vrijdag 2 oktober 2009

Sylvie van der Vaart Quinty Trustfull Chantal Janzen Susan Smit Pink Ribbon Award Gala @ Dutch Babes


Voetbalvrouw en presentatrice Sylvie van der Vaart-Meis was maandag in het openbaar te zien op de roze loper voor Theater Carre in Amsterdam tijdens het Pink Ribbon Award Gala.

Sylvie bezocht Amsterdam ter gelegenheid van het Pink Ribbon Award Gala, waar zij als speciale gast was uitgenodigd. Bij Silvie werd in mei borstkanker geconstateerd. Inmiddels is ze geopereerd.

Maandagavond is de Borstkankermaand oktober gestart met het Pink Ribbon Award Gala 2009. Om de borstkankermaand in te luiden heeft Sylvie van der Vaart samen met Henk van der Mars van Estee Lauder Companies Benelux, AVRO presentatrice Chantal Janzen en Pink Ribbon ambassadeur Quinty Trustfull het Koninklijk Theater Carre in de roze schijnwerpers gezet.

Tout bekend Nederland en Dutch Babes kwamen gisteren opdraven tijdens de opening van het Pink Ribbon Gala in Carré. Susan Smit, Wendy van Dijk, Elize, Nicolette van Dam, Daphne Dekkers en Natasja Froger: allemaal droegen ze op hun manier bij aan het borstkankeronderzoek. Maar het was Sylvie van der Vaart die het gala opende en de show stal.

Sylvie van der Vaart, zelf getroffen door borstkanker, overhandigde gisteren de Pink Ribbon Award 2009 aan de winnende fotograaf. Estée Lauder Companies had net als vorig jaar beroeps-, amateurfotografen en fotografiestudenten opgeroepen mee te doen aan de Pink Ribbon Award 2009.

Het prijzengeld was € 5000 voor de winnaar (!) en € 1000 voor de twee genomineerden. Het thema dit jaar was World in Pink met de opdracht ‘De verbeelding van vrouwelijkheid en borstkanker’.

Het Pink Ribbon Award Gala 2009 wordt op zaterdag 3 oktober uitgezonden op Ned. 2 om 22.50 uur en herhaald op zaterdag 10 oktober op Ned. 1 om 15.50 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten