woensdag 15 juni 2011

Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart modderworstelwedstrijd Try before you die 2 @ Dutch Babes

Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart houden een modderworstelwedstrijd in bikini voor Try before you die 2. 
BNN Try before you die 2: Dennis Weening gaat zichzelf spiritueel ontdekken in een trip tijdens een San Pedro drugs-ritueel in Bolivia. Khouloud doet een trapeze-act in het circus. En Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart doen 'n onvervalste modderworstelwedstrijd, geheel in stijl in bikini.
Zarayda Groenhart presenteert Try before you die 2 en Spuiten en slikken. Als presentator is Zarayda Groenhart onder meer bekend van Nu we er toch zijn en State TV.
In Try Before You Die 2 bekende en onbekende Nederlanders die hun ultieme wens uitvoeren voordat het te laat is. De presentatrices en Dutch Babes Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper kijken niet alleen toe vanaf de zijlijn, ook zij voeren elke aflevering een Try uit die door een kijker bedacht is.
Zo duiken Dutch Babes Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart in bikini in de modder voor een wedstrijdje mudwrestling.
Filemon op Jamaica in Spuiten en Slikken op reis !
Filemon is op één van de bekendste eilanden ter wereld, Jamaica! Hoewel het roken van cannabis verboden is op Jamaica, heeft 60% van de bevolking zowat dagelijks een joint in zijn mik.
 
Filemon bezoekt een illegale wietplantage in de bergen van Jamaica en waagt zich ook aan dit groene goedje. Hij laat de joint even voor gezien en belandt op een modderworstelwedstrijd voor vrouwen! Een grote hype onder de inwoners.
Nicolette Kluijver
Presentatrice en model. Nicolette Kuijver is op 29 september geboren in Hilversum. Werd op zeventienjarige leeftijd ontdekt door een modellenbureau.
 
In 2005 begon haar televisie carrière bij het programma De Farm. Echt bekend werd nicolette door de vele BNN programma's waarvoor zij werkte.
Nicolette Kluijver presenteert nu Try before you die 2, Spuiten en slikken en 3 op reis. Als presentator is Nicolette Kluijver onder meer bekend van 10 ways to turn you on, Nu we er toch zijn, Weg met BNN en Crazy 88.
Zarayda Groenhart (Hoorn, 31 juli 1982) is een Nederlandse presentatrice.
Zarayda Groenhart studeerde marketing in Amsterdam. Ze deed auditie bij Cosmic theater en speelde acht maanden mee in het theaterstuk Catwalk. In 2005 ging ze aan de slag als VJ bij The Box en na een reorganisatie vanaf december 2006 bij TMF.
 
Vanaf februari 2007 werkt Groenhart als presentatrice bij BNN waar ze begon bij de programma's URBNN en State TV.
Later werd Zarayda Groenhart vaste presentator bij Try Before You Die en de zomertour van Spuiten en Slikken waarvoor ze in de reguliere uitzendingen ook al actief was.
Op de radio presenteerde Groenhart wekelijks een programma op FunX/Lijn5. Ook schrijft ze columns voor het blad JFK en artikelen voor Revu en NRC Next.
Skischans springen, je auto door pin-ups laten wassen of een computer door het raam smijten. Sommige BNN-kijkers dromen er al jaren van. En nu krijgen ze de kans hun ultieme Try in vervulling te laten gaan.
In Try Before You Die 2 maken Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver en Geraldine Kemper de stunts en bizarre wensen van bekende en onbekende Nederlanders mogelijk.
In Try Before You Die 2 gaat Tim Haars (New Kids) naar Texas om als rodeoclown een paar woeste stieren af te leiden. Tim: ‘Dit staat echt stijf bovenaan mijn lijstje van engste dingen die ik ooit heb gedaan.
Ik bevroor van angst!’ Willy van The Opposites neemt het op tegen een Thai-boxer in een stampvol stadion in Bangkok. Saar Koningsberger hoopt als lifeguard een paar surfers van de verdrinkingsdood te redden in het Australische Bondi Beach.
De onbekende Nederlanders hebben hele andere wensen. De één schaart een vrachtwagen door in volle vaart aan de handrem te trekken. De ander krijgt eindelijk de kans iemand letterlijk de kleren van het lijf te rukken om deze persoon naakt te zien.
Ook hebben de kijkers een paar Try’s bedacht voor de drie presentatoren. Zo duiken Nicolette, Zarayda en Geraldine in de modder om een potje te worstelen en moeten ze een keer echt de waarheid vertellen aan een leugendetector.
    Om afscheid te nemen van het oude vertroude Try Before You Die zendt BNN twee afleveringen Bye Bye Try Before You Die uit. Daarin kijken alle presentatoren die ooit hebben meegedaan terug op de meest legendarische momenten uit het programma.
Giert de adrenaline nog steeds door het lichaam van Sophie als ze haar vlucht met de F16 terugziet? Hoe opwindend vonden zijn BNN-collega’s de streak-actie van Sander op Wimbledon? En zou Eddy weer in een tank instappen om in het wilde weg te schieten?
De kijkers mochten ook opdrachten bedenken voor de vaste BNN-presentatoren van Try before you die 2. En dat betekent dat Zarayda, Nicolette en Geraldine zich op verzoek in een bikini hijsen om een potje te modderworstelen.
Nicolette Rianne Kluijver (Hilversum, 29 september 1984) is een Nederlandse presentatrice en voormalig model.
Nicolette Kluijver  werd geboren in Hilversum, maar verhuisde op haar negende samen met haar ouders naar Almere.
Omdat ze de hele dag zong, gaf moeder Kluijver haar tienjarige dochter op voor Kinderen voor Kinderen on Tour, waar ze twee keer solo Mamma Is Morgen Van Mij zong. Op zestienjarige leeftijd ging Kluijver werken voor de lokale omroep in Almere, waar ze het TV-programma AlmereRulez TV presenteerde.
Op haar zeventiende werd Nicolette Kluijver  ontdekt door modellenbureau Elite Model en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk voor Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.
Daarna presenteerde Nicolette Kluijver  twee seizoenen voor 6pack en werkte ze vanaf 21 augustus 2006 voor en achter de camera aan het BNN-programma Spuiten en Slikken.
In 2007 maakte ze samen met Dennis Storm het reisprogramma Weg met BNN, presenteerde ze samen met Sophie Hilbrand het BNN-programma De Klimaatpolitie, vormde ze een van de kandidaten van het BNN-programma Crazy 88 en een van de acht presentatoren van Try Before You Die.
Bij het laatste programma deed de NS in september 2007 aangifte tegen haar wegens misbruik van de noodrem, vandalisme en ongeoorloofde baanbetreding nadat ze onder andere aan de noodrem had getrokken van de trein.
Eerder kreeg Nicolette Kluijver het in juli 2007 al aan de stok met NOS-hoofdredacteur Hans Laroes nadat ze op 5 juli samen met Hilbrand het weerpraatje van Gerrit Hiemstra in het NOS Journaal van acht uur onderbrak om aandacht te vragen voor het BNN-programma De Klimaatpolitie.
 
Dit was tevens een verzoek aan Hiemstra om vaker aandacht te besteden aan het klimaat en het maken van reclame voor het concert Live Earth twee dagen later.
In 2009 presenteerde Nicolette Kluijver opnieuw Spuiten en Slikken, ditmaal met Zarayda Groenhart.
In 2008 werd Nicolette Kluijver  genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring in de categorie Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend TV-talent. Tijdens het Televizier Gala van 2009 eindigde ze als 9e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Tijdens de Life 4 You uitzending van 3 oktober 2010 werd bekend dat ze als 6e (van 30 kanshebbers) in de categorie Zilveren Televizier-Ster Vrouw van 2010 eindigde.

In 2009 werd Nicolette Kluijver  met een zware hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis nadat er van achteren een auto op haar was ingereden in een file op de A1, waardoor een kettingbotsing ontstond. Scans leverden geen resultaten op, waarop ze na twee dagen uit het ziekenhuis werd ontslagen.
 
Het gevolg was wel dat ze wekenlang niet mocht werken en daardoor ook haar rol in de speelfilm Gangster Boys niet kon spelen, die daarop werd overgenomen door Gaby Blaaser.
In TV-programma CQC van Veronica maakte Nicolette Kluijver  tijdens de première van Komt een vrouw bij de dokter aan CQC presentator Tom Roes bekend dat ze al zes maanden gelukkig verliefd was op televisieproducent Bart Hendrikx . Op 29 september 2010 werd tijdens de ochtendshow van Giel Beelen bekend dat aan deze relatie een einde is gekomen.
In 2008 nam Nicolette Kluijver  deel aan het AVRO TV-programma Wie is de Mol?. De andere kandidaten waren Dennis Weening, Edo Brunner, Regina Romeijn, Annette van Trigt, Georgina Verbaan, Coen Swijnenberg, Joris Linssen, Dunya Khayame en Patrick Martens. Dit keer speelde het programma zich af in Mexico. Ze verliet het programma in de eerste ronde.
In februari 2009 ging Nicolette Kluijver als Monkey Business ambassadrice samen met Johnny de Mol naar de orang-oetans op Borneo en Sumatra. Dit was voor het Veronicaprogramma Waar Is De Mol?.
In mei 2009 zat Nicolette Kluijver samen Bridget Maasland, Gijs Staverman, Sebastiaan Labrie, Cas Jansen, Rick Engelkes, Valerio Zeno, Kim-Lian van der Meij en Tanja Jess te zien in het programma Ranking the Stars. Ze won deze editie. De gemengde editie werd gepresenteerd door Sander Lantinga en Sophie Hilbrand.
'Try before you die' is een televisie-programma van BNN, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 werd uitgezonden. Het gaat over dingen die men gedaan zou moeten hebben voordat men dood gaat. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld streaken, abseilen, modderworstelen in bikini in een modderbad en bungeejumpen.
 
In het programma worden grenzen opgezocht en dit wordt allemaal op camera geregistreerd. Dit programma is op 22 februari 2011 beëindigd. Op 15 en 22 februari werden er alle leuke onderwerpen uit de 5 seizoenen nog eens uitgezonden. Sinds 1 maart 2011 werd er een nieuwe vervolg uitgezonden genaamd Try Before You Die 2.
Het programma wint in 2007 in BNN's Hoofdprijs de prijs voor beste infotainmentprogramma.
Modderworstelen is een worstelsport, die door vrouwen en mannen wordt beoefend. In de dertiger jaren van de twintigste eeuw kreeg deze sport bekendheid in Californië. Deze sport is populair in de Verenigde Staten, het Verre Oosten en Oost-Europa.
Bij wijze van entertainment of erotische act wordt deze sport ook wel beoefend door naakte vrouwen.
Het modderbad wordt door zowel mensen als dieren beleefd als heilzaam voor de huid. In plaats van de huid te wassen met water, wordt het lichaam in modder gedompeld of gewenteld.
Hoewel dieren het modderbad vooral gebruiken om parasieten van en uit de huid te verdrijven en als enige bescherming tegen de zon, gebruikt de mens het vooral ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect.
 
Men kan dan denken aan genezende werking bij huidproblemen, reuma en artrose. Vanwege de warmte die de meeste modderbaden hebben en de rustgevende rituelen rondom deze baden, is zij ook ontspannend en stressverminderend en bevordert het het algemene welbehagen.
Modderbaden zijn al duizenden jaren bekend. Meerdere culturen kennen al van oudsher badhuizen met modderbaden.
Er zijn vele soorten modderbaden en de modder kan zeer divers van samenstelling zijn.
    Moddersoorten rondom de Zwarte Zee zitten vol met mineralen, vitaminen en natuurlijke antibiotica.
    De zwarte modder uit de Dode Zee, ook wel bekend als peliod, is een alluviaal mengsel met organische resten, mineralen en zouten.
    In vulkanische gebieden wordt gebruik gemaakt van modder uit de vulkanische modderpotten.
   
Ook kan er een mengsel van mineraal water en vulkanische as samengesteld worden. Zoals toegepast in de kuuroorden van Napa Valley in Californië en Miami Beach, Florida in de Verenigde Staten.
   
Uit veengrond kan ook een soort van pulp gemaakt worden. Hoewel het hier dan strikt genomen niet om modder gaat, maar om een organisch mengsel.
    Wetlands zoals onze wadden.
 
Of het modderworstelen van Dutch Babes Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart in Try before you die hier ook onder valt, is niet bekend.
Aan modderbaden worden veel heilzame dan wel cosmetische werkingen toegeschreven. Het zou het verouderingsproces van de huid vertragen door de aanwezige mineralen. Door het hygroscopisch effect heeft dat invloed op de vochtbalans waardoor de huidcellen steviger worden en de huid zachter.
 
Door de warmte is het ook gunstig voor de bloedcirculatie en geeft een weldadig gevoel bij spierpijn en reuma. Modder heeft de eigenschap warmte lang vast te houden. Hierdoor vindt er gedurende het baden nauwelijks afkoeling plaats.
De warmte van modder zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en spieren. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.
Genezende eigenschappen van het modderbad op de huid zijn vooral ten aanzien van psoriasis, eczeem en acne. Goed om te weten voor de modder worstel koninginnen Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart.
Vanwege de bewegingsweerstand en het gewicht van de warme modder in een vol bad op het lichaam, zijn deze baden voor mensen met hartklachten niet aan te bevelen. Vaak kan modder ook als een pakking op de huid worden aangebracht, waardoor het minder belastend kan zijn.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten