vrijdag 27 maart 2009

Chantal Janzen 'Mooi weer Paul de Leeuw' @ Dutch Babes


Musicalster Chantal Janzen liet dit weekeinde in het programma ‘Mooi Weer de Leeuw’ weten studenten vervelend te vinden. ‘Vroeger al vond ik dat,’ aldus de blondine.

Paul de Leeuw grapte nog dat de ware rede zou zijn dat ze zelf nooit gestudeerd heeft.

De goedlachse rondborstige presentatrice deed de ontboezeming naar aanleiding van een ‘wens’ van Paal Centraal, de Delftse Studenten Korfbalvereniging. Zij wensten de medewerking van BN-ers aan een vaste rubriek in hun periodiek.

Dutch babe Chantal Janzen , die in januari moeder werd, was aanwezig om te praten over haar rol in Tarzan. De Leeuw rakelde ook weer het incident op met Fatima Moreira de Melo.

Na het valse-noten-optreden van de hockeyster tijdens het Televizierringgala sneerde Janzen: ‘Wat kan ze toch hockeyen he die meid.’

Eerder streden beide blondines al eens om de felbegeerde titel Mokkel van het Jaar. Overigens kwam de oud-hockeyster en EUR-alumna deze week in het nieuws doordat ze vergat dat ze een camerajournalist voor zich had in plaats van een jaarclub: ‘Kut, hoerenzooi, he tyfushond’.

quote Chantal Janzen: Op mijn zestiende draaide mijn leven om zoenen en om hoeveel Martini’s ik kon drinken zonder gevloerd te worden

Chantal Janzen, Jamai Loman, Stanley Burleson en Casey Francisco treden volgend theaterseizoen samen op in Disney's Musical Sing-a-Long. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties woensdag bekendgemaakt.

In de musical komen de allergrootste hits uit het repertoire van Disney voorbij. Door de projectie van de teksten kan het publiek meezingen met de liedjes. Het theaterconcert is vanaf oktober in de Nederlandse theaters te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten