vrijdag 1 februari 2013

Tess Milne presentatrice Sterren Springen Op Zaterdag @ Dutch Babes


Tess Milne (Alkmaar, 2 januari 1988) is een Nederlandse televisiepresentatrice die van februari tot en met december 2010 werkzaam was als vj bij TMF en tegenwoordig voor SBS 6 en Veronica presenteert.

Dutch babe Tess Milne kwam via een stage bij het castingbureau Creative Connectors in het televisiewereldje terecht. In die tijd speelde ze in diverse tv-reclamespotjes en maakte ze filmpjes voor het Hyvesjournaal. Ze acteerde ook in series als A'dam - E.V.A. en SpangaS.

In het najaar van 2009 was ze presentatrice van de TMF Game Awards en vanaf 2010 is ze werkzaam als vj en presenteerde ze programma's als Kijk Dit Nou!, TMF Fresh, TMF Dance en TMF Totally Summer on Tour, waarmee ze de hele zomer van 2010 vakantieoorden als Chersonissos en Salou af ging om met jongeren activiteiten te ondernemen. Sinds januari 2011 is ze werkzaam voor MTV Networks, waar zij onder andere haar eigen programma Money Makers presenteert en in MTV Was Here op zoekt gaat naar alle bijzonderheden op het gebied van muziek, mode, evenementen en snufjes. Maar de meeste aandacht kreeg ze met haar programma Love For Sale over prostitutie in Brazilië. In juli 2012 werd bekend dat ze gaat werken voor Veronica, ze heeft onder andere Casanova Bootcamp gepresenteerd.

In 2011 was Tess Milne te zien als Suupla in de tv-serie A'dam - E.V.A..

In 2012 presenteerde ze elke zaterdagavond het nieuwe SBS6 programma 'Sterren Springen', waarin bekende Nederlanders gaan schoonspringen op hun niveau. Ook nam ze deel aan Expeditie Robinson. Op 26 november is ze door FHM uitgeroepen tot 'Mooiste vrouw van Nederland'.

In 2013 presenteert ze Sterren Dansen op het IJs op SBS 6 opnieuw met Joling.

Sharon Pieksma is geboren op 7 januari 1995 in Rotterdam. Momenteel werkt ze als model / actrice en presentatrice.

Sharon is hard bezig om een nog meer succesvol model te worden en voor tv te werken als actrice en presentatrice.

Het heeft altijd al in haar gezeten om fotomodel te worden. Want vroeger was ze altijd al bezig met verkleden en catwalk te lopen voor familie. Ooit heeft ze meegedaan aan een wedstrijd voor een jeans merk Valentino voor kinderen toen ze 11 jaar was. En ze had gewonnen. Sinds toen vond ze het zo leuk dat ze een model voor 1 dag workshop opzocht op internet en een dag heeft meegelopen. Die fotograaf vond haar zo goed dat hij haar vaker wilde gebruiken en zo deed ze haar ervaring op.

En nu is ze vollop aan het werk. Sharon is ook bekend geworden van het programma Sterren Springen op zaterdag met Tess Milne. Waar zij heel charmant met haar rode badpak door het zwembad liep als de assistente van Gerard Joling.
Meer informatie Sharon Pieksma:

    Lengte: 1.80m
    Ogen: Blauw
    Haar: Blond
    Borst: 85cm
    Taille: 60 cm
    Heup: 90cm
    Confectiemaat: 34/36
    Schoen: 39


TESS MILNE MOOISTE VROUW VAN NL 2012!

Tess Milne is door de lezers van FHM en bezoekers van FHM500.nl verkozen tot mooiste vrouw van Nederland 2012!

FHM presenteert op maandag 26 november de jaarlijkse speciale uitgave ‘FHM 500: De vijfhonderd Mooiste Vrouwen van Nederland’. In de editie van 2012 staat de presentatrice Tess Milne op nummer 1. Naast de nummer één heeft FHM in het indrukwekkende boekwerk nóg 499 vrouwen geselecteerd in de niet te missen Lijst aller Lijsten met de mooiste vrouwen van Nederland.

En waarom miss Milne?

Hoofdredacteur Sander Kersten: ‘De lijst komt allereerst tot stand door input van onze lezers en de bezoekers van www.fhm500.nl. Van daaruit wordt er een eerste globale ranking samengesteld. Vervolgens kijken we met de redactie wie er in het nieuws is geweest en op welke manier. Daarbij nemen we ook mee hoe de persoon is. Winnares Tess Milne was zodoende een logische keuze. Ze is mooi, hot - dat staat als een duikplank boven water - ze heeft heel veel sympathie verworven door de programma’s die ze gedaan heeft en het is ook nog eens hele leuke vrouw die het heel ver gaat schoppen. Daarbij is het een hele onbevangen en oprechte meid. En dat valt blijkbaar in de smaak. Toen ik haar vertelde dat ze “best eens nummer één zou kunnen worden” was haar reactie zo enthousiast dat het snel duidelijk was zij deze plek verdient.’

FHM500 editie 2012

Naast het overzicht van de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland biedt de FHM 500 dit jaar veel aan redactionele extra’s, waaronder: de personal favourites van Bekende Nederlandse Mannen; het Groot Schoonheidsideaal Onderzoek; het Vrouwen Nieuwsoverzicht 2012 en columns van erkende vrouwenliefhebbers. De site www.fhm500.nl biedt 24/365 updates van mooie foto’s, opmerkelijk vrouwennieuws, fijne polls en ongelimiteerd vrouwenaanbod.

Giel belt Tess

Vanochtend belde koning van de ochtendradio Giel Beelen met Tess. Dat leverde een bijzonder amusant gesprek op met misschien wel de meest prikkelende 'Goeiemorgen' ooit.

Tess nieuwe partner van Gerard Joling

Dan hebben we het over het presenteren van een tv-programma, dat snappen jullie ook wel. Tess is namelijk de nieuwe partner in crime van Geer bij het programma ‘Sterren Springen’. Waar eerst Nance (nummer 459 in de FHM 500) aan de zijde van de volkszanger verscheen op de beeldbuis, daar heeft SBS ingegrepen en Tess (nummer 32 in de FHM 500) in het diepe gegooid. Afgaande op de FHM 500 is het programma er qua schoonheid dus op vooruit gegaan. Nog beter zou natuurlijk zijn om Gerard eruit te kieperen en het te laten presenteren door Tess én Nance. Maar goed, dat is slechts onze bescheiden mening.

Tess Milne is in elk geval een realistische tante. ‘De tv wereld is keihard. Ik vind het vervelend voor Nance. Ik weet niet waarom dat Gerard en Nance uit elkaar zijn gehaald, maar misschien word ik er over vijf jaar weer ten bate van haar uitgegooid. Dat dat kan, weet zij ook’, aldus de knappe jonge blonde schone in bikini en badpak. En over Gerard Joling: ‘Ik zag er tegenop hem voor het eerst te ontmoeten. Ik dacht: oh als het maar geen diva is. Maar hij komt uit Schagen en ik uit Alkmaar. We snappen elkaar helemaal. Hij maakt veel grappen, maar ik leer zo veel van zijn maar liefst dertig jaar ervaring.’ Haar carrière neemt zo een aardige vlucht.

Sterren Springen Op Zaterdag (vaak ook aangeduid als Sterren Springen) is een Nederlands televisieprogramma van SBS 6, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. Het eerste seizoen begon in augustus 2012.

Sterren Springen Op Zaterdag wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven. De deelnemers trainen voor de uitzending onder begeleiding van ervaren schoonspringers. Tijdens de uitzending worden per deelnemer beelden van de training getoond, waarna de deelnemer live een sprong maakt. De sprong wordt beoordeeld door een jury, bestaande uit Frans van de Konijnenburg, Daphne Jongejans en Quintis Ristie. De presentatie is in handen van Gerard Joling en Tess Milne. In totaal zijn er 4 liveprogramma's, waarvan de laatste aflevering de finale is.


De kandidaten werden in twee groepen verdeeld. De ene groep sprong de eerste show en de andere groep de tweede. Wie daarna door waren, sprongen in de halve finale (Hf). Daarbij vielen nog eens 4 kandidaten af, de andere zes mochten springen in de finale (F)***.
Springer     Plaats     1     2     Hf     F
Liza Sips     1     -     8,7     8,7     9,5

Dirk Taat     2     9,0     -     8,0     9,2
Ralf Mackenbach     3     -     9,0     8,0     9,2
Raynor Arkenbout     4     -     7,7     7,7     8,8
Yuri van Gelder     5     -     9,0     8,3     8,0
Jody Bernal     6     8,7     -     9,7**     -***
Patty Brard     7     7,3     -     6,7    
Arijan van Bavel     8     7,3     -     5,7    
Liesbeth Kamerling     9     8,0     -     7,3    

Kelly van der Veer     10     -     7,7     5,3    
Kimberley Klaver     11     7,7     -     -*    
Myrthe Mylius     12     -     8,0    
Kleine Viezerik     13     6,7     -    
'Terror' Jaap Amesz     14     -     6,3    
Justine Pelmelay     15     7,0     -    
Emile Ratelband     16     -     6,3    
Pauline Wingelaar     17     6,0     -    
Marian Mudder     18     -     5,0    

Kimberley Klaver ziet seksscènes Crimi Clowns liever niet

Het heeft even geduurd maar Crimi Clowns is dan eindelijk op de Nederlandse televisie te zien. In België is de reeks al uitgezonden, Veronica heeft de serie met Johnny de Mol en Kimberley Klaver van sterren springen bewaard tot de late vrijdagavond. Crimi Clowns draait om de familie Tersago, ooit een gevierde clownsfamilie. Maar na wat verhalen over pedofilie zijn de inkomsten opgedroogd. Om de riante levensstijl niet op te geven, dompelen de Tersago’s zich onder in de zware criminaliteit.

Kimberley Klaver speelt de rol van sexy Katia, die gaandeweg meer dan eens uit de kleren moet.

“In de eerste aflevering valt het wel mee, maar gaandeweg krijgt ze heel wat pittige erotische scènes en naaktscènes , vertelt Kimberley in het AD. “Het gekke is dat ik er geen enkele moeite mee heb om die op te nemen, maar wel om ernaar te kijken. De volgende aflevering ga ik ook in mijn eentje thuis op de bank bekijken. Als het om seksscènes gaat, heb ik liever niemand bij me.”

De pikante naakte beelden circuleren al op internet. Onvermijdelijk, zou je zeggen, toch vindt Kimberley het jammer dat juist die blootplaatjes worden uitgelicht en niet haar acteerprestaties.

Voor veel mensen zal Crimi Clowns een verschrikking zijn; ze verafschuwen het fenomeen clown. Kimberley Klaver: “Ik heb al mijn hele leven een hekel aan ze. Ik houd er niet van als ik de uitdrukking op het gezicht van mensen niet kan lezen. Akelig. Als kind al moesten ze niet bij mij in de buurt komen met dat grappige gedoe. Gatver.”

Johnny de Mol kruipt in de huid van Wesley Tersago, de zoon van de doorgeslagen gangsterbaas Ronny Tersago. Na een inbraak komt hij in het bezit van een digitale fotocamera, waarmee hij dé film van zijn leven wil maken. Hij filmt het verhaal van zijn eigen familie, waarin geweld, seks en zwarte humor de boventoon voeren.

Tess Milne presenteert Sterren Springen Schans

Tess Milne mag weer een grote familieshow presenteren bij SBS.

Tess zal opnieuw een programma aan elkaar praten met Gerard Joling. Het is zeer waarschijnlijk dat het gaat om het programma Sterren Springen Schans.

SBS heeft namelijk bekendgemaakt dat er binnenkort een 'nieuw, zeer spectaculair programma' op de buis komt dat wordt opgenomen op een locatie waar het 'koud' is...

Emile Ratelband verklapte eerder al aan De Telegraaf dat hij meedoet aan de televisieshow.

Tess nam eerder met Geer de presentatie van Sterren Springen voor haar rekening en is momenteel samen met de zanger te zien in Sterren Dansen op het Ijs.

Tess Milne, 'beroemd' van haar presentatieverleden bij kwaliteitszenders TMF en Veronica, mag niet naakt in de Playboy. Niet van haar ouders, maar van haar zus.

Milne, die dit seizoen in bikini meedeed aan Expeditie Robinson en voortijdig naar huis gestuurd werd, zou er zelf geen problemen mee hebben om naakt te gaan voor het blad met de goede artikelen en interviews.

"lk heb geen moeite met bloot, maar de kans dat ik ooit naakt poseer voor een blad is klein", aldus de 24-jarige. "Aan de ene kant denk ik; Je bent jong en ziet er goed uit, laat je borsten zien, who cares. Aan de andere kant heb ik geen behoefte om in zo’n blaadje bij het tankstation te liggen. Bovendien heb ik een tweelingzus, die een schadevergoeding eist als ik haar dat ooit zou flikken."

Meer dan Tess Milne in bikini en badpak op de foto tijdens Expeditie Robinson zult u dus niet krijgen voorlopig.

Mannen willen Tess Milne

Ze zou mooier zijn dan Doutzen Kroes, Lara Stone en Yolanthe. Tess Milne is officieel de mooiste vrouw van ons land. Tenminste, dat vinden de lezers van mannenblad FHM.

Ze is nog niet bij iedereen bekend, maar daar komt vanaf vandaag ongetwijfeld verandering in. De 24-jarige Tess Milne is namelijk de mooiste vrouw van ons land, blijkt uit een verkiezing van FHM.
Mooier dan Doutzen Kroes!?

Mooier dan Doutzen Kroes? De presentatrice kan het zelf ook nog niet echt geloven. 'Net alsof je in een lijst met intelligente mensen voor Einstein eindigt.'

Waar we haar van kennen? Tess presenteerde afgelopen zomer Sterren Springen bij SBS6. Ze acteerde ook in series als A'dam - E.V.A. en SpangaS.

Volgend jaar presenteert ze samen met Gerard Joling de SBS6-show Sterren Dansen op het IJs.
Wat willen mannen?

Is dit het bewijs dat mannen op blond vallen? Of is het iets anders? Uit onderzoek van de universiteit van North Carolina blijft dat mannen vooral vallen op slanke, verleidelijke vrouwen, die het liefst ook zelfvertrouwen uitstralen.

Mannen vallen dus vooral op vrouwen met bepaalde fysieke kenmerken. De feiten:

    82% van de mannen vindt humor bij vrouwen erg belangrijk. Een vrouw zonder humor vinden zij niet mooi.

    Ook uitstraling (68%) en spontaniteit (63%) vinden mannen een voorwaarde om een vrouw mooi te vinden.

    Wat vinden mannen een mooi gezicht? Ten eerste moeten de gelaatstrekken “gemiddeld” zijn: de ogen moeten bijvoorbeeld niet te ver uit elkaar staan, de kin moet niet te ver vooruit steken en de neus moet niet te krom zijn.

    Mannen houden van symmetrie .

    Mannen hechten ook veel waarde aan de verhouding heupen/ taille. Hoe vrouwelijker de vormen zijn(grote borsten), hoe mooier mannen de vrouw vinden. Het aantrekkelijkst vinden mannen een verhouding van 0,7 (onafhankelijk van het gewicht)

Tess Milne niet naakt in een blad vanwege tweelingzus

De presentatrice en actrice Tess Milne deed mee aan de spannende jubileum shoot ‘Room 5′ voor Grazia. Hoe sensueel deze foto’s ook zijn de ‘Sterren Springen’ presentatrice vertelt aan Grazia dat ze niet uit de kleren gaat voor een mannenblad.

‘Ik heb geen moeite met naakt, maar de kans dat ik ooit volledig naakt poseer voor een blad is klein. Aan de ene kant denk ik: Je bent jong en ziet er goed uit, who cares. Aan de andere kant heb ik geen behoefte om in zo’n rukblaadje naakt bij het tankstation te liggen. Bovendien heb ik een tweelingzus, die een schadevergoeding eist als ik haar dat ooit zou flikken” aldus Tess

Wel voegt zij er aan toe “Ik geniet ervan om een sexy vrouw te zijn. Je hoeft maar te glimlachen naar de portier en je bent binnen in een club. Flirten is egostrelend en goed voor je gezondheid, net zoiets als vitamines slikken.”

Fotomodel Sharon Pieksma opvallende assistente in sexy badpak van Geer in Sterren springen.
Leeftijd 18 jaar
FHM Ranking 2012 43
Sharon Pieksma nieuwe assistente van Gerard Joling in rood badpak bij Sterren Springen op Zaterdag.

Sharon Pieksma was hot op internet, social media als twitter en facebook tijdens de uitzendingen van Sterren  Springen. Wie was toch die leuke Nederlandse griet naast Geer en Tess Milne, in dat sexy rode badpak? Nou, fotomodel Sharon Pieksma dus. En Sharon kan nog veel meer, ze is ook actrice en presentatrice, een mooie toekomst ligt dus in het verschiet!

Sharon Pieksma: Glamour, Fashion, Lingerie, Catwalk, Actrice, Badmode, Showroom Geboortedatum: 07-01-1995 Kledingmaat: 34-36 Maat spijkerbroek:26-27 Kleur haar: blond Kleur ogen:blauw Lengte:1.80 cm Borst/taille/heupmaat: 85 cm 63 cm 90 cm Schoenmaat: 39 BH-maat(cupmaat): 70 E Littekens:nee Tatoos:nee Diploma's: Vmbo T Hobby’s: Model Fitness Publicaties: The Face, Hunkemoller, Sapph, Aqua Bendita, Bavaria, My Brand, Veronica, Sepehr Maghsoudi, Reclame Veronica, Reclame RTL Tour de Jour, Miss PC hooftstraat 2011, Anna Grigorian, Sheguang Hu, David Paulus, probo Gerard Joling 2012

Zelf-kritische Tess Milne wil grote presentatrice worden

De ster van Tess Milne is snel rijzende. Ze maakte eerst kilometers bij TMF, deed daarna wat klusjes op Veronica en is sinds deze zomer de vrouw voor het grote amusement van SBS 6. Na Sterren Springen op Zaterdag, Sterren Dansen op het IJs mag ze nu haar tanden zetten in Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. “Ik krijg de laatste tijd heel vaak de vraag wat dit alles met me doet. Maar eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd”, vertelt ze aan deze blog. Toch, al het succes, moet toch iets met Tess doen? “Nee, want als ik mezelf terugzie, zie ik alleen maar wat er beter kan.”

Ze vervolgt: “Ik ben heel kritisch op mezelf, vind het eigenlijk nooit goed. Pas de laatste liveshow van Sterren Dansen op het IJs die ik deed, vond ik het eigenlijk wel goed. Ja, dat heeft vrij lang geduurd.” Dat de kijkcijfers tegenvallen, doet haar niet veel. “Ik doe mijn stinkende best. De kijkcijfers zijn meer van belang voor de salesmensen enzo.”

Tess is nu dus menig zaterdagavond kwijt aan een grote presentatieklus, maar privé is er niets veranderd, zegt ze. “Voor mijn vrienden ben ik nog gewoon Tess, zij gaan niet met mij om omdat ze tv interessant vinden. En mijn familie zet me weer met beide benen op de grond, als ik naast mijn schoenen dreig te gaan lopen.”

Pas drie weken terug is ze gevraagd voor Vliegende Hollanders. Ondanks alle geruchten over het programma, had ze tot dat moment niet nagedacht over een eventuele rol voor haarzelf. “Ik was volledig gefocust op Sterren Dansen op het IJs. Toen ze het aanboden, was ik meteen enthousiast. Maar ik mag van mezelf niet meteen ‘ja’ zeggen, dus ik heb er even over nagedacht. Ik ga het doen. Vliegende Hollanders wordt een heel spannende show met een leuk kandidatenveld.”

Een deel van het succes van Vliegende Hollanders moet ‘m zitten in sterren die verkeerd van de schans springen en dus ten val komen. Mede door de snelheid is er een hoog risico verbonden aan het skischansspringen. Zou Tess haar vriendje Ties mee laten doen, als hij een bekendheid zou zijn? “Nou, hij is wel de laatste die een leven in de spotlights ambieert. Hij mag van mij meedoen als hij ten minste goed oefent. Als je dat niet doet, is het onverantwoord om van de schans af te gaan.”

De toekomst op televisie ligt open voor Tess. “TMF overkwam me. Daarna heb ik wel nagedacht wat ik wilde doen, namelijk jongeren-tv maken. Dat is gelukt bij Veronica. Dat is echt een speeltuin, ik mag er alles doen. Het is heel leuk, maar bij SBS 6 kan ik me echt verder ontwikkelen. Waar ik van droom? Om uiteindelijk één van Nederlands grote presentatrices te worden.”

'Tongzoen deed Zimra de das om'
IJzers in de wilgen vanwege kus

Al na haar eerste optreden bij Sterren Dansen Op Het IJs kon rondborstige playmate en special reporter voor Veronica Magazine Zimra Geurts naar huis. Tess Milne weet waarom.
Brandend ijs

Erg lang duurde het Sterren Dansen op het IJs-avontuur van Zimra Geurts niet. De sexy blonde playmate kon na de eerste uitzending de ijzers met onmiddellijke ingang in de wilgen hangen. En dat terwijl de hete tongzoen die zij na afloop van haar optreden met haar schaatspartner uitwisselde, het ijs bijna deed smelten. 'Girl on Fire' hoorde je Alicia Keys op de achtergrond zingen.

Maar volgens Tess Milne is het nu juist die hete Franse kus geweest die haar de das heeft omgedaan. In een gesprek met 3FM liet de presentatrice van het programma doorschemeren dat Zimra met die kus een groot deel van het mannelijke publiek buiten spel heeft gezet. De mannen zouden namelijk, gedreven door hun jachtinstinct, de zinnen nu liever zetten op een ander, wel beschikbaar vrouwtje. Stemmen op een andere prooi dus.

Ook de dames zouden zich, in de ogen van Tess, hebben laten leiden door jaloezie en hun stem hebben vergeven aan een ander. 'Dan heb je twee doelgroepen die niet op je gaan stemmen', laat Milne weten, die overigens best te spreken was over het optreden van Zimra. 'Het was niet foutloos, maar ze stond zeker niet onderaan. Dus het moet daar wel aan hebben gelegen.'

Zimra Geurts was zonder twijfel een van de meest oogstrelende personen die de schoenen voor schaatsen inruilden. De blondine uit de Domstad, 21 lentes jong, werd kort geleden op de Filipijnen uitgeroepen tot Playmate van de Wereld en kluste zo nu en dan bij als verslaggever bij Geen Stijl.

VJ en actrice Tess Milne (24) wil wel naakt in Playboy, maar mag (nog)niet van haar zus

VJ en actrice Tess Milne (24) heeft er geen moeite mee om ut de kleren te gaan voor Playboy, maar of het er ooit van komt… haar zus verbiedt het haar namelijk tot nu toe!

Presentatrice VJ en actrice Tess Milne (24) zou er misschien nog wel over willen nadenken als Playboy belde om uit de kleren te gaan, maar doen zal ze het niet.

“lk heb geen moeite met bloot, maar de kans dat ik ooit naakt poseer voor een blad is klein. Aan de ene kant denk ik; Je bent jong en ziet er goed uit, who cares. Aan de andere kant heb ik geen behoefte om in zo’n blaadje bij het tankstation te liggen. Bovendien heb ik een tweelingzus, die een schadevergoeding eist als ik haar dat ooit zou flikken.”

Tess Milne over Expeditie Robinson

Presentatrice Tess Milne is een van de kandidaten van Expeditie Robinson. Hoe erg heeft ze geleden? En belangrijker nog: hoe scheerde ze haar benen?

Waarom heb je meegedaan met Expeditie Robinson?
“De kans dat je hier voor gevraagd wordt is zó klein. En als je dan gevraagd wordt, dan moet je gewoon ja zeggen. Ik keek vroeger al naar de show, samen met mijn ouders. Het is gewoon cult!”

Wat was het zwaarste voor jou?
“Het spelelement en het psychologische spel waar iedereen constant mee bezig is. Daardoor moet je jezelf soms dwingen om te genieten en bij jezelf denken: ‘ik zit hier nu en het is hier prachtig’.”

En de honger en pijn? Hoe zat het daarmee?
“Dat is het fysieke, daar stel je je op in en raak je op de een of andere manier aan gewend. De eerste drie dagen zijn een hel, maar daarna past je lichaam zich aan en wordt het een soort normaal.”

Hoe scheren jullie je benen daar?
“Haha, dat vroeg ik me in het begin ook af, maar je krijgt geen scheermesjes hoor! Ik heb een avond van tevoren gewoon alles laten waxen, dan blijft het ongeveer een maand weg en zit je goed. Er waren ook meiden bij die het gewoon geschoren hadden en dan krijg je wel een beetje een ‘bush bush’.“

Je kan tussendoor niet even een hotelkamer ingaan?
“Ik dacht eerst van wel, maar je wordt echt gewoon gedropt en succes gewenst.”

Hoe lag je in de groep? Was het moeilijk omgaan met de rest?
“Nou voor mijn gevoel niet, maar ik moet de afleveringen nog zien. Ik kan er zelf wel een heel vertekend beeld van hebben. Maar in principe had ik met iedereen wel een klik en heb ik genoten van de mensen. Alleen die eilandraad, hangt een beetje als een donkere wolk boven je. Iedereen is er mee bezig. Ook al doen ze van niet, iedereen is er constant mee bezig.”

Op tv zie je dat de deelnemers zich vaak vervelen. Hoe was dat voor jou?
“De verveling was best wel heftig. Op die momenten ga je gewoon in bikini in de zon liggen en praten over eten, restaurants en menu’s. En over wat we gaan koken als we terug zijn. Maar de verveling slaat wel toe.”

Wat was het eerste wat je deed toen je weer in Nederland was?
“Toen ik thuis was heb ik een uur onder de douche gestaan hangend tegen de muur. Op een gegeven moment ben ik zelfs gaan zitten. M'n vriend zat naast me en die zat een beetje tegen me te lullen en ik zat er heel blij bij.  En ik rook aan alle zeepjes.“

SBS-presentatrice Tess Milne ziet RTL-sterren Linda de Mol en Wendy van Dijk als haar grote voorbeelden. Dat vertelt ze aan weekblad Privé. Milne, die dinsdagavond met haar Veronica-show Casanova Bootcamp begint, kijkt goed naar de manier waarop de twee tv-sterren programma’s presenteren. “Ik ben nog lang niet zo ver als bijvoorbeeld Linda de Mol of Wendy van Dijk. Zij zijn wel mijn voorbeelden, al probeer ik mezelf te zijn en geen kopie van ze te worden“, legt ze uit.

Ook heeft ze veel geleerd van Gerard Joling, met wie ze haar eerste tv-hit Sterren Springen presenteerde. ”Verder word ik door het eerst gecoacht door Inge Ipenburg en zij adviseert mij vooral mezelf te blijven en me aan de teksten te houden.”

Ze kan niet geloven dat het opeens zo snel gaat met haar carrière. “Nee, eigenlijk ben ik een geluksvogel. Wie mag er op z’n 24ste zo’n grote en door meer dan een anderhalf miljoen mensen bekeken liveshow presenteren? Daar kon ik een paar jaar geleden alleen maar van dromen.”

Haar tv-loopbaan begon bij TMF. “Helaas stopte TMF na een jaar en dacht ik echt: dat heb ik weer. Maar nee, het was geen pure pech, maar eigenlijk mazzel, want MTV wilde mij graag hebben. Een half jaar geleden ben ik overgestapt naar Veronica en eerlijk gezegd was ik stomverbaasd toen ik door SBS werd gevraagd om auditie te doen voor Sterren Springen.”

“In mijn vakantie kreeg ik te horen dat ik het geworden was. Echt, ik heb alles bij elkaar gegild. En voor ik het wist, stond ik in een liveshow naast Gerard Joling. Nou, dat is wel een beetje overdreven, hoor.”

Tess Milne snapt niets van kijkcijfers Sterren Springen

Tess Milne kan het niet geloven dat haar show Sterren Springen op Zaterdag zo goed scoort. Dat bekende ze maandag op Q-music. De SBS 6-show, die Milne samen met Gerard Joling aan elkaar praat, trok zaterdag 1,6 miljoen kijkers. “Are you kidding me? Ik snap er ook niets van. Ik zei nog voor de grap: ‘Volgende keer gaan we het Journaal inhalen!’ Ik was er nooit vanuit gegaan dat we gewoon 1,6 miljoen mensen zouden scoren. Ik snap er helemaal niets van, maar ik vind het wel leuk.“

De kijkcijferzege van Sterren Springen duurt niet langer meer, want de serie telt maar vier afleveringen. Volgens Milne wordt dat nu niet opgerekt. “Het zijn er maar vier, maar het klopt gewoon zo. Het voelt gewoon goed om er vier te doen. Dan blijft het spannend en dan wordt het ook weer niet zo gerekt. Dat moet het zijn.”

“Mensen moeten er gewoon naar kijken en denken: dit is zo voorbij. Dat is tot nu toe gelukt en dat moeten we volhouden.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten