woensdag 6 juni 2012

Nicolette Kluijver bikini in BNN 3 op reis @ Dutch Babes


Nicolette Kluijver in BNN 3 op reis met trein van London naar Istanbul en neemt in bikini een massage in badhuis.


Presentatrice Nicolette Kluijver gaat in het BNN reisprogramma 3 op reis met de trein van Londen richting Istanbul.

Bij het begin van deze reis gaat Dutch Babe Nicolette Kluijver in sneltreinvaart langs veel highlights van de Engelse hoofdstad.

In de uitzending van 6 mei 2012 blikken we terug op Nicolette's treinreis door Europa.

Nicolette Kluijver – Londen-Parijs
Nicolette Kluijver gaat met de trein van Londen richting Istanbul. Bij het begin van deze reis gaat ze in sneltreinvaart langs veel highlights van de Engelse hoofdstad.

De avond voor ze op de trein stapt om naar Parijs te gaan, duikt Nicolette Kluijver nog even het nachtleven in.

Geheel in stijl van de jaren 60 wordt er gefeest en - zoals je dat prima aan de Engelsen over kunt laten - gedronken!

Nicolette Kluijver – Parijs - > Comomeer
Vanuit Parijs is Nicolette Kluijver per trein onderweg naar het Comomeer. Onderweg stapt ze uit in Lausanne, een rijke studenten- en zakenstad aan het meer van Geneve.

Hier ontmoet Nicolette Kluijver de laatste nachtwacht van Europa.

In Italië springt Nicolette Kluijver op de fiets om de omgeving van het Comomeer te verkennen. Op z’n BNN’s belt ze lukraak aan om wat huizen van binnen te bekijken.

Nicolette Kluijver - Venetië
Nicolette Kluijver vertrekt van het Italiaanse Comomeer met de trein naar Venetië.

Na een goedkope overnachting in een cabin op de camping van Venetië gaat onze backpackster op onderzoek uit in de stad die gebouwd is op honderden eilanden.

Met een gondel bekijkt Nicolette Kluijver deze prachtige stad en praat ze met locals over de vele toeristen die elke dag in “hun” stad zijn.

Nicolette Kluijver- Wenen
Nicolette Kluijver komt met de trein aan in Wenen. Ze stapt op de fiets en ontdekt deze klassieke stad.

Na een heftige nacht op een wel erg aparte hotspot, laat Nicolette Kluijver Wenen voor gezien en raast ze per trein door naar het Balatonmeer in Bulgarije voor het Balatonsound Festival.

Nicolette Kluijver - Transsylvanië
Nicolette Kluijver komt aan in Budapest. Voordat ze per nachttrein vertrekt naar de streek Transylvanië, laat ze zich nog even goed verwennen in een traditioneel badhuis.

In haar meest sexy bikini krijgt Nicolette Kluijver bijna geheel naakt een hete massage in een soort van sauna, om daarna in het zwembad een verkwikkende duik te nemen.

In het idyllische Sighişoara stapt ze uit en gaat ze op bezoek bij herders en houtskoolbranders en lijkt het even alsof ze teruggegaan is in de tijd. Nicolette Kluijver vervolgt haar treinreis en blijft nog even hangen in Roemenië in de stad Braşov.

Nicolette Kluijver – Roemenië / Bulgarije
Nicolette Kluijver legt het laatste traject van haar reis af. In het Roemeense Boekarest ontmoet ze een enthousiaste Nederlander die haar laat zien hoe de stadskern zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot modern uitgaanscentrum.

Nicolette Kluijver reist door naar de kustplaats Varna in Bulgarije, waar ze in bikini een frisse duik neemt.

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Dennis Storm en Nicolette Kluijver dat sinds het vierde seizoen wordt uitgezonden door BNN. De eerste drie seizoenen werden uitgezonden door LLiNK. Het programma is wekelijks te zien op zondag op Nederland 3 rond 19:50.

Tijdens het eerste seizoen maakt Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werd er wekelijks een gastreiziger op pad gestuurd om een eco-bestemming te verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, gedurende dit eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa.

In het tweede seizoen maakt Floortje Dessing opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

In september 2009 ging het derde seizoen van start, dit is het eerste seizoen in samenwerking met BNN.

In het vijfde seizoen 3 op Reis zullen Floortje Dessing, Nicolette Kluijver, Dennis Storm en Patrick Lodiers opnieuw reizen maken voor BNN. Floortje Dessing maakt de langste roadtrip ooit: vanuit Nederland rijdt ze via Oost-Europa, Rusland, Mongolië en China naar het land waar vrijwel niemand inkomt: Noord Korea.

Nicolette Kluijver bezoekt bekende plekken rondom de binnenlandse zee. De zonnige bestemmingen, waaronder Barcelona, Mallorca, Ibiza en Corsica, worden door Nicolette door een budget-bril bekeken. Dennis gaat naar de USA en maakt een lange zoektocht naar de cowboy, hippie en urban lifestyle. Patrick Lodiers reist naar landen met een onrustig verleden, waaronder Rwanda, Baskenland en El Salvador.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten