zondag 6 februari 2011

Anna Drijver bikini 'Wie is de Mol' @ Dutch Babes

Onder leiding van presentator Pieter Jan Hagens stortten tien bekende Nederlanders, waaronder actrice Anna Drijver, zich in het grote avontuur en vertrokken naar El Salvador voor Wie is de Mol.

De opdrachten van Wie is de Mol zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.
De kandidaten, waaronder Dutch babe Anna Drijver, voeren deze opdrachten uit om gezamenlijk de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol – een saboteur - in hun midden is dat voortdurend een lastige klus.
 

Samenwerken en vertrouwen onder de kandidaten is er niet altijd bij. Want hoeveel vreugde er ook is over het slagen van een opdracht, de dreiging van de mol blijft aldoor voelbaar. Wie de mol is houdt ook de kijker zijn greep, want een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe de mol saboteert.
 
Slaagt een opdracht, dan verdient de groep geld voor de groepspot. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot.
De deelnemers
Anna Drijver
Art Rooijakkers
Hanna Bervoets
Horace Cohen
Jan Kooijman
Karin de Groot
Miryanna van Reeden
Patrick Stoof
Pepijn Gunneweg
Soundos El Ahmadi
Wie is de Mol? met Anna Drijver is vanaf 6 januari 2011 elke donderdagavond om 20:30 uur te zien op Nederland 1.
Anna Drijver:
beroep
    Actrice, model en schrijfster
geboortejaar
    1983
bekend van:
    o.a. 'Bride Flight'
Anna Drijver studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie. Ze is onder andere te zien geweest in de theaterproducties 'Buitengewoon binnen', 'Uitgedokterd' en '90 Minuten'.
Naast haar theaterwerkzaamheden is Anna Drijver te zien diverse films, waaronder 'Feestje', 'Flirt', 'Gadje' en 'Ruis'.
In 2008 ging de bioscoopfilm 'Bride Flight' van regisseur Ben Sombogaart in premiere, waarin Anna de rol van Esther vertolkt en begin 2009 was Anna te zien in de bioscoopfilm 'Stella's Oorlog', onder regie van Diederik van Rooijen.
 

Eind 2009 was Anna te zien in de film 'Komt een vrouw bij de dokter' van regisseur Reinout Oerlemans waarin Anna een van de drie hoofdrollen vervulde. In december 2010 is Anna Drijver naakt te zien in de film 'Loft' van Antoinette Beumer en volgend jaar is ze te zien in de kinderfilm 'Tony Tien', onder regie van Mischa Kamp.
Op televisie verwierf Anna in 2004 bij het grote publiek bekendheid door haar vaste rol in de populaire televisieserie 'Bitches' (BNN) en onlangs in 'Bellichter: de macht van meneer Miller' (VPRO).
 
Begin 2011 zal de Nederlandse dramaserie 'Levenslied' op televisie te zien zijn waarin Anna Drijver een hoofdrol vertolkt. Zij was verder in gastrollen te zien in tal van televisieseries, waaronder: 'Willemspark', 'Keyzer & De Boer Advocaten', en 'De Co-assistent'.

Aan het eind van dit jaar is Anna Drijver weer te bewonderen in het theater, zij zal te zien zijn in de Bellevue lunchvoorstelling 'Niet zo bedoeld'.
In november kwam Anna's debuutroman uit, getiteld: 'Je Blijft'.
In de boot naar Nicaragua trok Anna Drijver comfortabel een bikini aan.
 
Koeienopdracht
Op een grote boerderij in het noorden van Nicaragua staan 600 koeien in een weiland en 600 andere koeien op een ander weiland. Sommige van de koeien hebben een kokertje om hun nek en die kokertjes zit geld. De koeien in het ene weiland hebben blauwe kokertjes, de koeien uit het andere weiland hebben rode kokertjes.
 
De kandidaten verdelen zich in twee groepen en zij moeten te paard, de koeien van weiland verwisselen. Onderweg proberen ze de kokertjes van de koeien te pakken. Elke groep pakt kokertjes van één kleur.
Anna Drijver pakte drie kokertjes en stopte die tussen haar borsten.
Verdiend met deze opdracht: € 750,-
Polaroidopdracht
In een theater in de stad Leon draagt Pieter Jan een gedicht voor. Het is een gedicht van Rubén Darío, de bekendste dichter van Nicaragua. Eén kandidaat, Anna Drijver, blijft achter en de rest gaat de stad in om een bepaald woord wat in het gedicht voorkomt in een polaroidfoto uit te drukken.
 
Eerst gaan twee kandidaten samen, dan gaat één van de twee met een volgende op pad enzovoort. De laatste kandidaat gaat op pad met de kandidaat van het eerste duo die nog maar één keer is geweest. Op deze manier gaat iedereen twee keer met de polaroidcamera op pad. Uiteindelijk zijn er zes foto's. De achtergebleven kandidaat moet van elke foto zeggen welk woord er is uitgedrukt.
Verdiend met deze opdracht: € 500,-
Terreinwagenopdracht
De kandidaten rijden achter elkaar aan in twee terreinwagens een traject van een zeven kilometer in drie kwartier. Omdat het aanhoudend regent is het traject veranderd in een soort rivier. Onderweg staan kleine paaltjes langs het pad om aan te geven dat er in de buurt geld te vinden is. Soms dichtbij, soms honderd meter of meer lopen. Als de kandidaten erin slagen ál het geld te verzamelen, dan wordt dat aan de finish door Pieter Jan verdubbeld.
Verdiend met deze opdracht: € 3000,-
Totaal in de pot: € 13.490,-
Anna Drijver (Den Haag, 1 oktober 1983) is een Nederlands actrice en model.
Drijver volgde het gymnasium, studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie en werkt sinds haar veertiende als model. Ze heeft in Goede tijden, slechte tijden gespeeld, had een hoofdrol in de BNN-televisieserie Bitches en was in 2005 te zien in de films Flirt en Het Schnitzelparadijs (cameo in disco). In 2008 speelde zij een hoofdrol in de film Bride Flight, waarvoor zij zeer lovende kritieken ontving.
Vanaf 2009 vertolkt Anna Drijver een rol in de televisieserie De Co-assistent. Ook speelde Anna Drijver naaktscènes in de film Komt een vrouw bij de dokter, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kluun, de rol van Roos, de vrouw met wie hoofdrolspeler Stijn (Barry Atsma) vreemdgaat terwijl zijn vrouw Carmen (Carice van Houten) aan borstkanker lijdt.
 
In 2009 in de telefilm Stella's oorlog als Sita. In 2010 speelde ze in de miniserie Bellicher; de Macht van meneer Miller als Kirsten en in de Nederlandse remake van de Vlaamse film Loft als Ann Marai.
Anna Drijver is ook te zien op het toneel, Buitengewoon Binnen (regie: Job Raaijmakers), in het toneelstuk Uitgedokterd (KIK productions, regie: Bruun Kuyt) en in 90 Minuten (regie: Ola Mafaalani). In 2010 was zij te zien in De vloer op en later dat jaar in de voorstelling Niet zo bedoeld (Bellevue, regie en tekst: Benja Bruijning).
 
Anna Drijver is in 2010 ambassadeur geworden voor de Ubuntu Theatre Organisation. Ook is er in het jaar 2010 een lied uitgekomen genaamd 'Wat Doe Je Dapper', gezongen door haar en Diggy Dex. In 2010 schreef Anna Drijver haar eerste roman, getiteld 'Je Blijft'.
In 2011 is Anna Drijver een van de kandidaten van Wie is de Mol?
In haar vrije tijd doet Anna Drijver aan klassiek ballet.
    * Feestje! (2004) ... Student
    * Flirt (2005) ... Student
    * Gadjé (2005) ... Sophie
    * Impasse (2005) ... Sophie
    * Het schnitzelparadijs (2005) ... Meisje
    * Bride Flight (2008) ... Esther
    * Stella's oorlog (2009) ... Sita
    * Komt een vrouw bij de dokter (2009) ... Roos
    * Loft (2010) ... Ann Marai
    * Bellicher; de Macht van meneer Miller (2010) ... Kirsten
    * Wie is de mol (2011) ... ...
    * Tony Tien (2011) ... Wanda
    * Levenslied (2011) als Betty de Waal
Het programma Wie is de Mol? blijft populair op de donderdagavond. Alleen het acht uur journaal werd beter bekeken.
Volgens Stichting Kijkonderzoek zagen gisteren ruim 1.8 miljoen mensen acteur Jan Kooijman het programma verlaten. Het tieneridool werd van het begin af aan door veel mensen verdacht, maar bleek dus niet de mol te zijn.
Nadat Jan een rood scherm zag verschijnen, bekende hij dat hij niet had hoeven vertrekken. "Ik heb alles ingezet op één persoon, ik heb nog drie jokers. Soms moet je risico's nemen in het leven."
Tv-presentator Art Rooijakkers is volgens de poll van de avro nu de hoofdverdachte van het programma. Actrice Anna Drijver komt op de tweede plaats als meeste waarschijnlijke mol.

1 opmerking:

  1. Ik snap niet waarom zij nog niet in de playboy staat, ze heeft een mooi lichaam en een lekker koppie, en de borsten zijn ook prachtig. Anne Drijver tip van mij!Ga naar de Playboy!

    BeantwoordenVerwijderen