dinsdag 1 december 2009

Doutzen Kroes Victoria's Secret Angel lingeriecollectie @ Dutch Babes


De Victoria's Secret-modellen, waaronder Dutch Babe Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio en de alweer superstrakke Heidi Klum, weten wel hoe ze New York op z'n kop moeten krijgen...

De supermodellen waren in New York om de terugkeer van de Victoria's Secret Fashion Show te vieren. En hoe...

De populaire Angels van Victoria's Secret mochten donderdag in het Lexington Armory in New York weer de nieuwe collectie lingerie showen. Heidi Klum liep tegen alle verwachtingen in toch mee als model bij de wereldberoemde modeshow. Ook ons eigen topmodel Doutzen Kroes liep mee op de catwalk.

Eerder vertelde de Duitse schone dat ze de show alleen maar zou presenteren, omdat ze nog niet in vorm zou zijn na haar bevalling van vijf weken geleden. Klum kreeg een daverend applaus van het publiek toen ze toch, zij het in een vrij bedekt lingeriesetje, verscheen op de catwalk.

Het model leidde de stoet van de begeerlijke Victoria's Secret Angels, waaronder Doutzen Kroes. Adriana Lima, ook één van de bekende Angels, liep dit jaar niet mee. Deze kersverse moeder beviel afgelopen week van een baby.

Klum, die normaal gesproken de meest opvallende stukken uit de collectie showt, liep dit keer maar eenmaal mee. Model Marissa Miller kreeg de eer om een met diamanten ingelegde beha te dragen ter waarde van drie miljoen dollar.

Naast de vaste groep Angels liepen er dit jaar ook enkele nieuwe gezichten mee waaronder Anja Rubik en Chanel Iman. Aan Modelinia vertelt Iman hierover: "Het klinkt misschien stom, maar ik heb voor de show veel huiswerk gedaan. Ik zocht op YouTube naar filmpjes van voorgaande shows en bestudeerde de loopjes van de meiden zodat die van mij straks anders is dan die van iedereen."

De show stond dit jaar in het teken van Pinkland. Styliste van de show Charlotte Stockdale legt uit: "Het gaat over een meisje dat uit de ruimte komt en landt in Parijs. Ze stapt op de trein en komt uit in Pinkland. Een paradijs vol met pink girls. Vervolgens komt ze in een sprookjesbos terecht vol met kleine insecten en vlinders die op haar kleding gaan zitten."

Een ander thema binnen de show was tijd. Dit resulteerde in grote, metallic vleugels geïnspireerd op klokken en horloges. Natuurlijk mochten ook de vleugels gemaakt van Swarovski kristallen en pauwenveren niet ontbreken.

Het mooiste vrouwengezicht van Nederland bezit kenmerken van Doutzen Kroes en Carice van Houten, zo blijkt uit onderzoek.

Psychologie Magazine liet haar lezers de mooiste bekende mannen en vrouwen van Nederland kiezen. Vervolgens schakelde het blad de universiteit van het Schotse Aberdeen in om uit de reeks bekende Nederlanders de kenmerken van het mooiste Nederlandse mannen- en vrouwengezicht te ontdekken.

Uit het onderzoek bleek ook dat Arie Boomsma en Chris Zegers de kenmerken van het mooiste mannengezicht bezitten. Maar het mooiste gezicht is van Doutzen Kroes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten