donderdag 7 januari 2010

Jessica Mendels in 'Ik kom bij je eten' @ Dutch Babes


Jessica Mendels was afgelopen zomer te zien in het nieuwe programma Ik Kom Bij Je Eten. Hierin gaan verschillende RTL 4-gezichten thuis op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders.

Ik Kom Bij Je Eten werd vanaf maandag 6 juli elke werkdag om 20.00 uur uitgezonden. “De etentjes vinden niet altijd plaats bij de bekende Nederlanders thuis“, laat een woordvoerster van RTL weten. “Zo gaat Angela Groothuizen eten bij Linda de Mol op de set RTL 4-serie Gooische Vrouwen.”

De RTL 4-sterren die deze zomer het land ingaan voor een gezellig etentje of BBQ zijn naast Angela Groothuizen ook Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Vivian Slingerland, Jessica Mendel, Quinty Trustfull, Sander Janson, Irene Moors, Mark van Eeuwen en John Williams.

Irene Moors gaat in één van de items bij Maik de Boer eten. Zij bewondert tegelijkertijd ook zijn huis dat tot in de puntjes is gestyled. En Winston Gerschtanowitz dineert bij Rik Felderhof in Villa Felderhof in Zuid Frankrijk.

“Rik gaat niet alleen heerlijk voor hem koken, hij vertelt ook over dertien jaar Villa Felderhof en neemt Winston mee naar een echte zuid-Franse Groente Juwelier“, aldus de zegsvrouw.

Ook gaan de RTL-gezichten zoals Dutch babe en Campinglife presentatrice Jessica Mendels langs bij onbekende landgenoten.

“Dit omdat ze een goede reden hebben, die kan variëren van een klein tot een groot feest en van het verrassen van een vriend tot het afsluiten van een bijzondere periode.

Dit leidt tot zeer bijzondere en gezellige etentjes. Vivian Slingerland gaat barbecueën bij een 50-jarig huwelijksfeest.

Mark van Eeuwen gaat barbecueën bij Iris, een 13-jarig meisje met leukemie dat enorm fan van hem is. Quinty Trusfull eet en slaat een balletje mee met de honkbalclub De Zuidvogels die hun 40-jarig bestaan vieren.”

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten.

In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten.

Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

* Froukje de Both
* Rick Brandsteder
* Koert-Jan de Bruijn
* Nicolette van Dam
* Mark van Eeuwen
* Winston Gerschtanowitz
* Angela Groothuizen
* Sander Janson
* Lieke van Lexmond
* Jamai Loman
* Jessica Mendels
* Irene Moors
* Derek Ogilvie
* Nikkie Plessen
* Vivian Slingerland
* Evelyn Struik
* Quinty Trustfull
* Peter van der Vorst

Harm-Jan Bloem was elke aflevering te zien als de barbecuespecialist.
Koert-Jan de Bruijn en Renate Verbaan hebben enkele afleveringen gepresenteerd en ze werden bezocht door een collega.

Quinty Trustfull ging eten bij Koert-Jan de Bruijn. Renate Verbaan kreeg bezoek van Derek Ogilvie.

RTL 4-gezichten op bezoek bij bekende en onbekende landgenoten in 'Ik Kom Bij Je Eten'
Verschillende RTL 4-gezichten gaan deze zomer op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis in het nieuwe RTL 4-programma ‘Ik Kom Bij Je Eten’.

Vanaf maandag 6 juli staan ze, soms aangekondigd, soms spontaan, bij hen op de stoep om samen een gerecht te bereiden of gezellig te barbecueën. Natuurlijk is er alle tijd om bij te praten en meteen even een kijkje in huis te nemen.

Jessica Mendels genomineerd voor de Televizier Talent Award als Talent van het jaar.

Biografie
Als dochter van de bekende clown Johnny Mendola groeide Jessica Mendels op tussen de coulissen.

Al op jonge leeftijd begon ze met dansen en acteren. In 1998 speelde ze haar eerste rol in de tv-film Het glinsterend pantser en later dook ze op in Westenwind, Kees & co, GTST en Costa!

Presenteren kan ze ook: via RNN7, RTL 8 (LiveShop) en Veronica (Trick & Treat) kwam ze terecht bij RTL 4, waar ze sinds 2008 in bikini te zien is met Campinglife.

Als dochter van bekende clown en muzikant John Mendels (Johnny Mendola) groeien Jessica en haar zus Mandy op tussen de coulissen. Op 8 jarige leeftijd ontdekt Jessica bij theaterschool Rabarber haar liefde voor het acteren en dansen.

Acteren
In 1998 speelt Jessica haar eerste (film) rol in de televisiefilm 'Het glinsterend Pantser' onder regie van Maarten Treurniet.

Daarna is ze te zien in bekende series zoals Westenwind, Kees en Co, Goede Tijden Slechte Tijden en Costa en commercials o.a. van de Luchtmacht, Rexona, Scapino en de veelbesproken anti-rook commercials.

In 2008 en 2009 was rondborstige Jessica Mendels te zien in de regionale komedie PAUWEN EN REIGERS op TV West.

Tv
Vanaf 2006 volgen gastpresentaties bij tv programma's zoals 'Ik doe alles voor jou' en 'Boer zoekt vrouw' en wordt Jessica Mendels gevraagd als presentatrice van het tv programma Haagenda bij RNN7.

Eind 2007 volgt de presentatie van het programma 'LiveShop' op RTL 8 . Daarna volgt een uitstapjes bij 'Trick & Treat' op Veronica.

Vanaf oktober 2008 is sexy Jessica Mendels te zien als presentatrice van het veelbekeken programma 'Camping Life' en presenteert zij het programma Ik Kom Bij Je Eten op RTL 4.

War Child City ambassadeur Jessica Mendels
Naam: Jessica Mendels
Beroep: Presentatrice en actrice
Bekend van: CampingLife, Ik kom bij je eten en Pauwen en Reigers

Waarom is Jessica Mendels War Child City ambassadeur geworden?

Jessica Mendels: Tijdens de jaren dat ik nog voor de klas stond, ben ik erachter gekomen hoe belangrijk "kind zijn" is en hoe sterker de basis van kinderen is, hoe sterker zij als (jonge) volwassene zullen zijn.

De invloed van volwassene waar kinderen tegenop kijken is zo groot in het leven van het kind,
daarom vind ik dat ieder kind een stabiele jeugd moet hebben met inspirerende mensen om zich heen die een goed voorbeeld zijn.

Dat is wat Warchild doet, zij verzamelen mensen om oorlogskinderen heen die zorgen voor educatie, sport, spel en muziek in hun leven. Letterlijk, maar ook figuurlijk.

Toen ik gevraagd werd om namens Den Haag één van de ambassadeurs van Warchild te worden heb ik geen seconde getwijfeld.

Ik voel me bevoorrecht in Nederland geboren te zijn, ten tijden van vrede en vrijheid, dat wil ik voor iedereen en waar kun je beter beginnen dan bij onze toekomst, de kinderen.

De Haagse Jessica Mendels is van vele markten thuis. Ze stond als juf voor de klas, leidde een dansgroep en speelde rolletjes in 'Costa' en 'GTST'.

Maar ze is momenteel vooral bekend als bevallige presentatrice van de tv-programma's 'Campinglife' en 'Ik kom bij je eten'. Tot haar grote tevredenheid: ,,Ik heb de allerleukste baan die er bestaat.''

Ze zit voor Statig, haar lievelingsrestaurant in Den Haag. Met amper make-up op het gezicht ziet ze er stralend uit. Jessica Mendels is net terug uit het buitenland van een paar weken van opnames voor RTL's reis-en kampeerprogramma 'Campinglife'.

Haar tweede seizoen, nadat het eerste van beide kanten goed was bevallen. Bij de audities was haar nog gevraagd wat haar grenzen waren.

Voor 'Campinglife' staan nog wel eens activiteiten op de rol waarvoor enige durf nodig is. ,,Ik kan dat nu nog niet zeggen'', had ze geantwoord. ,,Ik merk het wel als ik er tegenaan loop.''

De jaarlijkse grote oliebollenactie, georganiseerd door ambtenaren in het Stadhuis heeft dit jaar maar liefs € 7260, - opgebracht.

De actie stond dit jaar in het teken van Den Haag War Child City. Alle Hagenaars en medewerkers van het Stadhuis en omringende kantoren konden op donderdag 10 december weer oliebollen kopen voor het goede doel.

De oliebollen werden zoals ieder jaar aangeboden door Jan Vermolen, de bekendste oliebollenverkoper van het Spuiplein in Den Haag.

Dit jaar stelde hij alle opbrengsten van de verkoop beschikbaar aan War Child in het kader van de actie Den Haag War Child City.

De eerste oliebollen werden verkocht door wethouder Frits Huffnagel en Den Haag War Child City-ambassadeur Jessica Mendels. Ook de wethouder Marieke Bolle hielp ’s middags een handje mee.

1 opmerking:

  1. T is gewoon een heerlijk mookel om te zien deze haagse dame.

    BeantwoordenVerwijderen