dinsdag 1 november 2011

Estelle Gullit Cruijff 'Waar is de Mol' bikini @ Dutch Babes

Estelle Gullit Cruijff voor Waar is de Mol in bikini op het strand van Costa Rica en Panama.
Met Estelle Gullit reist Johnny af naar Costa Rica en Panama. Estelle wil zich onderdompelen in een wereld die ze totaal niet kent en samen trekken ze door de jungle van Costa Rica.

Voor iemand die nooit verder komt dan het Amsterdamse Bos is dat best wel even slikken, maar Estelle laat zien dat ze meer is dan een voetbalvrouw. Zonder blikken of blozen stapt Dutch Babe Estelle Gullit in bikini in een raftbootje in het kolkende water en overwint ze al snel haar enge-beestjes-angst. De reis eindigt op de San Blas eilanden van buurland Panama, bij de Kuna indianen. Hun rituelen maken veel indruk op Estelle.

Estelle Gullit (Amsterdam, 29 juni 1978) is een Nederlands actrice, presentatrice, ontwerpster en model.

Estelle Gullit is een nicht van voetballer Johan Cruijff. Op 21-jarige leeftijd trouwde zij met Ruud Gullit op 3 juni 2000.

In 2003 won Estelle Gullit een Beau Monde Style Award.

Estelle Gullit speelde rollen in films als Vet Hard en Ellis in Glamourland. Tevens werkte ze mee aan de tv-programma's Wat Vindt Nederland?, Life4You, RTL Boulevard, De Jongens Tegen De Meisjes en Waar is De Mol?.


Johnny de Mol
Johnny werd op 12 januari 1979 geboren in Laren. Al op jonge leeftijd ontdekte hij de liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kroop hij achter het drumstel en de piano, op zijn elfde ontdekte hij de gitaar, om gedurende zijn dertiende levensjaar zijn allereerste rockband Plain Habit op te richten.

Na het behalen van zijn HAVO-diploma werkte Johnny zo’n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma’s. Ook volgde hij verschillende theaterworkshops en kort daarna trad hij al voor de schermen. Hij speelde in Goede Tijden, Slechte Tijden en daarop volgend in Baantjer (RTL4), Spangen (TROS), All Stars (VARA) en Costa! (BNN). In 2002 volgden dan ook Bon Bini Beach (Yorin), Band I (VARA), Band II ( VARA) (Beste Komedie voor de BANFF Rockie Award) en Russen (KRO).

Bij Veronica presenteert Johnny het programma Down met Johnny, Waar is de Mol? met Estelle Gullit, Beat de Mol en Down met Johnny Rocks!. In De Dag voor Oranje gaat Johnny met de selectiespelers op pad om hen op zijn bekende wijze te interviewen over het Nederlands elftal, voetbal en alles eromheen.

Estelle Gullit en Johnny ontdekken Costa Rica en Panama

Onlangs draaide de nieuwe aflevering van Waar is de Mol? om Estelle Gullit. Ze wil graag naar een plek op de wereld die ze nog niet kent en gaat in bikini voor de ongerepte natuur van Costa Rica en Panama. Samen met Johnny ontdekt ze de schitterende Midden-Amerikaanse landen en stranden. Een van de wensen van Estelle is om een keer een indianenstam te ontmoeten. Als Johnny dit voor haar regelt, raakt ze geïntrigeerd door hun primitieve manier van leven. Waar is de Mol? met Estelle Gullit was maandag 10 oktober om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Estelle Gullit wil zich onderdompelen in een voor haar onbekende omgeving en in bikini in het zwembad. Daarom neemt Johnny haar mee naar Costa Rica en Panama. Hier is alles een stuk primitiever en ongerepter dan in Nederland en staat de bevolking heel dicht bij zichzelf.
Jungle

De reis begint in San José, de hoofdstad van Costa Rica. Nadat het duo de nodige lokale ‘lekkernijen’ op de markt heeft ingeslagen, trekken de twee Amsterdammers de jungle in en trotseert Estelle Gullit de harige spinnen en krijsende brulapen. Ook stappen de twee in een bootje om te gaan raften. Dit blijkt kinderspel voor Estelle; zonder blikken of blozen laat ze zich meevoeren door het kolkende water. En dat had Johnny niet snel verwacht.
Indianen

Het tweede deel van de reis brengt Johnny en Estelle Gullit naar de San Blas-eilanden van buurland Panama. Ze maken daar kennis met de Kuna-indianen, die er een heel andere levensstijl op nahouden dan men in het westen gewend is. Estelle is diep onder de indruk van het primitieve volk en hun rituelen, wat haar niet onberoerd laat.


Waar is de Mol? is een televisieprogramma dat wordt uitgezonden door Veronica en gepresenteerd wordt door Johnny de Mol. Het programma ging in 2008 van start en de eerste aflevering was op 24 februari van dat jaar te zien.

De Mol werd gevraagd het programma te maken maar verbond hieraan wel enkele eisen. Het programma moest actie bevatten, in het buitenland plaatsvinden en hij wilde met bekende Nederlanders op reis. In een reeks van acht afleveringen trok hij in Afrika van land naar land, waarbij acht bekende Nederlanders elkaar vervingen. Samen met de Mol maakten de bekende sterren een avontuurlijke reis door bekend en onbekend terrein. Hierbij werden herinneringen opgehaald en nieuwe indrukken opgedaan. Daarbij kwam het bij elke ster wel eens tot een grote uitdaging. De bekende sterren zijn op de een of andere manier verbonden met het land of de regio waarheen zij afreizen. Ze zijn er bijvoorbeeld opgegroeid, wonen er of hebben door een goed doel een band met het land. De selectie van gasten werd door de Mol zelf gedaan.

Estelle Gullit is in onderhandeling over een televisieprogramma. Nu haar twee kinderen wat ouder zijn, heeft Estelle meer tijd voor zichzelf. Uit bijgeloof verklapt de sexy voetbalvrouw liever niet te veel over haar nieuwe project.

"Dus ik wil me graag op wat andere dingen richten, mijn gevoel volgen en een stukje voor mezelf creëren", zegt de 32-jarige Estelle Gullit in tijdschrift Grazia.

Estelle Gullit heeft samen met voetballer Ruud Gullit twee dochters van 10 en 13 jaar. "Ik denk dat ik dan ook een leuke moeder kan zijn."

"Ik ben in onderhandeling over een televisieprogramma", verklapt Estelle Gullit. "Het ziet ernaar uit dat het doorgaat, maar ik durf dat bijna niet hardop uit te spreken, want ik ben heel bijgelovig. Ik ben ook nog met een aantal dingen bezig buiten tv, dus het zal hoe dan ook een druk jaar worden."

Estelle Gullit geeft geen bakken met geld uit. De 31-jarige voetbalvrouw is altijd gehuld in de mooiste en sexy outfits, maar bestempelt zichzelf niet als 'big spender'. Haar visagist en goede vriend Leco van Zadelhoff laat zijn geld wel graag rollen.

"Het valt reuze mee", zegt Estelle Gullit over haar uitgavenpatroon. "Ik hou wel van mooie dingen." Van Zadelhoff trekt zijn portemonnee iets makkelijker.

"Ik vind in ieder geval leuk om te genieten van de mooie dingen in het leven. Daar werk ik heel erg hard voor en dat mag ik ook graag uitgeven.

Estelle Gullit vindt zichzelf evenmin een 'material girl'. "Nee hoor, ik ben erger", zegt Leco.

"Ik houd echt van hele mooie spullen. Daar kan ik echt heel erg van genieten. Ik denk bij Estelle nog wel eens: als ik jou was zou ik dat gewoon kopen of doen. In ons geval is het eigenlijk tegenovergesteld."

Estelle Gullit is al jaren gelukkig met ex-voetballer Ruud Gullit. Ze sloeg bij toeval een rijke man aan de haak, want daar was ze nooit naar op zoek.

"Ik wilde eigenlijk gewoon een prins op het witte paard en daarmee trouwen. Het deed er niet echt toe of hij nou rijk was of niet. Als ik maar heel erg verliefd was."

Daniëlle Overgaag mist haar vriendin Estelle Gullit in Los Angeles. Dat vertelde ze in RTL Boulevard.

"Ik mis haar heel erg. Vooral omdat we ons samen hadden voorbereid om ons leven daar op te bouwen", zei ze. "We stonden wel even met dikke tranen afscheid te nemen van elkaar."

Danielle Overgaag en haar gezin verhuisden deze zomer naar Amerika. Haar man Reinout Oerlemans geeft nu vanaf daar leiding aan zijn internationale productiebedrijf Eyeworks.

Vriendin Estelle Gullit waagde ook de stap, omdat haar man Ruud Gullit als coach was aangesteld bij de voetbalclub L.A. Galaxy. Drie weken nadat ze in Amerika was aangekomen, werd het contract van manlief echter al weer verbroken en verhuisde het gezin Gullit weer naar Nederland.

Ondanks dat ze Estelle Gullit mist, gaat het wel goed met Daniëlle in L.A.. "Ik zie dat mijn kinderen het heel erg naar hun zin hebben, en mijn man ook. En mijn vriendinnetjes weten me gelukkig nog te vinden, ze bellen en komen langs", verklaart ze. "Het plaatje klopt gewoon."

Quinty Trustfull is tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards verkozen tot stijlvolste glamourvrouw.

Quinty Trustfull kreeg de meeste stemmen van de Beau Monde-lezers en liet Sylvie van der Vaart en Estelle Gullit als concurrenten achter zich.

Verder vielen de actrices uit de RTL4-serie Voetbalvrouwen in de prijzen. Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Sophie van Oers en Lone van Roosendaal wonnen gezamenlijk de Covergirl Award.

De cast van Voetbalvrouwen versloeg hiermee Patty Brard en Angela van Hulten.

Anita Witzier won dit jaar de Make Over Award, voor haar geslaagde metamorfose als Annie Lennox.

Beau Monde reikte dit jaar voor het eerst de Glamour Photography Award uit, voor de beste glamourfotograaf van Nederland.

Nick van Ormondt won deze prijs met een glamoureuze foto van Gerard Joling in zijn huis in Aalsmeer. De andere genomineerden waren Mike van den Toorn en Ron Tetteroo.

Lieke van Lexmond
Het tijdschrift reikte de awards in de vorm van colliers uit in het Amstel Hotel in Amsterdam. De presentatie was in handen van Lieke van Lexmond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten