maandag 8 augustus 2011

Quinty Trustfull 'Ik Kom Bij Je Eten' Jim Bakkum @ Dutch Babes

Quinty Trustfull-van den Broek (Amsterdam, 6 oktober 1971) is een Nederlands televisiepresentatrice en voormalig model.
Quinty Trustfull deed de havo en studeerde voor het horecadiploma. Hierna was ze catering- en hotelmanager en werkte ze tevens als fotomodel. Vanaf 1993 was ze omroepster bij Veronica en later The Young One.
Dutch babe Quinty Trustfull heeft televisieprogramma's gepresenteerd als de Nationale Teleloterij, Veronica's Voetvolley, Hillywood, Baby TV en Wannahaves. Bij SBS 6 presenteerde ze de programma's De 25 Grootste... en Thuis in Nederland. In het televisieseizoen 2006-2007 presenteerde ze afleveringen van Eigen Huis & Tuin. Ook deed ze mee met de tweede versie van Dancing on Ice bij RTL 4, waarin ze tweede werd. Hierna presenteerde ze House Vision. In het seizoen 2008-2009 nam ze de presentatie van Eigen Huis & Tuin over van Corine Boon. Op 19 december 2009 was ze tevens te zien in RTL's KerstSterrenCircus in de openingsact. Vanaf 5 april presenteerde zij met Loretta Schrijver Koffietijd.
Quinty Trustfull is getrouwd met voetballer Orlando Trustfull en heeft samen met hem twee kinderen. Ze wonen in Almere.


 
Quinty Trustfull en Jim Bakkum in 'Ik Kom Bij Je Eten' op RTL 4.
Quinty Trustfull presenteert deze zomer weer een aantal keren 'Ik Kom Bij Je Eten' op RTL 4.
Sportief als Quinty Trustfull en Jim Bakkum zijn, beginnen ze de dag met fitnessen.
Later gaat Quinty Trustfull in 'Ik Kom Bij Je Eten' eten met Jim Bakkum in een kinderkookcafé in Amsterdam. Hier laat Jim ook zijn vaderlijke kant zien door voor zijn vier neefjes te koken.
Het zomerse programma 'Ik Kom Bij Je Eten' is ook deze zomer weer terug bij RTL 4. Voor het derde jaar op rij gaan verschillende RTL 4-sterren op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis.
Vanaf maandag 11 juli trekken onder andere Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Vivian Slingerland, Jan Kooijman en Quinty Trustfull het land door en gaan op bezoek bij bekende Nederlanders, om samen voor iemand die belangrijk of speciaal is in het leven van de BN-er een gerecht te bereiden of gezellig te barbecuen.
Natuurlijk is er alle tijd om bij te praten en de huizen te bewonderen van de bekende gastheren en -vrouwen.
Bridget Maasland gaat langs bij Jan en Monique de Bouvrie die voor hun zoon Jan gaan koken en Nicolette van Dam bezoekt Patty Brard, die haar kookkunsten inzet om tekstschrijver Emile Hartkamp te bedanken voor zijn bijdrage aan Patty’s nieuwe cd.
Froukje de Both neemt een kijkje in de keuken bij Quintis Ristie, die gaat koken voor de meisjes van het RTL 5-programma 'Echte Meisjes In De Jungle'.
In de eerste feestelijke uitzending gaan Nicolette van Dam, Vivian Slingerland en Patricia Paay barbecuen bij niemand minder dan volkszanger Frans Bauer.
Ook Harm-Jan de BBQ man is weer van de partij. Samen met hem gaan Vivian Slingerland, Koert-Jan de Bruin en Rick Brandsteder beurtelings langs bij onbekende landgenoten, die zich hebben aangemeld voor de ‘Ik kom bij je eten’- barbecue om iemand op een bijzondere manier te bedanken.
Zo wil een paarden-pensionhoudster de vrijwillige brandweer bedanken voor het uit de sloot halen van haar paarden en een man dankt zijn vriend en buurman voor het redden van zijn leven toen hij getroffen werd door een hartinfarct en de buurman hem reanimeerde.
Het beloven gedenkwaardige en gezellige etentjes te worden.
'Ik Kom Bij Je Eten' met Quinty Trustfull, van maandag 11 juli t/m vrijdag 26 augustus elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur bij RTL 4.
Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. In de maanden juli en augustus 2009 werd het programma voor het eerst elke dag uitgezonden om 20.00 uur. Het programma werd gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. De tweede aflevering van het programma kwam te vervallen, vanwege het overlijden van Michael Jackson.
Ook in de zomer van 2010 en 2011 is het programma weer iedere werkdag te zien op RTL 4.
In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten als Quinty Trustfull langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.
Presentatie
Naam     Jaar
'09     '10     '11
Cynthia Abma           
Maik de Boer           
Froukje de Both           
Rick Brandsteder          
Koert-Jan de Bruijn           
Nicolette van Dam         
Mark van Eeuwen         
Winston Gerschtanowitz          
Angela Groothuizen        
Sander Janson         
Jan Kooijman          
Lieke van Lexmond            
Jamai Loman           
Bridget Maasland           
Jessica Mendels           
Irene Moors            
Derek Ogilvie           
Patricia Paay           
Nikkie Plessen           
Sandra Schuurhof           
Vivian Slingerland           
Evelyn Struik         
Quinty Trustfull           
Peter van der Vorst           
Leco van Zadelhoff           
 Trivia
    Harm-Jan Bloem was elke aflevering te zien als de barbecuespecialist (m.u.v. één aflevering van seizoen 2).
    Koert-Jan de Bruijn heeft enkele afleveringen gepresenteerd en werd bezocht door een collega. Quinty Trustfull ging eten bij Koert-Jan de Bruijn.
    Daarnaast kreeg presentatrice Renate Verbaan bezoek van collega Derek Ogilvie.
    Bridget Maasland maakte deel uit van het presentatorenteam van seizoen 2 en kreeg tevens zelf bezoek van collega Evelyn Struik.
    Leco van Zadelhoff kreeg in het tweede seizoen bezoek van Quinty Trustfull en ging zelf op eten bij schrijfster Lulu Wang

Quinty Trustfull gevraagd voor Playboy
Quinty Trustfull heeft begin dit jaar een aanbod gekregen om naakt in de Playboy te staan. Hoofdredacteur Jan Heemskerk was te gast bij Koffietijd, waar hij vroeg wanneer de 39-jarige presentatrice nou eens bloot wilde poseren voor het blootblad.
Sexy Quinty Trustfull wist zich niet echt raad met het verzoek.
Het presentatieduo Quinty Trustfull en Loretta Schrijver vroeg wie Heemskerk graag nog naakt eens in zijn blad zou willen hebben. "Wanneer kom jij eens langs, Quinty? De meisjes van Koffietijd, dat lijkt me leuk", antwoordde hij. "Je vraagt mij nu?", stamelde Quinty.
Quinty Trustfull voelde zich zichtbaar oncomfortabel door het verzoek van haar tafelgast. "Zullen we doorgaan naar het volgende onderwerp?", riep ze. "Je geeft nu geen antwoord?", vroeg Loretta Schrijver aan haar collega. "Nog niet", luidde Trustfulls reactie.
Quinty Trustfull niet in Playboy om kinderen

Quinty Trustfull wil toch niet naakt in de Playboy vanwege haar kinderen. De 39-jarige presentatrice werd onlangs gevraagd door hoofdredacteur Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.
Hoewel Quinty Trustfull niet op het aanbod ingaat, is ze wel gevleid. "Ik vind het een eer", vertelt ze in een interview met 100% NL Magazine. "Ze kunnen elk moppie van twintig krijgen, maar vragen mij."
Quinty Trustfull, die twee kinderen heeft met oud-voetballer Orlando Trustfull, vindt dat ze geen naaktshoot kan doen vanwege haar kroost.
"Ik twijfel er niet aan dat het heel hip en mooi zou zijn", legt ze uit. "Maar ik heb wel kinderen. En hoe 'niet cool' is het als je op school komt en je moeder in haar blootje in de aula hangt. Of met haar blote billen bij Heren 1 in de hockeykleedkamer tussen de andere bekende naakte Nederlandse vrouwen."
De presentatrice heeft het aanbod niet officieel afgewezen. "Maar ik ga het ook niet doen", verzekert ze. Quinty Trustfull kreeg wel veel leuke reacties, waaronder van haar man. "Die moest erg lachen. Hij noemt me nu voor de grap 'playmate' en 'seksbom'."
Pernille La Lau, Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zijn vanaf 29 augustus 2011 weer terug bij RTL 4 met Koffietijd

Vanaf maandag 29 augustus is het ochtendmagazine van Nederland Koffietijd weer terug in de ochtend van RTL 4. In het nieuwe seizoen gaan zowel Loretta Schrijver als Quinty Trustfull het ochtendprogramma minder presenteren. Er is dus een plekje vrij en die wordt ingevuld door Pernille La Lau. De presentatrices zullen in tweetallen het dagelijkse ochtendprogramma gaan presenteren.
Vanaf maandag 29 augustus is Koffietijd weer tussen 10.00 en 11.00 uur te zien bij RTL 4. In elke aflevering is er een nieuwe (hoofd)gast en wordt de kijker bijgepraat over uiteenlopende zaken van nu. Koffietijd is een initiatief van Talpa Producties en de Goede Doelen Loterijen NV. Tot de Goede Doelen Loterijen behoren de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij. In iedere aflevering is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van deze loterijen.
Koffietijd is vanaf 29 augustus iedere werkdag weer te zien bij RTL 4 om 10u.
Quinty Trustfull is geen typische voetbalvrouw
Quinty Trustfull is getrouwd met Orlando Trustfull en dus officieel een voetbalvrouw. Maar zo wil ze zeker niet te boek staan. “Voetbalvrouw is zo’n denigrerend woord”, aldus Trustfull deze week in Grazia.
De tv-presentatrice bokst in het blad op tegen de vooroordelen die over voetbalvrouwen bestaan. “Er hoort in mijn ogen een negatief beeld bij van vrouwen die alleen maar geld uitgeven en alles aan de au pair overlaten”, aldus Trustfull.
Maar zo zit het volgens de presentatrice niet in elkaar. “De meesten van mijn vriendinnen uit het wereldje hebben een eigen carrière. Ik wil beoordeeld worden op wat ík doe; ik ben zelf ook een persoon.”
Met haar carrière is in ieder geval niks mis. Zo presenteert Quinty Trustfull sindskort Koffietijd samen met Loretta Schrijver en is ze nog steeds te zien bij Eigen huis en Tuin. “Ik maak nu dus 252 afleveringen per jaar. Ik denk dat niemand anders in Nederland zo gek is.”
Haar liefje Orlando, ex-profvoetballer en nu jeugdtrainer bij Ajax, zorgt er in iedergeval voor dat thuis alles op rolletjes loopt als ze weg is.
Quinty Trustfull: “Hij brengt de kinderen elke ochtend naar school en als hij weg is, ben ik weer thuis. En tegenwoordig helpt Orlando ook mee in het huishouden. Ik moet zeggen dat het toch wel lekker is nu hij het uit zichzelf doet.”
Quinty Trustfull over haar relatie: “Bij ons is het nooit saai. In een relatie is het belangrijk dat je van elkaar kunt leren. Dat is ook de uitdaging, dat het geen sleur wordt. Orlando leert mij relativeren. Hij is mijn liefde en mijn rust.”
Quinty Trustfull is tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards verkozen tot stijlvolste glamourvrouw.
Trustfull kreeg de meeste stemmen van de Beau Monde-lezers en liet Sylvie van der Vaart en Estelle Gullit als concurrenten achter zich.
Verder vielen de actrices uit de RTL4-serie Voetbalvrouwen in de prijzen. Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Sophie van Oers en Lone van Roosendaal wonnen gezamenlijk de Covergirl Award.
De cast van Voetbalvrouwen versloeg hiermee Patty Brard en Angela van Hulten.
Anita Witzier won dit jaar de Make Over Award, voor haar geslaagde metamorfose als Annie Lennox.
Beau Monde reikte dit jaar voor het eerst de Glamour Photography Award uit, voor de beste glamourfotograaf van Nederland.
Nick van Ormondt won deze prijs met een glamoureuze foto van Gerard Joling in zijn huis in Aalsmeer. De andere genomineerden waren Mike van den Toorn en Ron Tetteroo.
Het tijdschrift reikte de awards in de vorm van colliers voor het negende achtereenvolgende jaar uit in het Amstel Hotel in Amsterdam. De presentatie was in handen van Lieke van Lexmond.
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver zijn komend tv-seizoen minder vaak te zien in Koffietijd. De twee presentatrices van het RTL-programma gaan het rustiger aan doen en krijgen daarom vaste versterking van Pernille la Lau.
"Voor mij, in combinatie met al mijn andere programma's, mijn werk en ook mijn gezin, is het allemaal best veel geweest", legt Quinty dinsdagochtend uit op Radio 538.
"Ik zei: ik wil heel graag een dag minder doen, want dan heb ik af en toe ook even een dag vrij."
Ook Loretta Schrijver doet het de komende reeks wat rustiger aan. "Wij hebben samen besproken dat we het allebei wel lekker vonden om het iets minder te doen, omdat het ook voor haar heel pittig is", zegt Quinty.
"Daarom is het lekker dat Pernille erbij is, dat we gewoon een beetje kunnen afwisselen met z'n drieën."
Koffiemax gaat de strijd met concurrent Koffietijd in het nieuwe televisieseizoen uit de weg.
De ochtendshow van ouderenomroep MAX met als presentatrice Myrna Goossen begint voortaan later, waardoor de twee shows voortaan niet meer tegelijk worden uitgezonden.
Koffiemax begint vanaf september om 11.00 uur, twittert Omroep MAX-directeur Jan Slagter.
Afgelopen seizoen begon het programma om 10.15 uur, waardoor het deels tegelijk werd uitgezonden met Koffietijd, dat van 10.00 uur tot 11.00 uur duurt. "Beter voor de kijker", denkt Slagter. "Die kan zo naar Koffietijd en Koffiemax kijken."
Volgens de omroepdirecteur is daarmee de strijd tussen de twee ochtendshows voorbij. "Koffiemax zal 55 minuten duren. Vernieuwd format, nieuwe eindredacteur." De presentatrice van vorig seizoen, Myrna Goossen, blijft aan.
Koffiemax werd afgelopen seizoen voor het eerst uitgezonden. Doorgaans trok de RTL 4-show Koffietijd, met als vaste presentatoren Loretta Schrijver en Quinty Trustfull, iets meer kijkers.
Doutzen Kroes is meest sexy moeder
Doutzen Kroes is verkozen tot de meest sexy moeder van 2011. Het 26-jarige topmodel wordt door luisteraars van Radio 538 gezien als heetste dame met kinderen. Fajah Lourens, die vorig jaar de verkiezing won, eindigt als vierde.
De radiozender gaat in aanloop naar Moederdag jaarlijks op zoek naar de lekkerste M.I.L.F. (Mother I'd Like to F@ck).
Chantal Janzen en Quinty Trustfull eindigen op de tweede en derde plaats. De top vijf wordt gecompleteerd door Renate Verbaan.
Doutzen Kroes werd in januari moeder van Phyllon Gorré. Het model trouwde in november in het geheim met dj Sunnery James.
'Zo Vader Zo Puberzoon' dit najaar terug op Nederland 1 met Quinty Trustfull
Vanaf zaterdagavond 3 september is acht afleveringen lang het tv-spelletje 'Zo Vader Zo Puberzoon' weer te zien bij de NCRV op Nederland 1. Verleden jaar was dit vrolijke familiespel, onder leiding van Caroline Tensen, een groot succes op tv met ruim een miljoen kijkers. Caroline: "'Zo Vader Zo Puberzoon' wordt dit najaar weer een leuk feestje. Verleden jaar hebben we ons slap gelachen om de grappige opmerkingen van Ali B. en de komische reacties van de pubers. Ik heb er enorm veel zin in!"
In 'Zo Vader Zo Puberzoon' moet een panel van bekende Nederlanders er achter zien te komen welke zoon of dochter hoort bij de ouder. Hoe goed kennen de vader of moeder hun kind? En hoe goed eigenlijk andersom? Wat doet je vader als je te laat thuis komt van een avondje stappen? En gaat je moeder je berichtjes checken als je de hele tijd met je vriendje zit te SMS’en?
De vaste panelleden in elke uitzending zijn rapper Ali B. en tv-presentatrice/ex-fotomodel Paulien Mol.  Onder anderen de volgende gastpannelleden schuiven aan: Lucille Werner, Cor Bakker, Anita Witzier, Jamai en Quinty Trustfull.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten