elkaar aan zo van ’Hadden wij niet besloten dit niet meer te doen?’ Maar het liep gewoon zo.”

Verliefd op Ibiza is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Marly van der Velden had geen moeite met naakt gaan
Marly van der Velden vond het niet moeilijk om bloot voor de camera te staan. "Ik heb er gewoon niet te veel over nagedacht."

De Goede Tijden Slechte Tijden-actrice ging uit de kleren voor het kerstnummer van Playboy.

"Het voelde gewoon meteen goed, helemaal niet ongemakkelijk of vreemd", aldus Van der Velden in een interview met NU.nl.

"Ik zie het eigenlijk niet als een foto van mijzelf, maar gewoon een foto van een mooie vrouw. Ik ben er ook niet zo mee bezig, ik zie wel wat anderen er van vinden."

De actrice zegt überhaupt niet te veel na te hebben gedacht over de fotoshoot. "Pas in het vliegtuig op weg naar Ibiza dacht ik: nu wordt het wel heel echt. Eenmaal op locatie ging het allemaal zo geleidelijk. Heel prettig", vertelt de actrice.

Van der Velden is momenteel niet alleen te zien in GTST, ze speelt ook een rol in de SBS-soap Verliefd op Ibiza. De drukbezette actrice heeft het geld dat de foto's haar opbrengen dan ook niet echt nodig.

"Het is een leuke bijkomstigheid, maar daarvoor moet je het gewoon echt niet doen. Volgens mij zie je het aan de foto's als iemand denkt: hier ga ik eens even geld mee verdienen."

De actrice zegt een tweede shoot voor Playboy niet uit te sluiten. "Ik zeg nooit nooit."

Het kerstnummer met Marly van der Velden op de cover ligt vanaf 4 december 2013 in de winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten