dinsdag 19 januari 2010

Yolanthe Cabau van Kasbergen Ronde van Italië fotoshoot @ Dutch Babes
Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft in Florence de roze leiderstrui geshowd voor de komende Ronde van Italië, die zal starten in Amsterdam. Daarnaast droeg ze drie truien in de kleuren van de Italiaanse vlag.

De witte trui is weggelegd voor de beste jongere uit het klassement. De rode trui gaat naar de beste sprinter en het groen staat voor het bergklassement.

Dutch babe Yolanthe Cabau van Kasbergen was in goed gezelschap. Ook Ivan Basso en Damiano Cunego, respectievelijk de winnaars van de Giro van 2004 en 2006, waren bij de presentatie aanwezig.

In Italië zijn de nieuwe klassementstruien van de Giro voorgesteld. Yolanthe Cabau van Kasbergen, de rondborstige verloofde van voetballer Wesley Sneijder, poseerde in de sexy truitjes.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een Nederlandse met Spaanse roots. Ze is de ex van zanger Jan Smit en is nu verloofd met voetballer Wesley Sneijder van Inter Milaan.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is in Nederland al twee keer verkozen tot meest sexy vrouw. In België is ze bekend als de gemene Miss Volta in de film "Het geheim van Mega Mindy".

Ze is nu ook het uithangbord van de Giro. In oktober mocht ze al het parcours voorstellen. Nu showt ze dus de nieuwe klassementstruitjes.

De truitjes zijn modieuzer en erotischer geworden. Ze bevatten iets meer contrast dan voorheen en overal is de Italiaanse driekleur in verwerkt.

De cyclaam trui voor het puntenklassement is verdwenen. Die is vervangen door passioneel rood (maglia rosso passione). Het roze van de leiderstrui, het groen van de bergtrui en het wit van de jongerentrui is gebleven.

Het zat er al aan te komen, maar het is nu dan echt gebeurd. Wesley Sneijder heeft zijn grote liefde Yolanthe Cabau van Kasbergen ten huwelijk gevraagd.

De tot over zijn oren verliefde voetballer van Inter Milan is in een afgehuurd privé-vliegtuig naar Doebai op zijn knieën gegaan.

De twee families vieren de jaarwisseling in het kleine Emiraten-staatje en het jaar kan voor hen niet romantischer beginnen. Wesley zei eerder al tegen onze krant zijn Yo te willen trouwen.

„Onze energie is hetzelfde. We staan alle twee positief in het leven. Zij maakt me echt gelukkig. Ik wil een groot gezin met haar.”

Wesley was eerder getrouwd met Ramona met wie hij een zoontje Jessey heeft. De echtscheiding van deze twee is helemaal rond en de omgangsregeling verloopt soepel. Hoe en waar Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder gaan trouwen is nog niet bekend.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten