vrijdag 19 augustus 2011

Willemijn Hoebert NOS weervrouw @ Dutch Babes

Willemijn Hoebert NOS journaal weervrouw met het weerbericht van 14 augustus 2011.

Willemijn Hoebert (1978) is een Nederlandse weervrouw van de NOS.
Na haar studie aan de Wageningen Universiteit, de University of Miami en het meteorologisch instituut van Australië (Melbourne) is Hoebert gaan werken voor MeteoVista, een meteorologiebedrijf mede opgericht door Gerrit Hiemstra.
 
Bij Meteovista werkte Willemijn Hoebert als meteoroloog en productmanager Weer en Verkeer, een functie waarbij ze onder meer verantwoordelijk was voor de gladheidsbestrijding in Nederland.
Sinds juli 2010 presenteert Willemijn Hoebert het weer bij de NOS, aanvankelijk als vervangster van collega Marjon de Hond die in augustus 2010 bij de NOS vertrok. Per april 2011 trad zij, als 4e weervrouw/meteoroloog, in dienst van de NOS.
Willemijn Hoebert beviel in 2010 van een zoon.
Marjon de Hond werd eerst tijdelijk vervangen door Willemijn Hoebert
De NOS heeft een vervanger gevonden voor weervrouw Marjon de Hond, die al geruime tijd wegens privéomstandigheden thuiszat. Vanaf juli zal Willemijn Hoebert enkele shifts op zich nemen.
 
De 31-jarige Dutch babe Willemijn Hoebert werkt voor het bedrijf van NOS-weerman Gerrit Hiemstra, MeteoVista. Dat bedrijf zorgt sinds het begin van dit jaar voor de weersinformatie van de NOS.
Willemijn Hoebert: “Het is voor mij een net zo onverwachte, als leuke wending van mijn carrière. Als meteoroloog krijgt mijn werk, als je het met heel Nederland mag delen, toch een hele nieuwe dimensie. Spannend, maar heb er heel veel zin in.”
Giselle van Can van de hoofdredactie van NOS Nieuws is blij met de komst van de nieuwe weervrouw: “Wij zien in Willemijn een talentvolle presentator en meteoroloog en wij zijn blij dat ze het NOS-weerteam komt versterken.”
Wat er met Willemijn Hoebert gebeurt als Marjon de Hond weer terugkeert, is nog niet bekend. Wel zal ze actief blijven voor MeteoVista.
Willemijn Hoebert uiteindelijk de nieuwe weervrouw bij de NOS
Willemijn Hoebert is de nieuwe tijdelijke weervrouw van de NOS. Ze vervangt Marjon de Hond die al enkele maanden wegens privéredenen thuiszit.
NOS-weerequipe weer op volle kracht
Willemijn Hoebert versterkt met ingang van maandag 28 juni het weerteam van de NOS. Met de komst van Hoebert is het kwartet meteorologen, dat verder bestaat uit Erwin Kroll, Gerrit Hiemstra, en Marco Verhoef, weer op volle kracht.
 
Willemijn Hoebert verving eerst Marjon de Hond, die wegens ziekte langere tijd uit de running is. Hoebert maakt, na een inwerkperiode, naar verwachting begin juli haar debuut op het scherm.
De 31-jarige meteoroloog is in dienst bij Meteovista – sinds begin van dit jaar de vaste leverancier van weerinformatie van de NOS – en wordt door haar werkgever gedetacheerd bij de nieuwsorganisatie.
NOS-weervrouw Willemijn Hoebert (31) zwanger
Willemijn Hoebert is zwanger, zo werd bekend op 9 augustus 2010. De gloednieuwe weervrouw, die sinds juli het weer presenteert bij het NOS journaal, vervangt de vertrekkende Marjon de Hond.
Een oplettende kijker merkte op dat de buik van Willemijn er verdacht zwanger uitzag en rapporteerde dit aan RTL Boulevard. Na het gecheckt te hebben bij haar werkgever, bleek Willemijn inderdaad zwanger.
Weervrouw Willemijn Hoebert bevallen van zoon
Later is NOS-weervrouw Willemijn Hoebert op een zaterdag bevallen van een zoontje. Dat heeft de NOS ook weer bevestigd aan RTL Boulevard.
De NOS wil verder geen details prijsgeven. De 31-jarige weervrouw presenteert sinds juli vorig jaar het weer bij de NOS. Ze valt in voor Marjon de Hond die wegens privéredenen thuiszit, zo valt te lezen op de weblog van de NOS.
Willemijn Hoebert werkt voor het bedrijf van weerman Gerrit Hiemstra, MeteoVista. Dat bedrijf zorgt sinds het begin van dit jaar voor de weersinformatie van de NOS. "Het is voor mij een net zo onverwachte, als leuke wending van mijn carrière. Als meteoroloog krijgt mijn werk, als je het met heel Nederland mag delen, toch een hele nieuwe dimensie", aldus Willemijn Hoebert eerder al op de NOS-blog.

8 opmerkingen:

 1. wat een lekker ding is dat toch zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. krijg soms niets mee van het weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het weer klopt niet echt, maar wta is die weer vrouw een lekkerding

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben verliefd, Willemijn Hoebert kan alweer zwanger zijn.
  Morgen kan ze zwanger zijn
  'k Kan ook nog vandaag
  't Kan van de behanger zijn of van een Franse zanger zijn
  Of iemand uit Den Haag
  Vader kan gaan smeken en gaan preken tot hij purper ziet
  Vader zegt "pas op m'n kind, dat hondje bijt"
  Ze luistert niet

  source: https://www.lyricsondemand.com/l/leenjongewaardlyrics/opeenmooiepinksterdaglyrics.html

  BeantwoordenVerwijderen