woensdag 22 april 2009

Anita Witzier zoekt 'blootmodellen' voor BlootGewoon: De NaaktKalender @ Dutch Babes


De KRO en met name presentatrice Anita Witzier zoekt tien groepen mensen of 'naaktmodellen' die naakt willen poseren voor een goed doel. Die tien groepen moeten bereid zijn uit de kleren te gaan voor 'een glamourvolle naakt fotoshoot'.

De mooiste bloot foto's komen uiteindelijk, na jurering, in een speciale naaktkalender te staan. De opbrengst van de kalenderverkopen wordt verdeeld onder de goede doelen waarvoor de deelnemers poseren. De eerste aflevering van BlootGewoon is op 30 juli. Anita Witzier gaat het programma presenteren.

Gedurende vijf afleveringen volgt Anita Witzier steeds twee groepen die tegen elkaar strijden voor een door hun zelf gekozen goed doel. Een doel waar een persoonlijk verhaal aan vast zit. Onder leiding van een topfotograaf worden bijzondere en vooral smaakvolle naaktfoto’s gemaakt. Per aflevering kiest een vakjury de beste foto’s. En zo ontstaat een unieke naaktkalender voor verschillende goede doelen.

,,Het programma is helemaal KRO. Het gaat niet om het naakt zijn, maar het gaat om de missie'', zegt Marike Holm, woordvoerster van de KRO. In het buitenland bestaan deze programma's volgens haar al langer, maar daar poseren groepen mensen voor zichzelf. ,,Bij de KRO doen ze het echt voor het goede doel''. Het gaat dus niet om het kijken naar blote borsten, maar om de diepere betekenis erachter. Ook wordt het programma geen platte seks, maar smaakvol gemaakt.

Dat er KRO-leden zullen zijn die problemen gaan hebben met het programma, neemt de omroep voor lief. ,,Bij ieder programma zijn er wel mensen die het er niet mee eens zijn'' Of er al aanmeldingen binnen zijn kon Holm woensdag nog niet zeggen.

In Vlaanderen is dit programma vorig jaar onder de titel De NaaktKalender uitgezonden.
Mede doordat de sexy presentatrice Saartje Vandendriessche zelf naakt in de leader van het licht erotische programma te zien was, werd dit programma in België een groot succes.

Of ook de Nederlandse presentatrice Anita Witzier zelf naakt gaat in de naakt kalender, BlootGewoon, is nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten