dinsdag 17 mei 2011

Sylvie van der Vaart 'Let's Dance' @ Dutch Babes

Sylvie Françoise van der Vaart-Meis, vaak aangeduid als Sylvie Meis of Sylvie van der Vaart (Breda, 13 april 1978) is een Nederlands presentatrice, actrice en model.
Sylvie van der Vaart werd geboren in Noord-Brabant maar groeide op in het Noord-Belgische Hoogstraten. Nadat ze de havo had afgerond op het Markenhage College te Breda, rondde zij de HBO-opleiding Personeel & Arbeid af. Op haar 18e wilde ze fotomodel worden, maar vond school zo belangrijk dat ze hier vaak de prioriteit aan gaf. Meis ging aan het werk als PR- en communicatiemedewerkster en volgde daarnaast enkele logopedielessen.
Enkele jaren later groeide haar interesse voor het televisievak. In 1999 brak Sylvie van der Vaart als presentatrice door bij Fox Kids. Hier presenteerde Sylvie van der Vaart onder andere verschillende live-weekenden, de Smiths 24 Games (samen met Leon Krijgsman) en het razendpopulaire Pokémon Flippo Update (samen met Maiko van Bakel en André van der Toorn, ook bekend als Dr. Flippo).
Meis' definitieve doorbraak kwam pas later. Sylvie van der Vaart deed auditie voor de rol van de sexy bardame Ice in de populaire serie Costa!. Meis kreeg de rol en speelde twee seizoenen veelal in bikini in de populaire strandserie. Daarnaast speelde ze mee in Pista!, een spin-off van de serie Costa!. Begin 2002 was ze daarnaast te zien in een clip van Clouseau en had ze een rol in Goede tijden, slechte tijden.
In het voorjaar van 2003 ging Sylvie van der Vaart werken bij muziekzender MTV en presenteerde daar het programma de Dag Top 5. Ze stapte hierna al weer gauw over naar zusterbedrijf TMF om daar het interactieve programma Babe Trap met Sylvie Meis te presenteren. In 2004 kreeg Meis een nieuw programma: Modelfacts.
Sylvie van der Vaart werd in 2002 uitgeroepen tot TV-babe van het jaar en in 2003 riep mannenblad FHM haar uit tot meest sexy vrouw. In 2006 plaatste het Duitse blad Die Welt haar op de derde plaats in een Top 5 van de mooiste spelersvrouwen van het WK voetbal.
Tien maanden na de geboorte van haar zoontje wilde Meis weer meer gaan werken. Sylvie van der Vaart heeft sinds maart 2007 een contract bij Ted Linows en Linda Naujoks Firma Mega Models.
In 2007, in het zomer en herfstnummer van de Otto stond Meis als model op de cover van deze kledingcatalogus, hiermee volgde Sylvie o.a. de supermodellen Gisele Bündchen, Heidi Klum, Claudia Schiffer en Cindy Crawford op.
In februari 2009 werd Sylvie van der Vaart door het blad Jackie uitgeroepen tot best geklede vrouw van Nederland.
Carrière Sylvie van der Vaart
    Fox Kids - presentatrice (1999-2002)
    Costa! - actrice (2002-2004)
    MTV - presentatrice (2003)
    Pista! - actrice (2003)
    TMF - presentatrice (2003-2004)
    Otto - Fotomodel (2007-2008)
    RTL - Jurylid Das Supertalent (2008-heden)
    RTL - Kandidate van Let's dance (2010)
    RTL - presentatrice van Let's dance (2011)

In 2003 kreeg Sylvie van der Vaart een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Op 10 juni 2005 traden ze in Heemskerk in het huwelijk. Samen hebben ze een zoontje, Damián Rafael (geb. 28 mei 2006). In 2005 verhuisde het gezin naar Hamburg, in 2008 gingen ze naar Madrid.
Op 16 juni 2009 werd bekendgemaakt dat ze borstkanker had. Een maand eerder was de kanker in een vroeg stadium ontdekt. Ze werd succesvol geopereerd.
Zo houden Sylvie en Rafael van der Vaart hun huwelijk spannend
Sylvie en Rafael van der Vaart hebben dé manier gevonden om sleur buiten de deur te houden: elkaar niet te vaak zien.
"Als je elkaar niet te vaak ziet, maakt dat het juist spannend", vertelt Rafael in RTL Boulevard. "Sylvie zit een paar dagen per week in Duitsland voor de opnames van Let's Dance. En ik probeer geregeld met haar mee te gaan om te kijken en te steunen. Dat doet ze immers ook bij mijn voetbalwedstrijden."
De voetballer van Tottenham Hotspur houdt wel een slag om de arm als het gaat om drukte en hun gezinsgeluk. "Het is leuk dat het met haar goed gaat en het is leuk dat het met mij goed gaat, maar ons gezin staat wel op nummer een."
Op de vraag wanneer er een tweede kindje gaat komen, is Rafael verrassend openhartig. "Ik geniet enorm van Damian. Eigenlijk hoef ik niet zo nodig."
Doutzen Kroes, Nederlands bekendste en succesvolste topmodel van dit moment, is de meest perfecte vrouw.
Sylvie van der Vaart en prinses Máxima zijn ook geliefd. Zij komen aardig in de buurt van perfectie en staan op de tweede en derde plek. Yolanthe Sneijder Cabau, die samen met Doutzen eerste werd in de Mooiste Mond Verkiezing, staat op de vierde positie in de lijst van perfecte vrouwen.
Bezoekers van Privé.nl konden eerder voor Yolanthe's programma Het perfecte Plaatje aangeven hoe een perfect leven er volgens hen uit hoort te zien. Vorige week werd bekend dat Jan Kooijman volgens onze lezers de meest perfecte man is.
In eerderde afleveringen van Het Perfecte Plaatje werden alle uitgebrachte stemmen van heel Nederland bij elkaar opgeteld en werd duidelijk dat de familie Borsato de ‘perfecte buren’ zijn, Sophie Hilbrand de ‘perfecte vriend’ en eigen baas als ‘perfecte baan’. De Audi A8 staat bovenaan bij de ‘perfecte auto’, de villa in de buitenwijk wint in de categorie ‘perfecte huis’ en reizen ziet men als meest ‘perfecte vrijetijdsbesteding’. Het ‘perfecte kind’ is een sociaal kind als Arie Boomsma.
Sylvie van der Vaart heeft haar Duitse kijkers weer verrast met een wel heel spannend sexy jurkje. De jurkjes van Sylvie, die bijna elke week korter lijken te worden, zijn in Duitsland al wekenlang het gesprek van de dag. Het superkorte en weinig verhullende jurkje dat ze afgelopen week droeg bleek een nieuw hoogtepunt te zijn.
Sylvie van der Vaart koos voor die keer namelijk een jurkje van Karl Lagerfeld, dat sexy rood en kort was. Bovendien leek ongeveer de helft van de jurk aan de zijkanten weggeknipt, waardoor een groot deel van de buik, borsten en de heup van de actrice/presentatrice te zien was. Sylvie heeft wel een naam hoog te houden als het gaat om haar kleding; in 2009 werd ze nog door het blad Jackie verkozen tot de best geklede vrouw van Nederland. Ook is ze verschillende keren benoemd tot mooiste spelersvrouw en meest sexy vrouw. Sylvie is in Duitsland jurylid bij Das Supertalent en heeft in 2010 meegedaan aan Let’s Dance. Dit jaar presenteert ze die show bij de Duitse RTL.
Onze oosterburen zijn dol op Sylvie van der Vaart; ze waarderen het sterk dat ze de taal zo goed spreekt en vinden het bijzonder hoe ze om is gegaan met haar borstkanker. Eerder dit jaar kreeg ze daarom nog de award voor Mediavrouw van het Jaar. Voor Das Supertalent won ze de Goldene Kamera, een prijs die vergelijkbaar is met de Nederlandse Gouden Televizier Ring.
Sylvie van der Vaart kapsel: kort en krachtig
Sylvie van der Vaart is een van de vrouwen die altijd veel waarde hechtte aan haar kapsel met de lange lokken. Niet geheel onterecht. Sylvie was en is een mooie vrouw die we regelmatig zien stralen. Haar lange haren waren daarbij niet weg te denken. Lange haren zijn voor een vrouw in zekere mate heilig. Zeker wanneer je ook nog gezegend bent met gezond glanzend haar zoals Sylvie. Het lot bepaalde echter dat Sylvie noodgedwongen afscheid moest nemen van haar lange haren.

Voor elke vrouw met lang haar is het een grote stap om de haren af te knippen. In 2009 werd bekend dat Sylvie van der Vaart borstkanker had. Als gevolg van de chemokuren moest Sylvie afscheid nemen van haar kapsel met lange haren. In het begin zagen we Sylvie nog met pruiken. Deze pruiken waren ook nog met lange haren.
Kort kapsel
Daar daar was ineens het nieuwsbericht van Sylvie met haar korte kapsel. Haar man Rafael had haar gemotiveerd haar korte kapsel te laten zien, en terecht. Sylvie van der Vaart werd bejubeld om haar korte kapsel. Niet alleen werd ze bewonderd om haar kracht tijdens en na haar ziekte. Sylvie zag er ook nog stralender en sterker uit.

Sylvie van der Vaart heeft veel succes met haar kapsel. Met haar korte kapsel is ze de nieuwe, nog sterkere Sylvie. Met haar nieuwe kapsel werd Sylvie van der Vaart het nieuwe gezicht van L'Oreal en werd ze succesvoller dan ooit op de Duitse televisie.
De kapsels

Wie denkt dat je met een kort kapsel niet creatief kan zijn, heeft het goed mis. Sylvie van der Vaart liet zien dat je met een kort kapsel meerdere kapsels kan creëren. Zo liet Sylvie van der Vaart het Justin Bieber kapsel zien met de beroemde lok, een klassiek kapsel met korte gekrulde lokken en een stoer punk kapsel met wax.
Sylvie van der Vaart zei in het begin dat haar korte kapsel tijdelijk was. Nu is dat te betwijfelen. Vooral door haar contract met L'Oreal mogen we nog lang genieten van Sylvie en haar korte kapsel. Gelukkig maar, want Sylvie en haar korte kapsel zijn een inspiratie voor iedere vrouw.
het kapsel van Sylvie van der Vaart
Sylvie van der Vaart is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een rolmodel van vele Nederlandse en Europese vrouwen. Ze begon in 1999 als presentatrice bij Fox Kids, maar het grote publiek kent haar van verschillende Nederlandse series zoals Costa! en Goede Tijden Slechte Tijden en haar werk als presentatrice bij de muziekzenders MTV en TMF.
Het begin van Sylvies carrière
De petit Sylvie Meis, zoals ze toen nog door het leven ging, stond bekend om haar gebruinde huid en haar prachtige volle bos haar. Dat bleef niet onopgemerkt. In 2003 werd ze uitgeroepen tot meest sexy vrouw door het mannenblad FHM, wat resulteerde in een bikini en badpak fotoshoot. Dat ze een mooie dame was had ook voetballer Rafael van der Vaart door; hij veroverde haar hart in datzelfde jaar en het stel trouwde in 2005. Ze zijn tot op de dag vandaag verliefd en hebben inmiddels hun gezinnetje uitgebreid met hun zoon Damián.

In 2009 werd er borstkanker geconstateerd bij Sylvie, ze kon met een operatie worden genezen, maar moest wel afscheid nemen van haar lange lokken. Een emotionele gebeurtenis voor alle vrouwen die dit lot bezegeld is. In het bijzonder pijnlijk voor Sylvie, die een aantal modellencontracten had lopen die juist voor haar lange haar waren afgesloten.
Kort koppie: zoveel variatie!
Sinds Sylvie haar lange haren kwijt is, is ze getransformeerd in een nog succesvollere vrouw. Ze is zelfverzekerder en weet met haar korte lokken elke keer weer een verrassende look te creëren. Hingen haar lange haren vaak los, zo gevarieerd weet ze haar haar nu te dragen. Ze was een van de eerste vrouwen met het nu zo populaire pixie kapsel. We zagen een mannenkuif, volgens eigen zeggen met hulp van Rafael gestyled. Momenteel bestaat het kapsel van Sylvie van der Vaart uit een mooie lok aan de voorkant waarbij het haar aan de achterkant kort is geknipt.
Sylvie heeft in de media gezegd niet meer terug te willen naar haar lange haar. Ze heeft haar korte coupe omarmd en terecht, want ze ziet er fantastisch uit!
Sylvie van der Vaart nieuwe gezicht L’Oreal
Sylvie van der Vaart wordt het nieuwe gezicht van de kapperslijn L’Oreal Professionnel. Ze treedt hiermee in de sporen van onder meer Eva Longoria, Penelope Cruz en Doutzen Kroes. Voor haar nieuwe job behoudt ze haar korte kapsel.
Sylvie heeft jaren lang haar gehad, maar raakte haar golvende lokken kwijt toen ze borstkanker kreeg. Inmiddels is ze aan haar korte coupe gewend en heeft ze besloten om het in ieder geval voorlopig zo te houden. De frisse look die ze nu heeft, trok de aandacht van L'Oreal en zorgde ervoor dat er afgelopen weekend een contract ondertekend werd tussen het grote merk en de voetbalvrouw.
Een woordvoerder van L'Oreal heeft al aangegeven heel erg tevreden te zijn met de deal. Voor hen sluiten Sylvies gevoel voor mode en haar schoonheid precies aan bij het merk en hadden ze zich geen betere persoonlijke ambassadeur kunnen wensen.
2010 blijkt een goed jaar te zijn voor Sylvie. Eerder deze maand werd ze namelijk ook al gekroond tot Glamour Woman of the Decade. Uit een onderzoek van Intomart Gfk, uitgevoerd in opdracht van Beau Monde, bleek dat de meeste Nederlanders Sylvie van der Vaart het meest glamoureus vonden. Het uiterlijk speelde natuurlijk een belangrijke rol, maar bij Sylvie bleek ook haar persoonlijkheid een doorslaggevende factor: vrouwen zien haar vooral als spontaan en positief.
Sylvie in sexy niemendalletje
Duitsland raakt maar niet uitgesproken over de bijna nietsverhullende jurkjes van Sylvie van der Vaart (32). Iedere week zijn de oosterburen weer aangenaam verrast door de designersetjes van de presentatrice.
Deze week bereikte Sylvie een hoogtepunt met haar outfit: een sexy rood jurkje waar de helft uit weggeknipt leek te zijn. Miljoenen fans raakten niet uitgepraat over het niemendalletje, waarin een prominente rol weggelegd was voor de heup van de Let's Dance presentatrice. Het ziet eruit alsof het zelf gemaakt is. 'Maar dat is het niet', zegt de geliefde voetbalvrouw.'Het is een cool designerjurkje.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten