zondag 24 januari 2010

Jessica Mendels bikini Campinglife @ Dutch Babes
Het team van Campinglife, Jessica Mendels en Sander Janson, verblijven op Camping Mas St. Josep aan de Costa Brava.

Dutch babe Jessica Mendels trekt haar mooiste bikini aan een en doet aan fitness in het zwembad. Ook slentert Jessica door de smalle straatjes en over de mooie pleinen in Gerona. Sander gaat naar Aquadiver; een enorm waterpretpark met glijbanen in alle soorten en maten.

De Haagse Jessica Mendels had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen. Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man “Johnny Mendola”. Jessica werd zelf ook door het theater aangetrokken en stortte zich in het acteren.

De laatste jaren kennen we Jessica Mendels vooral als presentatrice, o.a. van de liveshop op RTL8. Maar ze werkte ook als juf op de basisschool en kreeg een rol in de comedysoap "Pauwen en Reigers" op TV West. Tevens is ze vaak op reis en in bikini te zien in Campinglife.

Geboortedatum: 25 maart 1981
Geboorteplaats: Den Haag

# Opleidingen: HBO- Pabo
# Vooropleiding toneelschool

Televisiewerk:
# Presentatie voor het programma Astro op RTL4
# Presentatie voor kappers.tv, een informatief web-tv programma speciaal voor kappers

# Presentatie van het verborgen camera programma Trick and Treat op Veronica
# Speelde een rol in de film Thuis in Nederland

# Presentatie van het homeshoppingprogramma LiveShop
# Presentatie tv programma Haagenda tv op RNN 7

# Speelde een rol in de films Het Glinsterend Pantser en Het Hofvijver Sprookje
# Gastrollen in de series Westenwind, Kees en Co, Goede Tijden Slechte Tijden, Costa

# Was te zien in verschillende commercials van o.a.: de Luchtmacht, Rexona en Scapino
# Presentatie Campinglife

De nieuwe serie afleveringen van het populaire RTL4-programma Campinglife begint komend weekeinde met een nieuwe presentatrice. Sexy Jessica Mendels neemt de haring over van Marit van Bohemen die voorlopig van het pas verworven moederschap geniet, zo maakte RTL maandag bekend.

Rondborstige Jessica Mendels is te zien naast het vertrouwde gezicht van Sander Janson. De presentrice heeft een acteerachtergrond en was bij RTL al enige malen te zien, met name tijdens een aantal dagprogramma’s.

De formule van het kampeerprogramma is dit seizoen enigszins gewijzigd. Families, stellen en vriendengroepen staan nog steeds centraal, maar worden nu langer door Sander en Jessica gevolgd, enkele weken. Hierdoor zie je de kampeerders terug in meerdere uitzendingen. De eerste aflevering, op zaterdag 11 oktober, start in Italië.

De Haagse Jessica Mendels kennen we vooral als presentatrice, o.a. van de liveshop op RTL8. Maar ze werkte ook als juf op de basisschool en kreeg een rol in de Spion van Oranje, een nieuwe film van Tim Oliehoek. Nu gaat ze dus op pad voor Campinglife.

Jessica Mendels trekt met Sander Janson in dit achtste seizoen weer dwars door Europa om de leukste kampeerlocaties te bezoeken. Dit keer worden Italië, Zwitserland, Luxemburg, Spanje en Zuid-Frankrijk aangedaan.

Het programma is dit seizoen een beetje aangepast. Families, stellen en vriendengroepen worden nog steeds bezocht tijdens hun belevenissen op hun kampeervakantie. Maar dit seizoen trekken Sander en Jessica een aantal weken met de vakantiegangers op.

Zo wordt er iets dieper ingegaan op het reizende karakter van kamperen en ziet de kijker meer de belevenissen van een kampeervakantie. Dit leidt tot spannende, ontroerende én gezellige momenten.

Het nieuwe seizoen van het succesvolle RTL 4 kampeer- en reisprogramma Campinglife start op zaterdag 11 oktober met een nieuw gezicht: Jessica Mendels. Met Jessica trekt Sander Janson in dit achtste seizoen weer dwars door heel Europa om de leukste kampeerlocaties te bezoeken.

Dit keer worden Italië, Zwitserland, Luxemburg, Spanje en Zuid-Frankrijk aangedaan. Volgens een zegsvrouw zijn er meer veranderingen. “Dit seizoen is het format enigszins gewijzigd.”

Uiteraard staan in ‘Campinglife’ families, stellen en vriendengroepen weer centraal tijdens hun belevenissen op hun kampeervakantie. Maar dit seizoen trekken de vakantiegangers een aantal weken met Sander en Jessica op waardoor de kijker hen in meerdere uitzendingen terug zien.

“Niet alleen wordt hierdoor het reizende karakter van kamperen meer zichtbaar, ook de vakantiebeleving van deze vakantievierders wordt zo op een meer intieme manier met de kijker gedeeld. Dit leidt tot spannende, ontroerende én gezellige momenten.”

In de eerste aflevering starten Sander en Jessica Mendels hun reis in Italië. In Figline Valdarno, midden in Toscane, laat Jessica aan beginneling Maarten zien hoe je moet waterskiën, terwijl Sander les krijgt van expert Lidy in nordic walking.

Sexy Jessica Mendels presenteerde eerder Live Shop op RTL 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten