dinsdag 12 februari 2013

Ellen Hoog & Eva de Goede Sports Illustrated bikini Swimsuit Edition 2013 @ Dutch Babes


Ellen Hoog & Eva de Goede bloot in Sports Illustrated bikini Swimsuit Edition 2013


Sports Illustrated heeft de officiële beelden onthuld van de 2013 Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Dit jaar zien we niet alleen Kate Upton, maar ook onze eigen Hockeysterren en Dutch babes Ellen Hoog en Eva de Goede in bikini en badpak!

Op voorraad hebben we hoge kwaliteit beelden van modellen en atleten uit de hele wereld, met vrouwen uit zeven continenten.

Sports Illustrated kwam in o.a. Australië, Chili, China, Spanje, Las Vegas en Namibië als decor voor zijn 21 modellen.

De 2013 editie kent een terugkeer van Kate Upton in Antarctica. In totaal belicht de editie 17 badpak modellen en vier atleten van wereldklasse, waaronder onze eigen Nederlandse Ellen Hoog en Eva de Goede! Sommige modellen poseerden geheel naakt, andere topless en weer andere in bikini en badpak.

Elk jaar wacht Amerika met smart op de Sports Illustrated Swimsuit Edition. Dit jaar zien we niet alleen Kate Upton, maar ook onze eigen Hockeysterren Ellen Hoog en Eva de Goede! Sports Illustrated heeft de officiële beelden onthuld van de 2013 en wij hebben alle foto`s, enjoy.

Hockeychicks in bikini in Sport Illustrated

Rupert Murdoch sloopt de pagina 3 meisjes uit The Sun, maar bij Sport Illustrated gaan ze lekker door met fotograferen. Vandaag met Hollandse  glorie, gouden hockeydames Ellen Hoog en Eva de Goede in een filmpje. Let vooral op de positie van de sticks.

Ellen Hoog

Ellen Martijn Hoog (Bloemendaal, 26 maart 1986) is een Nederlandse hockeyster voor dames I van Amsterdam. In 2004 maakte zij haar debuut als aanvalster in het Nederlands elftal. Momenteel heeft zij 127 interlands (95x gewonnen, 15x verloren en 17x gelijk) en 32 doelpunten op haar naam staan

Hoogs hockeycarrière begon op zevenjarige leeftijd bij SCHC. Na het doorlopen van de mini's en jeugdteams in Bilthoven werd ze op haar zestiende jaar geselecteerd voor dames I van SCHC. Op haar dertiende werd ze geselecteerd voor het Nederlands B, waar ze twee jaar voor speelde. Vervolgens werd ze vervroegd naar Nederlands A doorgeschoven. Op 15 juli 2003 werd Hoog geselecteerd door Robbert Paul Aalbregt voor Jong Oranje. Het toen zeventienjarige talent mocht nog één jaar in Meisjes A, maar was op grond van haar goede seizoen en EK vervroegd doorgeschoven. Eerder dat jaar (13 mei 2003) werd Hoog door Marc Lammers uitgenodigd voor een trainingsstage van Oranje/Jong Oranje op Kampong in de maand juni.

Nederlands hockeyelftal

In februari 2004 maakte ze haar debuut tegen Zuid-Korea in het Nederlands dameselftal in het vierlandentoernooi in Córdoba, Argentinië. Hoog scoorde in de finale (15 februari) in de 63e minuut de 2-0 tegen het gastland Argentinië en Oranje won met Hoog het toernooi. Vlak voor de Olympische Zomerspelen 2004 viel Hoog af voor het Nederlands dameselftal. Ze ging met Jong Oranje mee naar het EK in Dublin, waar Oranje eerste werd. In november werd Hoog weer geselecteerd voor Oranje. Oranje won met Hoog in Rosario, Argentinië de BDO Champions Trophy 2004. In de finale werd Duitsland met 2-0 verslagen door goals van Naomi van As en Kim Lammers. Op 20 november 2004 was Hoog samen met Maartje Scheepstra te gast in het VARA radioprogramma "Spijkers met Koppen" met Jan Jaap van der Wal en Felix Meurders.

Op 20 augustus werd zij met het Nederlands team Europees kampioene in Dublin. Begin december werd Hoog genomineerd voor "Talent van het jaar 2005", de mondiale prijs voor beste hockeyster onder de 23 jaar. Op 4 december won Oranje (met o.a. Hoog) de Champions Trophy in Canberra, door in de finale Australië te verslaan na strafballen (5-4).

Na het overlijden van haar vader eind augustus 2005 kostte het haar even moeite om weer aan het hockeyen te gaan. Het seizoen was dan ook net voorbij en hockeyen kwam even op een zijspoor. Toen het nieuwe seizoen echter weer begon, kreeg ze de motivatie weer terug.

Hoog werd in 2005 ambassadrice van de Hockeyagenda. In 2006 werd zij ambassadrice van Holland Fit en BDO. Hoog zet zich in voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Ze wordt gesponsord door Le Coq Sportif, waarvoor ze onder andere de Underwear campagne deed.

Na een zilveren medaille op het Europees Kampioenschap hockey te Manchester (GBr), behaalde Hoog op 22 augustus 2008 de gouden medaille van de Olympische Zomerspelen van Peking (Chn). In dit toernooi kwam zij tweemaal tot scoren. Ook op de daaropvolgende Olympische Spelen, die van 2012, behaalde Hoog opnieuw goud met haar team.

Naast haar carrière als hockeyster studeert Hoog "Media en Informatie Management" aan de Hogeschool van Amsterdam. Eerder stond ze ingeschreven aan de Johan Cruyff University in Amsterdam, waar ze de studie Commerciële Sporteconomie volgde.

Hoog en De Goede in Sports Illustrated

De nieuwste Swimsuit Special van Sports Illustrated heeft dit jaar ook een Nederlands tintje. Hockeysters Ellen Hoog en Eva de Goede zijn namelijk twee van de vele vrouwelijke sporters die een plekje in de legendarische special hebben gekregen.

Hockeybabes De Goede (23) en de 26-jarige Hoog werden sexy en hot gekiekt in Las Vegas, waar ook onderstaande behind te scenes geschoten werd.

Eva de Goede

Eva de Goede (Zeist, 23 maart 1989) is Nederlands hockeyinternational, en speelde tot dusver (peildatum 22 september 2012) 88 officiële interlands (11 doelpunten) voor de Nederlandse vrouwenploeg .

Eva de Goede baarde opzien door op zeventienjarige leeftijd te debuteren bij een interland tegen India. Ze schitterde met een doelpunt en assist. Het bijzondere van haar debuut was dat ze bij haar club Kampong, die in de Hoofdklasse speelt, nog geen enkele minuut in het eerste elftal had gespeeld.

Ze speelde vanaf haar jonge jaren bij hockeyclub Phoenix uit Zeist. Via een korte periode bij Schaerweijde ging ze vanaf het seizoen 2005-2006 voor hockeyclub Kampong uit Utrecht spelen. Daar het eerste damesteam volledig bezet was, trainde ze het seizoen alleen mee en bleef ze in het jeugdteam spelen. Via het Nationale A-team kwam ze in juni met Vera Vorstenbosch als stagespeelster bij het Nederlandse Dameselftal. Op 2 juli 2006 startte De Goede in de basis bij een vriendschappelijk duel tegen India en luisterde haar debuut op met een doelpunt en assist.

Op 21 januari 2007 won ze met Nederland het toernooi om de Champions Trophy 2007 in het Argentijnse Quilmes. In de finale werd gastland Argentinië met 1-0 verslagen. Vervolgens werd de aanvalster geselecteerd voor het Europees Kampioenschap te Manchester. Vanwege een scheenblessure werd zij kort tevoren vervangen door Nienke Kremers. Op het toernooi om de Champions Trophy 2008 te Mönchengladbach (Duitsland) baarde zij opzien door als verdedigster aan te treden, een experimentele keuze van bondscoach Marc Lammers. Ook op de Olympische Zomerspelen van Peking (China) bewees de geboren aanvalster zich op die positie staande te kunnen houden. Op 22 augustus 2008 won De Goede met het Nederlandse hockeyploeg een gouden Olympische medaille, met een 2-0 zege op China. Op 10 augustus 2012 won De Goede eveneens olympisch goud tijdens de Hockey op de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen met de Nederlandse hockeyploeg. De Goede is een van de acht hockeyspeelsters van de huidige selectie Nederlandse hockeyploeg die tweemaal achtereenvolgens een olympische gouden medaille heeft bemachtigd.

Hoog en De Goede in Amerikaanse Sports Illustrated

Ellen Hoog en Eva de Goede zijn sinds deze week te bewonderen in hét Amerikaanse sportblad: Sports Illustrated. Voor de Swimsuit Edition van 2013 zijn de hockeysters in Las Vegas gefotografeerd.


Hoog en De Goede zijn twee van de vier internationale atleten die in het blad staan. Ook de Amerikaanse surfster Alana Blanchard en de Australische hordeloopster Michelle Jenneke zijn gestrikt voor de Swimsuit Edition.


Voor de foto's van het tweetal kijk op deze pagina. Ook is er tijdens de shoot gefilmd, waar een video van gemaakt is. Eva de Goede en Ellen Hoog poseren voor de camera in lesbische poses en solo.

Nederlandse hockeybabes in Amerikaans sportblad

Dat voetbal nog volkssport nummer 1 is, onbegrijpelijk. Maar hockeybabes Eva de Goede en Ellen Hoog gaan daar met hun fotoshoot voor het Amerikaanse Sports Illustrated natuurlijk verandering in brengen.


Nederlandse hockeymeisjes in bikini

Ellen Hoog en Eva de Goede gaan uit de kleren voor Sports Illustrated.

Ondeugende hockeymeisjes

Naomi van As is met het Nederlands damesteam in San Diego. Op de rustdag weten de dames hun tijd goed te besteden...namelijk in de lingeriewinkel. Eerder poseerde hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo al sexy en naakt voor FHM.


Ellen Hoog schittert in SportsIllustrated

Hockeyster Ellen Hoog heeft zo'n beetje de hoogste eer bereikt die je als sporter kunt bereiken. In je bikini, dan...

De speelster van Amsterdam en Oranje schittert, samen met ploeggenoot Eva de Goede, in de nieuwe swimsuit edition van het Amerikaanse sportblad Sports Illustrated.

Ellen is gelukkig niet te beroerd wat foto's te twitteren, maar de hele shoot is gelukkig ook online te bekijken. O, én er is een filmpje. Schitterend!

Hordenloopster Michelle Jenneke danst nu ook in minuscule bikini

Michelle Jenneke herinnert u zich ongetwijfeld nog van haar opwarmingsdans tijdens de wereldkampioenschappen atletiek in Barcelona afgelopen zomer. Haar sexy dansje voor de start van haar reeks in de 100 meter horden werd een echte internethit: 19 miljoen hits. De Australische schone werd eerder al opgepikt voor een videoclip maar siert nu ook in de Sports Illustrated's swimsuit edition. In een miniscule bikini, waarin haar borsten tepels te zien zijn.

Jenneke wordt opgevoerd in een speciale 'athletes section', waarin ze staat te blinken naast de Amerikaanse surfster Alana Blanchard en de Nederlandse hockey-meisjes Ellen Hoog en Eva de Goede. Tijdens de (zwoele) making of doet ze haar dansje met plezier nog eens over.De sexy hockeybabes Ellen Hoog en Eva de Goede zijn ook hot op internet en social media als twitter en facebook. Volgens sommige is de blote fotoshoot een opmaat voor een naakte cover shoot in Playboy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten