donderdag 8 januari 2009

Daphne Deckers 'RTL Boulevard' @ Dutch Babes


Daphne Deckers bij RTL Boulevard
Columniste en schrijfster Daphne Deckers (38), vrouw van oud-tennisprof Richard Krajicek en moeder van Emma en Alec, maakt dinsdag haar debuut in het team van RTL Boulevard.

Ook Humberto Tan, presentator van RTL Voetbal, hoort nu tot de terugkerendepresentatoren.

De showrubriek op RTL4 begint maandag aan het nieuwe seizoen. De poule van deskundigen is vergroot en het zal ook regelmatig voorkomen dat de studio-opstelling van drie wordt vervangen door een decor voor vier personen, zodat een extra deskundige of gast uit de actualiteit kan aanschuiven.

Paul de Leeuw zit op 31 augustus op de nieuwe, vierde kruk in de studio. Irene Moors en Winston Gerschtanowitz vervangen Daphne Bunskoek als die elders verplichtingen heeft.

Daphne Deckers: Nederlands fotomodel, actrice, presentatrice en schrijfster

Het Nederlandse fotomodel, actrice, presentatrice en schrijfster Daphne Deckers werd in november 1968 geboren in Nijmegen. Na een carrière als fotomodel acteerde Deckers in films als ‘All Stars’ en ‘Tomorrow Never Dies’. Later presenteerde Daphne televisieprogramma’s als ‘TV Woonmagazine’, ‘V-Models’ en ‘Big Brother’.
Internationale loopbaan als fotomodel
Tijdens haar VWO-jaren deed Daphne aan toneel en schreef zij voor de schoolkrant. Na de middelbare school begon Daphne Deckers aan een studie communicatiewetenschappen. Dankzij een modellenwedstrijd begon zijn aan een internationale loopbaan als fotomodel. Via Tokio, Parijs en Milaan kon zij als model aan de slag in New York en Los Angeles.

Playboy
Daphne Deckers werd bekend dankzij haar uiterlijk, met borsten van de categorie DD-cup, en viel in de smaak bij mannen mede dankzij haar naakt fotoreportage in Playboy. Tegenwoordig bestaat haar publiek vooral uit vrouwen en onderscheidt Daphne Deckers zich met het schrijven van columns, scenario’s en boeken.
Mijn leven als fotomodel

In 1994 verscheen 'Mijn leven als fotomodel'. Vanaf 1997 schreef Daphne Deckers een column voor ‘Viva’, later verscheen haar werk ook in de ‘Telegraaf’. Met een flinke dosis zelfspot schrijft Daphne Deckers over haar jeugd in een Gelders dorpje, haar leven als ex-fotomodel, presentatrice van tv-programma's, Bondgirl en partner van tennisser Richard Krajicek.
Als moeder heeft Daphne onder de Viva-lezers een grote schare fans, zowel mannen als vrouwen. De columns zijn origineel, ontroerend, grappig en herkenbaar.

Geboorte van een moeder
In ‘De geboorte van een moeder’ (2000) beschreef Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger-zijn en moeder worden. Met de relativerende humor die haar zo eigen is, neemt Deckers de lezer mee in de achtbaan van emoties waar elke nieuwe moeder mee te maken krijgt.

In 2002 verscheen het vervolg, ‘De geboorte van een gezin’. Hierin bespreekt Daphne Deckers aan de hand van talloze anekdotes, de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter. ‘De geboorte van een gezin’ is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen Emma en Alec.
Daphne Deckers is getrouwd met tennisster Richard Krajicek en het gezin woont in Muiderberg.

Moeder worden, een fatsoenlijk gezinsleven leiden: Daphne Deckers weet er alles van. Ze schreef in de loop der jaren verschillende boeken over het reilen en zeilen van het moederschap. In haar laatste boek 'Manlief' zijn nu een keer de mannen aan de beurt.

Wat denken mannen tijdens de sex?
Het boek bevat 66 columns en ze gaan stuk voor stuk over de wondere wereld van de man. De columns schreef Deckers voor de telegraaf en Reader's Digest. Met wat argwaan begin ik aan het boek, want ik ken Deckers vooral als irritante presentatrice van Hollands Next Top Model. Gelukkig valt het allemaal erg mee. De onderwerpen die worden besproken zijn erg herkenbaar voor vrouwen. Waarom sms't die vent nou niet terug? Waarom gaan mannen vreemd? Wat denken mannen tijdens de seks? (antwoord op dat laatste: niets!) Allemaal onderwerpen waar over geschreven wordt. Op humoristische wijze probeert de schrijfster hier een antwoord op te vinden.

100%NL probeert het met Playboybunnies
Na Daphne Dekkers en Myrna Goossen, heeft nu ook Tanja Jess een programma gekregen op 100%NL. Later in de maand kwam daar ook nog Elsemieke Havinga bij. Vreemd, want die heeft nog niet bloot in de Playboy gestaan. De stap van Jess was overigens nog ff schrikken voor Sky Radio, want daar was Tanja al een aantal jaren de vrouwelijke stem van.

Tatjana Simic beste Nederlandse playmate ooit

Tatjana Simic is de beste Nederlandse playmate ooit. Dat vinden althans drieduizend bezoekers van de Nederlandse website Fok!. Veertig procent van de mensen die hun stem uitbrachten via een poll op de site stemde op Tatjana, die in totaal negen keer naakt in 'Playboy' stond.

Katja Schuurman werd tweede in de verkiezing van beste Nederlandse playmate aller tijden. Zij kreeg bijna twintig procent van de stemmen. Alle overige kandidaten, onder wie ook Do en Daphne Deckers, bleven onder de tien procent.
1 opmerking: