dinsdag 10 december 2013

Katja Schuurman-Römer Ruben vs Katja BNN dompelt borsten in chocola België @ Dutch Babes


Katja Schuurman-Römer in Ruben vs Katja BNN dompelt haar borsten in chocola in België

In een nieuw seizoen van Versus gaat Ruben Nicolai de strijd aan met niemand minder dan Katja Schuurman-Römer. The battle of all battles wordt gestreden in acht Europese landen.


Deze week barst de strijd los in... België! Hier moeten Ruben en Katja Schuurman-Römer zelf bonbons maken bij een chocolaterie, precisie en timing is hierbij erg belangrijk.  

Dutch babe Katja Schuurman-Römer gooit letterlijk haar borsten in de strijd, zo maakt ze een afdruk met haar tepels in een bonbon en overgiet ze haar blote borsten met chocolade, alles voor de overwinning. Ook moeten ze survivallen in de Ardennen, de beste overlever wint!

Zwarte Piet? Zwarte Tiet!
Sinterklaas is 't land uit. Gelukkig liet ie wat snoepgoed achter. Want wat doet Katja Schuurman-Römer om te winnen in België? Juist. D'r twee pluspunten in de warme chocolade dompelen, hot. Mmm... Ruben vs Katja

Katja Schuurman-Römer kent geen schaamte, BNN ster doet alles om te winnen

Katja Schuurman-Römer gooit alles in de strijd om te winnen. Ook als dat haar lichaam of borsten is.
Waas voor de ogen

Katja Schuurman-Römer neemt het vanavond op tegen Ruben Nicolai in de toepasselijk genaamde spelprogramma Ruben Vs. Katja van BNN. Met hakbijlen, machinegeweren, maar vooral met hun talenten gaan de twee krachtpatsers elkaar te lijf. Ook als een van die talenten hun sex appeal is.

Wie gaat er winnen? Dat mag je zelf voorspellen. Toch hebben we nu al het meeste medelijden met Ruben. Want Katja Schuurman-Römer is geen poes om zonder handschoentjes aan te pakken, blijkt uit een interview met het AD.

'In het heetst van de strijd krijg ik een soort waas voor mijn ogen. Dit soort duels halen niet bepaald het mooiste in mij naar boven'.
Belgische borst bonbons

Katja Schuurman-Römer doet alles om te winnen. Tijdens de opnames van het BNN-programma liet ze zelfs afdrukken van haar boezem maken om haar tegenstander af te troeven.

Schuurman-Römer: 'Ruben en ik moesten een bijzondere bonbon maken. Ik heb zonder nadenken een afdruk van mijn borst gemaakt, tot verbazing van Ruben'.

Alles mag in liefde en oorlog volgens Katja Schuurman-Römer. Bijkomend voordeel is ook dat ze niet vies van haar eigen lichaam is, geeft zij toe in het nieuwste nummer van Veronica Magazine dat deze week in de schappen verschijnt.

'Het is toch jammer als vrouwen hun sexy vrouwelijkheid verbergen als ze serieus genomen willen worden? Nergens voor nodig'. Arme, arme Ruben.
'Ik ben heel erg voor het decolleté'

Zelf is Katja Schuurman-Römer naar eigen zeggen 'heel erg voor het decolleté', dus wie weet wat voor fratsen ze nog meer uithaalt vanavond in Ruben vs. Nicolai. Die arme BNN-kijkers... We wensen ze veel succes.

Lees het uitgebreide interview met Katja Schuurman-Römer - vol ontboezemingen over het huwelijk, mannen, vriendin Bridget en haar alter ego Jessica - deze week in de nieuwe Veronica Magazine.

Katja Schuurman-Römer houdt van nature al niet van verliezen, maar bij spelletjes zoals Ruben vs Katja verliest de Nederlandse seksbom helemaal alle gêne. 'Dit soort duels halen niet bepaald het mooiste in mij naar boven', zegt ze in het AD.

Tijdens een ijshockeywedstrijd moest zelfs een meisje van 10 jaar het ontgelden. Bij de opnames van het BNN-programma schoffelde Katja tot drie keer toe het meisje onderuit.

En in België liet de actrice zonder omkijken een afdruk van haar borst maken, in warme chocolade nogwel. 'Ruben en ik moesten een bijzondere bonbon maken. Ik heb zonder nadenken een afdruk van mijn borst gemaakt, een echte nipplegate, tot grote verbazing van Ruben, die opeens naast een naakte Katja stond, niet in bodypaint, maar in choco-paint.'

'Zegt het woord gêne jou iets', vroeg hij me. Pas de volgende ochtend dacht ik 'moest dat nou?' In het heetst van de strijd krijg ik een soort waas voor mijn ogen', aldus Katja Schuurman-Römer.

Dochter uit de publiciteit
In de vorige woning van de actrice en haar man Thijs Römer, had het koppel een pingpongtafel. Met alle gevolgen van dien. 'Als Thijs een paar keer een onwijze smash maakte en ik enorm op verliezen stond, dan kapte ik ermee. Ik ben geen supergoede verliezer, nee', zegt ze  met de nodige zelfkennis.

Dochter Sammie, die over een halfjaar naar de basisschool gaat, staat sinds kort ook model voor de fairtrade-sieradenlijn die Katja Schuurman-Römer samen met actrice Tara Elders en sieraden-ontwerpster Bibi van der Velden maakt.

'Ik neem Sammie nooit mee naar premières en poseer nooit op de foto met haar voor tijdschriften. Het voelt beter om haar uit de publiciteit te houden. Maar de sieradenlijn heet Sam & Haas, naar de dochters van mij en Tara, en die is voor kinderen en volwassenen. Dan ligt het voor de hand. De fotosessie was heel leuk. De meisjes waren lekker aan het spelen op de boerderij van Tara's vader. Heel schattig.'

In Ruben vs Katja, vanavond te zien bij BNN op Nederland 3, gaat Katja Schuurman-Römer keer op keer de strijd aan met Ruben Nicolai.

Ruben vs Katja is een televisieprogramma van BNN. Ruben Nicolai en Katja Schuurman-Römer strijden tegen elkaar doormiddel van verschillende opdrachten. Het programma is een vervolg op Ruben vs Sophie.

Het eerste seizoen begon op 28 oktober 2013, en speelt zich af in acht Europese landen. Het doel van dit seizoen is om uit te zoeken wie zich het best kan redden in Europa.

Seizoen 1 (2013)

Aflevering 1 (28 oktober 2013)

    Land:  Italië
    Kijkcijfers: 451.000 kijkers
    Opdracht: Wie is de beste Italiaan?
    Verloop: In de eerste opdracht werd gestreden om de vraag wie de beste gondelier is, Ruben won deze opdracht omdat hij beter kon varen. In de volgende opdracht werd uitgemaakt wie de beste gladiator was, Katja won deze opdracht. Ook de opdracht hierna won zij, de bedoeling was om de balkonscène uit Romeo en Julia ter interpreteren. Ruben deed dit door er een 'house-warming party' van te maken terwijl Katja er een sociale vraagstuk (homofilie) op losliet.
    Winnaar: Katja (0-1)

Aflevering 2 (4 november 2013)

    Land:  Verenigd Koninkrijk
    Kijkcijfers: 394.000 kijkers
    Opdracht: Wie is de beste Engelsman?
    Verloop: Tijdens de eerste opdracht moesten zowel Katja als Ruben zo snel mogelijk twee taxiritten uitvoeren, Katja was de beste taxichauffeur. De tweede opdracht werd gewonnen door Ruben, hij was de beste veilingmeester. Tijdens de derde opdracht moest een 'afternoontea' worden georganiseerd voor een paar oude vrouwen. Ruben werd verkozen tot de beste butler en won hiermee ook de aflevering.
    Winnaar: Ruben (1-1)

Aflevering 3 (11 november 2013)

    Land:  Duitsland
    Kijkcijfers: 453.000 kijkers
    Opdracht: Wie is de beste Duitser?
    Verloop: Voor de eerste opdracht moesten Ruben en Katja een scene uit de Titanic nasynchroniseren, in het Duits. Katja deed dit als beste. In de tweede opdrachten moesten Katja en Ruben een race met verschillende vervoersmiddelen afleggen, dit waren o.a. een tank en een Trabant, doel was om zo snel mogelijk de Heilige Lans te vinden. Ruben was de snelste en de stand was hiermee gelijk Tijdens de laatste opdracht moesten ze beiden een schlager maken, dit werd gejureerd door Dennie Christian, Katja won deze opdracht en hiermee ook de uitzending.
    Winnaar: Katja (1-2)

Aflevering 4 (18 november 2013)

    Land:  Spanje
    Kijkcijfers: 486.000 kijkers
    Opdracht: Wie is de beste Spanjaard?
    Verloop: In de eerste opdracht namen Katja en Ruben het tegen elkaar op op het circuit van Navarra, ze moesten tegen elkaar racen op het circuit, wie het snelste was won. Deze opdracht werd door Ruben gewonnen. Tijdens de tweede opdracht moesten beiden een roadtrip naar Barcelona gaan maken terwijl ze dingen moesten afstrepen op hun bucketlist. Katja won en maakte daarmee gelijkspel. Tijdens de laatste opdracht moesten de twee een animatieavond op een camping, met veel Nederlandse gasten, organiseren. Katja nodigde Frans Duijts uit en zong met hem een duet, Ruben daarentegen trad op met hetzelfde alter ego als in de vorige aflevering. Een jury besloot dat Ruben het publiek het beste had vermaakt, en hiermee won hij dan ook de aflevering.
    Winnaar: Ruben (2-2)

Aflevering 5 (25 november 2013)

    Land:  Frankrijk
    Kijkcijfers: 549.000 kijkers
    Opdracht: Wie is de beste Fransoos?
    Verloop: Voor de eerste opdracht moesten Ruben en Katja een kunstwerk maken en deze op een markt in Parijs verkopen. Katja Schuurman-Römer haalde hier het meeste geld mee op en won de opdracht, door een afdruk in verf van haar borsten te maken. De tweede opdrachten daarentegen werd gewonnen door Ruben, omdat hij tot de beste chef-kok gekozen werd. Voor deze opdrachten moesten ze beiden een eend bereiden en een eigen dessert maken. Voor de derde opdracht werden ze Normandië gedropt en moesten ze snel mogelijk naar een voor hun onbekende locatie komen, dit was de Pont Neuf in Parijs. Katja won deze opdracht en hiermee ook de aflevering.
    Winnaar: Katja (2-3)

Aflevering 6 (2 december 2013)

    Land: Vlag van Zweden Zweden
    Kijkcijfers: 502.000 kijkers
    Opdracht: Wie is de beste Zweed?
    Verloop: Tijdens de eerste opdracht moesten Ruben en Katja Schuurman-Römer een product ontwerpen dat werkt gemaakt met een 3D-Printer, hier moesten ze een product van maken en deze presenteren voor een Jury, Ruben won deze opdracht. In de tweede moesten beiden tegen elkaar ijshockeyen, ook dit deed Ruben als beste. Voor de derde opdracht moesten ze een remake maken van een Zweedse hit, Katja deed dit als beste, toch won Ruben de aflevering.
    Winnaar: Ruben (3-3)

Aflevering 7 (9 december 2013)

    Land:  België
Kijkcijfers: 624.000 kijkers
Opdracht: Wie is de beste Belg?
Verloop: Voor de eerste opdracht moesten Ruben en Katja Schuurman-Römer bij een chocolaterie verschillende bonbons en pralines maken, Katja deed dit als beste, door haar blote borsten in de strijd te gooien. De tweede opdracht bestond uit verschillende onderdelen, de algemene vraag was wie de beste survivaller was. Het eerste onderdeel ging over wie het beste was met paarden, voor het tweede onderdeel moesten ze een tent opzetten. In beide onderdelen was Katja het beste, voor het derde onderdeel moesten ze een parcours afleggen terwijl de ander met een paintball geweer schoot. Elk raak schot was een punt, Katja raakte Ruben één keer, Ruben Katja acht keer. Hiermee werd deze opdracht dan ook door Ruben gewonnen met 8-3 en ging het punt naar hem. In de derde opdracht deden ze mee aan het programma De Slimste, Katja deed dit als beste en won hiermee de uitzending met 1-2.
Winnaar: Katja (3-4)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten