donderdag 8 juli 2010

Sylvie van der Vaart - Meis Voetbal Vrouwen @ Dutch BabesSylvie van der Vaart - Meis heeft pikant ondergoed meegenomen naar Zuid-Afrika. De voetbalvrouw vertrok zondag naar het zuiden om haar echtgenoot Rafael van der Vaart te ondersteunen tijdens het WK.

Of ze wel samen mogen slapen weet Sylvie van der Vaart - Meis nog niet. "Ik heb geen idee", zegt ze tegen RTL Boulevard. "Ik heb wel sexy lingerie meegenomen, dus ik hoop het." Sylvie is al een tijdje niet samengeweest met haar voetballende man. "Ik ben wel een beetje nerveus. Ik heb hem al vijf weken niet gezien."

De voetbalvrouw zou in eerste instantie niet naar Zuid-Afrika afreizen. De KNVB kon de veiligheid van de vrouwen en kinderen van de voetballers tijdens de eerste fase van het toernooi niet garanderen.

De blondine volgde de wedstrijden daarom via de televisie. De voetbalvrouw zegt ondanks haar afwezigheid wel een duit in het zakje te hebben gedaan bij de overwinningen van Oranje. "Ik stond daar te schreeuwen 'jullie moeten door! Ik wil naar Zuid-Afrika!'."

Nederland speelt zondag tegen Spanje in de finale van het WK.

Het kapsel van voetbalvrouw Sylvie van der Vaart - Meis komt het best uit de bus bij een onderzoek van een bekend haarverzorgingsmerk onder Nederlandse vrouwen. Maar de kapper van prinses Máxima doet het ook goed: een op de vijf vrouwen vindt de lokken van de vrouw van Willem-Alexander het mooist vallen.

Ook de coupes van Dutch Babes Yolanthe Cabau van Kasbergen, Quinty Trustfull en Lieke van Lexmond vallen in de smaak. De eindigden hoog in een online onderzoek. Bijna 550 vrouwen van 16 jaar en ouder beantwoordden vragen over hun haarvoorkeuren.

Matthijs van Nieuwkerk heeft volgens de deelnemende vrouwen het beste kapsel onder de mannelijke BN'ers. Het kapsel van politicus Geert Wilders is beduidend minder populair, evenals de coupe van koningin Beatrix. Zij is volgens zestien procent van de ondervraagden toe aan een nieuw kapsel.

Sylvie van der Vaart - Meis beleeft het WK voetbal naar eigen zeggen 'zeer intens'. De voetbalvrouw is er dit keer voor het eerst niet bij. ,,Deze keer ga ik het op tv volgen en geloof me, dan kan ik mijn emoties niet onder controle houden", schrijft Sylvie in haar column in Grazia.

,,Schreeuwen, vloeken, opstaan als de spanning te veel wordt -ik zit er helemaal in", schetst de 32-jarige spelersvrouw.

Toch moet Sylvie van der Vaart - Meis zich een beetje inhouden: haar 4-jarig zoontje Damián zit ook voor de televisie. "Hij is nu op een leeftijd dat hij beseft dat zijn papa een bekende voetballer is en hij is zo trots. Hij zingt de hele tijd 'Hup Holland Hup'."

Hoewel Rafael in Zuid-Afrika is, heeft Sylvie toch veel contact met haar echtgenoot. "Raf en ik bellen heel veel, al is het maar een of twee minuten. We bellen 's ochtends bij het wakker worden, voor de training en na de training."

In juni is de hotelkamer van Sylvie van der Vaart - Meis in Keulen leeggeroofd. Onder meer haar trouwring en haar verlovingsring werden gestolen uit haar hotelkamer. De gestolen spullen hadden samen een waarde van ongeveer 100.000 euro.

Dit schrijft de Duitse krant Bild vandaag. Tegen de krant vertelt Sylvie van der Vaart - Meis : Ik ben vooral treurig om de ringen, ik was daar zo aan gehecht.''

Maar niet alleen de ringen waren gestolen. Ook waren twee horloges (Chanel en Rolex), twee dure tassen, een iPad en een mobieltje gestolen.

Haar geluksring, die ze van haar man Rafael van Der Vaart had gekregen tijdens de behandeling voor kanker, had ze nog wel. Ze droeg de ring namelijk tijdens haar verblijf in Keulen. Een geluk bij een ongeluk, zullen we maar zeggen.

Sylvie van der Vaart - Meis vond het lastig om haar man Rafael te moeten missen op hun 5-jarige trouwdag. Rafael verblijft momenteel in Zuid-Afrika voor het WK voetbal. "Vanochtend stond ik wel met een beetje met een triest gevoel op", vertelt Sylvie in RTL Boulevard.

,,Het is wel moeilijk, want vijf jaar getrouwd zijn is toch wel speciaal", vindt de voetbalvrouw. ,,Ik heb het natuurlijk wel eerder meegemaakt, dat hij op een toernooi was."

Rafael verraste zijn vrouw onverwacht met een korte boodschap. ,,Lieve schat, nog heel veel jaren samen. Ik hou van je", liet hij weten.

Sylvie van der Vaart - Meis en haar voetballende man hebben veel contact via de telefoon. ,,Als ik hem dan spreek twee uur voor de wedstrijd, zeg ik altijd: geniet vooral, maar kijk ook uit", vertelt ze. ,,En ik zal altijd nog een sms'je daarna sturen. Je hebt samen zo'n hoop meegemaakt."

Sylvie van der Vaart - Meis gaat openlijk commentaar leveren op het WK voetbal. De voetbalvrouw schuift de komende weken als deskundige aan bij RTL Boulevard.

De 32-jarige Sylvie laat niet alleen haar licht schijnen op de ontwikkelingen rondom het Nederlands elftal. Ook doet de vrouw van Rafael van der Vaart een boekje open over haar leven als voetbalvrouw, maakte RTL bekend. Sylvie van der Vaart - Meis gaat uitleggen hoe zij als spelersvrouw het WK beleeft.

Het WK voetbal in Zuid-Afrika is niet het eerste sportevenement waarvoor RTL Boulevard 'deskundigen' aantrekt. Eerder schoof schaatsster Marianne Timmer aan tijdens de Olympische Winterspelen.

Sylvie van der Vaart - Meis ziet in Linda de Mol haar grote voorbeeld. De voetbalvrouw tekende dinsdag een miljoenencontract bij de Duitse televisiezender RTL. De 32-jarige Sylvie treedt daarmee in de voetsporen van Rudi Carell en haar grote voorbeeld Linda de Mol.

Sylvie van der Vaart - Meis begon haar televisiecarrière tien jaar geleden als presentatrice bij Fox Kids. "Dit is gewoon een gevolg van hard werken en ook met heel veel plezier die programma's maken", vertelt ze aan RTL Boulevard. "En ik denk dat dat zich uiteindelijk loont in een exclusief contract dat nu getekend gaat worden."

Sylvie van der Vaart - Meis is niet de eerste Nederlandse presentatrice die bij de oosterburen aan de slag gaat. "Linda en Rudi staan nog steeds op eenzame hoogte. Ik begin net en hoop daar ooit ook te kunnen staan", verklapt Sylvie van der Vaart - Meis. "Linda is altijd al mijn grote voorbeeld geweest. Dus ik hoop dat ze mij in die richting zetten."
De Duitse Playboy wil dolgraag Sylvie van der Vaart naakt uit de kleren hebben.

Sylvie van der Vaart is echter niet van plan om zichzelf zo bloot te geven. "Naakt in Playboy kan ik mijn vader niet aandoen. Ik vind het nog steeds heel belangrijk dat mijn ouders trots kunnen zijn op wat ik doe", vertelt ze in Grazia. "Het past ook niet bij me, ik ga het never ever doen."

Niet alleen Playboy is erg te spreken over de borsten van het stijlicoon, ook de Britse media kan niet genoeg van haar krijgen. Zo werd zij onlangs nog uitgeroepen tot één van de meest sexy voetbalvrouwen, een term waar Sylvie van der Vaart zelf niet zo van gecharmeerd is.

"Ik ben natuurlijk ook een voetbalvrouw in de zin dat ik de vrouw ben van een voetballer. Maar ik ben mijn eigen persoon, ik heb mijn eigen carrière."

De zelfstandige voetbalvrouw is geen dikke vriendinnen met de andere spelersvrouwen op de lijst. "Er komen naaktmodellen in voor en halve pornosterren. Ik wil daar niet tussen staan."

Sylvie van der Vaart probeert haar relatie met Rafael bewust spannend te houden. Zo gaat het beroemde koppel nog regelmatig samen op dates, onthult de 32-jarige voetbalvrouw deze week in Grazia.

"We zorgen er altijd voor dat we ons helemaal mooi maken voor elkaar. Dan gaan we een drankje doen in een leuke bar en daarna uit eten met wijn en champagne", aldus Van der Vaart in het tijdschrift.

Het koppel mag dan al sinds 2003 samen zijn, van sleur is absoluut geen sprake. "Ik ben gewoon zo gek-gek-gek op mijn man. Ik vind hem eigenlijk steeds lekkerder worden. Dat meen ik serieus."

Van der Vaart heeft haar man in al die jaren dat ze samen zijn ook in positieve zin zien veranderen. "Raf heeft natuurlijk een grote sprong gemaakt. Als persoon, hoe hij eruitziet, zijn uitstraling. Ik kan nu echt naar Raf kijken en denken: 'Jézus, wat ben ik blij dat jij mijn man bent. Wat heb ik een geluk gehad!'"

De voetbalvrouw denkt verder dat haar relatie uitdagend blijft doordat er ook periodes zijn dat ze elkaar wat minder zien.

"Doordat wij zoveel onderweg zijn en allebei onze eigen carrière hebben, blijven we natuurlijk wel spannend voor elkaar. Als we elkaar dan zien, is het heel bijzonder. Dat is misschien wel het geheim van een succesvolle relatie."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten