maandag 1 augustus 2011

Irene Moors, Eva Jinek TV kantine boobies @ Dutch Babes

Irene Lucia Moors (Alkmaar, 18 juni 1967) is een Nederlandse televisiepresentatrice en actrice.
Irene Moors werd geboren in Alkmaar, maar verhuisde vrijwel gelijk naar Haarlem, waar ze de rest van haar jeugd doorbracht. Inmiddels woont ze in Heemstede met haar man Barry Kroon - met wie ze in 2001 trouwde - en hun twee kinderen Rosalie (1998) en Tijn (2002).
Televisiecarrière
Dutch babe Irene Moors debuteerde op de televisie bij het NCRV-programma Dit is Disney, nadat ze eerder bij de redactie van het weekblad Donald Duck werkte. In 1989, bij de introductie van commerciële televisie in Nederland, stapte ze over naar RTL Véronique (het latere RTL4). Hier was ze een tijdje omroepster en begon ze met het presenteren van Telekids, dat ze van 2 oktober 1989 tot 2 oktober 1999 deed samen met Carlo Boszhard. Het programma werd een succes door hun samenwerking en chemie. Na tien jaar was het vooral Moors die wilde stoppen, want het programma had volgens haar het hoogtepunt bereikt.
In 1995 scoorde Irene Moors een nummer 1-hit in Nederland met het nummer No limit (samen met De Smurfen), een kinderversie van de hit van 2 Unlimited. Nadat Telekids stopte, ging Moors samen met Carlo Boszhard het programma Life & Cooking presenteren. Verschillende programma's waarvan verscheidene met Boszhard volgden. In 2002 ontving ze de Zilveren Televizier-ster als beste televisievrouw.
In 2005 kwam Irene Moors enigszins in opspraak, nadat medium Robbert van den Broeke in Moors' programma Er is zoveel meer niet integer gewerkt bleek te hebben. In één van zijn 'boodschappen' nam Van den Broeke een spelfout direct over van het internet (genverbrander, waar geneverbrander bedoeld werd). Moors geloofde niet dat Van den Broeke zijn klanten op het verkeerde been had gezet, maar stopte de samenwerking met hem op televisie.
In de zomer van 2006 was Irene Moors kort werkzaam bij RTL FM als vervanger van Marjon Keller die op zwangerschapsverlof ging. Het presenteren was van korte duur, omdat door de verkoop van de frequentie van RTL FM aan 100%NL vier van de vijf presentatoren werden ontslagen.
Eind 2007 zorgde Irene Moors voor de verschijning van vier dvd's van de serie Pittige Tijden.
In 2008 bleek uit een enquête van het AVRO-programmablad Televizier dat vrouwen het liefst Moors als presentatrice zien. Mannen zouden Anita Witzier de beste presentatrice vinden.
In 2010 werd Irene Moors samen met haar collega Carlo Boszhard gelauwerd met de Society Award.
De TV Kantine

In maart 2009 speelde Irene Moors samen met Carlo Boszhard in de serie De TV Kantine. In dit programma werden diverse BN'ers gepersifleerd. Hiervoor gingen Carlo en Irene voor elk typetje anderhalf uur in de grime. Persiflages gespeeld door Moors zijn onder anderen Marijke Helwegen, Eva Jinek(boobies), Clairy Polak, Gerda Smit, Sonja Bakker, Wendy van Dijk, Anky van Grunsven, Patty Brard en Kim Holland.
Ter gelegenheid van 20 jaar RTL verscheen er later dit jaar nog een extra aflevering van De TV Kantine. Hierin persifleerde Irene Moors onder andere Nicolette van Dam en Linda de Mol.
In april 2010 startte het tweede seizoen van De TV Kantine. Net zoals voorgaand seizoen wordt het programma op de vrijdagavond tussen de liveshow van X-factor en de uitslag uitgezonden.
Op vrijdag 22 oktober heeft De TV Kantine de Televizierring 2010 gewonnen. In november 2010 is het derde seizoen van De TV Kantine gestart.
Eva Jinek (Tulsa (Oklahoma), 13 juli 1978) is een Nederlands journaliste en nieuwslezeres bij het NOS Journaal.
Biografie Eva Jinek
Jeugd

Eva Jinek is geboren in Tulsa, Oklahoma en groeide op in Washington D.C. Haar Tsjechische ouders besloten echter naar Nederland te verhuizen toen ze elf werd, omdat ze graag wilden dat zij en haar broer, speelfilmproducer Jan Jinek, in Europa zouden opgroeien. In 1997 startte Eva Jinek met de studie Amerikaanse geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Zij werd in dat jaar ook lid van studentenvereniging ALSV Quintus.
NOS Journaal
Na haar studie ging Dutch babe Eva Jinek in 2004 bij de buitenlandredactie van het NOS Journaal werken, waar ze zich bezighield met nieuws rond de Verenigde Staten. Eind 2007 verscheen ze voor het eerst voor de schermen, als presentator van het NOS Journaal op 3. Later zou ze ook de ochtend- en middagbulletins van het NOS Journaal presenteren.
In mei 2008 van dat jaar vormde Eva Jinek, samen met Monique van Hoogstraten, de redactie van Het maakbare nieuws. De bundel, met verhalen van achttien buitenlandjournalisten, was een antwoord op het boek Het zijn net mensen van journalist-publicist Joris Luyendijk.
Eva Jinek kreeg nog grotere bekendheid toen ze, samen met nieuwslezer Philip Freriks, verslag deed van Amerikaanse presidentsverkiezingen in de nacht van 4 op 5 november 2008. Het programma Amerika Kiest van de NOS werd rechtstreeks uitgezonden vanuit restaurant The Occidental vlakbij het Witte Huis in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. Op 20 januari 2009 was ze ook de centrale presentator van de inauguratie van Barack Obama als 44ste president van de Verenigde Staten op Nederland 1.
Gelekte stream en Nieuwsuur
Op 2 maart 2009 lekte er via de continue journaalstream een filmpje uit, waarin te zien was hoe Eva Jinek zich voorbereidde voor een journaaluitzending, door haar kapsel en decolleté te schikken en haar kledingkeuze te bespreken met de cameramensen. Het boobies filmpje, dat ontdekt werd door een gebruiker van FOK!, dook vervolgens snel op op diverse weblogs, werd binnen een dag meer dan 100 duizend keer bekeken op YouTube en haar borsten filmpje werd besproken in diverse televisieprogramma's. Op 3 maart gaf Eva Jinek, als tafeldame, uitleg hierover bij De Wereld Draait Door. Het hele gebeuren ging de wereld in als boobies gate.
Aanvankelijk zou Eva Jinek samen met Twan Huys het actualiteitenprogramma Nieuwsuur presenteren. Op 19 mei 2010 werd bekend dat ze hier van af ziet vanwege een relatie met advocaat Bram Moszkowicz.
Verder presentatiewerk
Op 4 juni 2010 maakte Eva Jinek haar radiodebuut als invaller bij het radioprogramma Met het Oog op Morgen. Sinds maart 2011 is ze de vaste presentator van het programma op de maandagavond. Ze volgde hiermee Joris Luyendijk op.
Op 29 april 2011 deed Eva Jinek, met Tim Overdiek, vanuit Londen voor de NOS verslag van het huwelijk tussen prins William en Kate Middleton.
Televisieprogramma's Irene Moors
    1985-1989 Dit is Disney
    1989-1999 Telekids (samen met Carlo Boszhard)
    1989 Omroepster RTL Veronique
    1990 Telekids Roadshow
    1990 Wie is Wie?
    1991-1992 Hitbingo (samen met Carlo Boszhard)
    1992 Ronald McDonald Comedy Award
    1994 Weekendtips
    1995 Reis en Recreatie Magazine
    1996-1997 Eigen Huis & Tuin (samen met Rob Verlinden en Nico Zwinkels)
    2000-2001 De Firma List en Bedrog
    2000-2009 Life & Cooking (samen met Carlo Boszhard & Rudolph van Veen e.a. chefs)
    2003 De Bachelor
    2003 De Carlo en Irene Show (samen met Carlo Boszhard)
    2004-2006 Waar een wil is
    2005 Er Is Zoveel Meer
    2007 Jong Geleerd (samen met Carlo Boszhard)
    2007- RTL Boulevard (vervangster Daphne Bunskoek en Winston Gerschtanowitz)
    2007-2009 Doe Een Wens (samen met Wendy van Dijk)
    2008 Alles is Kerst
    2009-heden De TV Kantine (samen met Carlo Boszhard)
    2009-2010 Ik hou van Holland (eenmalig, in 2010 de Koninginnedag uitzending)
    2009 Let's Dance (samen met Carlo Boszhard)
    2009-heden Carlo & Irene: Life4You (samen met Carlo Boszhard & Rudolph van Veen)
    2010 Buurt op Stelten (eenmalig voor het Oranje Fonds, samen met Winston Gerschtanowitz)
    2011 Wie is mijn vader?
    2011 Zie Ze Vliegen (samen met Carlo Boszhard, Gordon en Chantal Janzen)
Irene Moors Films
    1995 Pepernoten voor Sinterklaas (niet uitgebracht op videodrager)
    1996 Het Geheim van de Zonnesteen
    1997 De Parel van de Woestijn
    1998 De Vloek van Griebelstein
    1999 Het Monster Van Toth
    2007 K3 en de Kattenprins
    2007 Ernst, Bobbie en de geslepen Onix
Irene Moors Cd's
    1991 Telehits deel 1
    1991 Telehits deel 2
    1994 Irene Moors en De Smurfen: Ga je mee naar Smurfenland
    1995 Irene Moors en De Smurfen: Smurf the House
    1997 Irene Moors Kids Music Party
    1997 Telekids: Pittig CD'tje he!
    1997 Pittige Tijden met Carlo en Irene
    Parel van de Woestijn
    Het beste uit 10 jaar Telekids
    Het Beste uit 10 jaar Telekids (met bonus-cd Monster van Toth)
Irene Moors Dvd's
    Pittige tijden deel 1
    Pittige tijden deel 2
    Pittige tijden deel 3
    Pittige tijden deel 4
    Pittige tijden, de volledige box
    K3 en de Kattenprins
    TV Kantine seizoen 1
    TV Kantine seizoen 2

De TV Kantine is een televisieprogramma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors elke aflevering verschillende bekende Nederlanders persifleren. De eerste uitzending was op 20 maart 2009. De eerste twee seizoenen trok het programma gemiddeld 1,5 miljoen kijkers. De derde serie trekt een kijkerspubliek van gemiddeld 2,2 miljoen kijkers.
In De TV Kantine wordt iedere week een aantal bekende Nederlanders zoals Eva Jinek gepersifleerd. In elke aflevering speelt er zich een apart verhaal af, waarin de gepersifleerde BN'ers een rol hebben. Wekelijks spelen verschillende 'echte' bekende Nederlanders een gastrol in De TV Kantine.
 Eerdere persiflages
In 1996 begonnen Boszhard en Irene Moors al met typetjes in Pittige Tijden, onderdeel van het populaire kinderprogramma Telekids. Nadat Telekids stopte, pakten ze het persifleren weer op in het programma Life & Cooking. Daarin kwamen Boszhard en Moors in verschillende seizoenen met verschillende persiflage-onderdelen. In een van de eerste seizoenen werden Willem-Alexander en Máxima nagedaan in Hou Van Holland. Daarna volgden nog onder meer De Veerbootjes, Showtime, Marianne & Mari (over Marianne van Wijnkoop en Mari van de Ven) en het zeer succesvolle De Wereld Slaat Door, een parodie op De Wereld Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk.
Afleveringen
Het eerste seizoen van de persiflagecomedy begon op 20 maart 2009. Het seizoen telde zeven reguliere afleveringen en één compilatie-uitzending. Iedere aflevering had een andere verhaallijn, zoals de zoektocht naar het Gouden TV-Idee, de borsten van Kim Holland, een nieuwe serie Sterrenslag, de boobies van NOS presentatrice Eva Jinek, de bruiloft van Patty Brard enzovoort. Iedere aflevering werd afgesloten door een stichtelijk woord van de overleden Jos Brink.
Ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van RTL Nederland werd op vrijdag 2 oktober 2009 een speciale aflevering van De TV Kantine uitgezonden. Hierin werden bekende RTL-sterren gepersifleerd, zoals Ron Brandsteder en Viola Holt. Ook waren er persiflages op oude programma's als De 5 Uur Show en Rad van Fortuin.
Het tweede seizoen van De TV Kantine begon op 9 april 2010. In dit seizoen zitten naast oude persiflages ook een hoop nieuwe persiflages, zoals Maik de Boer, Jan Kooijman, Paul de Leeuw, Tatjana Simić en Bram Moszkowicz. De afleveringen staan telkens in een ander thema, zoals Volendam of Koninginnedag. Daarnaast zijn er persiflages op televisieprogramma's als 'Allo 'Allo!, Schone Schijn en The Golden Girls.
Inmiddels is het derde seizoen op RTL 4 begonnen. Tussen de liveshows en de uitslagen van de nieuwe talentenjacht The Voice of Holland worden de afleveringen uitgezonden. Het seizoen bestaat uit 9 nieuwe afleveringen. Er worden nieuwe typetjes nagedaan zoals René van der Gijp, Jokertje, Barbie uit Oh Oh Cherso, Bonnie St. Claire en André van Duin.
Trivia TV Kantine
    De titelsong van het programma werd ingezongen door Glennis Grace.
    Paul Witteman werd geïmiteerd door een figurant.
    De TV Kantine maakt geen gebruik van een lachband. De aflevering wordt elke zondag getoond aan het publiek van Life 4 You en dit wordt dan onder de afleveringen gemonteerd.
    In aflevering 7 zaten de ouders van Carlo Boszhard als gast bij het huwelijk van Patty Brard.
    Tijdens het Gouden Televizier-Ring-Gala 2009 werden de 10 leukste tv-momenten van 2009 vertoond. De persiflage van de X Factor stond op de 10e plaats.
    Tijdens de uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards op 8 juni 2009 maakten Carlo en Irene als Erwin van Lambaart en Marianne van Wijnkoop, die overigens beiden in de zaal zaten, de winnaar van de ANWB Publieksprijs bekend.
    Op 25 januari 2010 won De TV Kantine een Beeld en Geluid Award in de categorie 'Amusement'.
    In het tv-programma De 25 meest hilarische persiflages aller tijden stond Carlo als Marc Forno op nummer 1, met zijn 'fienger fienger fienger'-dansje.
    In 2010 won het programma met 38 procent de Gouden Televizier-Ring tijdens het 45e Televizier Gala. Hiermee versloeg het programma Ik hou van Holland (RTL4) en Wie is de Mol (AVRO). André van Duin reikte de prijs aan het duo uit.
    Het hoogste kijkcijfer aantal was op 21 januari 2011, dit waren ongeveer 3 miljoen kijkers. De TV Kantine dankt de hoge score onder meer aan The Voice of Holland, dat direct ervoor ook miljoenen kijkers wist te boeien met de finale hiervan.

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn al ruim over het begrote aantal van 71 gepersifleerde BN’ers in De TV Kantine heen. Volgens RTL wordt het aantal zelfs fors overschreden met nieuwe imitaties van Linda de Mol, premier Balkenende, Eva Jinek en Clairy Polak. “Of het er 90 of wellicht zelfs 100 worden is nog niet duidelijk, aangezien het laatste script van het succesvolle RTL 4-programma nog in ontwikkeling is“, vertelt een zegsman. In de komende aflevering speelt Gerard Joling een gastrol.
In de uitzending van vrijdag, Vieze Spelletjes, worden de Televizierring-nominaties bekendgemaakt. Tot ieders grote verbazing is naast Gerard Joling en Matthijs van Nieuwkerk ook Karl Noten genomineerd als beste tv-man. Heel medialand is in rep en roer, wie heeft er met de uitslag gerommeld? Is het een list van Liesbeth List? Is het Adje? Is het Frits Sissing? Of heeft Karl zelf met de stemmen geknoeid om zijn populariteit terug te winnen? In deze aflevering de perikelen rondom de nominaties die veel stof doet opwaaien. De echte Gerard Joling en Adje spelen een gastrol.
Voor de foto poseerde Gerard Joling samen met ‘Nelleke van der Krogt’.
Eva Jinek schrok van 'boobies-gate'
Nieuwslezeres Eva Jinek kan nog steeds niet geloven dat ze vorig jaar voorpaginanieuws werd vanwege 'boobies-gate'. "Zijn mensen dan zo hard op zoek naar iets om te lachen", vraagt de 31-jarige journaliste zich  af in Cosmopolitan.
Eva Jinek was in een klap bekend toen op internet een filmpje uitlekte waarop te zien was hoe ze aan haar decolleté frunnikte voor een uitzending van het NOS journaal. Voor draaiende camera’s worstelt met de vraag of ze nu een knoopje meer of minder van haar blouse moet opendoen en imiteert vervolgens krijsend haar moeder: ‘Ik zie je borsten!’ Een seconde later begint het journaal.
“Het is de lol die je nodig hebt om te ontspannen voordat een uitzending begint", aldus de nieuwslezeres in Cosmopolitan.
En ontspannen, dat moet Eva Jinek zeker, want presenteren is niet altijd even makkelijk.

Toen ze vorig jaar negen uur live ging in het programma ‘Amerika kiest’ was Eva Jinek op van de zenuwen. “Ik heb de hele weg in de auto naar de studio gehuild van de spanning. Ik dacht: als ik dit verpruts, dan is het klaar met me. Maar het ging.”
Eva Jinek, die in Amerika geboren werd en op haar elfde naar Nederland kwam, is binnenkort te zien in het programma ‘Nederland in New York’. Voor dat programma gaat ze op zoek naar Nederlandse invloeden in deze grote Amerikaanse stad.
De TV Kantine wint Gouden Televizier-Ring
De TV Kantine (RTL4) heeft de Gouden Televizier-Ring 2010 in de wacht gesleept. Het persiflageprogramma van Carlo Boszhard en Irene Moors kreeg 38 procent van de stemmen van het publiek en versloeg daarmee Ik hou van Holland (RTL4) en Wie is de mol? (AVRO).
Irene Moors en Boszhard namen het kunstwerk, een ontwerp van edelsmid Anneke Schat, in ontvangst tijdens het 45e Gouden Televizier-Ring Gala in theater Carré in Amsterdam.
André van Duin reikte de felbegeerde ring uit. De TV Kantine was net als Ik hou van Holland niet eerder genomineerd voor de prestigieuze publieksprijs, terwijl Wie is de mol? voor de vierde keer naast de prijs greep.
Boszhard noemde de prijs een bekroning op zijn jarenlange samenwerking met Moors. ''Dit gaan we nooit meer vergeten'', zei Boszhard.
Hij bedankte de kijkers, het kleine team van De TV Kantine en programmadirecteur Erland Galjaard van RTL4. ''We zijn er superblij mee'', voegde Moors aan het dankwoord toe.
Zilveren Televizier-Ster
Irene Moors was met Linda de Mol ook genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster 2010 voor beste tv-presenatrice van het jaar. Deze publieksprijs ging voor de vierde maal naar Yvon Jaspers (KRO, BNN).
De presentatrice van de KRO-programma's Boer zoekt vrouw en XXS en de BNN-serie Over mijn lijk won de prijs eveneens in 2006, 2008 en 2009.


Yvon Jaspers: ''Het was voor mij een heel bijzonder tv-jaar. Ik heb twintig mensen ontmoet: tien boeren, vijf anorexiapatiënten en vijf mensen die nog maar kort te leven hadden. Die mensen vertrouwen mij hun verhalen toe''.
Drie deelnemers aan Over mijn lijk lieten Jaspers toe aan hun sterfbed. ''Maartje, Pieter Jan en Sandra, jullie worden niet vergeten'', zei Jaspers in haar dankwoord.


Jeroen van Koningsbrugge werd bij de mannen uitgeroepen tot tv-presentator van het jaar. De teamcaptain van Ik hou van Holland (RTL4) en de maker van het satirische televisieprogramma Draadstaal (VPRO) was net als zijn concurrent Joris Linssen (NCRV) nooit eerder genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster.
Dit in tegenstelling tot Matthijs van Nieuwkerk, die voor de vijfde maal kanshebber was, maar de publieksprijs opnieuw aan zijn neus voorbij zag gaan.

De Televizier Talent Award werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De vorige winnares Lieke van Lexmond reikte de talentenprijs uit aan Jan Kooijman, acteur in de RTL4-soap GTST, jurylid in So You Think You Can Dance (RTL5) en een van de presentatoren van de RTL4-zomerserie Ik kom bij je eten.
Jan Smit (TROS) en René van der Gijp (RTL7) waren de andere genomineerden.

Sesamstraat (NTR) won de Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma. De makers deden een oproep het kinderprogramma voortaan weer om half zeven te programmeren, zoals het ooit was.
Sesamstraat was drie keer voor deze prijs genomineerd. Het Klokhuis (NTR) greep voor de elfde maal naast de Gouden Stuiver, de derde genomineerde was Taarten van Abel (VPRO).
Eva Jinek niet naar Nieuwsuur
Eva Jinek blijft bij NOS Nieuws werken. De nieuwslezeres laat woensdag weten dat ze besloten heeft niet over te stappen naar het programma Nieuwsuur, vanwege haar relatie met advocaat Bram Moszkowicz.
De 31-jarige Eva Jinek zou in september beginnen bij Nieuwsuur, maar toen deze week bekend werd dat ze een relatie heeft met Moszkowicz, bleek dat daarmee ook haar nieuwe baan in gevaar kwam.
De redactie van het programma is bang dat Eva Jinek vanwege haar relatie niet meer professioneel en onafhankelijk kan berichten over zaken waarbij de strafrechtadvocaat betrokken is. Er bleek onvoldoende draagvlak te bestaan voor haar als presentator.
"Mijn journalistieke integriteit en mijn professionaliteit staan niet ter discussie, maar onder die omstandigheden kan en wil ik niet werken", aldus Jinek.
Deze week werd bekend dat de nieuwslezeres samen is met Moszkowicz. De twee leerden elkaar eind vorig jaar kennen tijdens een dubbelinterview voor het tijdschrift Linda.
Nieuwsuur is de opvolger van Nova. Marielle Tweebeeke gaat het programma nu presenteren.
Irene Moors is in de collectie van menig Nederlands couturier gedoken voor een jurk, maar dat viel tegen. De lange presentatrice zocht een outfit om te dragen naar het Televizier Ring Gala.
Haar Hollandse figuur is echter niet geschikt voor de petieterige couture maatjes.
Irene Moors moest goed voor de dag komen, want de kans dat ze in de spotlight komt te staan is groot. De TV Kantine is namelijk genomineerd voor de Gouden Televizier Ring.
"Ik ben bij alle bekende couturiers van Nederland langs geweest. En we weten het nu zeker: ik heb niet het maatje topmodel", zegt de presentatrice in De Telegraaf. "Van alle jurken die ik mocht lenen, bleef de rits openstaan."

"Mijn borstpartij is gewoon te prominent. En ik ben te lang", verklaart Moors. "Ik heb Patricia Paay op mijn knieën moeten spelen. Enfin, er is nu iets fabeltastisch glitterigs voor me gemaakt."
De Gouden Televizier Ring werd uitgereikt in Theater Carré.
Spuiten & Slikken; Irene Moors slikt, maar spuit ze ook?
Ergens dit tv-seizoen was Zarayda Groenhart te gast in Life4You. Daar vertelde Irene Moors te zijn benaderd door de redactie van Spuiten & Slikken om in de uitzending te komen. Na overleg thuis stemde Moors in, maar de uitnodiging werd nooit verzilverd. Ter plekke in Life4You werd belooft de afspraak alsnog in te lossen. Nu was het zo ver, Irene kwam in het decor van Spuiten & Slikken. Volgens betrokkenen uiteindelijk een vrij mat gesprek, totdat iemand uit het publiek vroeg of Irene alles doorslikt bij het pijpen, de sperma welteverstaan. Dat blijkt het geval. Of Irene ook spuit? Dat moet vanavond duidelijk worden.
In Spuiten en Slikken worden kijkers vanaf nu wekelijks getrakteerd op de soap Hitsige Hetty, waarin alle vier de presentatoren schitteren. In de nieuwe rubriek Fuck The People geven boeren, naakte homo’s, corpsballen en andere groepen hun bedgeheimen bloot. Naast de BN’er in de studio komt er een BM’er, oftewel Bekende Minnaar voorbij. Deze doet uit stap voor stap uit de doeken hoe hij of zij iemand tot een gillend hoogtepunt brengt.
'Eva Jinek en Bram Moszkowicz samen'
Bram Moszkowicz heeft in Eva Jinek een nieuwe liefde gevonden. De strafrechtadvocaat is al enkele maanden gelukkig met de nieuwslezeres.
Dat vertelde Albert Verlinde in RTL Boulevard, waar Moszkowicz geregeld aanschuift.
De vonk tussen de 49-jarige advocaat en de 31-jarige NOS nieuwslezeres sloeg over tijdens een interview. Voor het januarinummer van Linda voelde Eva Jinek Moszkowicz aan de tand.
De tortelduifjes werden gespot in Parijs. "Bram wil niet veel kwijt over zijn relatie", zei Verlinde. "Hij zit wel in Boulevard, maar houdt zijn privéleven graag privé."
Carlo Boszhard en Irene Moors in Come Fly with Me
Carlo Boszhard en Irene Moors gaan in Come Fly with Me spelen, een van oorsprong Britse komedieserie van de makers van Little Britain. Ook Gordon en Chantal Janzen hebben een rol te pakken in de Nederlandse bewerking.
"De serie heet Come Fly with Me", bevestigt Boszhard in RTL Boulevard. "Het gaat over het wel en wee van een vliegveld en dat gaan wij bewerken.
"Ik ben zo'n fan van die serie. Met een bandje van de TV Kantine zijn we naar Engeland gegaan en hebben we gevraagd of we alsjeblieft een bewerking mogen maken."
Wanneer de serie precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Wel beginnen binnenkort de opnames op het vliegveld van Rotterdam.
De TV-Kantine komt dit najaar terug op de buis en Carlo Boszhard en Irene Moors kunnen niet wachten om de presentatie weer op zich te nemen. De twee moeten volop aan de bak.
"Het is best heftig, want we komen sneller terug dan verwacht", zegt Irene Moors dinsdag. "Nog niet alle scripts zijn klaar, dus dat wordt nog spannend."
De opnames gaan in oktober van start. Het wordt het derde seizoen. "We moeten gewoon geloven dat dit seizoen het beste wordt van alles wat we ooit hebben gemaakt", zegt de 43-jarige presentatrice.
Irene Moors en Paul de Leeuw in Waar Is de Mol?
Johnny de Mol pakt binnenkort zijn koffers voor een nieuw seizoen van Waar Is de Mol? In het AD lekken vandaag de eerste namen uit. Naast de eerder bekendgemaakte Paul de Leeuw gaat het om Irene Moors en Guus Meeuwis. Daarmee heeft de Veronica-presentator drie A-sterren te pakken, waar in de vorige reeksen ook wel minder grote namen zaten.
Ja, Irene Moors slikt alles door
Zo zag u Irene Moors nog nooit! Spuiten en Slikken, dat bij BNN aan een nieuw seizoen begon, ontlokte de blonde sexy televisievrouw een aantal op zijn minst smeuïg te noemen uitspraken.
Zarayda Groenhart en Nicolette Kluijver voelden Irene in de studio danig aan de tand. RTL Boulevard lichtte vanavond vast een tipje van de sluier rond de goedlachse Irene op, en dat loog er niet om.
De RTL 4-presentatrice wordt door een meisje uit het publiek overrompeld met de vraag of zij na afloop van oraal vertier, met haar man, het geproduceerde goedje doorslikt.
Irene moet letterlijk even slikken en roept uit: 'Dit is nooit jouw eigen vraag! Wat moet ik daarop zeggen?' Na enig innerlijk beraad, biecht ze nog wat ongemakkelijk op dat ze manliefs kwakje inderdaad doorslikt.
Albert Verlinde wist, na het tonen van het fragment, te melden dat Irene laaiend is op de makers van Spuiten en Slikken. Het meisje dat de vrijpostige vraag op Irene afvuurt, zou zijn ingehuurd.
De najaarspresentatie van RTL is pas over een maand, maar met de programmaschema’s voor september wordt er steeds meer duidelijk van de precieze invulling. Zo blijkt dat de nieuwe comedy Zie Ze Vliegen de zaterdagavond van RTL 4 moet gaan inleiden. Dat terwijl ik verwachtte dat Carlo en Irene hun vertrouwde tijdslot van De TV Kantine hiervoor zouden benutten, na de vrijdagavond-talentenjacht. Daar blijkt de nieuwe show van Gordon geprogrammeerd, Hotter Than My Daughter.
Zie Ze Vliegen is een hertaling van de Britse comedy Come Fly With Me, dat weer van de makers van Little Britain is. Vrij specifieke humor zo lijkt het, in Nederland op de buis gebracht door Carlo Boszhard, Irene Moors, Gordon en Chantal Janzen. RTL 4 zendt zeven afleveringen uit, te beginnen op 20 augustus.
Hotter Than My Daughter begint de vrijdag erop en zal 8 afleveringen beslaan. In eerste instantie is dit programma dus na Holland’s Got Talent te zien, daarna staan de auditieshows van The Voice of Holland voor het programma.
In Hotter Than My Daughter volgen we gezinnen waar de moeder zich pikanter kleedt dan haar dochter. Gordon komt langs om dit bespreekbaar te maken en een makeover aan te bieden. Saillant detail: Jaëlle uit Benelux’ Next Topmodel en Echte Meisjes in de Jungle lijkt ook hier weer op te duiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten