maandag 26 januari 2009

Tooske Ragas / Breugem @ Dutch Babes


Tooske Ragas / Breugem en Viktor Brand presenteren op zaterdag 15 november om 20.00 uur de zesde editie van Het Nationaal Verkeersexamen op SBS 6.

André van der Toorn van het goed bekeken programma Wegmisbruikers doet verslag op locatie. “Voorgaande jaren namen BN’ers zonder rijbewijs deel aan deze test“, aldus een zegsvrouw.

Bij deze editie is dat anders. “Dit jaar doen gasten als Sipke Jan Bousema en Edwin Smulders herexamen om te zien of hun kennis na jaren nog up to date is.“

Fotograaf Edwin Smulders is in de groep van zes bekende Nederlanders als beste uit het Nationale Verkeersexamen gekomen. Dat werd zaterdagavond duidelijk tijdens het rechtstreekse SBS6-programma Het Nationale Verkeersexamen.

In die show, gepresenteerd door Dutch Babe Tooske Ragas en Viktor Brand, lieten de zes BN'ers controleren of ze hun rijbewijs nog waard zijn.

Het betrof John van den Heuvel, EliZe, Rob Geus, Corine Boon, Sipke Jan Bousema en Edwin Smulders. Op televisie deden ze zowel theorie- als praktijkexamen.

Behalve Smulders haalden ook Rob Geus en John van den Heuvel beide onderdelen. Sipke Jan kwam als slechtste uit de bus; hij zakte zowel voor het theorie als praktijkgedeelte. Corine haalde alleen haar theorie, Elize haalde dat onderdeel juist niet.

Het theorie-examen bestond uit vijftig vragen samengesteld door de ANWB. Daarnaast deden de BN'ers bijzondere verrichtingen in het verkeer.

Dit alles onder het toeziend oog van deskundige professionals. Niet alleen de prominenten, maar ook gasten in de studio en de kijkers thuis, konden meespelen om hun verkeerskennis op de proef te stellen middels stemkastjes en per sms.Geen opmerkingen:

Een reactie posten