maandag 5 april 2010

Nicolette Kluijver BNN mannenblad cover fotoshoot @ Dutch Babes


Nicolette Kluijver laat Pl@yboy-reportage filmen door BNN

Tv-presentatrice Nicolette Kluijver heeft haar naakt fotoreportage voor het mannenblad Playboy laten filmen voor haar programma Spuiten en Slikken. Dat heeft BNN maandag bekendgemaakt. De redactie van Spuiten en Slikken wilde naar eigen zeggen altijd al weten hoe zo een bloot shoot in zijn werk gaat, en daarom zei Kluijver alleen ‘ja’ op voorwaarde dat BNN mocht komen filmen. Het resultaat is te zien op zondag 4 april. “Zowel ik als de Playboy gaan met de billen bloot!“, laat Kluijver weten.

In de speciale aflevering van Spuiten en Slikken is te zien hoe Nicolette Kluijver stijf van de zenuwen aankomt bij het landhuis waar de reportage plaatsvindt. “Eenmaal binnen valt ze van de ene in de andere verbazing: want waar is die tampon voor en waarom vergadert het hele team over de lengte van haar schaamhaar? Na de eerste foto’s is het ijs gebroken en heeft de BNN-bunny naar eigen zeggen niet eens meer door dat ze in haar blote kont door het huis huppelt“, aldus BNN.

De making of van de blootreportage is te zien in Spuiten en Slikken op zondag 4 april, om 22.00 uur op Nederland 3.

“Er wordt altijd een beetje mysterieus gedaan over Pl@yboy-reportages. In deze aflevering van Spuiten en Slikken ziet iedereen de naakte waarheid achter zo’n reportage“, aldus Nicolette.

Nicolette Kluijver ontkende eerst dat zij binnenkort naakt te bewonderen is in de Pl@yboy. De 25-jarige BNN-presentatrice neemt haar telefoon niet op, maar geeft via haar voicemail door dat de geruchten niet waar zijn.

BNN geeft aan dat het om een op onwaarheden gebaseerde roddel gaat.

Het gerucht dat Nicolette uit de kleren zou gaan voor het mannenblad doet al enige tijd de ronde. Showbizzkoning Albert Verlinde gooide dinsdag in de ochtendshow van Ruud de Wild olie op het vuur.

"Ik ben redelijk overtuigd, in het aprilnummer zal zij in het tijdschrift te zien zijn", vertelde hij.

Nicolette Kluijver heeft zich toch blootgegeven voor een reportage in een mannenblad. Eerder ontkende de presentatrice nog in alle toonaarde naakt te poseren voor het mannenblad.

BNN maakte maandag bekend dat de reportage wel degelijk heeft plaatsgevonden.

Voorwaarde van de 25-jarige Nicolette Kluijver was dat ze alles op de camera's van haar programma 'Spuiten & Slikken' mocht vastleggen. BNN zendt daarom zondag het verslag achter de schermen van haar fotoshoot uit.

De shoot werd geschoten in een landhuis. De zenuwachtige Nicolette viel naar eigen zeggen in de ene verbazing in de andere.

Zo verwonderde ze zich over speciale hulpmiddelen en de discussie over de lengte van haar schaamhaar. De reportage van Nicolette Kluijver is in april te bewonderen.

Er gingen al lange tijd geruchten dat Nicolette Kluijver in de volgende Playboy zou staan. Nicolette bleef al die tijd ontkennen, maar veel bronnen bleven volhouden dat het wel degelijk waar zou zijn. Zondagavond bekende de presentatrice aan het eind van de uitzending van Spuiten & Slikken dat ze inderdaad bloot in het mannenblad zal staan…

“Mam, ik moet je wat vertellen. Ik ga in het grootste naaktblad van Nederland staan.” liet Nicolette Kluijver weten. Hiermee ‘bevestigde’ de presentatrice dat de geruchten dat ze in het aprilnummer van Playboy met haar borsten bloot te bewonderen zou zijn, waar waren…
Maar is dat wel zo? Of gaat het uiteindelijk toch om een 1 april grap? Het ligt er namelijk nogal dik op.

Er werden backstage-beelden van haar naaktshoot getoond, waarop nog weinig te zien was. BNN belooft het hele filmpje van de naakt shoot volgende week zondag uit te zenden, maar het zou natuurlijk zomaar een 1 april grap kunnen zijn. We wachten het dus nog even af tot de foto’s in onze mailbox belanden. Eerst zien, dan geloven…

Inmiddels zou Pl@yboy de naakt shoot ook bevestigd hebben. Of spelen zij het spelletje gewoon mee? Het lijkt er toch op dat het waarheid is. Hoofdredacteur Jan Heemskerk meldt: “Goede gewoonte bij Pl@yboy is pas ruchtbaarheid aan dergelijke reportages te geven als de contracten zijn getekend, de foto’s zijn gemaakt en de definitieve keus door iedereen is goedgekeurd. Bovendien wilden we Nicolette in de gelegenheid stellen het grote nieuws zelf bekend te maken in haar eigen programma.”

Nicolette Kluijver zou zelf het initiatief hebben genomen voor de shoot op voorwaarde dat ze de shoot in haar programma mocht laten zien. Zondag 4 april zou in Spuiten en Slikken een reportage van Nicolette’s fotoshoot voor Pl@yboy te zien zijn en 8 april zou de nieuwe Pl@yboy met Nicolette dan in de winkel liggen. Een miniscuul voorproefje is alles wat we tot op heden aan bewijs hebben…

Nicolette Kluijver zou altijd naakt rond willen lopen. De 25-jarige presentatrice kreeg de smaak van het nudisme te pakken tijdens de fotoshoots voor haar Pl@yboy-reportage. "Wat heerlijk, waarom loop ik niet altijd zonder kleren?" vroeg de BNN'er zich af na twee dagen zonder kleding.

Toch was Kluijver niet direct gewend aan de naakte waarheid. "Eerst ging ik kapot van de zenuwen, daarna stond ik op het punt om in huilen uit te barsten en ten slotte dacht ik: wow, wat gaaf." Nicolette vertelt dinsdag in het AD over de reportage. "Het is vreemd als je in het bijzijn van zestien mensen meteen in je blote kont rondhuppelt." Na een dag was de presenterende playmate echter al in haar sas met haar evakostuum.

De BNN-presentatrice zegt zich te hebben verwonderd over de dingen die bij een naakt fotoshoot komen kijken. "Ik moest bijvoorbeeld een tampon in, zodat ik de dure lingeriesetjes niet bevuilde. Dat heb ik nooit geweten." Kluijver zegt zichzelf bijna niet te herkennen op de foto's. Toch vertelt ze dat de foto's nauwelijks bewerkt zijn. "Ik ben blij met het resultaat. Het is een reportage geworden in rock'n roll sfeer." Zondag is een verslag van de reportage te zien in het programma 'Spuiten & Slikken'.

Nicolette Kluijver is van plan een deel van het geld dat ze met haar Playboyshoot verdient te doneren. De BNN-presentatrice wil 'absoluut' geld geven aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Dat vertelde ze maandagavond op Radio 1.

"Ik wil absoluut een deel van mijn geld afstaan", antwoordde ze op de vraag wat ze met haar salarisstrookje van Pl@yboy gaat doen. Zondagavond maakte de 25-jarige Nicolette bekend dat ze toch uit de kleren gaat voor het mannenblad. Dergelijke geruchten werden eerder nog ontkend.

Na afloop van haar show 'Spuiten en Slikken' kwam Kluijver met de grote onthulling. In een telefoongesprek met haar 'moeder' zei de presentatrice dat ze 'natuurlijk wat heeft verdiend'. "Ik heb een hartstikke leuk bootje kunnen kopen."

Ook de eerste behind-the-scenes beelden werden zondagavond uitgezonden. Over de fotoshoot vertelde Nicolette maandag dat het net is of de kijker meegluurt. "Ik wilde niet zo'n geposeerd ding onder een palmboom. Het is heel voyeuristisch rock 'n roll geschoten."

De Pl@yboycover met Nicolette Kluijver zal langs de Amsterdamse A10 op een billboard te zien zijn.

De afbeelding is meer dan honderd vierkante meter groot en wordt aanstaande woensdag onthuld.

De BNN-presentatrice vertelt."Er wordt altijd een beetje mysterieus gedaan over Pl@yboy-reportages. Ik laat de naakte waarheid achter zo'n reportage zien."

Het Pl@yboynummer met Nicolette Kluijver zal vanaf donderdag in de winkels liggen. Zondag vertelt ze in het programma Spuiten en Slikken over haar ervaring voor de camera.1 opmerking: