zaterdag 17 juli 2010

Quinty Trustfull in bikini in het zwembad @ Dutch Babes


Quinty Trustfull is geen typische voetbalvrouw!

Dutch babe Quinty Trustfull is getrouwd met Orlando Trustfull en dus officieel een voetbalvrouw. Maar zo wil ze zeker niet te boek staan. “Voetbalvrouw is zo’n denigrerend woord”, aldus Trustfull deze week in Grazia.

De tv-presentatrice bokst in het blad op tegen de vooroordelen die over voetbalvrouwen bestaan. “Er hoort in mijn ogen een negatief beeld bij van vrouwen die alleen maar geld uitgeven en alles aan de au pair overlaten”, aldus Quinty Trustfull.

Maar zo zit het volgens de presentatrice niet in elkaar. “De meesten van mijn vriendinnen uit het wereldje hebben een eigen carrière. Ik wil beoordeeld worden op wat ík doe; ik ben zelf ook een persoon.”

Met haar carrière is in ieder geval niks mis. Zo presenteert Quinty Trustfull sindskort Koffietijd samen met Loretta Schrijver en is ze nog steeds te zien bij Eigen huis en Tuin. “Ik maak nu dus 252 afleveringen per jaar. Ik denk dat niemand anders in Nederland zo gek is.”

Haar liefje Orlando, ex-profvoetballer en nu jeugdtrainer bij Ajax, zorgt er in iedergeval voor dat thuis alles op rolletjes loopt als ze weg is.

Quinty Trustfull: “Hij brengt de kinderen elke ochtend naar school en als hij weg is, ben ik weer thuis. En tegenwoordig helpt Orlando ook mee in het huishouden. Ik moet zeggen dat het toch wel lekker is nu hij het uit zichzelf doet.”

Quinty Trustfull over haar relatie: “Bij ons is het nooit saai. In een relatie is het belangrijk dat je van elkaar kunt leren. Dat is ook de uitdaging, dat het geen sleur wordt. Orlando leert mij relativeren. Hij is mijn liefde en mijn rust.”

Ik Kom Bij Je Eten op RTL.
RTL 4-gezichten op bezoek bij bekende en onbekende landgenoten, meld je aan!

Verschillende RTL 4-gezichten zoals Jessica Mendels, Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Sander Janson, Quinty Trustfull en John Williams gaan deze zomer op bezoek bij Bekende Nederlanders thuis. Maar ook gaan zij langs bij onbekende landgenoten die zich hiervoor op hebben gegeven. Zou jij dit leuk vinden? Nodig ze dan uit met een goed verhaal!

Heb jij een groot of een klein feest waar je me hebben wilt? Bestaat je voetbalvereniging 5 jaar? Wil je oma op de camping met een barbecue verrassen? Kookt jouw vrouw het hele jaar en wil je dat ik voor haar wat op de barbecue gooi? Wil jij je juf op een leuke manier bedanken? Ga je trouwen en wil je nog 1 keer met al je exen barbecueën? Ben je net verhuisd en wil jij je buren beter leren kennen?

Geef ons een goede reden en één van de Dutch babes komt bij je langs met de BBQcar!

Voor het televisieprogramma ‘Ik kom bij je eten’ werden opnames gemaakt met Anky van Grunsven. Presentatrice Quinty Trustfull kwam op bezoek bij Anky van Grunsven.

Quinty heeft zelf jarenlang paardgereden en zelfs aan voltige en cross gedaan dus zij durfde het wel aan om te paard te gaan. Gekleed in Anky-kleding stapte zij op en het ging hartstikke goed. Anky van Grunsven vond dat Quinty Trustfull heel goed kan paardrijden. Daarna was het de beurt aan Anky om te gaan koken voor Quinty. Wat Anky van Grunsven heeft gemaakt, kun je zien in de uitzending. Vanaf 5 juli komt de serie weer op tv.

Al voor het tweede jaar oprij vult het door Winston Gerschtanowitz bedachte en door Talpa geproduceerde Ik Kom Bij Je Eten het gat op dat GTST de komende twee maanden achterlaat.

Vorig seizoen werden Angela Groothuizen, Evelyn Struik, Jessica Mendels, Froukje de Both, Irene Moors, Lieke van Lexmond, Nikkie Plessen, Mark van Eeuwen, Martijn Krabbé, Nicolette van Dam, Peter van der Vorst, Quinty Trustfull, Renate Verbaan, Rick Brandsteder, Sander Janson, Vivian Slingerland en Winston Gerschtanowitz ingezet als presentatoren. Dit jaar mogen Irene Moors, Angela Groothuizen, Peter van der Vorst en Derek Ogilvie thuis blijven en wordt onder meer Jan Kooijman ingezet.

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. In de maanden juli en augustus 2009 werd het programma voor het eerst elke dag uitgezonden om 20.00 uur. Het programma werd gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. De tweede aflevering van het programma kwam te vervallen, vanwege het overlijden van Michael Jackson.

Ook in de zomer van 2010 is het programma weer iedere werkdag te zien op RTL 4.

In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren zoals Quinty Trustfull aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten