dinsdag 15 december 2009

Kristina Bozilovic MTV Movie Special @ Dutch Babes


Kristina ("Kris") Bozilovic (Arnhem, 30 april 1978) is een Nederlandse, van oorsprong Servische, presentatrice.

In 2001 begon de rondborstige Dutch babe als vj bij TMF Nederland. In 2003 stapte ze over naar de Holland Media Groep (nu RTL Nederland), waarvoor ze programma's van de Nederlandse Staatsloterij ging presenteren. Ook was Kristina Bozilovic te zien in het ochtendprogramma Lijn 4 en het actualiteitenmagazine 4 in het Land.

In 2007 doet Kristina mee aan het SBS-programma Sterren dansen op het ijs, waarin ze in de eerste show al wordt weggestemd.

Tegenwoordig werkt ze bij Talkies Magazine.

Kristina Bozilovic wordt columniste bij het tijdschrift Glossy. Hoofdredacteur Robert van der Sanden ziet haar als de perfecte mix van glamour en intelligentie.

Voor het glamourblad zal de presentatrice maandelijks haar licht laten schijnen op zaken uit haar privéleven en de maatschappij.

Hoofdredacteur Robert van der Sanden ziet de 28-jarige Bozilovic als de perfecte mix van glamour en intelligentie. "Ze past perfect bij onze doelgroep", zegt hij. "En ze kan ook nog eens heel goed schrijven."

De eerste pennenvrucht van de in Servië geboren brunette is te lezen in het volgende nummer van Glossy, dat op 6 februari verschijnt.

Kristina Bozilovic werd geboren op 30 april 1978 in Arnhem, maar groeide op in Huissen. Ze heeft nog een broer en zus.

Na de Mavo volgde Kristina een vierjarige managementopleiding aan de Middelbare Hotelschool en was ze een aantal jaren verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering in het restaurant van haar ouders.

Na deze periode was Kristina Bozilovic toe aan een nieuwe uitdaging en besloot ze uit de horeca te stappen. Naarmate Kristina ouder werd groeide haar interesse voor de mode en het modellenwerk. Zo schreef ze zich in bij diverse castingbureaus en werkte ze regelmatig als sexy model.

Gezien haar interesse voor mode, muziek en televisie trok Kristina in juli 2001 de stoute schoenen aan en solliciteerde bij muziekzender TMF/MTV. Hier debuteerde ze als veejay en werd met name bekend door haar dagelijkse speurtocht naar nieuws en roddels uit de wereld van muziek & entertainment in MTV News.

Tevens presenteerde Kristina wekelijks het programma 'Movie Special'. Na ruim twee jaar bij TMF/MTV te hebben gepresenteerd, werd Kristina in mei 2003 door de Nederlandse Staatsloterij gevraagd voor de presentatie van diverse items en programma's.

'Ik heb met veel plezier bij MTV gewerkt en was dit nog langer van plan. Deze aanbieding kwam geheel onverwachts en veel sneller dan gepland. Het is een unieke kans die ik niet kon laten liggen.'

Na het presenteren van diverse programma's voor de Staatsloterij op RTL4, stapt Kristina Bozilovic over naar belspelmotor ZiMoH-TV. Van 22 augustus 2005 t/m 24 april 2006 presenteert Kristina 'Lijn 4'.

Op 21 april 2006 maakt zij de overstap naar het RTL-programma '4 in het Land'. Tot september praat zij de kijkers bij over het nieuws uit eigen land. In januari 2007 doet Kristina mee aan het SBS-programma 'Sterren Dansen op het IJs'; helaas moet zij als eerste afvallen...Geen opmerkingen:

Een reactie posten