donderdag 7 juni 2012

Nicolette van Dam en Quinty Trustfull in badpak @ Dutch Babes


Nicolette van Dam zet samen met Quinty Trustfull de bloemetjes buiten in nieuw programma Een Zaak van Bloemen

Sexy RTL presentatrices Nicolette van Dam en Quinty Trustfull op zoek naar het verhaal achter de bloemen

Het kan verkeren. Afgelopen weekend liep Nicolette van Dam acteur Antonio Banderas nog tegen het lijf bij de Formula 1 Grand Prix in Monaco, morgen interviewt  ze de argeloze koper van een bos bloemen in een bloemenzaak in Winterswijk. Goede vriend en zakenman Michiel Mol had Van Dam samen met haar verloofde Bas Smits uitgenodigd om te komen kijken naar zijn raceteam Force India. "Wat een coole ervaring. We stonden een drankje te drinken in het motorhome van de coureurs toen Banderas binnenkwam. Dus ik een beetje Spaans tegen hem praten, wat hij heel leuk vond. Ik vertelde hem dat ik altijd naar Zuid-Spanje op vakantie ga waarop hij enthousiast reageerde met: ik ook! Het zal mij benieuwen of hij me de volgende keer nog herkend!" Dutch Babes Nicolette van Dam en Quinty Trustfull samen op de foto's in badpak voor het programma IK WED DAT IK HET KAN!

Terug naar de bloemenwinkel. Samen met Quinty Trustfull maakt Nicolette van Dam deze zomer het programma Een Zaak van Bloemen. De presentatrices houden zich op in een bloemenzaak ergens in het land en spreken klanten aan die een bloemetje komen kopen. "We gaan op zoek naar het verhaal achter het boeket." Drie jaar geleden presenteerde Van Dam samen met Winston Gerschtanowitz ook al een dergelijk programma. Het grote verschil met toen: de dames fungeren ook als bloemenbezorger. "Je hoort hele leuke dingen als over de geboorte van een baby.  Maar ook nare zoals een jongen van 36 die aan leukemie lijdt."

Een Zaak van Bloemen is de eerste grote klus na Van Dams zwangerschapsverlof. Haar dochtertje Lola-Lily, dat 1 februari werd geboren, brengt ze daarom bij haar moeder of schoonmoeder. "Als je bij de televisie werkt is het lastig te zeggen hoeveel uur je precies per week werkt. De ene week zijn dat zeven dagen, de andere week werk je er drie." Overwogen om minder te gaan werken heeft Van Dam geenszins. "Ik ben weer volle bak aan de slag. Ik wil een werkende moeder zijn. Mijn vriend Bas en ik komen allebei uit een ondernemersgezin, waar altijd hard werd gewerkt. We zijn het gewend."

Ondanks dat het stel vorig jaar verloofd is, neemt het nog geen tijd voor een trouwerij. "We willen nu eerst met volle teugen van de kleine genieten. We zijn zo gelukkig en willen de hoogtepunten een beetje spreiden." Dat Nicolette van Dam van plan is te gaan trouwen, is ook al doorgedrongen tot de bloemisten die ze bezoekt. "Ze zeggen allemaal: wij doen de bloemen wel, hoor!"

Een Zaak van Bloemen met Nicolette van Dam en Quinty Trustfull, zondag, 19.10 uur, RTL 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten