dinsdag 19 juli 2011

Chantal Janzen in bikini of badpak @ Dutch Babes

Nederlandse mannen zien Chantal Janzen liefst in bikini of badpak.
Uitslag ZomerEnquete: Chantal Janzen en Waylon favoriet in badkleding bij Nederlandse mannen en vrouwen.
Waylon en Chantal Janzen worden door de Nederlandse mannen en vrouwen het liefst gezien in badkleding.
Het maakt de Nederlandse man blijkbaar niet uit of Chantal Janzen een bikini of badpak draagt.
Dit blijkt uit de Nationale Zomerenquête, deze maand georganiseerd door NLtracks.
Aan de Nationale Zomerenquête werkten vierhonderd Nederlanders van alle leeftijdsgroepen mee. Het onderzoek onthult wat de favoriete zomerhit aller tijden is, welke bekende Nederlandse men het liefst in bikini of badpak ziet, met als winnares Chantal Janzen, wie de Nederlandse artiest is met het mooiste strandlijf en het antwoord op de vraag: wie betaalt er nog voor muziek?
Uit het onderzoek blijkt dat Sex On The Beach van T-Spoon de grootste vakantiehit van Nederlandse bodem is. Maar liefst 27% van de Nederlanders krijgt hiervan de zomer in zijn bol. Op een goede tweede plaats (20%) eindigt We're Going To Ibiza van The Vengaboys.
Waylon wordt dan graag gespot in z'n Speedo, op een onbewoond eiland aanspoelen doen Nederlandse vrouwen het liefst met Alain Clark. De mannen kunnen niet kiezen tussen Do en EliZe. De twee zangeressen eindigen op een gedeelde eerste plek voor een eilandavontuur.
Toch zijn er ook artiesten die Nederlanders liever niet tegenkomen op vakantie. Als meest irritante campingbuurman wordt Dries Roelvink genoemd. Van alle respondenten zou drie kwart zijn tentje niet naast hem op willen slaan. Als buurvrouw is Patty Brard het minst populair.
De artiest die Nederlanders het liefste volgen op vakantie is De Jeugd Van Tegenwoordig. Een overtuigende 53 procent zou de rapformatie graag in een vakantiesoap willen zien.
Uit het onderzoek blijkt dat Nederlanders zelden of nooit voor muziek betalen. Slechts elf procent betaalt voor een album, download of stream.
Nederland wil Chantal Janzen in bikini of badpak en Waylon in zwembroek.
Als hij mag kiezen, ziet de Nederlandse man dus het liefst zangeres, presentatrice en musicalster Chantal Janzen in badkleding. De vrouwen kiezen massaal voor het zwembroeklijf van Waylon. Dit blijkt uit de Nationale Zomerenquête die deze maand werd uitgevoerd door muzieksite NLtracks.nl. Vierhonderd Nederlanders van alle leeftijdsgroepen hebben meegewerkt.
Het onderzoek onthult wat de favoriete zomerhit aller tijden is en wie de Nederlandse artiest(e) is met het mooiste strandlijf.
Chantal Janzen en Waylon in badkleding
Chantal Janzen en Waylon worden graag gezien in badkleding, zo blijkt uit het onderzoek.
Maar liefst één op de drie mannen noemt Chantal Janzen als de zangeres met de beste bikinilooks, meer dan enig andere artiest. De Nederlandse vrouw kiest massaal voor Waylon in badkleding. Bijna twee op de vijf vrouwen droomt vooral van deze zanger in zijn zwembroek.
Het onderzoek werd uitgevoerd in juni 2011 door NLtracks.nl in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, door middel van online vragenlijsten en straatinterviews. Overigens moet deze enquête niet verward worden met die van het mannenblad Playboy, waarin gevraagd wordt welke bekende Nederlandse vrouw men het liefst naakt voor het blootblad wil zien poseren.
Mannen zien Chantal Janzen liefst in bikini, badpak of topless.
De Nederlandse man ziet het liefst Chantal Janzen in badkleding. De vrouwen zien het liefst zanger Waylon in een spannende zwemslip.
Chantal Janzen (Tegelen, 15 februari 1979) is een Nederlandse actrice, musicalster en presentatrice die onder meer te zien was in 42nd Street, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast en Tarzan. Ook presenteert ze sinds 2005 televisieprogramma's.
Chantal Janzen studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze kreeg les in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tap en musicalrepertoire. Ze speelde onder andere in de musicals Crazy For You, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, Saturday Night Fever, 42nd Street, Beauty and the Beast en Tarzan. Verder trad ze als soliste op in musicals in Ahoy (2002 en 2004).
Op televisie speelde Dutch babe Chantal Janzen gastrollen in Baantjer, Intensive Care, De Band, Meiden van De Wit en Kinderen Geen Bezwaar. Ook presenteerde ze samen met Carlo Boszhard het televisieprogramma Staatsloterij Live en samen met Martijn Krabbé Idols. Janzen was ook op het witte doek te zien. Ze speelde in de films: De Dominee, Feestje, Deuce Bigalow II, Volle Maan, Alles is Liefde, Kicks en de telefilm Loverboy. In december 2002 verscheen haar cd-single Achter De Sterren, de titelsong van de speelfilm Science Fiction.
Chantal Janzen kreeg de John Kraaijkamp Musical Award 2002 voor Aanstormend Talent voor haar hoofdrol in Saturday Night Fever en de Soetelieve Beurs voor Aanstormend Musical Talent. Ook ontving ze een Musical Award in 2005 voor Beste Vrouwelijke Bijrol in Crazy For You. Ze was genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2006 voor Beauty and the Beast en in 2007 voor haar rol Jane in de musical Tarzan. Stage Holding bood haar de kans om in het seizoen 2008/2009 in Boeing Boeing te spelen naast Jon van Eerd. Op 19 mei 2008 werd bekend dat Janzen deze rol niet zou spelen. Ze zou de rol van Jane in de productie Tarzan blijven spelen. De rol die Janzen in Boeing Boeing zou spelen werd overgenomen door Lone van Roosendaal . In verband met haar zwangerschap legde ze de rol van Jane van september 2008 tot april 2009 neer, en werd tijdelijk vervangen door Bente van den Brand. De (voorlopig) laatste voorstelling van Tarzan in Nederland vond plaats op 24 mei 2009. Ook speelde ze in de Disney Musical Sing-Along . In 2010 is Janzen te zien in de Nederlandse speciaal voor haar geschreven musical Petticoat .
In 2011 beëindigde Chantal Janzen haar contract bij de AVRO en tekende ze bij RTL 4: "Als ik voor de vierde keer de grote gala's (zoals de Televizierring, red.) zou presenteren, loop je het risico dat het een trucje wordt. Ik ben benieuwd wat er nog meer te doen is."
Chantal Janzens voorbeelden zijn Stanley Burleson, Simone Kleinsma, Paul de Leeuw, Huub Stapel en Jon van Eerd. Chantal Janzen staat steevast hoog op lijstjes van welke bekende Nederlandse vrouw de Nederlandse man naakt in Playboy wil zien staan.
Sinds een paar jaar heeft Chantal Janzen een relatie met Marco Geeratz, die uit een eerdere relatie al drie kinderen heeft.. Op 23 januari 2009 beviel ze middels een keizersnede van een gezonde zoon; hij heeft de naam James gekregen.
Na een zangoptreden van voormalig hockey-international Fatima Moreira de Melo sprak Chantal Janzen in 2008 de woorden "Wat kan ze hockeyen, hè, die meid." Deze uitspraak leidde tot veel hilariteit bij de aanwezigen en het tv-publiek en was zelfs genomineerd voor TV-moment van het Jaar 2008. "Het is ook zo'n groot ding geworden. Ik kom uit het theater. Bij ons is de cultuur van tongue in cheek al heel erg aanwezig. Bij televisie is dat nog niet zo, niet zoals in Amerika. Als je een Amerikaanse awardshow bekijkt, dan gaat het alleen maar zo. Hartstikke leuk. Die sterren worden verheerlijkt op televisie, en juist daarom drijft een gastheer de spot met hen." Het liefst praat Chantal Janzen nooit meer over het incident. "Ik wil haar niet nog meer last bezorgen. Als zij dat dan ook niet meer met mij doet, vind ik het goed. "
Televisie
Series: gastrollen Chantal Janzen
    IC (2002) - Esther Goud
    Baantjer (2003) - Julia Hendrikx
    De Band (2003) - Inge
    Meiden van De Wit - Mandy (2005)
    De Lama's (2005) - Zichzelf
    Samen (2005) - Iris
    Kinderen geen bezwaar (2006) - Zichzelf
    Katja vs De Rest (2007) - Zichzelf
    De TV Kantine (2010) - Private Helga Geerhart (Allo Allo)
Presentatie / jury Chantal Janzen
    D'r Op Of D'r Onder (2003)
    Staatsloterij €100.000 Show (2006)
    Idols III (2005-2006)
    Ranking the Stars (2006-2007)
    Staatsloterij Live (2005)
    Chantal@AVRO.nl (2008)
    Uitmarkt Musical Sing a Long (2008 & 2009 & 2010)
    Het Pink Ribbon Gala (2008 & 2009)
    Joseph Backstage, internetprogramma met Renate Schutte (2008)
    Gouden Televizier-Ring Gala (2008 & 2009 & 2010) [6]
    Chalet Chantal, personality kerstprogramma (2008)
    Zooo 30 (2009)
    Het hofvijverconcert (2008 & 2009)
    Opzoek naar... Freek met Chantal (2009)
    Wie is mijn ex? (2009)
    RTL Boulevard, invalpresentatrice voor Winston Gerstanovitz (2009)
    Uitreiking Gouden Loekie (2009), eenmalig bij de Tros
    Mies 80!, Een eerbetoon aan de koningin van de Nederlandse televisie. (2009)
    Weten zij veel!?, Een quiz met verschillende sociale groepen. (2009/2010)
    Backstage bij Petticoat, Docusoap over het ontstaan van Petticoat!.
    De jongens tegen de meisjes (samen met Tijl Beckand) (2011-)
    Zie Ze Vliegen (samen met Carlo Boszhard, Irene Moors en Gordon) (2011)

Presentatrice Chantal Janzen is ondanks haar drukke werkschema en het moederschap niet bang voor een burn-out.
Dit vertelt de 32-jarige musicalster voor de camera van Novum Nieuws. Chantal grapt dat ze inmiddels wel 36 keer een burn-out in haar drukke leven heeft gehad, maar de blondine heeft een troef in huis.
“Maar dan slaap ik drie dagen goed, en dan is het weer weg", vertelt de Petticoat-ster. "Dus tot nu toe gaat het goed." Mede dankzij haar ‘fantastische’ nanny, die gedeeltelijk voor haar 2-jarige zoontje zorgt, wordt er veel druk van de ketel gehaald in huize Janzen.
“Daar zijn we heel blij mee. Gelukkig is er ook een papa die heel vaak rekening houdt met mijn rare tijden," vertelt Chantal, die van mening is dat meer personeel overbodig is in haar huishouden. "Je moet sowieso één iemand hebben, maar meer niet hoor. Je moet wel gewoon normaal blijven doen."
Chantal Janzen, Jim Bakkum en Willemijn Verkaik waren te vinden in een bioscoop in Amsterdam. Daar keken de castleden van Wicked naar de 3D-commercial van de nieuwe musical.
Met 3D-bril zaten de musicalsterren in het publiek. De bioscoopcommercial is uniek in Nederland aangezien deze met 85 seconden de langste is die ooit in ons land is gemaakt.
De musical gaat over de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de blonde, populaire en stijlvolle Glinda en de groene, onbegrepen en strijdlustige Elphaba.
Wicked gaat op 6 november in première.
Na haar overstap van de AVRO naar RTL en de succesvolle spelshow De Jongens tegen de Meisjes, kon het ook eigenlijk niet anders: Chantal Janzen heeft officieel haar contract bij RTL getekend!
Met de spelshow De Jongens tegen de Meisjes, die ze samen met Tijl Beckand presenteerde scoorde ze elke zaterdagavond tussen de 1,4 miljoen en 1,8 miljoen kijkers. Dat is niet niks, en dat leverde het blonde multitalent een contract op.
Er waren nog wel wat kleine dingetjes waar over gepraat moest worden, maar beide partijen zijn eruit. "Ja, ik vond zelf dat ik niet zo moeilijk was, dat is blijkbaar toch anders", aldus Chantal Janzen tegen RTL Boulevard.
Janzen is momenteel druk-druk-druk. Zo heeft ze haar gezin, speelt ze nog steeds in de musical Petticoat en zal ze vanaf 26 oktober in de nieuwe musical Wicked te zien zijn.
Chantal Janzen gaat het nieuwe programma Saturday Night Fever presenteren. In het programma gaat RTL 4 op zoek naar een hoofdrolspeler voor de musical Saturday Night Fever.
De musical is gebaseerd op de gelijknamige film met John Travolta in de rol van Tony Manero. Vanaf 27 november strijden twaalf kandidaten om de felbegeerde hoofdrol in het programma Sunday Night Fever.
Chantal Janzen verheugt zich enorm op de nieuwe klus. "Vooral omdat ik zelf tien jaar geleden in deze musical mijn eerste grote hoofdrol had", zegt de 32-jarige presentatrice. Zes weken lang moeten de twaalf kandidaten Nederland overtuigen. Ze krijgen zang-, dans- en acteeropdrachten en moeten ook uitblinken in loodzware fysieke uitdagingen. Ze worden begeleid door twee teams van drie coaches.
Volgens Chantal Janzen gaat de show hoog scoren. "Ik weet zeker dat het een zinderende show wordt waarin de coachteams actief betrokken zijn bij de deelnemers en het beste in hen naar boven halen."
Musical Wicked uitdaging voor Chantal Janzen
Chantal Janzen hangt vanaf oktober in een spectaculaire ‘bubbel’ boven de bühne van het Afas Circustheater in Scheveningen
Voorzichtig kijkt Chantal Janzen naar de ijzeren bubbel waar ze in de musical aan vast wordt gemaakt. Nu zweeft hij in de coulissen, straks zal hij boven het podium hangen. “Maar je zit er maar een paar seconden zo hoog in voordat je het podium op beweegt hoor”, wordt haar verzekerd. Van haar gezicht valt niet af te lezen of dat een geruststelling is.
We staan op het Broadway­podium waar we net de musical Wicked hebben gezien. De musical vertelt het verhaal van de slechte heks van het Westen, Elphaba, en de goede heks van het Noorden, Glinda. Het verhaal is sterk verweven met De Tovenaar van Oz, maar begint als de twee heksen nog schoolmeisjes zijn en vriendinnen worden. “Hier in Amerika is De Tovenaar van Oz een soort volksverhaal”, legde producent David Stone eerder aan ons uit. “Elke dag kom je wel verwijzingen tegen. Zo ook in deze musical. Maar waar ze in Amerika lachen om een grapje over de blikkenman, lachen ze in landen waar het verhaal niet zo bekend is om andere dingen.”
Met ‘in andere landen’ doelde Stone waarschijnlijk op bijvoorbeeld Japan en Duitsland. Zo speelde Willemijn Verkaik in Duitsland óók Elphaba, net zoals ze in Nederland zal doen. Als ze voor ons en muziekschrijver Steven Schwarz het nummer ‘Ik lach om zwaartekracht’ zingt, verschijnt er dan ook een lach op zijn gezicht. “Het is grappig om haar in haar moedertaal te horen zingen”, grijnst hij. Maar of het nou Duits of Nederlands is, alles lijkt er bij Willemijn moeiteloos uit te komen. Iedereen wordt stil.
Dan is het Chantals beurt om te zingen. “Nou Willemijn, bedankt”, grapt Chantal Janzen, maar het voorproefje voorspelt veel goeds voor beide heksen. Voor prins Jim Bakkum overigens ook. Tijdens de vier ‘wicked’ dagen in New York wordt duidelijk dat de musical voor alledrie een uitdaging is. Jim moet flink gaan dansen, Willemijn moet het uiterste vergen van haar stembanden en Chantal Janzen moet een karakter neerzetten (Glinda) dat je haat en liefhebt tegelijk. “Maar ik heb er vertrouwen in”, lacht Steven Schwartz. Of Chantal Janzen ook vertrouwen heeft in de bubbelconstructie waarmee ze omhoog gehesen wordt, is echter een andere vraag. We gaan het zien.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten