woensdag 23 februari 2011

Yvon Jaspers steenmassage KRO Terrazzo bloot op massage tafel @ Dutch Babes

Yvon Jaspers, in de dagelijkse KRO zomertalkshow Terrazzo ondervragen cabaretiers Milene d'Anjou en Tom de Ket gasten over hun lifestyle en nieuws op het gebied van mode, kunst, cultuur en maatschappelijke onderwerpen. De gasten moeten voor de camera hun helden en hun vijanden benoemen én hun interieurs laten zien.

Yvon Jaspers over Terrazzo in Studio van de KRO:
"Veel mensen zoeken iets, maar weten niet precies wat. Harmonie, ontspanning, een soort geestelijke verrijking. Ik ga in Terrazzo op zoek naar allerlei manieren om dat te bereiken. Zo ben ik in bikini gaan waterwiegen. Dat wordt ook wel Aquawellness genoemd. Je wordt letterlijk in het water gewiegd, heen en weer bewogen, door iemand die dat doet volgens een bepaalde methode.

Je krijgt een klem op je neus zodat je geen water binnenkrijgt. Het is manier om volledig te ontspannen. Je ervaart een zeer weldadig gevoel, letterlijk een warm bad. Maar ik ga nog veel meer doen. Reiki, dat is een therapie waarbij energieoverdracht plaatsvindt.

Verder ga ik me bezighouden met tarotkaarten, verdieping in handschriften, een verblijf in een zweethut, aura-healing, helend wandelen, steenmassage. Er zijn zo veel manieren om iets spiritueels te doen. Die filmpjes waarin ik al die dingen ga uitproberen, moeten vooral enthousiasmerend en inspirerend zijn; ze moeten mensen op ideeën brengen."

Voor het dagelijkse zomerprogramma van de KRO, 'Terrazzo', maakt Yvon Jaspers korte items. De bedoeling is dat Yvon Jaspers aan het eind van de zomer antwoord kan geven op de vraag: 'Waar word je gelukkig van?' De redactie struint tijdschriften en cursusboekjes af, op zoek naar boomschorstherapieen, water-ontspanningsweekeinden en los-door-het-bos-loopweken.

Yvon Jaspers: Ik ben naar een Aro-Somatherapeute geweest. Aan de hand van alle kleuren van de regenboog geeft zij advies over waarom je hier op aarde bent, wat je moet leren en waar je gelukkig van wordt. Ik koos flesjes met helder rood, geel en blauw. Flesjes waar de heftigheid van af droop.

Door middel van een korte ceremonie met lichaamsbewegingen last je de kleur tot in je aura doordringen. Ik ging met gemengde gevoelens naar huis. Haar analyse was vrij kloppend, maar of ik daar nou zo gelukkig van word...

Aan de hand van mijn letters, de verdeling op papier en de snelheid van schrijven,wordt gekeken waar mijn krachten liggen. Mijn handschrift wordt geanalyseerd door een grafologe. Vaak word dit gebruikt in een sollicitatieprocedure. Grote bedrijven zetten het in om voor hoge functies mensen te zoeken.

Het gaat zelfs zo ver dat ze de kandidaten op hun handschrift selecteren. Wat ik zo bijzonder vind, is dat het niks zweverigs heeft. Het is heel concreet en daar hou ik van. Dat was ook de uitkomst.

Ik vaar wel bij projectmatig werk en ben creatief. Ik schijn mijn grenzen goed aan te kunnen geven. Leuk om, voor je werk, al deze analyses van je eigen persoonlijkheid te krijgen.
Om intens te ontspannen ben ik gaan waterwiegen.


In een zwembad van 35°C werd ik door een meneer ingeleid in de 'Aqua-Wellness'. In mijn badpak en met een knijper op mijn neus werd ik door het water gezwierd. De bedoeling is dat je op die manier de weldadige werking van het water tot je laat komen. Alsof je teruggaat naar de baarmoeder. Een prachtige gedachte.

Maar ondertussen staat een man die ik een half uur eerder nog nooit had gezien met zijn baard tussen mijn benen. Dat maakt ontspannen niet eenvoudig. In intieme houdingen werd ik door hem als een paling door dat water been gezwiept. Misschien werkt dit beter als je geliefde je wiegt.
Ook heb ik naakt een steenmassage ondergaan door een La Stone therapeute.

Yvon Jaspers: Tot nu toe werd ik het gelukkigst van erotische bonbons maken. Ergens in een oud klooster in Nijmegen stonden schalen gesmolten pure chocola voor me klaar. Meer heb ik niet nodig. Om de paar seconden een lik chocola doet me erg goed. En dan wordt het nog leuker als je er bananen en aardbeien doorheen haalt.

Die construeer je tot piemels en blote tieten. Met daar overheen sliertjes witte chocola die de fantasie prikkelen, alsof er sperma op die borsten wordt gespoten. Misschien vunzig en oppervlakkig. Maar dat werkt bij mij beter dan zweverig piekeren over mijn doelen hier op aarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten