donderdag 24 december 2009

Quinty Trustfull Nicolette van Dam 'IK WED DAT IK HET KAN!'Welke bekende Nederlanders durven er een anderhalve salto voorwaarts te maken vanaf de drie meterplank? In ‘IK WED DAT IK HET KAN!’ daagt Nicolette van Dam vijf bekende Nederlanders waaronder Quinty Trustfull uit om een spetterende sprong van de duikplank te maken.

In de eerste aflevering was het de beurt aan uitdaagster Dutch Babe Nicolette van Dam om het spits af te bijten! In de tweede aflevering hebben Quinty Trustfull en Koert-Jan de Bruin de uitdaging van Nicolette aangenomen, en hun sprong gemaakt!

Gigi Ravelli, Kim Feenstra en Frans Zanderink hebben ook de fakkel aangenomen, en gaan in de laatste twee afleveringen een poging doen om het cijfer van Quinty te verbeteren!

Edwin Jongejans, zelf oud-schoonspringer van formaat, zal voor 'IK WED DAT IK HET KAN!" de komende weken de jurering voor zijn rekening nemen.

Hij zal daarbij letten op drie belangrijke onderdelen van de anderhalve salto die alle bekende Nederlanders zullen gaan maken:
DE AFZET: zetten ze krachtig af of niet
DE VLUCHT: hoe netjes wordt deze uitgevoerd
DE LANDING: hoe komen ze in het water

Nicolette van Dam beet zaterdag in badpak het spits af. Volgens Edwin is haar hurkhouding netjes. Haar knieën zijn hoog opgetrokken, en ze roteert recht en snel. Haar afzet is minimaal, en duikt als het ware meteen naar beneden. Ze kan daarom niet helemaal uitstrekken voordat ze het water raakt. Haar eindcijfer is daarom een 8,6!

Nicolette van Dam wordt in Amsterdam geboren, en gaat na de HAVO een HBO studie communicatie volgen. Halverwege haar studie wordt ze ontdekt als fotomodel. Ze laat haar studie voor wat het is, en zich stort op haar carrière als model.

Maar Nicolette wil meer. Ze gaat workshops acteren en presenteren volgen en in 2004 krijgt Nicolette de rol van Bionda in de populaire kindersoap-serie ZOOP waarin 8 jongeren een opleiding volgden tot dierenverzorger in een diertuin.

Actrice Nicolette van Dam
Met haar rol in de televisieserie ZOOP krijgt ze nationale bekendheid en komt het acteerwerk van alle kanten op haar af.

Nicolette schittert in drie ZOOP bioscoopfilms, ze speelt lijk in ‘Baantjer’, is ze te zien als Lisa in de bioscoopfilm ‘Plop in de Stad’, en krijgt de rol van Solange in de serie ‘Voetbalvrouwen’. Dat haar het acteren goed af gaat blijkt ook uit de nominatie in 2006 voor een Gouden Kalf voor haar rol als Bionda in de bioscoopfilm ‘ZOOP in India’.

Ondertussen start de veelzijdige Nicolette van Dam ook met presenteren. Ze presenteert ‘Pimp my room’ voor MTV en neemt in 2007 de presentatie van ‘Jetix Max’ en ‘Jetix Studio’ voor haar rekening.

Ook is Nicolette te horen in de Nederlandse nasynchronisaties van de films ‘Ice age 2’ en ‘Alvin and the Chipmunks’. Bovendien brengt ze het met de door haar ingezongen titelsong van ZOOP in India, ‘Jadoo Jadoo’ tot een notering in de Kids Top 20 én bereikt ze de eerste positie van de tipparade.

Ik wed dat ik het kan!
In “Ik wed dat ik het kan” gaat Nicolette van Dam niet alleen de presentatie samen met Carlo voor haar rekening nemen, ook wedt zij dat ze de beste schoonspringer van het programma zal gaan worden. Wil jij ook weten of haar dat gaat lukken, kijk dan naar IK WED DAT IK HET KAN!

In aflevering 2 was het de beurt aan Quinty Trustfull om de strijd aan te gaan met Nicolette. In de uitzending zagen we hoe Quinty oefende voor haar sprong en dat haar sprong beter beoordeeld werd dan die van Nicolette. Haar behaalde cijfer is een 8,9 en daarmee staat ze voorlopig op de eerste plaats.

Quinty Trustfull wordt na het volgen van verschillende opleidingen op 17 jarige leeftijd ontdekt als sexy model. In deze periode ontmoet Quinty haar man, de voetballer Orlando Trustfull met wie zij een dochter een zoon krijgt, Moïse en Kayne.

Omroepster Quinty Trustfull
Quinty besluit het modellenleven achter zich te laten maakt de overstap naar de televisie. Ze wordt omroepster bij Veronica, maar blijft dat niet lang.

Quinty wil meer dan alleen omroepen en al snel zij presenteert voor deze omroep programma’s als ‘Nationale Teleloterij’, ‘Veronica’s Voetvolley’ (met Harry Vermeegen), ‘Baby TV’, ‘Hillywood’, ‘Wannahaves’ (met Winston Gerschtanowitz) en ‘TV woonmagazine’.
Na een overstap naar SBS6, werkt Quinty sinds 2006 voor RTL waar ze onder andere ‘House Vision’ presenteert.

Ambassadeur Quinty Trustfull:
Naast haar werk als presentatrice zet Quinty zich sinds 2005 in voor Pink Ribbon, de stichting die strijdt tegen borstkanker. Ze denkt als ambassadrice van Pink Ribbon actief mee in het realiseren van de doelstellingen van de stichting, en vertegenwoordigt hen regelmatig op grote evenementen.

Quinty komt uit een heel sportief gezin, en is met recht een echt sportmens te noemen. Paardrijden, aerobics, zwemmen, tennis, alles wat Quinty doet, doet ze vol overgave.

Zo verbaast en verrast Quinty Trustfull iedereen met haar optreden op de kunstschaatsen in het populaire RTL programma “Dancing on Ice”. Ze behaalt naast Joris Putman en Sander Janson de spannende finale. Ze moet helaas Joris voor laten gaan, maar blijft Sander voor in de eindstrijd.

Dat belooft wat voor de strijd vanaf de duikplank tussen Dutch babes Nicolette van Dam en Quinty Trustfull voor IK WED DAT IK HET KAN!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten