dinsdag 5 juni 2012

Gigi Ravelli in Mag ik U kussen? @ Dutch Babes


Gigi Ravelli zoent in verleidingsshow Mag ik u kussen?


Cabaretiers Jandino Asporaat, Tim Kamps en Philipe Geubels hebben de messen geslepen. Ze doen in Mag ik u kussen alles voor een zoen van actrice Gigi Ravelli.

De drie comedians moeten veel in huis hebben om de vrouw die centraal staat in Mag ik u kussen te verleiden. De mannen gaan de strijd aan met elkaar en gebruiken daarvoor zoveel mogelijk romantiek, poëzie, intelligentie en humor.

Alles draait om de kus
Mag ik u kussen is een grote verleidingsshow waarin veel gelachten wordt. Ook in het tweede seizoen van het programma vechten cabaretiers keihard om de stijlvolle vrouw te verleiden. Dat ze hiermee ook de uitzending winnen, is een tweede. Het draait natuurlijk allemaal om de kus die de winnende cabaretier mag geven aan zijn veroverde vrouw.

Niet alleen kussen met Dutch babe Gigi Ravelli
In het vorige seizoen deden o.a. Katja Schuurman, Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko en Annette Gerritsen mee als de te verleiden vrouw. Het mannenleger dat om de kus strijdt, bestond toen uit onder anderen Jandino Asporaat, Klaas van der Eerden, Murth Mossel, Edo Brunner, en Roué Verveer. In elke aflevering mengt ook een Belgische comedian zich in de strijd.

Gigi Ravelli opent nieuwe reeks Mag Ik U Kussen?

De Avro keert terug met Mag Ik U Kussen?. Art Rooijakkers heeft meteen één van de meest begeerlijke BN’er-vrouwen van Nederland weten te strikken in de vorm van Gigi Ravelli. Zij laat drie mannen strijden om haar kus. Door humor, poëzie en romantiek in de strijd te gooien, proberen de mannen de dame te verleiden.

Acht stijlvolle dames, waaronder dus Gigi Ravelli, nemen plaats op de stoel. Het mannenleger bestaat afwisselend uit cabaretiers als Jandino Asporaat en Roué Verveer, die ook vorig seizoen de strijd aangingen. Ook schuift weer iedere uitzending een Vlaamse hartenbreker aan. Net als vorig seizoen zal in één aflevering gestreden worden om de kus van een BN’er-man.

Nieuw dit jaar op het strijdtoneel is cabaretier Tim Kamps, bekend als deelnemer van Wie is de Mol? 2012. Ook hij hoopt aan het eind van de vragenrondes van de prinses op de rode bank een ‘ja’ te krijgen op die ene vraag die er toe doet: Mag ik u Kussen?…

Mag ik u kussen? is aan een tweede seizoen bezig in Nederland. Ook dit keer schrijft Elsbeth de Kusgedichten en introductieteksten voor het oorspronkelijk Belgische programma. Presentatie: Art Rooijakkers.

Het gedicht voor de 1e uitzending op 8 april 2012 met Gigi Ravelli als gelegenheidsprinses:

Een kus als een overval
Zeer onverwacht
Een kus weg gestolen
Als dief in de nacht
Een kus zó verboden
Dat is juist haar pracht
Mag ik u kussen?
Of ben ik verdacht?

Gigi Ravelli (Laren, 28 juni 1982) is een Nederlands actrice en presentatrice, die vooral bekendheid geniet vanwege haar rol als Lorena Gonzalez in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Hiernaast is ze een veel gevraagde gast in andere televisieprogramma's. Ravelli is van Italiaanse komaf.

Na een balletopleiding en een studie economie aan het Dudok College volgde Ravelli in 2003 een opleiding communicatie in Amsterdam. In het Zuid-Afrikaanse Kaapstad volgde ze de cursus Acting for students en daarna in Amsterdam de theateropleiding voor gevorderden bij het CREA Theater. Tegelijkertijd speelde ze in enkele toneelstukken van theatergezelschap Rien ne va plus.

Van september 2005 tot en met maart 2007 was sexy Gigi Ravelliwerkzaam als presentatrice van belspellen als Garito, Game On, Play en SBS Games, uitgezonden op NET 5 en SBS 6. Ook heeft ze korte tijd radioprogramma's gepresenteerd op het radiostation voor jongeren Caz!. In 2006 speelde ze ook mee in de Videoclip Hartenvrouw van TopStars. Sinds 17 april 2007 speelt Ravelli de rol van Lorena Gonzalez in de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden.

In de zomer van 2008 deed Gigi Ravelli namens de charitatieve organisatie Fight cancer, waar zij ambassadrice van is, mee aan de Peking Challenge Race, een jaarlijkse race per motorvoertuig voor het goede doel die door Oost-Europa en Rusland leidt. Datzelfde jaar speelde ze mee in het VPRO-programma Draadstaal als het personage Brenda. Ze is ook te zien in de clip van Yes-R en Chantal Janzen - Vecht mee.

In november 2008 was Gigi Ravelli te zien bij het programma Ik hou van Holland. Met het programma My first home ging Gigi langs bij het huis waar ze haar hele jeugd had gewoond. Ook is ze meerdere malen te gast geweest bij TMF. In 2009 was ze te zien als gastrol in de aflevering Er kijkt geen hond! van het programma De TV Kantine en deed ze mee met het programma Dancing with the stars, Gigi is hot op de Nederlandse TV. Ook deed ze mee met het programma BN'ers in het Park, waar ze een domme receptioniste speelde die de klanten voor de gek moest houden. In de zomer van 2009 kwam Derek Ogilvie bij haar thuis langs voor het programma Ik kom bij je eten.

Vanaf 12 februari 2010 is Gigi Ravelli te zien in het programma Hints, ze is daar een vaste teamcaptain. December 2010 speelde ze samen met Thijs Römer een gastrol in Gooische Frieten. Een jaar later was ze te gast in het programma Zac's World. Ook doet ze mee aan het programma Wie is de reisleider?. In 2012 nam ze de presentatie van het programma Daten in het Donker op zich, maar dit werd wegens lage kijkcijfers van het scherm gehaald.

Drie cabaretiers strijden om de kus van een prachtige bekende Nederlandse vrouw, Gigi Ravelli. Met spitsvondige grappen, romantische gedichten en tedere liedjes proberen de mannen elke week het hart van een andere schone dame te raken.

 Wie met zijn woorden haar het meest betovert, krijgt uiteindelijk de mooiste prijs van de Nederlandse televisie: een welgeplaatste en felbegeerde zoen van Gigi Ravelli.

Humor, intelligentie en improvisatie in nieuwe verleidingsshow. Presentatie: Art Rooijakkers.

Philippe Geubels, Jandino Asporaat en Peter Pannekoek dingen naar de hand en mond van RTL actrice en presentatrice Gigi Ravelli.

Deze week strijden ze namelijk om de zoen van de verleidelijke sexy Gigi Ravelli.

Mag ik u kussen? is een Nederlandse humoristische 'datingshow' die vanaf 25 september 2011 op televisie wordt uitgezonden door de AVRO. De show is gebaseerd op het gelijknamige programma van de Vlaamse zender Canvas. Het tweede seizoen ging van start in april 2012.

Drie komedianten, twee Nederlandse en één Vlaamse, binden de strijd met elkaar aan om de gunsten van een bekende Nederlander, in de regel een vrouw. Het spel bestaat uit verschillende rondes, en na elke ronde deelt Gigi Ravelli in het geheim punten uit aan de comedians.

 Na de ronde 'Het vragenvuur' wordt onthuld welke van de drie deelnemers de minste punten heeft. Deze deelnemer is de zogeheten 'loser' en valt af.

 De overige twee komedianten nemen het nog één keer tegen elkaar op, waarna Gigi bekend maakt wie het wat haar betreft het best heeft gedaan en dus de winnaar is. Deze winnaar mag aan het eind van het programma de sexy actrice en presentatrice Gigi Ravelli vol op de mond kussen.

Naar Vlaams voorbeeld worden in de laatste uitzending van het seizoen de rollen omgedraaid en zullen drie vrouwen strijden om de kus van een begeerlijke man, namelijk cabaretier en acteur Viggo Waas.

De presentatie van Mag ik u kussen? is in handen van Art Rooijakkers.

Drie cabaretiers strijden om een zoen van Gigi Ravelli.

Vorig seizoen vochten cabaretiers onder andere om een kus van Dutch Babes Katja Schuurman, Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko en Do.

Ook dit jaar doen ze hun uiterste best om een kus van vrouwen van dit kaliber te krijgen, zoals Gigi Ravelli, Halina Reijn, Nicolette Kluijver en Lieke van Lexmond.

Drie markante mannen strijden om de kus van één verleidelijke Nederlandse vrouw. Dit alles zie je in Mag ik u kussen op Nederland 3.

In Mag ik u kussen proberen drie comedians een bekende sexy Nederlandse vrouw die hot is met romantiek, poëzie, intelligentie en humor te verleiden. De presentatie van de humoristische datingshow van de AVRO is in handen van Art Rooijakkers.

Wekelijks strijden drie mannen om de kus van een stijlvolle vrouw. Welke man Gigi Ravelli het meest weet te verleiden zie je aan het eind van de show wanneer hij/zij een prachtige kus aan de winnaar mag geven. In de eerste aflevering van het uit België afkomstige programma-idee strijden Jandino Asporaat en Klaas van der Eerden om een kus van Katja Schuurman.

Niet alleen kussen met Gigi Ravelli

Aan het programma doen Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko, Gigi Ravelli, Halina Reijn, Nicolette Kluijver, Lauren Verster, Kim Feenstra, Suzan Visser en Annette Gerritsen mee als de te verleiden vrouw.  Het mannenleger dat om de kus strijdt, bestaat uit onder anderen Jandino Asporaat, Klaas van der Eerden, Murth Mossel, Edo Brunner, en Roué Verveer. In elke aflevering zal ook een Belgische comedian zich mengen in de strijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten