donderdag 12 november 2009

Daniëlle Oerlemans over haar uiterlijk @ Dutch BabesDaniëlle Oerlemans-Overgaag (36) vindt topmodel Doutzen Kroes zo mooi, dat ze best een dagje met haar zou willen ruilen.

Dat zegt de ex wielrenster/ tv-presentatrice in een interview met Wellness.nl.

“Doutzen Kroes is een natuurlijke schoonheid. Kon ik maar een keer één dagje met haar ruilen. Ik ben zo benieuwd hoe dat voelt als elke man zich omdraait naar je!”

Haar eigen uiterlijk geeft zij op dit moment een 7. "Ik doe leuk mee, maar ik ben geen twintig meer. Ik vind mijzelf zeker geen 8 of 9.”

Sexy presentatrice Daniëlle Oerlemans is wel erg blij met haar benen. "Ondanks dat ik een litteken van mijn knie tot mijn enkel heb, na een skiongeluk waarbij ik mijn scheenbeen brak. Ze zijn mooi lang en slank. Daar ben ik best tevreden over!”

Ook geeft Dutch Babe Daniëlle Oerlemans toe best ijdel te zijn. "Maar niet in de eerste plaats voor mijzelf. Voor Reinout doe ik graag moeite om er goed uit te zien. Als we uit eten gaan, laat ik de kapper mijn haar mooi föhnen en trek ik een sexy jurkje aan.

Je moet wel een beetje lekker voor elkaar blijven, natuurlijk. Ik denk dat geen enkele man het leuk vindt om een vrouw te hebben die de hele dag in een oude joggingbroek rondloopt.”

Daniëlle Oerlemans is dan weer faliekant tegen cosmetische ingrepen, zo vertelt ze in een interview: “Ik zou nooit iets laten doen. Je ziet soms van die vrouwen van zeventig die het gezicht van een dertiger hebben, maar onder hun kin bungelt dan van dat gerimpelde vel. Dat is niets voor mij.”

Maar de vrouw van Reinout Oerlemans bekent in een interview met Wellness.nl dat ze toch niet helemaal tevreden is met haar lichaam.

“Ik vind mijn neus het minst mooi, die is best groot. Ik houd meer van kleine neuzen, maar ik heb hem nou eenmaal en ik ga er niets aan laten doen.”

Sinds het stel met hun vier kinderen in Amerika woont ziet Daniëlle Oerlemans regelmatig vrouwen die zich compleet hebben laten verbouwen. “Hier in Hollywood is het de normaalste zaak van de wereld dat je mensen met een verband om hun hoofd over straat ziet gaan.”

Naast haar neus is de 36-jarige niet tevreden over haar buik: “Na al mijn bevallingen is mijn buik niet meer zo plat en gespierd als die ooit was. Dus als ik iets zou mogen veranderen, is dat een buikje waarmee ik weer in bikini kan verschijnen zonder me druk te hoeven maken of het nog wel kan.”

De presentatrice zweert dat er nog nooit in haar lichaam is gesneden met de bedoeling het mooier te maken. Wel kijkt ze op naar vrouwen als topmodel Doutzen Kroes. “Zij is zó onzettend mooi! Kon ik maar een keer één dagje met haar ruilen.”

Het niet onder het mes gaan compenseert Daniëlle Oerlemans met moeite steken in haar uiterlijk. “Ik ben best ijdel, voor Reinout doe ik graag moeite om er goed uit te zien. Je moet natuurlijk wel een beetje lekker blijven voor elkaar.”

Vorige week werd bekendgemaakt dat Daniëlle Oerlemans-Overgaag, haar man Reinout Oerlemans en hun kinderen vervroegd terugkeren naar Nederland. De familie Oerlemans trok anderhalf jaar geleden naar de Verenigde Staten en was van plan daar drie jaar te blijven, maar de financiële crisis dwarsboomde het Amerika-avontuur van de directeur van Eyeworks.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten