donderdag 25 maart 2010

Jessica Mendels Campinglife @ Dutch Babes
Sander Janson en Jessica Mendels kriskras door Europa in 'Campinglife'

Het langstlopende en meest succesvolle kampeerprogramma van Nederland, ‘Campinglife’, startte vanaf zaterdag 17 oktober weer met een nieuw seizoen. Sander Janson en Dutch babe Jessica Mendels reizen met de caravan en bikini ruim vierduizend kilometer kriskras door Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland en kamperen op de mooiste plekjes.

Aldaar verkennen Sander Janson en Jessica Mendels samen met andere kampeerders de omgeving en ondernemen bijzondere en soms zelfs spectaculaire activiteiten.

Zesentwintig weken lang laat het duo zien hoe mooi kamperen kan zijn en houden zij het vakantiegevoel bij de kijker tijdens de winter levend.

In de eerste aflevering reizen Sander Janson en Jessica Mendels via de Route du Soleil af naar de Provence, in zuidoost Frankrijk.

De natuur is hier op z’n mooist; met ruige bergen, woeste rivieren en oude stadjes die soms wel tegen de bergwand geplakt lijken.

Op de camping in Castellane ontmoeten ze een familie waarvan alle vier de gezinsleden bij het leger werken.

In deze aflevering doet Sander aan aqua-rando in de Grand Canyon du Verdon en verkent Jessica Mendels het pittoreske, middeleeuwse dorpje Castellane.

Op haar eigen website verklapt Jessica Mendels soms hoe het eraan toegaat achter de schermen van Campinglife, en verhaalt ze over alle spannende vakanties en avonturen.

Bonelli
Jessica Mendels: Vandaag zou ik een rustig boot-tochtje gaan maken met twee gezinnen, één gezin met twee jongens en één gezin met twee meisjes.

Rustig was het niet. De slecht Engels sprekende gids (vrouw) die al snel de bijnaam Scharminkeltje kreeg (wat de lading volledig dekt, flat, geen borsten) zorgde voor een hoop hilariteit .

Ze was continu aan het praten, maar we begrepen haar niet zo goed. Ze richtte zich steeds op één persoon en begon dan haar onbegrijpelijke verhaal over het water en de schelpen te vertellen.

Op een gegeven moment deed ze iets onverwachts... Scharminkeltje deed haar kleding uit, hield een minuscuul bikinietje over die alleen haar tepels bedekte(ze was nu bijna geheel naakt) en sprong in bikini het water in op zoek naar schelpdiertjes, waar wij dachten dat het spektakel ging beginnen, bleef zij maar tot haar enkels in het water staan, zo ondiep was het. Maar nu komt het... ze haalt een schelpje uit het zand, snijdt hem open en eet hem op!!!

Ik voelde de bui al aankomen, want als presentatrice van CampingLife moet je dat soort dingen dan ook altijd doen, ik heb wel eens geroepen dat een programma zoals Floortje Dessing heeft niets voor mij zou zijn, omdat ik geen vis lust enzo...

nou bij CampingLife vinden ze het ook heel leuk als de presentatoren dat doen! Ik heb me niet laten kennen! Met een bekertje water bij de hand heb ik wederom een grens verlegd en een bijzonder verse kokkel weggespoeld!

Wat u niet zag: Jessica Mendels vertelt verder:
Alsof we nog niet genoeg sensatie wat betreft het zeeleven hadden meegemaakt, kwam er op de terug weg een enorme golf de boot opzetten (ja we hebben ook snel gevaren) die niet alleen mij en de meeste andere volledig nat maakte, maar ook een zeebaars mee aan boord nam.

De vis kwam met de golf mee de boot op en waar onze regisseuse als een bezetene begint te gillen dat de cameraman door moet filmen, grijpt de geluidsjongen uit een oerinstinct de vis en smijt hem weer terug de zee in... het enige dat er nog te zien was van de vis was een slijmerig spoor dat hij op mijn tenen achtergelaten had!


Een uitgebreide biografie van Jessica Mendels, de presentatrice, samen met Sander Janson, van Campinglife op RTL4.

De Haagse Jessica Mendels had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen.

Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man “Johnny Mendola”. Jessica werd zelf ook door het theater aangetrokken en stortte zich in het acteren.

De laatste jaren kennen we Jessica Mendels vooral als presentatrice, o.a. van de liveshop op RTL8 en natuurlijk Campinglife, waarin ze vaak in bikini te zien is.

Maar Jessica Mendels werkte ook nog als juf op de basisschool en kreeg een rol in de comedy soap "Pauwen en Reigers" op TV West.

Geboortedatum: 25 maart 1981
Geboorteplaats: Den Haag

# Opleidingen: HBO- Pabo
# Vooropleiding toneelschool

Televisiewerk:
# Presentatie voor het programma Astro op RTL4
# Presentatie voor kappers.tv, een informatief web-tv programma speciaal voor kappers

# Presentatie van het verborgen camera programma Trick and Treat op Veronica
# Speelde een rol in de film Thuis in Nederland
# Presentatie van het homeshoppingprogramma LiveShop

# Presentatie tv programma Haagenda tv op RNN 7
# Speelde een rol in de films Het Glinsterend Pantser en Het Hofvijver Sprookje
# Gastrollen in de series Westenwind, Kees en Co, Goede Tijden Slechte Tijden, Costa

# Was te zien in verschillende commercials van o.a.: de Luchtmacht, Rexona en Scapino
# Presentatrice RTL Campinglife met Sander Janson

Jessica Mendels vertelt op haar eigen site JessicaMendels.nl ook geregeld over haar spannende avonturen voor het programma Campinglife.

Zwemmen in Zwitserland door Jessica Mendels.

...Later op de dag lol maken in het zwembad....
Drie jonge studenten uit Tilburg, een duikplank en een drijfkasteel voor de kinderen.. wat kan je daar allemaal mee doen?

Nou laten we beginnen met ieder een halve schroef en 1 ½ e salto van de duikplank en daarna vanaf de kant heel hard aan komen rennen om vervolgens met de voeten over het kasteel te glijden en dan met een klap op het water te landen!

Leuk zou je denken, vanaf de kant, maar het was toch echt de bedoeling dat ook Jessica Mendels in bikini het water in zou gaan! “Je hebt met je make-up toch rekening gehouden dat je zou gaan zwemmen?”

Ohja natuurlijk, ik heb waterproof mascara op, maar ik had geen rekening gehouden met drie lefgasten die allerlei kunsten zouden doen, gewoon een beetje lummelen in het water ofzo...

Ja en als je me een beetje kent, dan weet je dat zodra die camera op me staat ik me niet wil laten kennen, dus ook ik ga van de duikplank met een arabier (geen persoon,maar een kunstje) en een salto, ook al is het zo'n zes jaar geleden dat ik dat gedaan heb!

En vanaf de kant op een kasteel springen? Natuurlijk doe ik mee! “Ha, die klap op het water? Neejoh, dat doet geen pijn!”

Zwemmen in Zwitserland, kkkkkoud! Maar oh wat is het hier mooi!!!

Tot zover de dolle avonturen van Jessica Mendels voor Campinglife in Zwitserland.
1 opmerking:

 1. De geruchten zijn eindelijk bevestigd: BNN's Nicolette Kluijver zal in april met een naaktreportage in de Playboy staan.

  De eerste naaktfoto's van Nicolette Kluijver in de Playboy zijn inmiddels op het internet opgedoken. De BNN-presentatrice is voor het mannenblad uit de kleren gegaan en heeft zich volledig naakt laten fotograferen.

  De eerste naakt foto's zijn backstage kiekjes, waarin duidelijk te zien is hoe de BNN-presentatrice in haar blote borsten en billen op de gevoelige plaat wordt vast gelegd.

  Nicolette Kluijver heeft zich toch blootgegeven voor een reportage in Playboy. Eerder ontkende de presentatrice nog in alle toonaarde naakt te poseren voor het mannenblad.

  BNN maakte maandag bekend dat de bloot reportage wel degelijk heeft plaatsgevonden.

  Voorwaarde van de 25-jarige Kluijver was dat ze alles op de camera's van haar programma 'Spuiten & Slikken' mocht vastleggen. BNN zendt daarom zondag het verslag achter de schermen van haar fotoshoot uit.

  "Er wordt altijd een beetje mysterieus gedaan over Playboy-reportages", vertelt Kluijver. "In deze aflevering van Spuiten en Slikken ziet iedereen de naakte waarheid achter zo'n reportage. De Playboy en ik gaan allebei met de billen bloot."

  Landhuis

  De naakt fotoshoot werd geschoten in een landhuis. De zenuwachtige Nicolette viel naar eigen zeggen van de ene verbazing in de andere.

  Zo verwonderde ze zich over speciale hulpmiddelen en de discussie over de lengte van haar schaamhaar. De reportage van Kluijver is in april te bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen