woensdag 1 februari 2012

Lauren Verster in Mag ik U kussen @ Dutch Babes


Lauren Verster (geboren 's-Hertogenbosch, 27 april 1980) is een Nederlands programmamaakster en presentatrice.


Tijdens haar middelbare school was Dutch babe Lauren Verster actief bij de lokale televisiezender Boschtion. Hier ontwikkelde ze, naast haar werkzaamheden als (nieuws)verslaggever, een jongerenprogramma. Na het atheneum vertrok ze naar Amsterdam. Tijdens haar studie Nieuws en informatie aan de Universiteit van Amsterdam, leerde ze bij de Regionale omroep Noord/West tv en de Lokale omroep Amsterdam filmen, monteren en presenteren.

Haar werk werd opgemerkt door Nickelodeon en MTV Networks. Hier presenteerde Lauren Verster respectievelijk programma's zoals "De Kids Choice Awards" en op The Box "Alex on the Box" en "411". Ze werd later onder meer programmamaakster en was als presentator te zien bij De Jakhalzen - een onderdeel van het dagelijkse VARA-programma De Wereld Draait Door - en bij 6pack op MTV.

Lauren Verster presenteerde in 2008 "Eye Opener" bij Veronica. In 2009 was er het programma "Lauren Verslaat" bij dezelfde omroep; hierin volgde Verster beroepsfotografen in verschillende situaties. In 2010 is Lauren Verster te zien als presentator van de Nederlandse Undercover Boss.

Lauren Verster heeft sinds begin 2011 een relatie met journalist en televisiemaker Jort Kelder.

Lauren Verster in Mag ik u kussen?

Humor, intelligentie en improvisatie in nieuwe verleidingsshow. Presentatie: Art Rooijakkers.

De Hoofse liefde herleeft en de grenzen van het flirten worden definitief verlegd in deze verleidingsshow. Acht stijlvolle vrouwen en een man in totaal: Victoria Koblenko, Do, Lauren Verster, Kim Feenstra, Annette Gerritsen, Susan Smit en Viggo Waas bieden in ‘Mag ik u Kussen’? hoogst exclusief en eenmalig een kus van hun lippen.
Ze worden op een voetstuk gezet door een leger van ridders. Onder anderen Jandino Asporaat, Martijn Koning, Murth Mossel, en Roué Verveer, strijden keihard om de kus.
In elke aflevering van Mag ik u kussen? zal ook een Belgische comedian zich mengen in de strijd.

Mag ik u kussen? kusgedicht van zondag 30 oktober met presentatrice Lauren Verster:
In Parijs kust men luchtig
In Berlijn serieus
Amsterdam doet drie klappers
Groenland kust met de neus
En de monden in Londen
Kussen preuts op de wang
Mag ik u kussen?
Heel stevig en lang?

Lauren Verster laat zich inpakken met liefdesbrief

Lauren Verster laat zich door een man graag inpakken met een liefdesbrief.

Volgens de 31-jarige presentatrice, die sinds begin dit jaar een relatie heeft met Jort Kelder, is het een van de leukste dingen die een man kan doen.

"Ik vind het leuk als een man goed liefdesbrieven kan schrijven", vertelt Verster. "Over wat hij bijzonder vindt aan jullie liefde."

Volgens de sexy presentatrice is het niet zo dat mannen tegenwoordig geen liefdesbrieven meer schrijven. "Mijn mannen wel."

Lauren neemt ook zelf de pen ter hand. "Dan probeer ik het in plaats van een e-mail of een sms'je op papier te zetten. Dat is ook wel eng, want iemand vindt het misschien heel stom en je bent heel kwetsbaar."

Het leuke aan een liefdesbrief is volgens de knappe blondine dat het 'voor de eeuwigheid' is. "Over vijftien jaar, ook al gaat het kapot tussen twee mensen, heb je 'm nog in de kast liggen."

Lauren Verster presenteert nu De Bob, Ranking the Cars en Fobiac. Als presentator is Lauren Verster onder meer bekend van Undercover Boss, Lauren verslaat, Undercover Boss UK, Gezocht: Politie en Eye Opener.

FHM gaat dit jaar weer op zoek naar de mooiste dame van Nederland. Dit jaar worden niet alleen bekende, maar ook onbekende Hollandse dames in de lijst opgenomen. Hier wijzen we FHM alvast in de goede richting door jullie een paar keer te laten kiezen tussen twee schoonheden.

Vandaag in de categorie presentatrices: Lauren Verster versus Eva Jinek. Beide zijn hot. Lauren is momenteel bezig met het programma De Bob. Dit moet een soort vernieuwde versie van het bekende programma Taxi worden. Eva is nog elke ochtend te zien in het ontbijtprogramma Vandaag de dag.

Lauren Verster gaat steeds beter om met kritiek
Het ego van Lauren Verster loopt steeds minder snel een deuk op. De 31-jarige presentatrice trekt zich minder aan van de mening van anderen.

"Je creëert een enorme schil", vertelt Lauren voor de camera van Novum Nieuws.

"Mensen roepen op straat, vinden overal wat van. Op internet moet je helemaal niet kijken, dan zak je van ellende jankend op de grond in elkaar", grapt Lauren Verster. Waar Verster op doelt, laat ze in het midden. "Er worden best heftige dingen gezegd, maar daar wen je wel een beetje aan."

De presentatrice trekt zich nog nauwelijks iets aan van de mening van vreemden. "Ik ben het meest gevoelig voor mensen uit mijn omgeving, zij kunnen mij veel harder raken. Als mijn goede vrienden, familie of geliefde bij een presentatie zijn, ben ik veel onzekerder dan wanneer er honderden vreemden voor me zitten."

Hoewel Versters ego 'van dag tot dag wisselt', heeft ze er geen last van. "Ik heb dagen dat ik best content met mezelf ben en soms heb ik echt bevestiging nodig. Maar ik kan mijn ego ook goed opzij zetten."


Lauren Verster is bang voor eentonigheid in een relatie. De 31-jarige presentatrice heeft een relatie met Jort Kelder, maar het stel woont niet samen.

"Sleur is misschien een lelijke manier om het uit te drukken, ik ben eerder bang dat een relatie vanzelfsprekend wordt", legt Lauren uit in Viva. "Ik vind het heel leuk om, ook als je al een jaar verkering hebt, een mooie jurk aan te trekken, op de fiets te zitten naar je date en te denken: woehoe."

Verster vindt vertrouwdheid daarentegen wel fijn. "Zonder het vertrouwde kun je nooit ongelukkig zijn bij de ander", vindt ze. "Of onzeker, of lelijk: met je paardenstaart en sloffen op de bank."

De blondine zegt graag kinderen te willen. Het lijkt haar een romantisch idee om kinderen te krijgen van iemand van wie ze houdt. "Maar ik denk nog steeds: als ik later groot ben. Maar binnen nu en twee jaar moet ik daar iets van gaan vinden. Hoe doe je dat?"

Ook samenwonen vindt Lauren Verster lastig. "Ik wil het uiteindelijk wel. Nu heb ik eigenlijk twee huizen, dat is lekker." De presentatrice woont in Amsterdam-West en haar zestien jaar oudere vriend heeft een huis aan de Vecht. Volgens Lauren is het bij haar thuis een chaos, terwijl Kelder heel netjes is. "Dat nette van hem vind ik prettig, want als je twee mensen zoals ik bij elkaar hebt, word je helemaal gek."

Lauren Verster is vanaf heden special volunteer voor UNHCR. Zij zal zich inzetten om in Nederland meer bekendheid te geven aan de activiteiten van de VN-Vluchtelingenorganisatie wereldwijd.

Lauren zal UNHCR vertegenwoordigen bij evenementen, campagnes en andere voorlichtingsactiviteiten. Zo zal zij op vrijdag 28 oktober, tijdens de boekpresentatie van ‘Geen van ons keek om’, geschreven door de Afghaanse vluchtelinge Tahmina Akefi, de avond presenteren en het aansluitende debat leiden.

"Tijdens mijn bezoek aan Calais en vluchtelingenkampen in Noord-Irak voor tv-werk heeft de uitzichtloosheid waar veel vluchtelingen in terecht komen mij enorm aangegrepen. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik een bijdrage mag leveren aan het werk van UNHCR", verklaart Lauren.

Als presentatrice en programmamaker begon Lauren Verster haar carrière bij Nickelodeon en MTV Networks. Ze werd bekend bij het grote publiek als een van de Jakhalzen. Vorig jaar reisde ze de wereld over met haar eigen programma ‘Lauren verslaat...’, waarin ze verslag deed van bijzondere verhalen.

"Lauren Verster heeft blijk gegeven van een grote interesse voor het verhaal van het individu en van mensen in moeilijke situaties", zegt René Bruin, Head of Office voor UNHCR in Nederland. "We zijn zeer verheugd met haar engagement en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de miljoenen mensen die moesten vluchten voor geweld of vervolging."

Lauren Verster wordt de Bob voor Veronica

Lauren Verster mag weer aan de slag voor Veronica. Dit najaar maakte ze nog het zomervullertje Ranking the Cars voor de zender, dit voorjaar is ze te zien in Lauren en Tim zijn de Bob. Het is een programma dat zich het snelst laat omschrijven als Taxi. In het weekend rijden de twee door uitgaansgebied om mensen in het holst van de nacht thuis te brengen. Verborgen camera’s in de auto registreren het gesprek dat vervolgens ontstaat met de twee bewust onbeschonken bestuurders.

“Dat ik zelf een auto heb met het stuur aan de verkeerde kant en vorig jaar twee botsingen heb gehad, weten ze bij Veronica gelukkig niet”, schrijft Lauren in haar column in Veronica Magazine. “Ooit werd ik tv-maker zodat ik kon zoeken naar menselijke verhaaltjes. Precies daarom sta ik hier nu, in de rij op een Amsterdamse taxistandplaats.”

In haar column verklapt Lauren te werken met een regie-oortje dat haar van alles influistert en dat het de bedoeling is dat zij of collega Tim Haars niet worden herkend.

Lauren Verster op zoek naar bijzondere bolides

Zelf heeft ze "helemaal niks" met auto's, maar wel met hun berijders - tenminste, als ze in een excentriek, liefst exorbitant duur exemplaar rijden. In Veronica's nieuwe autoprogramma Ranking the Cars hangt Lauren Verster een nogal kieskeurige lifter uit.

Lauren Verster ging de afgelopen maanden de straat op om een lift te regelen in een bijzondere bolide. Met wisselend succes - zie deze grommende Duitser in z'n gitzwarte  Ferrari California - maar volgens Veronica's persbericht heeft ze genoeg autobezitters weten te strikken voor een lift en een persoonlijk praatje.

"De een neemt haar mee naar zijn luxe villa, terwijl de ander zijn complete wagenpark laat zien. Tijdens een van haar interviews belandt ze zelfs met auto en al in het water, als blijkt dat een rijke directeur een uniek amfibievoertuig heeft."

In Amerika doet verslaggever Jorrit van der Kooi hetzelfde. Het persbericht: "Amerikanen willen hem maar al te graag vertellen over hun exclusieve wagens en levensstijl. Zo ontmoet hij de 21-jarige eigenaar van een speciale Bugatti Veyron, de duurste productieauto ter wereld. De jongeman blijkt het miljardenimperium van zijn vader te hebben geërfd en laat hier een deel van zien."

Na iedere aflevering kunnen kijkers de vertoonde auto's beoordelen. Vandaar, Ranking the Cars. Een autoprogramma gepresenteerd door iemand die, naar eigen zeggen, "nog geen Toyota van een Peugeot" kan onderscheiden. Laat staan een Maserati Spyder Cambiocorsa.

Ze vond het altijd heerlijk om voor haar werk constant op reis te zijn, maar sinds kort heeft ze soms heimwee. Naar huis en naar haar vriend Jort Kelder. Lauren Verster (30), presentatrice van Lauren Verslaat zou het 't liefst van de daken schreeuwen: "Ik ben tot over mijn oren verliefd."
“Mijn leven zit vol spanning.Voor mijn programma Lauren Verslaat reis ik de hele wereld over op zoek naar boeiende verhalen. Ik ben net terug van een reis naar El Salvador. Daar hebben we ondermeer een reportage gemaakt over de gevaarlijkste bendes ter wereld.

Heimwee heb ik niet zo snel. Maar momenteel zou ik stiekem het liefst gewoon thuis zijn. Dat komt doordat ik sinds kort tot over mijn oren verliefd ben. En ja, dat is op Jort (Kelder, red.)
Het is allemaal nog heel pril. Ik ben ook niet van plan er te veel over te vertellen. Dan voelt het alsof anderen ermee aan de haal kunnen gaan, terwijl het juist iets van ons tweeën is. Iets kleins dat groeit. Maar wel in ons eigen tempo."

Lauren Verster schaamt zich over geldzaken

Lauren Verster is totaal niet zakelijk en ontwikkelt een schaamtegevoel als gesprekken over geld gaan.

Dat zegt 31-jarige in een interview met de Cosmopolitan.

"Zakelijke gesprekken, daar bak ik niets van", aldus Verster,

"Zit ik in onderhandeling met iemand die zegt: 'Je verdient X.' Dan denk ik: shit, ik moet natuurlijk meer vragen. Maar voordat ik het weet hoor ik mezelf zeggen: 'Ja, dat is goed.'

Jort Kelder, waarmee Verster een relatie heeft, zou zijn vriendin niet in financiële kwesties bijstaan. "Daar heb ik het nooit met hem over. Ik heb nu wel een managementbureau dat me helpt met dit soort dingen. Dat is hard nodig."

Lauren Verster vindt het niet makkelijk dat ze een relatie heeft met de bekende Jort Kelder. De 31-jarige presentatrice let tegenwoordig goed op haar woorden tijdens interviews.

"Nu ik met iemand ben die bekend is, vind ik mijn relatie wel extra kwetsbaar. Als ik iets roep is hij er automatisch bij betrokken."

Verster let vooral op als ze praat met schrijvende pers. "Je kunt iets helemaal uit de context trekken. Ik kan zeggen: ik heb vanavond gekozen voor de sletterige look, en deze laarzen heb ik aangedaan want dat vind ik lachen."

"Daar kun je ook van maken in een artikel: ik wou dat ik in de Yab Yum werkte. Ik noem maar iets stoms. Dus ik let wel een beetje op wat ik zeg."

De presentatrice praat dan ook niet graag met de media over haar relatie met de 46-jarige presentator. "We hebben nooit afspraken gemaakt over wat we wel en niet zeggen. We durven er wel op te vertrouwen dat wat je zegt wel oké is. Of misschien ook niet", lacht ze.

"Ik zeg er niet zo heel veel over want het is ook wel privé."

Lauren Verster werd onder meer bekend als presentatrice van het programma Undercover Boss en De Jakhalzen van De Wereld Draait Door. Ze maakte in maart dit jaar bekend dat ze een relatie heeft met Jort Kelder.

Lauren Verster kwalificeert zichzelf als een flirt, maar heeft momenteel geen oog voor andere mannen. De presentatrice is naar eigen zeggen te verliefd om te flirten. Verster is sinds vorig jaar samen met journalist Jort Kelder. De twee hielden hun relatie tot januari geheim.

"Ik ben best een flirt, maar ik ben nu te verliefd om andere mannen ook maar te zien", vertelt Lauren aan Grazia.

De 31-jarige presentatrice liep Kelder tegen het lijf tijdens opnames voor diens programma Bij Ons in de PC en is sindsdien niet meer bij hem weg te slaan.

"Diep van binnen weet je vaak hoe oprecht het is", vertelt Verster over haar gevoelens. "Of je gek genoeg op hem bent en hoeveel je ervoor over hebt om het te laten werken."

Verster en Kelder verstoppen zich niet voor de media, maar details wil de presentatrice ook niet delen. "Wij zijn nu eenmaal samen en mensen mogen best weten dat ik heel gek op hem ben. Daar schaam ik me niet voor."

Naakt
Specifieke dingen bloot geven komt voor de sexy blondine Lauren Verster echter te dichtbij. "Zelfs bij de bakker en de bloemist word ik erop aangesproken. Zo van: hoe drinkt hij zijn koffie?"

Kelder heeft voorlopig dus geen concurrentie van andere mannen. En de 46-jarige hoeft ook niet wakker te liggen van een jaloerse vriendin.

"Ik heb heel weinig jaloezie ten opzichte van andere vrouwen", vertelt Verster. "Maar ik zou het niet leuk vinden om hem met andere vrouwen te zien flirten, wat ik overigens nog niet heb zien gebeuren."

Lauren Verster is dolgelukkig met Jort Kelder. De twee gaan al een paar maanden met elkaar, maar verschenen donderdag voor de eerste keer samen publiekelijk voor de camera.

"Jort is ten eerste heel eigen. Ik vind hem spannend, hij is heel scherp, supergrappig en ik vind hem gevat", zei ze donderdag tegen Shownieuws.

Ook Jort kan zijn geluk niet op met Lauren. "Die vrouw deugt, het is een heel bijzondere vrouw. Ik zal zuinig op haar zijn."

De twee kwamen donderdag samen naar de verkiezing van de Mooiste Benen van Nederland. "Ik ben gek op hem. Ik schaam me er niet voor en eigenlijk mag iedereen het weten", zei Lauren.

Lauren Verster is vaak van de kaart door de opnamen van haar eigen tv-programma. Voor Lauren Verslaat reist ze de wereld over om heftige onderwerpen als 'eerwraak in India tot kinderprostitutie in Cambodja' in beeld te brengen.

"Niet dat ik enorm huilend en bevend in mijn bedje lag. Maar wel: veel alleen willen zijn, lang uit het raam kijken, de behoefte om de hele dag naar muziek te luisteren", zegt de 30-jarige presentatrice dinsdag in Spits over de impact van het programma.

"Er zit blijkbaar een taks aan wat er allemaal past in je hoofd."

Het derde seizoen Lauren Verslaat was onlangs te zien op Veronica. De presentatrice beloofde dat de reeks 'even heftig, zo niet heftiger' wordt dan de voorgangers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten