dinsdag 3 mei 2011

Inge Schrama GTST @ Dutch Babes

Inge Schrama (Heemstede, 5 december 1985) is een Nederlandse actrice, die sinds mei 2003 de rol van Sjors Langeveld speelt in de soap Goede tijden, slechte tijden (GTST).
Inge Schrama speelt vanaf haar kindertijd toneel. Toch volgde ze nooit een toneelopleiding. Na het behalen van haar Mavo-diploma in 2003 stortte ze zich helemaal op het acteren. Voor haar komst bij GTST speelde Inge Schrama bij- en figurantenrollen in Dunya & Desie (2003), Kees & Co (2004), de televisieserie Costa! (als figurant) en in een korte film van de VPRO. In 2009 werd zij, samen met Leon Verdonschot, uitgeroepen tot de meest Sexy Vegetariër door Stichting Wakker Dier.
Inge Schrama
Speelt Sjors Langeveld
Inge Schrama is dus al van kleins af aan bezig met toneelstukjes opvoeren en mensen vermaken. Toch heeft ze nooit een toneelopleiding gevolgd. Inge is echt een natuurtalent! Dat ze nu in GTST speelt, heeft ze aan haar broertjes te danken. Zij deden auditie voor een kinderserie en het castingbureau wilde Inge ook graag in hun bestand. Zo ging het balletje voor haar aan het rollen.
Acteren
In mei 2003 is Dutch babe Inge Schrama geslaagd voor haar MAVO-diploma en wilde zich helemaal storten op acteren. Inmiddels heeft ze bij- en figuratierollen gespeeld in 'Dunya en Desie', de televisie-serie Costa! en een korte film van de VPRO.
Ook was zij te zien in Beamers, een voorlichtingsfilm voor basisscholen. Inge Schrama werd daarnaast gecast voor de rol van Elin in de Nederlandse remake van Fucking Åmal. Helaas is deze film nooit uitgekomen.
Hobby's
Naast acteren in GTST zijn er nog veel meer dingen die Inge Schrama leuk vindt om te doen. Ze is gek op dansen (streetdance en jazzballet), fietsen en zingen.

In 2005 haalde Inge Schrama het landelijke nieuws, nadat naakte prive foto's gestolen waren en op internet circuleerden.
GTST-actrice Inge Schrama zal zich in de toekomst nog wel tweemaal bedenken om een fotorolletje naar de ontwikkelcentrale te brengen. Na een pikante bloot shoot bracht ze het rolletje weg. Een medewerker van de zaak vond het echter een goed idee om er een dubbelprint van te maken. De tweede afdruk hield hij uiteraard zelf.
De niet al te flatteuze naakt foto's van Inge Schrama zette hij online. Een lid van Mokkels legde de hand op een drietal foto's. De verspreider zou meer foto's aanbieden aan de babessite, maar heeft nog niets van zich laten horen. Ook de actrice heeft nog niet op de diefstal gereageerd.
Prive foto's Inge Schrama gestolen

Inge Schrama is slachtoffer geworden van diefstal van naakt foto's waarop ze in 'niet al te flatteuze' poses te zien is. De GTST-actrice heeft deze lingerie foto's ter ontwikkeling afgeleverd bij een fotozaak, alwaar een slimme medewerker heel aardig dubbele afdrukken heeft gemaakt. Deze afdrukken zijn echter niet voor Inge gemaakt en hebben nu via via hun weg naar het web gevonden.
Vrijdagochtend 7 januari postte een nieuw forumlid een drietal naaktfoto's van Inge Schrama op het mokkelforum en heeft ze kort daarop verwijderd. Weblog VKMAG kreeg hier vandaag lucht van en zo kwam het balletje weer aan het rollen. Twee bloot foto's zijn weer boven water en Inge zit met de gebakken peren. Mokkels.nl heeft middels een e-mail om opheldering gevraagd bij de publicist, die zich sindsdien angstvallig heeft stilgehouden.

GTST-actrice Inge Schrama is door de bezoekers van de website van Wakker Dier uitgeroepen tot meest sexy vegetariër van 2009. Bij de mannen won muziekjournalist Leon Verdonschot.
Voor de vierde editie van de verkiezing zijn de afgelopen weken 25.000 stemmen uitgebracht. Dat maakte de stichting die zich inzet voor dierenwelzijn bekend.
Verdonschot en Inge Schrama prijken op een poster van Wakker Dier met de titel Vijf voor Twaalf - Vegetariërs redden de wereld, hap voor hap. ''Het is echt vijf voor twaalf. Hoeveel dierziektes en ruimingen willen we nog aanzien voordat we snappen dat ons eigen bord daar aan bijdraagt?'', aldus Inge Schrama. ''Vegetariërs, pescotariërs (eten geen vlees, wel vis) of flexitariërs (eten enkele dagen per week geen vlees) - alles is beter dan de huidige vleesconsumptie'', aldus Verdonschot.
Tientallen sites hadden de uitgelekte naakt foto's van GTST sterretje Inge Schrama opgenomen. De foto's lekten enkele dagen geleden uit via o.m. Jaggle, Mokkels en VK. Het zouden prive foto's zijn die door een medewerker van een fotozaak zijn "gestolen". Op de redactie van STYLED werd de hele situatie zelfs vanuit marketing oogpunt bekeken.
 
De bekendheid van Inge Schrama is namelijk door de hele rel enorm toegenomen. Uit reacties op diverse weblogs waar de bloot foto's staan valt op te maken dat de helft van de bezoekers deze "Inge" helemaal niet kende. Maar nu dus wel. Zelfs enkele grote nieuwssites maakten melding van de diefstal van Inge Schrama's foto's.
 
Een les volgens STYLED: als je een actice snel meer bekendheid wil geven, dan maak je wat nep "prive naakt foto's" en laat je die via weblogs of sites als Mokkels.nl, Jaggle, FOK, Geen Stijl of VK uitlekken. Binnen de kortste keren staan de sexy foto's op allerlei sites en is de naam van de actrice bij heel internettend Nederland bekend. Zie hier "de kracht van internet".
Overigens kunnen internetsites die de sexy foto’s van Inge Schrama publiceren, een brief van de advocaat van de actrice verwachten. Dat liet de manager van de soapster woensdag weten.
De foto’s verschenen dus op internet, nadat Inge Schrama haar fotorolletje had laten ontwikkelen. Schrama speelt de rol van Sjors Langeveld in de populaire soapserie Goede Tijden Slechte Tijden.
Op een van de foto’s toont de actrice een deel van haar achterwerk. Wie verantwoordelijk is voor de verspreiding van de sexy plaatjes is nog niet bekend. “We hebben wel aanwijzingen”, aldus haar manager. “We hopen dat deze snel concreet genoeg worden om de bron te kunnen aanpakken. Het is tenslotte een misdrijf als je foto’s steelt en verspreidt.”
 
Het televisieprogramma RTL Boulevard (RTL4) liet echter twee van de foto’s zien, ondanks een brief van de advocaat van de actrice waarin stond dat de beelden niet mochten worden vertoond.
Het management kon nog niet zeggen of het juridische stappen tegen het showbizzprogramma neemt.
Inge Schrama, geboren in 1985, is een populaire Nederlandse actrice, die momenteel allure maakt als Sjors Langeveld in de populaire Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden. Inge heeft ondanks haar succes nooit echt een acteeropleiding gevolgd (wel maakte ze in 2003 haar MAVO-opleiding af). Naast haar ervaring in GTST is ze ook al te zien geweest in Dunya en Desie, de televisieserie Costa! en een korte film van de VPRO.
Inge Schrama als één van de mooiste Nederlandse actrices.
Nicolette Kluijver is ook dit jaar weer in de race voor de titel Meest Sexy Vegetariër. De BNN-presentatrice maakte ook de afgelopen jaren kans op de prijs, maar viste steeds achter het net. Stichting Wakker Dier start de verkiezing vrijdag voor de vijfde keer.
Nicolette Kluijver krijgt dit jaar concurrentie van dames als Nederlandse actrices Anna Drijver en Sanne Vogel. Ook bij de heren keert een oude bekende terug: oud-minister Wouter Bos dingt wederom mee naar de titel.
Hij neemt het op tegen onder anderen acteur Edgar Wurfbain en schrijver Arthur Japin.
Stichting Wakker Dier gaat elk jaar op zoek naar de meest sexy bekende vegetariër van Nederland.
De komende weken kan het publiek stemmen op zijn favoriete mannelijke en vrouwelijke kandidaat. De finalisten, drie mannen en drie vrouwen, worden op 1 december bekendgemaakt. Wie de titel dit jaar in de wacht sleept, wordt vlak voor kerst onthuld.
Inge Schrama

Nicolette Kluijver greep vorig jaar net naast de prijs. Ze werd tweede, Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Inge Schrama streek met de eer. Journalist en schrijver Leon Verdonschot werd vorig jaar uitgeroepen tot meest sexy mannelijke vegetariër. Eerder kregen onder meer cabaretier Guido Weijers, actrice Marly van der Velde en Antonie Kamerling de titel opgeplakt.

Bij de meeste mensen zal Inge Schrama beter bekend zijn als “Sjors” uit GTST. Een rol die ze al vanaf haar 18e speelt.
De meest sexy scene van Sjors in GTST, was een striptease voor Jan Kooijman in een zwarte BH.

Inge Schrama en Tygo helemaal niet verliefd

Inge Schrama en Tygo Gernandt zijn helemaal niet verliefd. Zo vertelt Tygo in een interview over zijn nieuwste film Süskind. “Mensen denken nu allemaal dat ik verliefd ben op Inge Schrama uit Goede Tijden Slechte Tijden.” Maar Inge is naar zijn zeggen gewoon een vriendin van hem.
“Dan lopen we even naast elkaar en dan lopen er gelijk allemaal fotografen ‘taktaktaktak’ foto’s te schieten. Maar we zijn helemaal niet verliefd.” aldus Tygo. Hij baalt ervan dat de media er zo opgesprongen is, want hierdoor is de band tussen hem en Inge wel verslechterd. “Ik vind Inge heel erg leuk en Inge vind mij ook heel erg leuk maar door dit voorval vinden we elkaar eigenlijk helemaal niet meer leuk. We vonden elkaar heel erg leuk, maar als er dan meteen zoveel druk op wordt gelegd, dan wordt het heel iets anders.”
Sjors Langeveld(Inge Schrama)

Naam: geboren als Wendela van Houten, maar door haar adoptieouders Georgette Langeveld genoemd. Roepnaam is Sjors
Beroep: Werkzaam bij het openbaar ministerie.
Eerder beroep: Au pair bij Janine Elschot en haar twee kinderen, Nina en Lucas Sanders. Receptioniste in hotel De Rozenboom en assistente bij Van Houten International.
Ouders: Martine Hafkamp en Frits van Houten (biologisch), Theo en Carla Langeveld (adoptieouders)
Halfbroer: Jack van Houten
Halfzus: Wiet ter Lake
Grootmoeder: Augusta van Houten
Grootvader: Herman Hogendoorn
Oom: Hans van Houten, Rien Hoogendoorn
Nichtje: Tracey Gould
Vrienden: Charlie, Janine, Nina, Ronja
Dochter: Lana

Typisch Sjors: vrolijk, streng gelovig, tikkeltje naïef, kan slecht tegen onrecht, wil altijd eerlijk zijn.
Liefdes:
Morris: Hij is Sjors’ eerste liefde. Ze vindt hem leuk, maar durft nog geen relatie aan te gaan. Uiteindelijk weet hij haar voor zich te winnen, maar Sjors is niet lang verliefd op hem. Het gaat mis tussen hen als Sjors ontdekt dat ze gevoelens krijgt voor Milan.
Milan: Ze zijn verliefd op elkaar, maar Milan gaat met Charlie trouwen. Ook al heeft Sjors met Milan gezoend, ze wil niet dat hij voor haar kiest. Het wordt nog moeilijker als Charlie Sjors vraagt haar bruidsmeisje te zijn. Sjors doet het, maar voelt zich enorm schuldig tegenover haar vriendin, helemaal als Milan voor het altaar ineens nee zegt tegen Charlie omdat hij van Sjors houdt. Daarna hebben ze een relatie, maar Milan gaat in een naaktscène vreemd met Charlie. Hun relatie strandt en Milan vertrekt naar Londen. Na een tijd keert hij terug, en onbedoeld belanden Sjors, die inmiddels getrouwd is met Bing, en Milan bij elkaar in bed...
Bing: Sjors leert Bing kennen als hij aikidolessen geeft aan haar en Charlie. In eerste instantie denkt Sjors dat Bing voor Charlie valt, maar uiteindelijk blijkt dat hij haar leuk vindt. Ze krijgen iets met elkaar, maar tijdens hun relatie komen er veel tegenslagen: zo komt Jack tussen hen in te staan, maar ook vader Frits, die later Hans van Houten blijkt te zijn. Uiteindelijk overwinnen ze alle tegenslagen en vraagt Bing Sjors op een sprookjesachtige manier ten huwelijk: Natuurlijk zegt Sjors ja en ze trouwen op romantische wijze in De Efteling. Daarna trouwen ze in Meerdijk nog een keer voor de kerk. Voor een tijdje zijn ze gelukkig, totdat Sjors met Milan naar bed gaat. Als Bing dit hoort, is hij woedend. Hun huwelijk beleeft een flink dieptepunt. Bing gaat een tijdje weg en als hij terug komt neemt hij een besluit: hij wil scheiden van Sjors. Zij is er kapot van, maar langzamerhand krabbelt ze weer op.
Nick: Nick zoent Sjors als ze samen een avondje uit zijn. Sjors is hier niet blij mee, ze vindt dat Nick trouw moet blijven aan zijn vriendin Lorena. Uiteindelijk gaat het uit tussen Nick en Lorena, en vertelt Nick aan Sjors dat hij verliefd op haar is. Sjors houdt het af, ontkent dat het wederzijds is, maar uiteindelijk kan ze er niet omheen. Ze is ook verliefd op Nick. Ze beloven elkaar dat ze het rustig aan doen. Door toedoen van ex Lorena wordt hun relatie ernstig op de proef gesteld maar de twee worstelen zich er aardig doorheen. Sjors trekt zelfs bij Nick in. Maar als ze ontdekt, dat Nick een huurmoordenaar op haar broer Jack heeft afgestuurd, pakt ze haar spullen en gaat ze in Teluma wonen.
Danny: Sjors wordt verliefd op Danny terwijl hij een relatie heeft met haar beste vriendin Ronja. Ze negeert deze gevoelens en probeert Danny zoveel mogelijk te ontlopen, maar als het uitgaat tussen Ronja en Danny, slaat de vonk toch over. In eerste instantie wil Sjors geen relatie met hem, maar uiteindelijk volgt ze toch haar hart. De vriendschap met Ronja staat een poosje op een laag pitje. Met Danny gaat het uiteindelijk mis nadat ze met Bing naar bed is geweest. Ze is zwanger en weet niet wie de vader is, Danny of Bing. Ze valt opnieuw voor Bing, en ze gaan samenwonen. Als blijkt dat Danny de vader is, pakt Bing zijn spullen en vertrekt. Hij kan het niet aan.
Bijzondere gebeurtenissen in Sjors’ leven:
Geboren als Wendela, dochter van Martine Hafkamp en Frits van Houten. Haar vader wordt vermoord en haar moeder belandt in de gevangenis. Daarom wordt ze opgevoed door Daniël en Janine. Maar als het slecht gaat met Daniël, besluit Janine dat het beter is om Wendela te laten adopteren.
Wendela wordt geadopteerd door Carla en Theo Langeveld. Zij noemen haar Georgette, maar ze maakt er zelf al snel Sjors van.
Gaat na jaren op zoek naar haar biologische moeder, en als ze Martine uiteindelijk vindt, bouwen ze samen een goede band op
 
Inge Schrama is verkracht door Nick. Ze wil dat hij boet voor wat hij gedaan heeft en ze reist hem achterna op zijn huwelijksreis met Charlie. Hier schiet ze hem in zijn been met een spijkerpistool
Inge Schrama is verbijsterd als blijkt dat ze nog een halfbroer heeft, Jack van Houten, en een halfzus; Wiet ter Lake. Jack wil meer weten over hun overleden vader Frits. Sjors en Jack schrikken zich wezenloos als ze ineens oog in oog staan met hun 'vader'. Later blijkt dat dit Hans van Houten is, de broer van Frits.
 
 Inge Schrama is hevig geëmotioneerd als ze haar echte vader ingevroren in een crio aantreft.
Vecht met Dian om de kostbare bijbel die bij de familieschat van de familie Van Houten hoorde.
Doet afstand van de erfenis van grootmoeder Augusta omdat ze het nazi-geld vindt.
Wordt samen met Bing, Barbara, Robert en Morris ontvoerd door Ludo nadat er een aanslag op Ludo's leven is gedaan. Ludo laat ze pas gaan als de dader zich meldt.
 
Inge Schrama zit in een flinke dip als Bing alleen naar Duitsland gaat op zoek naar Dorothea, die onlangs met de noorderzon vertrokken is. Sjors is bang dat Bing haar niet meer wil en daarom niet terug komt. Als hij ineens weer op de stoep staat, is ze dolgelukkig, totdat Bing aangeeft dat hij wil scheiden.
Wordt door Lorena opgesloten in huize Sanders omdat ze anders het verstandshuwelijk tussen Nick en Lorena zou verstoren. Lorena was zwanger van Nick en eiste een huwelijk. Lorena bleek echter reeds een miskraam gehad te hebben. Sjors weet net op tijd te ontsnappen en weet het huwelijk te voorkomen.
 
Als Jack vermist wordt in Turkije, ontdekt ze niet veel later dat Nick een huurmoordenaar op haar broer had af gestuurd. Als Jack later contact met haar opneemt (en niet dood blijkt te zijn), wil ze dat Jack en Nick haar beloven dat ze ophouden met hun oorlog. Ze sluit de twee op in een loods, maar geen van beiden wil zijn belofte aan haar geven. Ludo moet er aan te pas komen, om uiteindelijk toch het gewenste resultaat te bereiken.
 
Wordt neergeslagen door René Meijer bij Janine thuis.
Ze helpt Danny met zijn boek en wordt verliefd op hem. Hij heeft echter al een relatie met haar beste vriendin Ronja.
Inge Schrama wordt zwanger, maar weet niet wie de vader is, omdat ze tijdens haar relatie met Danny een keer is vreemdgegaan met Bing.
Krijgt het zwaar te verduren met Bing, als blijkt dat Danny de vader is van Lana. Bing vertrekt uit Meerdijk om tot rust te komen.
Belandt eenmalig bij Bing in bed, en blijkt zwanger te zijn.
Inge Schrama
De rol van Sjors Langeveld wordt in GTST vertolkt door actrice Inge Schrama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten