zaterdag 1 januari 2011

Quinty Trustfull Nieuwjaarsduik Koffietijd @ Dutch Babes

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver kwamen zaterdag 1 januari 2011 met een extra aflevering van Koffietijd om het nieuwe jaar in te luiden. 
Nu de nieuwjaarsduik niet door dreigt te gaan vanwege de slechte weersomstandigheden, heeft Koffietijd een speciale duik in het leven geroepen.
Nieuwjaarsduik bij Quinty Trustfull en Loretta Schrijver in Koffietijd zwembad start 2011.
Mensen die graag een nieuwjaarsduik wilden nemen in een verwarmd zwembad konden terecht in de Koffietijd-villa. Kijkers kregen namelijk de kans om daar zaterdagochtend 1 januari 2011 in bikini of badpak een duik te nemen.
Op 1 januari werd namelijk een extra aflevering van het programma uitgezonden, ter ere van het nieuwe jaar.  Presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver lieten op voorhand in het midden of ze zelf ook zouden meedoen. 'Misschien ga ik ook duiken. Ik zal erover nadenken', aldus de 39-jarige Quinty Trustfull.
Liefhebbers konden zich via de website van de Koffietijd show aanmelden. De beste kandidaten mochten een bezoekje brengen aan de villa in Eemnes, die ooit dienst deed als decor voor realitysoap De gouden kooi.
Omdat de nieuwjaarsduik in het water dreigde te vallen door het koude weer, zorgde Quinty Trustfull ervoor dat de liefhebbers niet hoefde te treuren: iedereen kon zich opgeven voor een duik in het verwarmde zwembad van de Koffietijd-villa in Eemnes.
Quinty Trustfull begrijpt wel waarom de nieuwjaarsduik mogelijk werd afgelast. "De kans op onderkoeling is heel groot voor mensen. Het is gewoon gevaarlijk", vertelt de presentatrice. Om de pijn te verzachten, is de Koffietijd Nieuwjaarsduik in het leven geroepen. "Wij hebben in ons zwembad geen last van de kou en de onderkoeling. Misschien ga ik zelf ook duiken. Ik zal er over nadenken."
Iedereen die dus liever een duik neemt in het warme zwembad van de Koffietijd-villa in plaats van te staan verkleumen op het strand van Scheveningen, kon zich hiervoor opgeven.
"Op 1 januari gaan we gewoon live Koffietijd doen 's ochtends vroeg met wallen en een beetje brak. We gaan een nieuwjaarsduik organiseren. Gewoon bij Koffietijd, in ons verwarmde buitenzwembad", vertelden Loretta Schrijver en Quinty Trustfull.
Loretta Schrijver en Quinty Trustfull kwamen zaterdag met een extra aflevering van hun RTL 4-programma Koffietijd om het nieuwe jaar in te luiden. Zoals aangekondigd sprongen een aantal kijkers in bikini en badpak het zwembad van de Koffietijd-villa in Eemnes in.
Presentatrice Quinty Trustfull kon natuurlijk niet achter blijven, trok snel haar kleren uit, en sprong snel ook  in het verwarmde zwembad van de luxe villa.
Collega Loretta Schrijver liet echter meteen verstaan geen zin te hebben in het koude water en een nieuwjaarsduik: 'Je bent gek, jij', riep ze Quinty toe.
Quinty Trustfull reageerde hierop door nogmaals, nu met een bommetje, het zwembad in te duiken. Kortom, een geslaagde nieuwjaarsduik in het zwembad van de villa in Eemnes, die ooit dienst deed als decor voor realitysoap De gouden kooi.!
Quinty Trustfull-van den Broek (Amsterdam, 6 oktober 1971) is een Nederlands televisiepresentatrice.
Trustfull deed de havo en studeerde voor het horecadiploma. Hierna was ze catering- en hotelmanager en werkte tevens als fotomodel. Vanaf 1993 was ze omroepster bij Veronica.
Trustfull heeft televisieprogramma's gepresenteerd als de Nationale Teleloterij, Veronica's Voetvolley, Hillywood, Baby TV en Wannahaves. Bij SBS 6 presenteerde ze de programma's "De 25 Grootste..." en "Thuis in Nederland". In het televisieseizoen 2006-2007 presenteerde ze afleveringen van Eigen Huis & Tuin.
Ook deed ze mee met de tweede versie van Dancing On Ice bij RTL 4, waarin ze tweede werd. Hierna presenteerde ze House Vision. In het seizoen 2008/2009 nam ze de presentatie van Eigen Huis en Tuin over van Corine Boon. Op 19 december 2009 zal ze tevens te zien zijn in het programma RTL's 'Kerststerrencircus' in de openingsact. Vanaf maandag 5 april presenteert zij met Loretta Schrijver Koffietijd.
Quinty Trustfull is getrouwd met voetballer Orlando Trustfull en heeft samen met hem twee kinderen (Kayne en Moïse). Ze wonen in Almere.
Quinty Trustfull is de nieuwe presentatrice van het klusprogramma Eigen Huis en Tuin. Ze vervangt Corine Boon, van wie bekend werd dat zij in het nieuwe seizoen niet terugkeert. Dat werd in RTL Boulevard bekend gemaakt.
Quinty vindt het een hele eer, maar voelt zich ook een beetje schuldig. "Ik heb Corine Boon nog niet gesproken, ik ga haar wel even bellen. Ik ben wel blij dat zij het eerst heeft gehoord", zegt de kersverse presentatrice.
Het klussen heeft Quinty Trustfull enigszins in haar bloed. "Ik ben redelijk handig en mijn vader was altijd timmerman", zegt de 36-jarige presentatrice.
Quinty werd onder meer bekend van programma's als Wannahaves en De 25 grootste... Voor RTL presenteerde ze House Vision. Ook kwam ze in 2006 al een aantal keer opdraven als vervanger van Corine in Eigen Huis en Tuin, toen zij met zwangerschapsverlof ging.
Het legendarische programma Koffietijd is door RTL4 onlangs weer uit de kast getrokken. Sinds kort is het programma te zien tussen tien en elf uur 's morgens. Aan de Almeerse presentatrice Quinty Trustfull de eer om samen met Loretta Schrijver het programma te presenteren en in een nieuw jasje te steken.
 

,,Help, hoe ga ik dat ooit combineren met Eigen Huis en Tuin?'', was het eerste wat er in Trustfull op kwam toen ze besloot het programma te gaan presenteren. ,,Het is druk, maar ik heb me er op ingesteld en het lukt aardig. Het leuke van Koffietijd is dat je echt tijd voor je gasten hebt en er zo meer uit kan halen. Bovendien hebben we invloed op de onderwerpen en de gasten die worden uitgenodigd. Omdat we samenwerken met de Goede Doelen Loterij komen er ook nog eens heel inhoudelijke onderwerpen voorbij, zo is er voor ieder wat wils.''
Oubollig vindt Quinty Trustfull het programma dan ook zeker niet. ,,Ik zou het eerder vertrouwd noemen. En het is net als toen, echt een programma voor de vrouw van nu. Zowel huisvrouwen, als oudere vrouwen als studenten kijken er naar. Al kijken mannen natuurlijk ook.''
Naast de presentatrices is ook het dagelijkse thema nieuw aan het programma. ,,Iedere dag is er een nieuw thema waar we het programma op aanpassen. Daarnaast hebben we ook een kok in de studio, die dan weer veel bezig is met lekker, maar wel verantwoord, koken.''
Het Boodschappenspel, een van de klassiekers uit het programma, is gebleven. ,,Het heet nu 'Alles op een rij' en wordt net iets anders gespeeld.''
Quinty Trustfull: ‘Bewust twee vrouwen in Koffietijd’
Volgens presentatrice Quinty Trustfull is er bewust voor gekozen om de nieuwe Koffietijd door een vrouwelijk duo te laten presenteren. Producent Talpa wil zo voorkomen dat mensen gaan vergelijken met het vorige presentatieduo Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij. “Men was er enorm van overtuigd dat het twee vrouwen moesten zijn. Dat komt ook wel omdat je niet iets na wil gaan doen. Zij waren echt een gouden koppel, echt heel goed. Dat moet je niet proberen na te doen“, aldus Trustfull.
Quinty Trustfull gaat dus de nieuwe Koffietijd presenteren met Loretta Schrijver. “Wij gaan het op onze manier doen. Omdat Loretta en ik heel verschillend zijn, zullen we ieder een eigen inbreng hebben in het programma“, vertelt ze op Q-music.
Koffietijd is dagelijks om 10.00 uur te zien op RTL 4.
Pernille la Lau is de vaste Koffietijd vervangster
Als Quinty Trustfull of Loretta Schrijver het RTL-programma Koffietijd niet kunnen presenteren zal Pernille la Lau de vaste vervangster zijn.
Quinty Trustfull is tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards verkozen tot stijlvolste glamourvrouw. Beau Monde Awards 
Trustfull kreeg de meeste stemmen van de Beau Monde-lezers en liet Sylvie van der Vaart en Estelle Gullit als concurrenten achter zich. En ja, ze is stijlvol.
Verder vielen de actrices uit de RTL4-serie Voetbalvrouwen in de prijzen. Linda de Mol, Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Sophie van Oers en Lone van Roosendaal wonnen gezamenlijk de Covergirl Award.
De cast van Voetbalvrouwen versloeg hiermee Patty Brard en Angela van Hulten. Anita Witzier won dit jaar de Make Over Award, voor haar geslaagde metamorfose als Annie Lennox.
Beau Monde reikte voor het eerst de Glamour Photography Award uit, voor de beste glamourfotograaf van Nederland.
Nick van Ormondt won deze prijs met een glamoureuze foto van Gerard Joling in zijn huis in Aalsmeer. De andere genomineerden waren Mike van den Toorn en Ron Tetteroo.
Het tijdschrift reikte de awards in de vorm van colliers voor het negende achtereenvolgende jaar uit in het Amstel Hotel in Amsterdam. De presentatie was in handen van Lieke van Lexmond.
Quinty Trustfull is getrouwd met Orlando Trustfull en dus officieel een voetbalvrouw. Maar zo wil ze zeker niet te boek staan. “Voetbalvrouw is zo’n denigrerend woord”, aldus Trustfull in Grazia.
De sexy tv-presentatrice bokst in het blad op tegen de vooroordelen die over voetbalvrouwen bestaan. “Er hoort in mijn ogen een negatief beeld bij van vrouwen die alleen maar geld uitgeven en alles aan de au pair overlaten”, aldus Trustfull.
Maar zo zit het volgens de presentatrice niet in elkaar. “De meesten van mijn vriendinnen uit het wereldje hebben een eigen carrière. Ik wil beoordeeld worden op wat ík doe; ik ben zelf ook een persoon.”
Met haar carrière is in ieder geval niks mis. Zo presenteert Trustfull sindskort Koffietijd samen met Loretta Schrijver en is ze nog steeds te zien bij Eigen huis en Tuin. “Ik maak nu dus 252 afleveringen per jaar. Ik denk dat niemand anders in Nederland zo gek is.”
Haar liefje Orlando, ex-profvoetballer en nu jeugdtrainer bij Ajax, zorgt er in iedergeval voor dat thuis alles op rolletjes loopt als ze weg is.
Quinty Trustfull: “Hij brengt de kinderen elke ochtend naar school en als hij weg is, ben ik weer thuis. En tegenwoordig helpt Orlando ook mee in het huishouden. Ik moet zeggen dat het toch wel lekker is nu hij het uit zichzelf doet.”
Quinty Trustfull over haar relatie: “Bij ons is het nooit saai. In een relatie is het belangrijk dat je van elkaar kunt leren. Dat is ook de uitdaging, dat het geen sleur wordt. Orlando leert mij relativeren. Hij is mijn liefde en mijn rust.”
Quinty Trustfull heeft tijdens de Beau Monde Awards de Cover Girl Award gewonnen.
De presentatrice versloeg 'concurrentes' Chantal Janzen en Kim Feenstra, meldt RTL Boulevard.
Het awardsgala vindt jaarlijks plaats in het Amstelhotel in Amsterdam. Ook Monique Smit, Lauren Verster en Monique Collignon strijden om een award, zij werden voor het tijdschrift omgetoverd tot respectievelijk Britney Spears, Cameron Diaz en prinsen Maxima en maken kans op de Make Over Award.
Quinty Trustfull-van den Broek (6 oktober 1971) is een Nederlands tv-presentatrice. Zij heeft programma's gepresenteerd als de Nationale Teleloterij, Veronica's Voetvolley, Hillywood, Baby TV en Wannahaves

Geen opmerkingen:

Een reactie posten